SUOMI IRTI EU:STA!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista SUOMI IRTI EU:STA!.


Vieras

#26 Re: Aivot narikassa?

06.09.2011 11:43

#3: Juha Adler - Aivot narikassa?

kannattaa todella tietää mitä puhutaan ja tämä ei ole sitä miltä näyttäää


Vieras

#27 Re: Re: Aivot narikassa?

06.09.2011 11:48

#26: - Re: Aivot narikassa?

NÄMÄ ASIAT TULISI NÄHDÄ KOKO SUOMEN KANNALTA MIKÄ ON REALISTISTA JA TOTTA, SUOMI EI TULE KOSKAAN VOIMAAN HYVIN TÄMÄN NYKYISEN JÄRJESTELMÄN ALLA.... KATSO PERUSTURVA KYSYMYKSET JA YRITYKSET JA NIIDEN TODELLINEN HYVIN VOINTI. KUNTA TALOUS SOSIAALI POLITIIKKA, TERVEYS HUOLTO JA KOULU ASIAT..... JNE. ON PALJON MITÄ ETTE YMMÄRRÄ KUNTEN USKONNOT MEIDÄN MAASSA SÄILYYKÖ SE VAI TULEKO SIIHENKIN MUUTOS. KANSALAISTEN TODELLINEN HYVIN VOINTI ON LAIMIN LYÖTY. MEISTÄ ON TEHTY TYÖ KONEITA MEIDÄN TULEE TUOTTAA JA HALVALLA. MUUTEMN ON VANHA AUTO...


Vieras

#28

07.10.2011 20:25

Heti suomi pois eu:sta, muuta ku haittaa tullut kaikille. ja herrat vaan rikastuu ja köyhät köyhtyy. reiluutta peliin jo viimein!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.10.2011 22:25



Vieras

#30

24.10.2011 11:45

Suomen alasajo on lopetettava. EU-kuritusta on saatu jo ihan tarpeeksi. Ulos EU:sta viivyttelemättä.

Vieras

#31

10.12.2011 05:50

samaa mieltä ei enää maksumiehinä.suomi pärjää samoin kuin ruotsi.mehän ollaan lypsylehmiä,suomi köytyy ,tärkeämpää hoitaa oman maan huonot asiat kuntoon autaa köyhiä,vanhuksia ja työttömiä.siksi oma valuutta suomi takaisin suomalaisille jossa päätetään itsenäisesti omista asioista
tyyni hella

#32 järkeä,hei !!

