Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.

veikko

#476 Rivalry

17.05.2011 18:39

Suomi-Ruotsi on sama kuin celtics-lakers, yankees-red sox, canadiens-maple leafs näissä on ekstra jännite, jota luodaan urheilussa mitä Paloma ei ymmärrä kun ei ole urheilun seuraaja, mutta kun kaikki muutkin seuraa finaaleja niin pitäähän sitä itsekkin. Se on ihan leikkimielistä se viha, joka on tällaisilla kilpakumppaneilla ja kuuluu asiaan sekä tekee otteluista mielenkiintoisempia. Ei pidä ottaa niin tosissaan niitä piip hurrit huutoja, ne kuuluu asiaan eikä ole rasistisia. Se mitä se mies teki ratikassa on ja ne idiootit jotka polttelee lippuja, mutta sillä ei ole mitään lätkän kanssa tekemistä.
koook

#477 Toimittajakaveri

17.05.2011 18:39

Hallituspuolueiden pysyttävä asiallisena

Hallituspuolueiden edustajien vaalikampanjointi netissä on kuin toiselta planeetalta perussuomalaisten Hirvisaareen verrattuna. Esimerkiksi Jyväskylän Vihreiden kunnanvaltuutettu Paloma Hannonen otti taannoin kantaa uuteen metsätietolakiin.

- Paloma Hannonen haluaa, että metsäkeskuksen keräämät tiedot metsistä ovat muidenkin kuin metsäyhtiöiden käytössä, kirjoitti Hannonen statuspäivityksessään.

http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2010/09/maahanmuuttajavastaisuus_kovaa_valuuttaa_netin_vaalikampanjoissa_2004329.html?origin=rss

Vieras

#478

17.05.2011 18:43

Kiekkoleijonat ovat idoleita ja malleja erityisesti nuorille. Heitä kuunnellaan tästä syystä erityisen tarkaavaisesti - mitä mieltä he ovat asioista. On tärkeää että tämä asia on otettu esille ja että siihen otetaan kantaa, jotta kaikki saavat elää Suomessa rauhassa.
Voi ei.

#479

17.05.2011 18:49

pimppaan rasistit! en voi muutakaan sanoa :)
JSSPSJ

#480 Re: Re:

17.05.2011 18:51

#453: - Re:

On hieman eri asia olla jostain asiasta jotain mieltä, kuin laittaa addressia kiertämään ja pyytämään lausuntoa, ikään kuin olettaen kiekkoleijonien olevan vastuussa joidenkin pellerasistien typerästä vouhkaamisesta. Kyllä mua alkaisi vituttamaan vaikkapa jossakin kuppilassa, jos joku tulisi kynän ja paperin kanssa pyytämään vetoomukseensa nimmaria.

"Allekirjoita tämä, niin et ole enää minun silmissäni rasisti". Nimeä voi aina laittaa paperiin, mutta jos tämä järkyttyneen addressin alullepanija on vain sivusta katsellut joidenkin "junttien" törkeää käytöstä, niin olisiko ollut parempi puuttua siihen? Jos kaikki vain ajattelisivat kirjoittaa aiheesta sen sijaan, että puuttuisivat siihen, niin miten se vaikuttaa yhtään mihinkään?

Suomalaisten ruotsinkielisten lasten kanssa juhlaa TV:stä seurannut

#481 Jääkiekkojuhla kauppatorilla Helsingissä 16.5.2011

17.05.2011 18:51

Jääkiekkotilaisuuden huutava juontaja näyttelijä "rakennusmestari Harjakainen" antoi hurripuheillaan näyttöä sivistömättömyydestään ja rasismistaan. Humalaiset nuoret jääkiekkoilijat antoivat lapsille ja nuorille mallia miten juhlia pitää.
Ihmettelijä

#482

17.05.2011 18:52

Miksi tämä MM-kulta piti liittää rasismin vastaiseen työhön?
Ainakin minun mielestäni meni se vähäinenkin uskottavuus Paloma Hannoselta.
AINA on raitiovaunuissa ja humalanhuuruisissa tilaisuuksissa kuulunut humalaisten idioottien huutoja, joskus rasistisia, joskus jotian muuta. Idiootit on idiootteja, riippumatta siitä, voittaako suomi kultaa vai ei.
Läpinäkyvästi nyt ratsastettiin leijonien hienolla suorituksella.
Mites Paloma kun minä vappuna kuulin humalaisten huutelevan rasistisesti niin ovatko opiskelijat ja työväki rasismin kannalla? Voitko tehdä addressin?
JSSPSJ

#483 Re:

17.05.2011 18:54

#478: -

"Kiekkoleijonat ovat idoleita ja malleja erityisesti nuorille. Heitä kuunnellaan tästä syystä erityisen tarkaavaisesti - mitä mieltä he ovat asioista. On tärkeää että tämä asia on otettu esille ja että siihen otetaan kantaa, jotta kaikki saavat elää Suomessa rauhassa."

