Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava.

Hoitaja

#101 Joo o

29.02.2016 07:40

On totta, että monessa paikassa mielenterveyspotilaita kohdellaan huonosti, valitettavasti monet hoitajat ovat kyllästyneitä ja väsyneitä. En ole ollut psykiatrialla töissä, mutta olen ollut opiskeluaikanani harjoittelujaksolla psykiatrisella osastolla. Tämä oli henkisesti kaikkein kuormittavin kokemukseni hoitoalalta. Olen nähnyt pakkohoidon pelastavan aivan holtittoman itsetuhoisia ihmisiä, jotka eivät ole olleet siinä kunnossa, että osaisivat itse apua pyytää. Siinä onkin koko pakkohoidon idea; se on ihan vihoviimeinen keino potilaan pelastamiseksi, eikä sinne ei tosiaankaan laiteta kevyin perustein. En allekirjoita. 

julistaja

#102 Re: Re:

29.02.2016 10:53

#92: - Re:  

 No niin taas höpö höpö adressi. Huvikseenhan niitä pakkohoitoja määrätään. Jos potilasta kohdellaan muuten huonosti tai laiminlyödään vika ei ole pakkohoidossa vaan työntekijöissä.


Vieras

#103

11.03.2016 08:22

Hoidamme harhaiset, aggressiiviset omaisemme itse kotona. Kiitos.


Vieras

#104

14.03.2016 11:51

On kokemusta Kupittaalta.
Useissa tilanteissa mukana

#105 Re:

21.03.2016 12:41

#1: Niko Salminen -  

 Psykiatriselle pakkohoidolle eli mahdollisuudelle psykiatriseen hoitoon toimittamiseen vastoin ihmisen omaa tahtoa on laissa tarkat kriteerit. Pakkohoidon tarkoitus on hoitaa ihmistä silloin, kun hänen psykiatrinen sairautensa edellyttää hoitoa eikä ihminen itse sitä sairautensa takia ymmärrä. - Mitä adressin alulle laittaneen tai sitä kannattaneiden mielestä pitäisi tehdä esim. tilanteessa, jossa ihminen psykoosiin sairastumisensa ja siksi todellisuudentajun vääristymisen takia turhaan luulee naapureiden vainoavan häntä ja epätoivoissaan on siksi suunnittelemassa itsemurhaa läheteltyään ensin viikkoja naapureille erilaista postia asiasta? Kaikki selitykset ko. henkilölle ovat olleet turhia, hän näkee vain oman totuutensa. Sairaalassa hänelle todennäköisesti aloitetaan sopiva lääkitys, selvitellään tilannetta muutenkin ja on todennäköistä, että ihmisen harhaksi todettu luulo vähintäänkin lievenee ja hänenkin elämänsä siksi helpottuu huomattavasti. Esimerkkejä voisi antaa lukemattomia. 

Pakkohoitopäätös puretaan sairaalassa heti, kun siihen on edellytykset. Ihminen voi jatkaa hoitoa vapaaehtoisesti. Ei kai ole tarkoitus jättää ihmisiä heitteille sairauden takia? Jos ns. pakkohoitopäätös on tehty virheellisesti tai siitä on seurannut ihmiselle perusteettomia, hänen ikäväksi kokemiaan toimia, on mahdollista valittaa esim. potilasasiamiehen kautta asiasta.

 


Anonyymi

#106 Tämäkin adressi saattaa kiinnostaa joitakuita

21.03.2016 17:55


Vieras

#107

21.03.2016 20:07

Psykistrian psykosomatia yms on puhdasta sadismia koko teoria leimoinen perusteettomine vapauden riistoineen. psykiatria on virkamiesten hallintomalli ja siksi valtiot tukee pannukakkutiedetta ja laiemaavat heita juuri siina vaiheessa kun heilla on alue tai muussa hallinnossa valitusprosessi kaynnissa ja jos uhri samaan aikaan menee terveyskeskukseen valittaa vaikka rintapatteja kuten mina niin neljasta patista otettiin asiallisesti nayt, mut sit kotiin tuli sadistinen kirje etta suomen julkisella rintapattipotilaat ohjataan ( ei laikkaukseen ) vaan psykiatrille.. kun laitoin aluehallintoon moisen paperine, etta voisiko aluehallinto lopettaa moisen sadismin niin kotiin tuli ambulanssi ja poliisi ja uskottavuus haluttiin vieda pois.. getossa minulta kysyttiin etta aionko vie
a kritisoida psykiatrian " pannukakku" roskateoriaa" ja psykitri jatkoi etta sen katsotaan hairitsevan minun hyvinvojntiani siten etta minut pitaa pitaa laitoksessa .kaantaen etta he tulevat hankaloittamaan elamaani ja pitamaan minut perusteettomasti vankilassa, jos kritisoin heidan sairasta ja sadismiin perustuvaa barbaari teoriaa..

Toedan kaikki naa perusteettomat vapauden riistot joihin maamme on erikoistunut, ellet hyvaksy suomen valtion hyvaksymia ja kayttamia teorioita.. tilanne on sama kuin kommunismissa, ellet pida sairaan freudin laaketeollisuudelle tekemaa sadisti teoriaa arvossa, istust vankilassa suomessa, koska psykiatrian kieltaminen puhdistaisi maailman, koululaaketieteen ja lisaisi koko maapallon terveytta kun pelottavat lahtari teoriat ovat poissa..

