Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan


Vieras

#76


Miksi työnteosta pitää rankaista. Se ei käy

Vieras

#77


Opiskelen lähihoitajaksi ja työskentelen hoitajana.Mielestäni tarttis arvostaa hoitoalalla työskenteleviä työvuorojen takia eikä leikata niistä.Ei ne viikonloppu ja arkipyhät niin mukavia ole olla töissä kun muu perhe on vapaalla

Vieras

#78


Ihmisiä on hoidettava oli pyhä tai arki. Ja kunnon 100% sunnuntaikorvaus on on myös korvausta siitä ettei pysty joka viikko pitämään 2 vapaapäivää peräkkäin!
Duunari

#79


Missä tasa-arvo? Jos leikataan niin otetaan ihan jokaiselta ja rikkailta vähän enemmän, koska ne ei ees maksa veroja suomeen kun tietävät miten se vältetään. Kun köyhiltä viedään niin ennestään rikkaat  hierovat käsiään ja keräilevät ahneuksissaan nekin.  Eikö kreikka ole opettanut meille mitään?  Entä lomat? Turha yrittäjien hymyillä, myydyn vapaa-ajan lisääminen ilman palkanlisää kyllä saat tavallisen duunari tehokkuuden lopahtamaan aika nopeasti... Ja työnantajapuolen peräänkuuluttama  jousto,  pah se loppuu kyllä lyhyeen.  Kuka tekee ylityöt? Ei ainakaan se tavallinen duunari.... ai niin ne pakolaiset... Mites kansanedustajien  ja opettajien  loma?  Max 30 päivää?


Vieras

#80


Koska leikkaukset koskevat tavallisia duunareita ja muutenkin vähän tienaavien hoitajien palkkoja.

Vieras

#81


Liian moni matalapalkkainen kansalainen joutuu kärsimään tästä.

Vieras

#82


Koska on tapahtunut tilastovirhe. Vaikutus verotuloihin? Vaikutus ostovoimaan? Opiskelijoiden vkl- työn kannattavuus? Työssäjaksaminen? Millaista työtä kannattaa ottaa vastaan? Seurannaisvaikutukset, lastenhoito, omaishoitajuus, hoidon järjestäminen? Ammattitaidon pysyminen hoidossa? Miten lisää työllisyyttä? Alan kiinnostus vähenee, työvoima pula. Vaikka hallitus sanoo mitä tämä on ikä- ja ammattiryhmään kohdistuva mielenilmaus. Me tulemme toimee erilaisten ihmisten kanssa ja osaamme neuvotella mutta sitä hallitus ei osaa. Tervetuloa meidän arkeen joskus voi tulla p****a niskaa ja s*****ä naamaan.
BB

#83 Töttöröö


6. Yksityisen työnantajan sosiaaliturvamaksuja alennetaan

Taso alenee 1,72 prosenttiyksikköön vuoden 2017 alusta. Nyt taso on 2,02 prosenttiyksikköä.

Tarkistakaa faktat ennen kuin märisette. Tämän taso alenee 1,72:lla prosenttiyksiköllä eli 0,3-0,4 prosenttiyksikköön, riippuen käytetäänkö vertauskohtana nykyistä vai tulevia tasoja.

Ja miksihän tätä pitää vastustaa? Yksityisille työnantajille jää enemmän rahaa palkata ihmisiä tai pitää nykyiset töissään.


Vieras

#84


Kunta-alan työntekijän ainoa porkkana Kuntatyöhön on pitkä loma

Vieras

#85


No eikö se nyt ole ihan päivänselvää, jos hallitus saa nämä leikkaukset läpi "pakottavalla lainsäädännöllä" niin sopimusyhteiskunnan ja samalla Suomen olemassaolo lakkaa...Ollaan tiellä kohti Pohjois-Koreaa tai pikemminkin Suomaliaa kun noita musulmaaneja lappaa ovista ja ikkunoista...

Vieras

#86


Koska olen duunari ja ansaitsen kyllä palkkani.

Vieras

#87


Olen vuorotyöläinen ja pienen lapsen äiti joka on päivähoidossa viikot ja en ilman lisiä viikonloppuna 8 tunnin iltavuoroja tee!
Lähihoitaja

#88 Haaste Soinille, Stubbille ja Sipilälle!


Soini Puolarmetsään 2 viikoksi työharjoitteluun, Stubb Jorviin ja Sipilä Laaksoon, eiköhän ala homma selkenemään!


Vieras

#89 Re: Töttöröö


#83: BB - Töttöröö 

 tuo onkin ainoa hyvä asia.


Vieras

#90


Mielestäni nämä päätetyt asiat on väärin.
kerkko

#91 Re: mitä sitten pitäs tehdä


#9: silver - mitä sitten pitäs tehdä 

 Tasapuolisempia talkoita. 