14.12.2011 12:15

ilman EU:ta suomi näivettyy albaniaksi.yrittäkää jo tajuta se.
Pallopää

#33 Euro, surua ja työttömyyttä miljoonille, sitä on euro rahaliitto

28.12.2011 16:02

EURO on taloudellinen vankila, jossa vartijoina eu presidentti Baroso, von rumpuy , ja OLLI Rehn.
perustelu: Euro on vankila, miksi? Siksi koska euromaat eivät pysty hallitsemaan euroa valuuttana oman maansa eduksi,Kreikka, Italia, hallitukset ovat ”eurovankilassa” ja eivät pysty devalvoimaan ja uudelleenarvioimaan oman maansa taloutta, vain eurojohtajat voivat siihen vaikuttaa.
Euroopan pesidentti Barroso ja Von rumpuy ovat asettaneet ”omat miehet” Kreikan ja Italian hallitusten muodostajiksi, eli omat lakeijat ohjaavat nyt kriisimaita ja eurossa pystytään väkisin vailla suunnitelma B:tä.
Euroopan johtajat ”bullyboys” hyjeksivät jokaisessa käänteessään demokratiaa eli sitä että kansa saisi sanoa sanansa äänestämällä, he määräävät kokonaisten (kriisi)maiden uusista hallituksien muodostajista oman päänsä mukaan ja vartioivat maita että kukaan ei lähtisi ulos eurosta, sillä silloin hieno suunnitelma liittovaltiosta jolla kaikkia budjetteja ja valtaa ohjailtaisiin Brysselistä, kariutuisi! Jos joku maa lähtee niin on vaara että myös joku toinen valtio lähtee ja jättää euron, näin ”impperiumi” alkaa hajoamaan ja valta hupenisi, kysymys on vain eu vallasta, ei mistään muusta, EU haluaa lisää valtaa, piste.
Miettikääpä hetki miksi muuten kaikki suuret imperiumit Rooma, Unkari useita imperiumeja historiassa, kaikki ovat hajonneet, eikö historia ole todellakaan opettanut mitään päättäjille!
Ihmiset, nyt se tärkein asia, OMA RAHA =oikeus säädellä valuutan arvoa ja säilyttää se tärkein BUDJETTIVALTA kotimaassa (itsenäisyys on sama kuin budjettivalta)
Haluatteko tosiaan että Suomen budjetin valta annetaan muutamalle EUROBYROKRAATILLE joita KETÄÄN ei ole valittu demokratian ehdoin ja ovat epäluotettavia ja epäpäteviä eivätkä osoita minkään näköistä johtajuutta ja ehdotuksia kriisin ja kansojen todellisen ongelman poistoon ed. mainitut ja Merkel ja Sarkozy saavat määrätä Suomen maksuista jotka tulevat olemaan vuotuisia, hyvästi hyvinvointi ja itsenäisyys. Suomalaisilla ei ole mitään äänivaltaa siihen, muistakaa se. EU on Saksan ja Ranskan vallassa.
NYT Herätys tolvanat, ei euroa arvioida sen mukaan että on helppoa kun ei tarvitse vaihtaa rahaa kun matkustaa ulkomaille, euroa pitää arvioida sen perusteella että määräysvalta valuuttaan ja oman maan talouteen säilyy ehdottomasti kotimaassamme, toivon että jokainen ymmärtää tämän asian näin! Oma raha kuten Ruotsilla, Unkarilla, Norjalla emme todellakaan joutuisi huonoon seuraan, vaan saisimme taloudellisen VAPAUDEN päättä omista rahoistamme, se on TÄRKEÄÄ elämässä.
EU:n puheenaiheet ja tila nyt löytyy vain youtubesta, koska Suomessa rajoitetaan kansalaisten todellisen tiedon saantia, mutta ei hätää, tietoa löytyy youtubesta ja sitä ei pysty kukaan sensuroimaan , edes Suomessa! tämä kirjoitus ei ole puolesta eikä vastaan, tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa kansalaisia ymmärtämään euron todellinen suunta ja tämänhetkinen tila kaikessa todellisuudessaan!
Kysykää, miksi Jyrki ja Jutta ei puhu näistä asioista niiden omilla nimillään, vaikka Jyrki niin ilmoittaa uusimmassa videossaan.
Älkää arvioiko minua tämän kirjoituksen perusteella, tämän kirjoituksen ainoa tarkoitus on saada kaikki katsomaan youtube:sta ”FARAGE 2011” videot, kiitos ja anteeksi

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.12.2011 18:58



Vieras

#35

20.02.2012 15:24

EU on varallisuusimuri joka vie omaisuuden ja päätäntävallan monelta harvoille. Suomi tarvitsee oman sisäisen luotottajan. Valtio jos sellainen olisi, kansan valitsemin luottamushenkilöin, saisimme ne korkomiljardit pk-sektorin ja terveyden edistämisen käyttöön, ulkomaisten keinottelijoiden tilien sijaan.
J.A.

#36 Organisoitukaamme

20.02.2012 15:25

Tehkää joku kampanjasivu addressille ja organisoikaa porukkaa ympäri Suomea kaduille keräämään nimiä, näin voidaan edetä hankkeessa ihan vakavastikin. Joku aikaraja tulee myös asettaa johon tähdätä, tietty määrä nimiä tietyssä ajassa.

T. J.A.

Vieras

#37

21.02.2012 11:13

EU = Euroopan poliittisten suojatyöpaikan omaavien rosvojen liittovaltio.

Vieras

#38

24.02.2012 07:34

Ainoa helpompi vaihtoehto, ja siinä säästyisi paljon. Jäisi myös muutama meille turha globalisti Brysseliin samassa jupakassa.

Vieras

#39

24.02.2012 12:33

suomi on kyll nyt myymässä omaa maaata pois !!!

Vieras

#40

24.02.2012 12:35

sanokaa kaikikke sukulaisille kans tästä adressita.