Noh, päältäpäin kuin näki mikä kanta heillä on tähän vallitsevaan alkoholikulttuuriin, niin alahan siinä kunnossa sönköttämään mikä on oikein ja mikä väärin. Miksi ulkomailla pelaavat ja noin muutenkin kansainvälisillä areenoilla hääräävät tyypit pitää saada sotkettua tähän poliittisesti märäntyneeseen ilmapiiriin?


Vieras

#484 Re: ai ja tuonko vuoksi ei pitäisi vastustaa suomalaisten rasisimia - häh?

17.05.2011 18:58


Vieras

#485 Re: Re: Viherpopulismia kauheimmillaan

17.05.2011 18:58

#461: Ile - Re: Viherpopulismia kauheimmillaan

Joo, aivan varmasti Paloma toimii täysin epäitsekkäin motiivein tehdessään (väitetystä) yksittäistapauksesta todisteen suomalaisen rasismin kasvusta, eikä tällä ulostulolla ole tietenkään mitään tekemistä sen kanssa, että Hannonen pyrkii Vihreiden varapuheenjohtajaksi.

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato...

;)


Vieras

#486 Re: Re: missä aivot?

17.05.2011 19:08

#382: JSSPSJ - Re:  

 Ai jaa - siksikö pitäisi hyssytellä suomalaisten rasisimia. Rasisimi missä muodossa ja kenen tahansa taholta on tuomittavaa ja alhaista. 

Aivojen korkeamman tason kehityksen ihmiskunnassa pitäisi näkyä ajattelussa ja käyttäytymisessä - mutta toiseen suuntaan pahasti mennään joissakin piireissä.

Mutta onhan se nyt selvää jo tutkimuksienkin valossa, että erinäisten aineiden vaikutuksen alaisena mm. tunne elämän keskus ottaa vallan ja adrenaliinin lisääntyessä ja korkeamman tason kontrollin vähetessä käyttäytymisessä näkyvät idiotismin piirteet (: hiphurraa ja aivot narikkaan


Vieras

#487

17.05.2011 19:12

Voivoi,Paloma.Annat siis muutaman mädän omenan pilata juhlan.Hanki elämä!
ex-vihreä

#488 evvk jääkiekko, mutta...

17.05.2011 19:13

Miten niiden parin kadulla huutelevan idiootin moukkaminen käytös muka on jääkiekkojoukkueen syytä ?

Outoa että Suomessa yhden yksilön teosta ensimmäisenä vihreät alkavat julkisesti syyttämään jotakin väestönryhmää, ja yleensä viellä sellaista jolla ei mitään tekemistä kyseisen yksilön tekojen kanssa.
Kumma asia on että nämä väestönryhmiä syyttävät ja yksilön tekoja koko väestönryhmän syyksi yleistävät henkilöt usein nimenovaan julistavat omaa suvaitsevaisuuttaan. Hyvä esimerkki tästä on Vihreät. Vaalien alla vihreiden kansaedustajien nettisivuilla oli sellaista väestönryhmien solvausta ja suoranaista vastaan kiihotusta että jos kohteena olisi ollut "oikean värinen" väestöryhmä niin vihreät olisivat olleet kuorussa huutamassa rasismista ja vaatineet rikostutkimusta.
(Ydinvoimankannattajat, turkistarhaajat, ammunnanharrastajat)

Suvaitsevaisuus on nimenomaan sitä että SUVAITAAN niitä joista ei pidä.

Lähiön örkkipubien asukeillakin on oikeus olla olemassa, heillä on myös oikeus omiin mielipiteisiinsä olkoon ne kuinka vääriä tahansa. Se pitää heille lain nimessä sallia, niinkauan kuin eivät tee mitään sopimatonta tai laitonta. Suvaitsevainen ihminen ei julkisesti heitä hauku tai kiihota heitä vastaan kuten ei maahanmuuttajiakaan.
Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, vaikka se olisi kuinka väärä tahansa, kunhan ei tee mitään laitonta tai sopimatonta.

Minusta on sopimatonta ja laitonta yllyttää väkivaltaan ulkomaalaisia kohtaa. Mutta minusta ei pidä antaa pikkupöksyjen mennä solmuu jos joku huutaa Suomi-Ruotsi MM ottelun jälkeen "hurreille turpaa". Ei kukaan täysjärkinen ota sitä vakavasti. Se toinen oli minusta ilman muuta sopimatonta käytöstä.

Pari kännissä tyhmiä huutelevaa idioottia ei tee lätkäfaneista rasisteja sen enempää kuin muutama raiskaajajengi tee kaikista suomen somaleistakaan raiskaajia.


Vieras

#489 Re: Re: Re: missä aivot?

17.05.2011 19:15

#486: - Re: Re: missä aivot?

Suomalaisten rasismia ei todellakaan hyssytellä. Päin vastoin, eihän täällä muusta puhutakaan. Sen sijaan maahanmuuttajien suomalaisiin kohdistama rasismi on vielä vaiettu puheenaihe.

Jottei se totuus nyt sitten unohtuisi:

- Rasistisista rikoksista epäillyistä 25% on tutkimuksen mukaan syntyperältään muualta kuin Suomesta.