Taman takia olen painostanut suomea maksamaan kaikille terveyspalvelujen tuottajille saman korvauksen, ettei yksiloiden tartte menna la arvoisille ja vainoharhaisille julkistotoreille, jotka nakee mielisairauksia joka kivun takana kuin KGB agentteja..
NAISSA TEORIOISSA ON MENTY KIDUTUKSEEN JA VAINOHARHAAN ETTA ERITYISESTI OSYKIATRIAN TEORIAN KRITISOINNISTA VANGITAAN..
MINULLE TEHTIIN MIELISAIRAAN PAPERIT KUN SAIRASTUIN AIVOKALVON TULEHDUKSEEN, JULKINEN RAATALOI ( kuin vapaamuurarisoituneen supon) TILAUKSESTA MIELISAIRAAN PAPERIT KUN SANOIN KOSKEE TULI YKSI HULLUN DIAKNOOSI KUN SANOIN TOISEN KERRAN KOSKEE TULI TOINEN JNE. JA YHTAAN VERIKOETTA EI OLTU VIELA TEHTY.. LAHDIN VAINOHARHAISEN JULKISEN LUOTA YKSITYISELLE JA SE OLI TAPPAVA AIVOKALVON TULEHDUS JA KUN VAADIN KORJAAMAAN HALVENTAVAT PERUSTEETTOMAT DISKNOOSIT, KORJAULSEN SIJAAN BARBAARI PSYKIATRIT JA VALTIO ALKOI VAINOTA, NIIN ETTA SEN JALKEEN YHTAAN KEHON VAIVAA EI OLE HOIDETTU VAAN JULKINEN ON AINA IVAANUT KUIN PIRU OIREITA JA AINOASTAAN KASKENYT PSYKIATRILLE.. .. TIEDAN MIKA MAANI MENTTALITEETTI ON.. TAA ON KAUHU VALTIO JONKA RINNALLA SOVIET UNIONKIN KALPENEE.
KOMMUNISTIT SEKOSI MRKSIN TEORIOISS TOTALITARISMIIN JA KIDUTUKSEEN, SUOMELLA ON FRUE JONKA TEORIAA SE KAYTTAA TOTALITAARISEEN KIDUTUKSEEN..

VALTIO KAYTTAA PSYKIATRIAA MIELIPITEIDEN HALLINTAAN JA ENNEN KAIKKEA LAAKETEOLLISUUDEN PSYKIATRIT, JOTKA KYLLA VANGITSEE JOKAIEN JOKA HAIRITSEE MIELIPITEILLAAN LAAKETEOLLISUUDEN IHMISKAUPPAMAISTA ROSKA BISNESTA, JOSSA YKSILO VAIKKA KEHON KIVUISTA VANGITAAN MIELIPIDE VANKILAAN JA BARBAARISTI JA VAKIVALTAISESTI INJEKTOIDAAN TUHOAVIA HERMOMYRKKYJA..PSYKIATRIA EI KUNNIOITA KEHON KOSKEMATTOMUUTTA JA PAKKOHOITOKIN ON VAIN LAAKETEOLLISUUDEN BISNESS.. KOSKA VALTIO MAKSAA KULUT JA TOHTORIMAFIA SAA N. 5000 /kk PER VANKI....
PSYYKKIATRI USKOO ETTA SADISTI FREUDIA LUKEMALLA HAN TULEE NAKYMATTOMAN SISMMAN NAKIJAKSI.. VAINOHARHAISEKSI PYOVELIKSI HAN TULEE BARBAARIKSI.
miediesie

#108

21.03.2016 21:11

JOKA TOISTA VANKEUTEEN VIE SE ITSE VANKEUTEEN JOUTUU.. (bible)

OLEN MIETTINYT ETTA KUN TULEE SE AIKA ETTA VIRKAMIEHISTOAMME KISKOTAAN JOHONKIN SIPERIAAN TAJUAVATKO HE ETTA JUURI HE TEKI SAMAA VIATTOMALLE KANSALLE, JOS SE MENI PELOTTAVALLE JULKISELLE,ME VALITTAA VAIVOJA.

 TASSA MAASSA EI SAA SAIRASTAA, TAAA ON KUIN NAZI SAKSA, JOKA SAIRASTUI EUGENISMI TEORIASTA,

 EUGENISMIN TILASI RVOLUUTIO TEORIA SAKSALSISILTA PSYKIATREILTA JA HE MITTAILI ERI ROTUJEN KALLOJA LOYTAAKSEEN SINISILMAISEN KEHITYSKELPOISEN RODUN MAAPALLOLLE, JA MUUT RODUT TUHOTTAISIIN. TEKIJANA OLI PSYKIATRIT JA HE SAI NOBEL PAKINTOJA JA SISKI HITLER USKOI ETTA RODUN PUHDISTUS ON VALTTAMATON.. HAN EI TIENNYT KUTEN EI KUKAAN MUUKAAN ETTA KOKO TEORIA TEHTIIN KUOLLEIDEN KALLON MUOTOJA MITTAAMALLA.. VAAN USKOI ETTA KOULULAAKETIETEESSA KAIKKI ON TIEDETTA " taytyy olla kun on nobel palkittukin.

PUHDOSTUKSEN TEKI PSYKIATRIT, JOTKA OTTI JUUTALISET MIELISAIRAALAAN YHTENA YONA TUHANSIA, KOSKA OPERAATIO OLI HEIDAN NIMENOMAAN SUUNNITTPEMA.. MIELISAIRAALASSA KEHITYSKELVOTTOMAT RODUT STERILOITIIN JA VIETIIN KAASU

EIREILLE, ELI TOTALITAARISEEN RODUN PUHDISTUKSEEN KEHOTYSKELVOTTOMIEN ROTUJEN TUHOAMISOJPHJELMA TEHTIIN berliinissa T 4 prougammin nimissa, tekijana psykiatrit:   Karl brant/ Filip Bouhler/ Verner Heyden/ Paul Nitche .