Vieras

#41

01.03.2012 22:51

Irti EUsta. Pohjoismaat rocks!
äkkiä pois

#42 oikeaa asiaa

03.03.2012 12:57

hyvä kun vain tieto leviäisi, myös tieto siitä mihin ollaan menossa, viralliset kanavat jatkavat
ylistyslauluaan vaikka kohta kaikki euromaat ovat "kusessa"
Tietoa voisi kai levittää myös tektiviesteillä.
Itsenäinen ja itsepäinen

#43 Re: MIKÄ ITSENÄISYYS

13.03.2012 16:52

#15: EILA SIMUNANIEMI - MIKÄ ITSENÄISYYS

Itsenäisyys on mennyttä, poliitkot ovat pettureita ja Suomea viedään konkurssiin

http://unusualsuspector.blogspot.com/2010/12/itsenaisyyden-hautajaiset.html

Olisi aika ottaa ohjakset omiin käsiin ja julistaa Suomi uudelleen itsenäiseksi


Vieras

#44

24.04.2012 20:39

euhon menttiin aikoinaan tunteella kuin vastarakastunu ilman järkeä
Don Mega

#45 maailmanpankit suuria huijareita!

26.04.2012 21:43

tämä on aivan hirveätä miten me joudumme maksumiehiksi kun puolet eu:n valtioista on joutunut pankkiirien huijauksen uhreiksi! eu oli vain yksi suuri huijaus ja rahankeruu operaatio keskuspankille ja heidän yksityiselle johdolleen! samaa pskaa tapahtuu amerikassa heidän federal reserve pankin kanssa. ulkomaiset eivät saa omistaa näin tärkeätä maan turvallisuuteen vaikuttavaa tahoa kuten pankkia joka lainaa kaiken rahan kiertoon korolla

Vieras

#46

21.05.2012 23:58

Näitä Adresseja on monia. Ehdotan, että otatte yhteyttä muiden adressien pitäjille ja teette yhtenäisen adressin aiheesta. Tässä oli eniten nimiä, kirjoitin alle yhden toisen, mutta kirjoitan nyt tämänkin.


Vieras

#47 Re:

22.05.2012 00:06

#29: -

Itseasiassa aion tuoda Suomeen ulkomaalaisen vaimon itselleni, ette te rasistit minua paljon kiinnosta, tai pelota. Mutta EU:sta eroaminen olisi tosiaa mielestäni parhaaksi kaikille.

 

Terveisin: Suomalainen


Vieras

#48 Re: maailmanpankit suuria huijareita!

22.05.2012 00:17

#45: Don Mega - maailmanpankit suuria huijareita!

Jos luulet, että se on paha, niin lisää siihen vielä kuvitelma ja heidän haave tulevaisuudesta.  Absoluuttinen poliisivaltio jossa kaikki jotka valittaa heitetään suurinpiirtein vankilaan, tai mielisairaalaan. Mikrosirua lyödään joka ihmiseen ja tehdään heistä pelkkiä orjia ja tuotteita, helposti hallittavia ja tuhottavia. Tervetuloa vaan uuteen mailmanjärjestykseen kuten he sitä kutsuvat.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.05.2012 11:53


hyvin menee

#50 suomi voi liian hyvin

13.06.2012 09:54

Säälittävää, muutama nimi. Ihmiset eivät edes tiedä asiasta, tai heitä ei kiinnosta. Kerron jollekkin mitä usassa tapahtuu ja sanon, että EU suunnittelee täysin samoja asioita tänne. Kaikki sanovat "noh se on USA sielä on aina kaikkea hullua menossa", aijjaa noh samat rahamiehet sitä maata pyörittää kuin EU:ta uskokaa, tai älkää ihan sama, ei tätä adressia saada läpi millään. Ihmiset eivät tajua, vaikka heitä vedettäisiin takaapäin mitä on menossa. Noh ei kai tässä auta muu kuin unohtaa koko asia, mennään sitten sinne helvettiin suoraan, annetaan tulla vain poliisivaltio ja totaalinen dominaatio talouslama yms. tapetaan suoraan kansaamme niinkuin muuallakin. Mikrosirut vaan otsaan ja baanalle. Ottakaa vielä kaikki rokotteetkin mitä tulee tulevan ja mennään NATOON, miksei samantien vaihdeta vaikka kristillinen valtio s4atanalliseksi valtioksi virallisesti. Ohhoh olipas shokki miksi sana saatan4 kielletään täälä, sehän sortaa uskon vapautta suomessa, eikös täälä saa uskoa vaikka itse pirulaiseen.