Verosuunnitteluun sekä kiertoon ei puututa juuri lainklaan ja Suomi laahaa tässä jäljessä. Kateissa on vuositasolla 5-6 miljardia. 

Kelamaksujen poisto sekä yhteiskuntaveron alennus ei tuonu yhtään uutta työpaikkaa, tai investointia. Valtion kassasta lähti liki 2 miljardia per vuosi.

Maataloustuet on vuositasolla 2 miljardia ja maatalous on tällä hetkellä kaikkea muuta, ku markkinaehtoista, johtuen kaupan alan kilpailemattomuudesta ja oligopoleista.

Poliittiset suojatyöt säilyy ennallaan.

Pääomaverotusta voisi nostaa.

 

Ihan heittämällä olisi mahdollista talkoomalli, jossa jokaiselta otetaan tasapuolisesti. Sipilän malli on lähinnä epätasa-arvoista tulonsiirtoa, jossa ns etupiiri eliitille taataan vanhat edut.

 

Suomi nousee koulutuksella, paremmalla kansainvälisellä johtamisella, hyvillä palveluilla, matkailulla ja uusilla tuotteilla. Tällä puljaamisella ei ole mitään tekemistä edeltävien kanssa. Lähinnä tapetaan ostovoima ja sisämarkkinariippuvaiset yritykset. Lisäksi Suomesta tehdään entistä typerämpi leikkaamalla koulutuksesta.

Suomen ongelma on tuotteet, joita ei kukaan osta, vaikka niitä tehtäis ilmatteeks. Ei ole kysyntää poislukien peliala ja it. Hyvät tuotteet syntyy johtamisen kautta, jossa ymmärretään kuluttajan tarpeita. Asiakas maksaa.

Ja lisää kilpailua kaupan alalle. Nykyinen systeemi eroaa pohjoiskoreasta siten, että meillä on yks kauppa enemmän. Ei näin.

 

 

 


Vieras

#92


Koska se koskee myös minua.

Vieras

#93


Tää on niin kuraa koko juttu. Kunnalla työskentely ei enää houkuta. Peruspalkka 2060. Ikälisän 8% saat työskenneltyä tai pikemmiten raadettua 5 vuotta. Seuraava palkitseminen onkin 10v kokemuksesta 2 lomapäivää lisää yht. 30. Sitten oletkin jo uran huipulla!!! Senttiäkään palkkaa lisää saamatta eläkkeelle asti. Nykyisin on sentään voinut odottaa tuota 15v. tuomaa 8 ekstra lomapäivää. Eipä tarvii odottaa enää mutta tuskin kukaan jatkossa kunnallisessa työssä noin kauan viihtyy. Varsinkin kun työn raskaus ja rakennusten homeet sairastuttavat työntekijät ajavat ihmiset sairastamaan omaan piikkiin. Kiitos Sipilä ja kumppanit.
++++++++++++++

#94


Työn orjat sorron yöstä nouskaa


Vieras

#95


Eihän tässä nyt taas ole mitään järkeä. Miksi tämä ei koske kansanedustajia? Ei voi olla poikkeuksia ammattikohtia vastaan. Kun otetaan joltain pois niin se otetaan kaikilta pois. Omia etuja siellä taas mietitään ja hierotaan. Armeijasta voitais säästää. Ei tarvi aina ostaa niitä monen miljoonan arvoisia leikkikaluja. Juurikin tämän takia eihän täällä enään voi tienata että pääsis kuluttamaan sitä rahaa ravintoloihin , tai muuhun mukavaan. Eikö se rahan pitäisi kiertää jotta yhteiskunta voi hyvin ja talous pysyisi kunnossa. 


Vieras

#96


Duunarit maksaa jo liikaa tämän maan päättäjien virheistä. Meidän pitäs maksaa kaikemaaiman pakolaisten oleskelua, sit samaan rahaan meiltä viedään pienestäkin.

Vieras

#97


Teen vuorotyötä lähihoitajana ja sunnuntaikorvaus on minulle merkittävä lisä ja houkutin tässä pienipalkkaisessa työssä.

Vieras

#98


Koska tehnyt töitä 30 vuotta ja pitkät lomat auttavat jaksamaan fyysisesti ja henkisesti raskaassa työssä. Tässä yksi esimerkki, lista on aika pitkä.

Vieras

#99


Hoitajien työ on todella kutsumus ammatti,me jotka pidämme huolen toisen ihmisen hyvinvoinnista,teemme töitä jatkuvasti ja emme valita vaikka pitää yhdistää työ,perhe-elämä jne.Onko oikein että meiltä viedään vielä vähäisetkin lisät?

Vieras

Olen pienipalkkainen hoitaja.Talouteni todella tiukalla.Aivan järjettömiä säästöehdotuksia!!

Kommentoi adressia