HE TEKI KAASU PUHDISTUS OHJELMAN KEHITYSKELVOTTOMILLE RODUILLE ( T 4 ) EI HITLER, 

 KUN SIT VENALAISET PALJASTI TAN KAUHUN.. EUGENISMI TEORIA KIELLETTIIN, MUTTA EI PSYKIATRIAA, EIKA EVOLUUTIOTA. KOSKA SAIRAILLA TEORIOILLA IKANSA BISNESTA TEHNYT KOULULAAKETIEDE EI HALUNNU LUOPUA PSYKIATRIAN KAUHU BISNEKSESTA HITLERISTA TEHTIIN YKSIN SYYLLINEN, VAIKKA HITLER OLI PUNKKERISSA KAIKKI VUODET SOTAA JOHTAMASSA, EI EDES KAYNYT KAASULEITEILLA, MUTTA TIESI ETTA PSYKIATRIT OVAT SIELLA TEKEMASSA TARKEAA TIETEELLISTA TYOTA.. JA JOKAINEN TUOMITTU KAASULEIRI TOHTORI OLI PSYKIATRIA JA KOKO KAASUTUS SUUNNITELMA TULI HEILTA JA ROTU OPPI EVOLUUTION TILAAMANA PSYKIATREILTA..

 JA NYT TAMA KAUHU KOULULAAKETIETEEN SAIRAS TEORIA ON MEILLA JA SUOMALAISRT USKOO SAMOIHIN TOSKA TEOREETIKKOIHIN KUIN SAKSAN KANSA....JA EPAILEN ETTA SUOMI ON PIAN YHTA SAIRAASSA TILASSA TEORIA HULLLUUDESSAAN, ETTA SE ELIMINOI PIAN OMIAAN, ELLEI VENALAISET TULE VALIIN..

NAEN KAIKEN TAMAN JA OLEN VAATINUT ETTA PANNUKAKKUTIETEILTA, JOIDEN TIETEEN TEON PERUSTANA ON VAIN TEORIA, TAYTYY OTTA VERORAHA POIS 100%. NAIN SAIRAITA JA YKSINOMAAN SADISMIIN PERUSTUVIA PANNUKAKKU TEORIOITA EI SAA RAHOITTAA VALTION VAROIN.. 

PSYKIATRIAN OPETUS TULEE KIELTAA LAILLA JA JOS JOKU TYKKAA SADISTISITA LEIMOISTA JA SADISTISESTA PRAKTIIKASTA JA HOITOMUODOISTA JA ITSENSA TUHOAMISESTA KOULULAAKETIETEEN HERMOMYRKYIN, NIIN SITA VALTIO EI SAA MAKSAA..

KOULULAAKETIETEEN TILALLE UUSI TEORIA " pannukakku ja sadismi vapaa " UUSI KOULULAAKETIEDE, ETTA LAPSEMME VOI TULEVAISUUDESSA KERTOA ILMAN PELKOA JA VANKILAAN JOUTUMISTA KEHON KIPUNSA, JOKA NYKYAAN ON AINA PELKONA AINAKI ALA ARVOISELLA JULKISELLA..

 

FREUD JOKA MARKKINOI OPIOIDEJA POTILAILLEEN NAKI HETI ETTA OPIOIDIT TUO JARKYTTAVAT SIVUOIREET JA NIIDEN PEITTAMISEEN NARSISTI SADISTI FREUD VARKKASI PSYKOSOMATIAN TEORIAN, JA SYYTTI UHREJAAN SIVUOIREISTA ETTA OPIOIDEJA VOITIIN MARKKINOIDA 10 VUOTTA PIDEMPAAN, KOSKA NIISTA SAATAVA RAHA TAYTTI FREUDIN JA KOLLEEGOIDEN TASKUJA SIINA MAARIN ETTA SATUSETA FREUDIN JOKAINEN MIELIPIDE JONKA HAN AAMUPAIVALLA SANOI OLI JO ILTAPAIVALLA PRINTATTU TOETEEKSI JA JOS JOKU EPAILI SE SADISTI SANOI ETTA SE ON SAIRAUDEN TUNNOTTOMUUTTA JA LEIMASI VASTUSTAJANSA KAUHU TERMEIN: skitso, psyko, hysteria jne...

ELIMINOIDAKSEEN VASTUSTAJANSA UUDELTA RAHAAN PERUSTUVALTA VALHETIETEELTA PSYKIATRIA.

VALTIOT MAKSAA PSYKIATTIAN, KOSKA SADISTI VALTIOILLE SADISTINEN FREUDIN PSYYKKE TEORIA ON OIVA KEINO VANGITA TOISINAJATTELIJAT YHTEISKUNNASTA. 

VAIN SADISTISTA TEORIAA VOIDAAN KAYTTAA SADISMIN HARJOITTAMISEEN..

NE JOTKA LUOTTAVAT JA USKOVAT PANNUKAKKUTIETISIIN OVAT LAPSEN KEHITYSASTEELLA OLVIA IHMISIA.. 

YKSIKAAN TERVE YKSILO EI PIDA PSYKIATRIAA TIETEEN, eika mitaan muutakaan, jonka pohjana on vain teoria.

 MUTTA KOULULAAKETIETEESSA TIETEEN TEKOON TARVITAAN VAIN TEORIA.

JOS JOKU LUONTAISLAAKARI RYHMA ALKAISI MARKKINOIDA NAKYMATONTA PSYYKKEA JA BILJOONITTAIN SIIHEN PILLEREITA,, NIIN VANKILASSA ISTUISI JA PITKAAN KULTTIMAISESTA HUIJAUKSESTA,

MIKSI KOULULAAKETIETEEN TOHTOREILLE EI TEHDA SAMOIN.. SIKSI KOSKA USKOMME ETTA SADISTISTA FREUDIA LUKEMALLA TULLAAN OIKEN NAKYMATTOMAN SISMMMAN NAKIJAKSI JA TUNTIJAKSI..