- Rasististen rikosten määrä Suomen kansalaisilta on vähentynyt 83% -> 80% (Esim. romanin ja vaikkapa Suomessa syntyneen somalitaustaisen rasistinen rikos luetaan suomalaisten lukuihin.)

- Muualta kuin Suomesta kotoisin olevat syyllistyvät rasistisiin rikoksiin viisi kertaa todennäköisemmin kuin suomalaiset.

- Kristittyjä kohtaan tehdyt rikokset olivat nousseet huimasti kun taas islamin uskoisia vastaan vähentynyt.

- Suhteellisesti ottaen rasistisimpia kansallisuuksia Suomessa olivat v. 2009: somalialaiset, virolaiset, irakilaiset ja venäläiset.

http://www.poliisiammattikorkeakoulu.fi/poliisi/poliisioppilaitos/home.nsf/files/Raportteja88_web/$file/Raportteja88_web.pdf


Vieras

#490

17.05.2011 19:25

.
oikeus ja kohtuus

#491 lapsellista

17.05.2011 19:37

täyttä potaskaa, suomi suomalaisille
afrikassa asunut

#492 järki käteen

17.05.2011 19:39

mustat pahimpia rasisteja
supersankari

#493 Jo on mennyt herkkähipiäiseksi touhu

17.05.2011 19:41

Kaikkialla nähdään mörköjä. Ja ei, möröt eivät koske käsittämättömän kokoisen takauspaketin riskejä tai nuorisotyöttömyyttä, vaan tottakai vanhaa kunnon rasismia. Ettei vaan kukaan ajattelisi vahingossa pahaa toisesta ihmisestä perustuen hänen ihonväriinsä, uskontoonsa tai kulttuuritaustaansa.

Voi olla amiksia, duunareita, maistereita ja mitä luokkaa tahansa, kunhan ei vaan kohdistu vierasperäisiin. Ja kristittyjä voi tietysti aina arvostella uskonosta, koska se vaan on niin "junttia" tai "vanhakantaista".

Auta armias kun pääsee kunnolla sivaltamaan, huomaa jotain RASSISTISTA, sitten on mukava taas itkeä ja osoittaa omaa parhautta ja ylevyyttään. Kuten tämä yksi vihreä.

Tällaisesn jeesustelun vuoksi te vihreät häviätte joka vaali palan kerrallaan, kunnes häviätte olemasta ja järki voittaa taas.
antivihreä

#494

17.05.2011 19:44

Vihreiden Pekka Siikala kommentoi blogissaan jääkiekkojoukkuetta esim. näin;
"Olen kyllä ilman muuta parempi ihminen kuin tuo p####porukka."

Aiotko Paloma vihreänä sanoutua irti Siikalan vihanlietsonnasta, vai annatko sille kenties tukesi?
vihreä on myrkyn väri

#495 mahtaa viherpiipertäjää ahdistaa

17.05.2011 19:44

Pojat heiluttelevat Suomen lippuja ja vaikuttavat ylpeiltä suomalaisuudestaan. Heh heh, mahtoi ahdistaa näitä persaukisia kulttuuripiirejä.

Pakkohan se rasistikortti oli heti ottaa esille.

Vieras

#496 Re:

17.05.2011 20:05

#3: -

Eivät minun tietääkseni nostele toisten verorahoja joka kuun neljäs päivä.


Vieras

#497

17.05.2011 20:17

Kaikilla on oikeus ja ilo juhlia sen maan voittoa mitä haluaa. Ulkomaalaisilla ja Suomessa asuvilla väriä katsomatta on oikeus iloita muiden kanssa Suomen voittoa. On suuri ilo ja kunnia, jos ulkomaalaiset täällä asuvat ja täällä vierailevat ottavat osaa iloomme ja juhlivat sitä kanssamme. Heissä on myös tukijoukkomme

Vieras

#498

17.05.2011 20:17

Onko maailmassa mitään ilettävämpää kuin tällainen itseviisas vihreitten nuori likka, joka käyttää yksittäistä tapahtumaa suomalaisten leimaamiseksi rasisteiksi ajaen samalla omaa vaalikampanjaa? Milloin vihreät tomppelit tuomitsevat etnojengien ryöstelyt ja raiskaukset, jotka ovat arkipäivää nyky-Suomessa? Kukaan tiedostava ja asioista perillä oleva rehellinen suomalainen ei voisi kuvitellakaan äänestävänsä vihreitä. Kaikki miehethän puolueen ovat jo jättäneetkin, kuten Eero Paloheimo.
Joel

#499 Re: Hohoi!

17.05.2011 20:19

#14: fascia -

Hyvä Paloma, että otit asian puheeksi. Niin demokratiassa pitääkin. Saan päivittäin tuntea olevani vähemmän toivottu kansalainen, esim juuri julkisissa kulkuneuvoissa. Miksi? En ole pahaa tehnyt kenellekkään. Ja ystävällinenkin koetan aina olla. Suvaitsen erinäköiset, miksi en? Suvaitkaa siis minutkin.


Vieras

#500 SirapaatitRe:

17.05.2011 20:36

#13: -  parasiitit saavat luvan poistua kotimaihinsa juhlimaan, vaikka merirosvouksen maailmanmestaruutta.