Ala-Malmin peruskoulun säilyttämisen puolesta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ala-Malmin peruskoulun säilyttämisen puolesta!.

Sosialismi ei ole demokratiaa.
Vieras

#1 Ala-Malmin peruskoulu

14.04.2011 15:52

Sosiali-ja terveysala on laajeneva.Maahanmuuttajia ja pakolaisia koulutetaan alalle niin paljon,että pystytään heitä mahdollisimman paljon työllistämään.Tarvitaan lisä tilaa.Kiinassa on tapana sijoittaan henkilöstöä sen mukaan kuinka paljon heitä on.
Eriarvoisuuden nimeen toimitaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.04.2011 13:34


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.04.2011 13:34


Ala.Malmin peruskoulun säilyttämisen PUOLESTA !
Vieras

#4 Re: Ala-Malmin peruskoulu

15.04.2011 22:59

#1: Sosialismi ei ole demokratiaa. - Ala-Malmin peruskoulu

ai tärkeempää on kouluttaa maahanmuuttajii ja pakolaisii, mut ei suomen pakollinen peruskoulu oo nii tärkeet et oppilaat voidaa vaa siirtää minne huvittaa vai ???? ilman peruskouluu ne ei pääse siit eteepäi opiskelee VAIKKA sinne sosiaali- ja terveysalalle.. ja Kiina on Kiina, Suomi on Suomi, nyt ollaan suomessa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.04.2011 07:23


rape
Vieras

#6

17.04.2011 06:19

eikö muka koululaisia riitä kouluja käymään.maailmahan on täynnä lapsia.sitten lapsia heitellään,eri kouluihin ja mitenkäs olikaan sen bussilipun kanssa?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.04.2011 15:00


Antsu-71
Vieras

#8

29.04.2011 06:59

Aivan ihmeellistä toimintaa? Juuri kun koulu on saatu remontoitua niin sitten vain lopetetaan se?? Tilat mielestäni eivät ole sellaiset että niitä voisi hyöty käyttää joku toinen laitos kuin peruskoulu.Kotitalous, tekninen, käsityö ,musikki &liikunta tilat ovat loistavat koululla! Pitääkö sitä lapsien kustannuksella säästää? Ja ahtaa koulut täyteen kuten ennen vanhaan kun meikäläinen kävi koulua myös iltavuorossa kun lapsia oli niin paljon ja koulu pieni siihen nähden,nyt kouluja monen kokoisia joten voisi tätä väljyyttä suosia, ymmärrän tila kustannukset mutta eikö nyt jossain voisi ajatella toisin,eikä ainaista rahaa? Monet perheet joutuvat nyt miettimään uusiksi asioita, ja vaikka se koulutie oliskin turvattu niin kuitenkin kaikki muutokset pienetkin ovat lasten/nuorten mailmassa suuria! Toivon sydämestäni itsekkin aikanoinaan tuota koulua käyneenä että koulu saisi jatkaa entisessä mallissaan.

äiti Malmilta
Vieras

#9

29.04.2011 21:41

Ihme touhua hyvinvointivaltiossa. Lakkautetaan peruskouluja, ahdetaan jäljelleolevat täyteen, luokkakoot suurenee, lasten pahoinvointi lisääntyy. Ai että Hesote tarvitsee lisää tilaa? No sitten vain rakennetaan! Ihmeellisesti rahat riittää musiikkitaloihin, eduskuntatalon lisärakennuksiin, kansanedustajien ylisuuriin palkankorotuksiin ennestäänkin ylisuurten palkkojen ja eläkkeiden lisäksi, mutta kun toisen asteen koulu tarvitsee lisää tilaa, niin ei muuta kuin häätämään lapsia peruskoulusta.. Mutta tulevatkohan päättäjät koskaan ajatelleeksi, että mitä tapahtuu kun lasten pahoinvointi lisääntyy? Hesote on toki tärkeä, kun täytyy kouluttaa hoitohenkilökuntaa hoivaamaan vanhentuvia suuren ikäluokan edustajia, mutta lasten pahoinvoinnin lisääntyessä hoitoa tulevat tarvitsemaan jatkossa tämän päivän lapset, kun alkavat oireilla henkisesti. Mites sitten toimitaan, kun suuret ikäluokat ovat vanhustenhoitopaikoissa hoitoa tarvitsemassa, mutta nuoret, joiden kuuluisi heitä hoitaa ovat itsekin hoidon tarpeessa? Asiat tärkeysjärjestykseen - meidän lapset pitävät meistä huolta sitten, kun olemme sen tarpeessa, mutta jos meille tämän päivän lapset eivät ole tärkeysjärjestyksessä ykkössijalla, niin tuskin mekään päästään kovinkaan korkealle sijalle heidän tärkeysjärjestyksessä silloin, kun he päättävät tulevaisuudessa meidän asioista.

Eräs oppilas joka olisi siirtynyt ala-malmin peruskouluun...

#10 Jooh...

10.06.2011 20:23

Eipä onnistunut, sinne meni!