 

JOKAINEN PSYKIATRIAAN HAKEUTUVA ON SADISTINEN PERSOONA JA HA NAKEVAT FREUD in PSYKIATRIAN SOPIVAKSI VALINEEKSI SADISMIN HARJOITTAMISEEN JA JOS IHMINEN ON NIIN TYHMA ETTEI HAN NAE KOKONAISUUTTA, ETTA KOKO SADISTI TEORIA ON TEHTY NIMENOMAAN RAHAA VARTEN JA VIELA USKOO OLEVANSA IHMISTUNTIJA EIKA PYSTY NAKEMAAN  REALISESTI, MIKSI HANEN TULEE OPETELLA LEIMAAMAAN KEHON KIPU JA MUITA SAIRAITA MIELISAIRAAKSI?

JA EI TAJUA ETTA SE ON SADISMIA SAMOIN KUIN KAIKKI HOITO ELI KIDUTUSMENETELMAT..

 JOS IHMINEN EI NAE NIIDEN SADISTISUUTTA JO LUKIESSAAN KOULULAAKETIETEEN SAIRAITA TEORIOITA...HAN ON TYHMA JA EI AINAKAAN IHMISTUNTIJA .

 PSYYKKE ON TOHTORIMAFIAN BRUTAALI BARBAARI BISNESSA JA NE MAAT JOTKA SITA HARJOITTAVAT, MEIDAN TULEE VAROITTAA NAISTA KAUHUMAISTA TULEVAA SUKUPOLVEA..ETTEIVAT TEE PESAA TALLAISIIN SAIRAISIIN MAIHIN KUTEN SUOMI... KOSKA SUKUPOLVI TOISENSA JALKEEN TULEE VAINOTUKSI JA KAUPATUKSI HERMOMYRKKY TEOLLISUUDELLE TUOTTOPILLERI ORJAKSI..

VIELA : PSYYKKEA MARKKINOI SAMA PIENI KOULULAAKETIETEEN RYHMA, JOKA SAA ( kelalta) RAHAT JOKAISESTA UHRISTA JONKA OVAT MARKKINOINEET HERMOMYRKKY ORJAKSI.. SAMA RYHMA JOKA SIIS MARKKINOI PSYYKKEA JA VAITTAA OLEVANSA AINUT OIKEA NAKYMATTOMAN SISMMAN NAKIJA KAARII RAHAT NAKYMATTOMASTA SISIMMASTA.

 

ZYPREXSA V 2007 ( Talous sanomat 28.2.2008) TUOTTI TUKKUHINNOIN 33,6 miljoonaa e.

risperdal tuotti 20 miljoonaa,, ja katsellessa noita lukuja ymmartaa hyvin MIKSI KOULULAAKETIETEEN TOHTORIMAFIA OPETETAAN VAINOHARHAISEKSI NAKEMAAN PSYYKKEPIRUJA JOPA KEHON KIVUISSA JA JOPA TAPPAVAT MENIGIT SIFTATAAAN MIELISAIRAUDEKSI BARBAARISTI JA BRUTAALISTI..

 ENITEN TATA TEKEVAT BARBAARILUONTEISET KANSAT, JA KATSELLESSANI KAIKKEA TATA OLEN VETANY ISANMAANI KUNNIAN POIS JA PIDAN MAATANI BARBAARINA JUURI SIKSI ETTA SE ON KOKONAISUUKSIA  NAKEMATON HYVAUSKOINEN HOLMO, JOKA USKOO KAIKEN ROSKAN MITA VALKOTAKIN SISALTA LAHTEE,, SE ON TYHMYYTTA..

 PYOVELEITA, JA HUIJAUSTEORIOITA SE NYKY KOULULAAKETIEDE ON TAYNNA USKOMUSTIETEITA, JOTKA VAIN JOKU GURU TAI SATUSETA ON SANONUT, SE JULISTETAAN TIETEEKSI JOS SILLA SAA RAHAA - INHIMILLISYDELLA EI VALIA

 SIKSI TARVITSEMME UUDEN FAKTA PERUSTEISEN USKOMUSTEORIOISTA VAPAAN KOULULAAKETIETEEN JA RAHAT POIS NYKYISELTA USKOMUSLAAKETIETEISSIN PAA TULONSA SAAVALTA KOULULAAKETIETEELTA.

LISA TIETOA CCHR.. HYVAA FAKTA TIETOA ENGLANNIKSI LOYTYY MYOS: antipsychiatria nimikkeen alta.

Marketing madness .... jne.. MUTTA CCHR LOYTYY KAIKKI PILLERIT JA NIIDEN TAPPAVAT SIVUOIREET AVOIMESTI SALAAMATTA KERROTTUNA .

 KOULULAAKETIETEEN MEKAAMIIN SIVUOIREISIIN EI OLE LUOTTAMISTA - raha peittaa sivuoireet.

 

PSYKIATRIA ON PUHTAASTI UUDEN TYYPPINEN ORJAKAUPPA MUOTO JA ORJAKUPASSA EI OLE OIKEINKAYTTOA, ON VAIN VAARINKAYTTOA JA PSYKIATRIAN OPETUS SADISTISENA RAHAAN PERUSTUVANA ROSKA TIETEENA JA ROSKA TOERIANA TULEE KIELTAA, ETTA LAPSEMME EI JOUDU BARBAARIEN KOULULAAKETIETEEN IHMISKAUPPIAIDEN KASIIN..

 KOULULAAKETIETEEN FAKTA JA LABRA PERUSTEISTA TIEDETTA EN MOITI KUIN SILTA OSIN ETTA SE JAA HYODYTTOMAKSI POTILAALLE, JOS OIREET MITATOIDAAN JA HOITO ESTETAAN ( kuin minun menigissa) ROSKA TEORIOILLA.

JA FOLIOHATTU PSYKIATRIEN ROSKA LAUSUNNOILLA.. TUNTEETTOMIA PUOSKAREITA, JOTKA EI KUKENE ASETTUMAAN SAIRAAN ASEMAAN LAINKAAN.

miediesie

#109

22.03.2016 05:11

JOKA TOISTA VANKEUTEEN VIE SE ITSE VANKEUTEEN JOUTUU.. (bible)

OLEN MIETTINYT ETTA KUN TULEE SE AIKA ETTA VIRKAMIEHISTOAMME KISKOTAAN JOHONKIN SIPERIAAN TAJUAVATKO HE ETTA JUURI HE TEKI SAMAA VIATTOMALLE KANSALLE, JOS SE MENI PELOTTAVALLE JULKISELLE,ME VALITTAA VAIVOJA.

 TASSA MAASSA EI SAA SAIRASTAA, TAAA ON KUIN NAZI SAKSA, JOKA SAIRASTUI EUGENISMI TEORIASTA,

 EUGENISMIN TILASI RVOLUUTIO TEORIA SAKSALSISILTA PSYKIATREILTA JA HE MITTAILI ERI ROTUJEN KALLOJA LOYTAAKSEEN SINISILMAISEN KEHITYSKELPOISEN RODUN MAAPALLOLLE, JA MUUT RODUT TUHOTTAISIIN. TEKIJANA OLI PSYKIATRIT JA HE SAI NOBEL PAKINTOJA JA SISKI HITLER USKOI ETTA RODUN PUHDISTUS ON VALTTAMATON.. HAN EI TIENNYT KUTEN EI KUKAAN MUUKAAN ETTA KOKO TEORIA TEHTIIN KUOLLEIDEN KALLON MUOTOJA MITTAAMALLA.. VAAN USKOI ETTA KOULULAAKETIETEESSA KAIKKI ON TIEDETTA " taytyy olla kun on nobel palkittukin.

PUHDOSTUKSEN TEKI PSYKIATRIT, JOTKA OTTI JUUTALISET MIELISAIRAALAAN YHTENA YONA TUHANSIA, KOSKA OPERAATIO OLI HEIDAN NIMENOMAAN SUUNNITTPEMA.. MIELISAIRAALASSA KEHITYSKELVOTTOMAT RODUT STERILOITIIN JA VIETIIN KAASU

EIREILLE, ELI TOTALITAARISEEN RODUN PUHDISTUKSEEN KEHOTYSKELVOTTOMIEN ROTUJEN TUHOAMISOJPHJELMA TEHTIIN berliinissa T 4 prougammin nimissa, tekijana psykiatrit:   Karl brant/ Filip Bouhler/ Verner Heyden/ Paul Nitche .

HE TEKI KAASU PUHDISTUS OHJELMAN KEHITYSKELVOTTOMILLE RODUILLE ( T 4 ) EI HITLER, 

 KUN SIT VENALAISET PALJASTI TAN KAUHUN.. EUGENISMI TEORIA KIELLETTIIN, MUTTA EI PSYKIATRIAA, EIKA EVOLUUTIOTA. KOSKA SAIRAILLA TEORIOILLA IKANSA BISNESTA TEHNYT KOULULAAKETIEDE EI HALUNNU LUOPUA PSYKIATRIAN KAUHU BISNEKSESTA HITLERISTA TEHTIIN YKSIN SYYLLINEN, VAIKKA HITLER OLI PUNKKERISSA KAIKKI VUODET SOTAA JOHTAMASSA, EI EDES KAYNYT KAASULEITEILLA, MUTTA TIESI ETTA PSYKIATRIT OVAT SIELLA TEKEMASSA TARKEAA TIETEELLISTA TYOTA.. JA JOKAINEN TUOMITTU KAASULEIRI TOHTORI OLI PSYKIATRIA JA KOKO KAASUTUS SUUNNITELMA TULI HEILTA JA ROTU OPPI EVOLUUTION TILAAMANA PSYKIATREILTA..

 JA NYT TAMA KAUHU KOULULAAKETIETEEN SAIRAS TEORIA ON MEILLA JA SUOMALAISRT USKOO SAMOIHIN TOSKA TEOREETIKKOIHIN KUIN SAKSAN KANSA....JA EPAILEN ETTA SUOMI ON PIAN YHTA SAIRAASSA TILASSA TEORIA HULLLUUDESSAAN, ETTA SE ELIMINOI PIAN OMIAAN, ELLEI VENALAISET TULE VALIIN..

NAEN KAIKEN TAMAN JA OLEN VAATINUT ETTA PANNUKAKKUTIETEILTA, JOIDEN TIETEEN TEON PERUSTANA ON VAIN TEORIA, TAYTYY OTTA VERORAHA POIS 100%. NAIN SAIRAITA JA YKSINOMAAN SADISMIIN PERUSTUVIA PANNUKAKKU TEORIOITA EI SAA RAHOITTAA VALTION VAROIN.. 

PSYKIATRIAN OPETUS TULEE KIELTAA LAILLA JA JOS JOKU TYKKAA SADISTISITA LEIMOISTA JA SADISTISESTA PRAKTIIKASTA JA HOITOMUODOISTA JA ITSENSA TUHOAMISESTA KOULULAAKETIETEEN HERMOMYRKYIN, NIIN SITA VALTIO EI SAA MAKSAA..

KOULULAAKETIETEEN TILALLE UUSI TEORIA " pannukakku ja sadismi vapaa " UUSI KOULULAAKETIEDE, ETTA LAPSEMME VOI TULEVAISUUDESSA KERTOA ILMAN PELKOA JA VANKILAAN JOUTUMISTA KEHON KIPUNSA, JOKA NYKYAAN ON AINA PELKONA AINAKI ALA ARVOISELLA JULKISELLA..

 

FREUD JOKA MARKKINOI OPIOIDEJA POTILAILLEEN NAKI HETI ETTA OPIOIDIT TUO JARKYTTAVAT SIVUOIREET JA NIIDEN PEITTAMISEEN NARSISTI SADISTI FREUD VARKKASI PSYKOSOMATIAN TEORIAN, JA SYYTTI UHREJAAN SIVUOIREISTA ETTA OPIOIDEJA VOITIIN MARKKINOIDA 10 VUOTTA PIDEMPAAN, KOSKA NIISTA SAATAVA RAHA TAYTTI FREUDIN JA KOLLEEGOIDEN TASKUJA SIINA MAARIN ETTA SATUSETA FREUDIN JOKAINEN MIELIPIDE JONKA HAN AAMUPAIVALLA SANOI OLI JO ILTAPAIVALLA PRINTATTU TOETEEKSI JA JOS JOKU EPAILI SE SADISTI SANOI ETTA SE ON SAIRAUDEN TUNNOTTOMUUTTA JA LEIMASI VASTUSTAJANSA KAUHU TERMEIN: skitso, psyko, hysteria jne...

ELIMINOIDAKSEEN VASTUSTAJANSA UUDELTA RAHAAN PERUSTUVALTA VALHETIETEELTA PSYKIATRIA.

VALTIOT MAKSAA PSYKIATTIAN, KOSKA SADISTI VALTIOILLE SADISTINEN FREUDIN PSYYKKE TEORIA ON OIVA KEINO VANGITA TOISINAJATTELIJAT YHTEISKUNNASTA. 

VAIN SADISTISTA TEORIAA VOIDAAN KAYTTAA SADISMIN HARJOITTAMISEEN..

NE JOTKA LUOTTAVAT JA USKOVAT PANNUKAKKUTIETISIIN OVAT LAPSEN KEHITYSASTEELLA OLVIA IHMISIA.. 

YKSIKAAN TERVE YKSILO EI PIDA PSYKIATRIAA TIETEEN, eika mitaan muutakaan, jonka pohjana on vain teoria.

 MUTTA KOULULAAKETIETEESSA TIETEEN TEKOON TARVITAAN VAIN TEORIA.

JOS JOKU LUONTAISLAAKARI RYHMA ALKAISI MARKKINOIDA NAKYMATONTA PSYYKKEA JA BILJOONITTAIN SIIHEN PILLEREITA,, NIIN VANKILASSA ISTUISI JA PITKAAN KULTTIMAISESTA HUIJAUKSESTA,

MIKSI KOULULAAKETIETEEN TOHTOREILLE EI TEHDA SAMOIN.. SIKSI KOSKA USKOMME ETTA SADISTISTA FREUDIA LUKEMALLA TULLAAN OIKEN NAKYMATTOMAN SISMMMAN NAKIJAKSI JA TUNTIJAKSI..

 

JOKAINEN PSYKIATRIAAN HAKEUTUVA ON SADISTINEN PERSOONA JA HA NAKEVAT FREUD in PSYKIATRIAN SOPIVAKSI VALINEEKSI SADISMIN HARJOITTAMISEEN JA JOS IHMINEN ON NIIN TYHMA ETTEI HAN NAE KOKONAISUUTTA, ETTA KOKO SADISTI TEORIA ON TEHTY NIMENOMAAN RAHAA VARTEN JA VIELA USKOO OLEVANSA IHMISTUNTIJA EIKA PYSTY NAKEMAAN  REALISESTI, MIKSI HANEN TULEE OPETELLA LEIMAAMAAN KEHON KIPU JA MUITA SAIRAITA MIELISAIRAAKSI?

JA EI TAJUA ETTA SE ON SADISMIA SAMOIN KUIN KAIKKI HOITO ELI KIDUTUSMENETELMAT..

 JOS IHMINEN EI NAE NIIDEN SADISTISUUTTA JO LUKIESSAAN KOULULAAKETIETEEN SAIRAITA TEORIOITA...HAN ON TYHMA JA EI AINAKAAN IHMISTUNTIJA .

 PSYYKKE ON TOHTORIMAFIAN BRUTAALI BARBAARI BISNESSA JA NE MAAT JOTKA SITA HARJOITTAVAT, MEIDAN TULEE VAROITTAA NAISTA KAUHUMAISTA TULEVAA SUKUPOLVEA..ETTEIVAT TEE PESAA TALLAISIIN SAIRAISIIN MAIHIN KUTEN SUOMI... KOSKA SUKUPOLVI TOISENSA JALKEEN TULEE VAINOTUKSI JA KAUPATUKSI HERMOMYRKKY TEOLLISUUDELLE TUOTTOPILLERI ORJAKSI..

VIELA : PSYYKKEA MARKKINOI SAMA PIENI KOULULAAKETIETEEN RYHMA, JOKA SAA ( kelalta) RAHAT JOKAISESTA UHRISTA JONKA OVAT MARKKINOINEET HERMOMYRKKY ORJAKSI.. SAMA RYHMA JOKA SIIS MARKKINOI PSYYKKEA JA VAITTAA OLEVANSA AINUT OIKEA NAKYMATTOMAN SISMMAN NAKIJA KAARII RAHAT NAKYMATTOMASTA SISIMMASTA.

 

ZYPREXSA V 2007 ( Talous sanomat 28.2.2008) TUOTTI TUKKUHINNOIN 33,6 miljoonaa e.

risperdal tuotti 20 miljoonaa,, ja katsellessa noita lukuja ymmartaa hyvin MIKSI KOULULAAKETIETEEN TOHTORIMAFIA OPETETAAN VAINOHARHAISEKSI NAKEMAAN PSYYKKEPIRUJA JOPA KEHON KIVUISSA JA JOPA TAPPAVAT MENIGIT SIFTATAAAN MIELISAIRAUDEKSI BARBAARISTI JA BRUTAALISTI..

 ENITEN TATA TEKEVAT BARBAARILUONTEISET KANSAT, JA KATSELLESSANI KAIKKEA TATA OLEN VETANY ISANMAANI KUNNIAN POIS JA PIDAN MAATANI BARBAARINA JUURI SIKSI ETTA SE ON KOKONAISUUKSIA  NAKEMATON HYVAUSKOINEN HOLMO, JOKA USKOO KAIKEN ROSKAN MITA VALKOTAKIN SISALTA LAHTEE,, SE ON TYHMYYTTA..

 PYOVELEITA, JA HUIJAUSTEORIOITA SE NYKY KOULULAAKETIEDE ON TAYNNA USKOMUSTIETEITA, JOTKA VAIN JOKU GURU TAI SATUSETA ON SANONUT, SE JULISTETAAN TIETEEKSI JOS SILLA SAA RAHAA - INHIMILLISYDELLA EI VALIA

 SIKSI TARVITSEMME UUDEN FAKTA PERUSTEISEN USKOMUSTEORIOISTA VAPAAN KOULULAAKETIETEEN JA RAHAT POIS NYKYISELTA USKOMUSLAAKETIETEISSIN PAA TULONSA SAAVALTA KOULULAAKETIETEELTA.

LISA TIETOA CCHR.. HYVAA FAKTA TIETOA ENGLANNIKSI LOYTYY MYOS: antipsychiatria nimikkeen alta.

Marketing madness .... jne.. MUTTA CCHR LOYTYY KAIKKI PILLERIT JA NIIDEN TAPPAVAT SIVUOIREET AVOIMESTI SALAAMATTA KERROTTUNA .

 KOULULAAKETIETEEN MEKAAMIIN SIVUOIREISIIN EI OLE LUOTTAMISTA - raha peittaa sivuoireet.

 

PSYKIATRIA ON PUHTAASTI UUDEN TYYPPINEN ORJAKAUPPA MUOTO JA ORJAKUPASSA EI OLE OIKEINKAYTTOA, ON VAIN VAARINKAYTTOA JA PSYKIATRIAN OPETUS SADISTISENA RAHAAN PERUSTUVANA ROSKA TIETEENA JA ROSKA TOERIANA TULEE KIELTAA, ETTA LAPSEMME EI JOUDU BARBAARIEN KOULULAAKETIETEEN IHMISKAUPPIAIDEN KASIIN..

 KOULULAAKETIETEEN FAKTA JA LABRA PERUSTEISTA TIEDETTA EN MOITI KUIN SILTA OSIN ETTA SE JAA HYODYTTOMAKSI POTILAALLE, JOS OIREET MITATOIDAAN JA HOITO ESTETAAN ( kuin minun menigissa) ROSKA TEORIOILLA.

JA FOLIOHATTU PSYKIATRIEN ROSKA LAUSUNNOILLA.. TUNTEETTOMIA PUOSKAREITA, JOTKA EI KUKENE ASETTUMAAN SAIRAAN ASEMAAN LAINKAAN.

Pakkohoidon vastustaja

#110 Re:

09.05.2016 03:02

#1: Niko Salminen -  

 Jos sinut itsesi laitettaisiin pakkohoitoon sinä varmaan allekirjoittaisit adressin

Pakkohoidon vastustaja

#111 Re: Joo o

09.05.2016 03:05

#101: Hoitaja - Joo o 

 Suvaitsevaiseen Suomeen kuuluu oikeus saada päättää omasta ruumiistaan. Minun mielestäni itsemurhan tekeminen kuuluu kansalaisoikeuksiin. En ole itsemurha kandidaatti

Pakkohoidon vastustaja

#112 Re: Re:

09.05.2016 03:11

#105: Useissa tilanteissa mukana - Re:  

 Suvaitsevainen suhtautuminen tähän ihmiseen skitsofreenikon on normaaleja ihmisiä eikä niitä saa laittaa pakkohoitoon. Naapureiden pitää suhtautua suvaitsevaisesti tähän ihmiseen.Skitsofreenikkojen kuuluu saada päättää omasta ruumiistaan eikä niitä saa lääkitä väkisin. Lääkityksen täytyy perustua vapaaehtoisuuteen

Pakkohoidon vastustaja

#113 Re:

09.05.2016 03:19

#107: -  

 Minä suhtaudun sinuun suvaitsevaisesti sinä olet normaali ihminen vaikka sinä olet skitsofreenikko. Ei sinua saa lääkitä väkisin

Pakkohoidon vastustaja

#114 Re:

09.05.2016 03:33

#3: Mikko Kantonen -  

 Hyvin todennäköisesti tämmöinen arveluttava pakkohoito laki vielä joskus kumotaan.Lääkärit voivat nimittäin pistää pakkohoitoon myöskin vapaaehtois potilaan. Tämmäinen vanhanaikainen laki kuuluu 50-luvun suomeen ei suvaitsevaiseen nyky yhteiskuntaan jossa ihmisen kuuluu saada päättää omasta ruumiistaan.

Janne

#115 Re: Re: Re:

30.08.2016 22:08

#102: julistaja - Re: Re:  

 haistakaa te pitkät  jotka olette pakkohoidon puolesta.

yhteiskunnan ei tule käskeä ihmistä kuin koiraa.

perehtykää nyt itse vaan.

vastustanminäkin

#116 Re: Re: Re:

30.08.2016 22:11

#82: Hullu saa olla muttei tyhmä - Re: Re:  

 kyllähän sä allekirjoitat kun sut aikanaan siihen pakotetaan pöljäke

Mohammed Aasikusi

#117 somali ei kuulua pöpila ja kalterikopi

16.09.2016 15:11

Mina sanoa eta olla väärasti se jos minu somaliveli abdigadir osman hussein määrata iha pakola hullustehuone tai muu sulkemisen tila. mina haluta veli vapaudele ja eta hän saada raha eta istua linna yhta  syytomana kuii aneli auer olla vanki

ei saada panta pöpila eika linna jos ei halu sine menna iha ite


Vieras

#118

06.11.2016 06:53

Erittäin hyvä aloite. Näin normaaleja ihmisiä ei joudu turhaan psykiatrian uhriksi, kärsimään haitallisista sivuvaikutuksista kuten esimerkiksi hengityslamasta ja hengitysvaikeuksista. Kaikenkaikkiaan hankalasta ja epämiellyttävästi olotilasta psyykkisistä lääkkeistä johtuen.
Janne

#119 Re:

31.01.2017 01:04

#5: Niina Vartiainen -  

 Väärässä olet ja pahasti.

Ihmisellä tulee olla oikeus päättää vapaudestaan sekä siitä haluaako syödä

lääkkeitä, joilla on lukuisia haittavaikutuksia.

Lisäksi muistutan, että psykiatria on TODELLA KIEROA. Se on sairasta.

Se on kuin DDR NATSI SAKSAA!

Kenenkään ovelle ei voi mennä poliisien ja ambulanssihenkilökunnan kanssa

vaatimaan ketään lähtemään minnekään, ellei itse sitä pyydä!

 

Ja kaikenlaiset diagnoosit TULISI POISTAA rekisteristä.

Niistä on ihmiselle vain haittaa ja hyvin monen kohdalla ne eivät edes

pidä paikkaansa.

Kun joudut psykiatrian uhriksi, sinut voidaan potkia hullujen huoneelle 

kun sopiva syy vaan tekaistaan. 

 

Aivan naurettavaa ja ilkeää touhua! Siperiaan vaan kallonkutistajat kauhulaitoksineen!

Janne

#120 Re: Re: Re:

31.01.2017 01:23

#82: Hullu saa olla muttei tyhmä - Re: Re:  

 Juuri sinunlaisten vastenmielisten sairaiden ihmisten vuoksi ihminen saatetaan kurjaan tilanteeseen, ettei häntä usko kukaan ja joudut tekemään töitä sen takia, että kestät tuon kurjuuden!

Amatööri psykologit kirjoittavat kaiken kuin kiveen, jos 15 kesäisenä löpiset ettei koulut kiinnosta ja kerrot ahdistuneisuudestasi... sitten löpinät menee päättävälle tohtorille ja diagnoosina jakomielitauti.

Etkä silloin tiennyt  mitä se tarkoittaa.

Pieni riita puhelimessa ja toinen pitää sitä uhkaavana, niin on seuraavana päivänä poliisin tiedossa "suurikokoinen ja kaikille vaarallinen jakomielitautipotilas".

Ja mitäänhän ei saanut sanoa, koska lainaten sinun sanojasi "Hulluthan ne aina hokee olevansa terveitä".

 

En voi kuvitella pahempaa asiaa elämässäni kuin tuo kokemus.

Meitä on niin monenlaista tallaajaa, mutta Suomessa huolestutaan liian helposti ja seuraukset on sitten aika rankkoja.


Vieras

#121

11.02.2017 01:15

Psykiatreilla on ollut oma lehmä ojassa ammattia valitessaan. Vielä hullumpia kuin muut lääkärit. On itsestäänselvää, että pakkohoito on lakkautettava.


Vieras

#122 Re: sulta taitaa puuttua kaikki tiilet

12.06.2017 22:45


Vieras

#123

16.08.2017 06:13

Lisää hulluja liikenteeseen, saadaan lisää kuolonuhreja ja loppuiäksi vammautuvia ihmisiä.

Suvaitaan sitten oikein kovasti!

Rikollista touhua on

#124 Kun taito loppuu alkaa väkivalta

26.08.2017 14:12

Psykiatria tuhoaa kokonaisia elämiä kun järjelliset seuraukset kulminoituvat järjetöntä mielivaltaa kokeneessa ihmisessä niin se kokija passitetaan hoitoon ei ikinä niitä väärintekijöitä. Aivan alkoholisoituneet hoitajat saattavat olla hyvin kateellisia kanille ja lahjakkaamille ja nuorille potilaille ja kirjoittaa muka heidän päitten sisään mennen heistä mitä tahansa potaskaa. 

 

Suomen pimein alue ja kriminaalimpien mielten alue ikinä. Psykopaattien listalla taisikin komeilla kärkipaikoilla juuri tämän alan edustajat valtion hommissa. 

Juuri näin on

#125 Re: Re:

26.08.2017 14:15

#119: Janne - Re:  

 Juurikin näin. Hyvin kuvasit realitilannetta. Poliittisesti aktiiviset eikun kärryillä passitettu mielisairaaloihin. Jokainen älykäs tämän tajuaa. Asialla ne jotka tarvitsevat tällaista vallankäyttöä kieroutuneeseen tarpeeseensa ja ammattia alle!