KATUPARTIOITA EI POISTETA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KATUPARTIOITA EI POISTETA.

Ahmed Ahne

#201 Re: Re: hahhahhah

28.02.2016 13:51

#194: - Re: hahhahhah 

 No Apina, sovitaan aika ja paikka niin tulen tapaamaan sua mulkku ota ne mutusit mukaan mulla on 0.44 mag mukana oot pelle ja vastaa huudoistsi niin tavataan


Vieras

#202

28.02.2016 19:51

Tähän olisi varmaan pitänyt tarkentaa,että suomalaiset katupartiot(kun muslimitkin ovat jo tehneet saman)
valkoinensuomi

#203 Re:

29.02.2016 11:31

#35: -  

 Valtion budjetti ei riittänyt sinun kirjoitustaitosi kehittämiseen ymmärrettäväksi (eikä näköjään monen muunkaan) toisaalta jotkut voisivat jäädä syntymättä, että turvattaisiin sitten viranomaisille resurssit.

Tarkoitin siis että kaltaisenne kehitysvammaisten kouluttamiseen ei kuluisi varoja, vaan niillä voitaisiin kehittää tätä yhteiskuntaa niille ja niiden toimesta, jotka siihen kykenevät ja sitäkautta sen hedelmät ansaitsevat.

Pölkkypää ei saa kielitaidollaankaan muuta kuin harmia aikaan.

moniapendolinoja

#204 Re:

29.02.2016 13:14

#84: Mickey Macaroni -  

 Yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää.

anonyymi_isänmaani

#205 Re: Re: hahhahhah

29.02.2016 13:52

#190: Seppo Lehikoinen - Re: hahhahhah 

 Ei hänen viestissään mitään vikaa ollutkaan. Kieliasu kuntoon, siksi täällä on koulut. 

Alullepanija kirjoitus ja luku- sekä luetunymmärtämistaidoiltaan luultavasti surkea. Ymmärtääköhän puhettakaan?

Niinjoo, tiedät varmaan miksi nimimerkin takaa onkin hyvä huudella? Samasta syystä kuin sinä siitä mainitsit(se on se niin ihana ajattelun ja sanomisen vapaus). Mutta kiva homma että pystyt omalla nimellä ajamaan täällä netissä älyttömyyksiä ja laukomaan typeryyksiä. Ähä ähä.

Enkä ole viel edes vihjaissut uhkailusta. Toisinkuin sinä.

Toivottavasti viha maistuu hyvältä. Kuolisipa se mukanasi jos kannat sen ylpeänä hautaan saakka.

Seppo Lehikoinen

#206 Re: Re: Re: hahhahhah

07.03.2016 16:21

#205: anonyymi_isänmaani - Re: Re: hahhahhah 

 No juu, sinulle on naisten raiskaaminen ja ahdisteleminen pelkkää RIKKAUTTA, jota monikulttuurisuus tuottaa. Sitähän sinun ihailemasi Alexander Stubb´kin julistaa. Tiedätkö minkälaisessa helvetin tuskassa elävät ne ihmiset, jotka joutuvat alhaisimmasta alhaisimman nöyryytyksen uhreiksi, raiskatuiksi? En hyväksy sitä kantaväestönkään tekemänä, jos se sinun matukiimasi puolustelua jotenkin helpottaisi...

Voin periaatteitani kantaa vaikka haudan taaksekin, jos se sinua jotenkin helpottaa...

 

PS. Jotenkin huvittaa vastata jollekin anonyymina lymyilevälle raukalle. No, jokainen taaplaa tyylillään. Myös onnettomat pelkuriraukat ja selkäänpuukottajat....

Stubbia ihaillessa

#207 Re: Re: Re: Re: hahhahhah

10.03.2016 13:56

#206: Seppo Lehikoinen - Re: Re: Re: hahhahhah 

 Tälläiseen keskusteluun kirjotteleminen on samantuntuista kuin trollatuksi joutuminen.

Asian aluillepanija on niin tyhmä, että ei tiedä esittääkö hän hölmöä. Toivottavasti käsite trollaaminen on tuttu sinulle.

Niin joo sulle vastailu on kanssa sama asia. Kiva että ihan vapaaehtoisesti julkaiset nimesi täällä ääliökeskusteluissa.

Aito suomalainen

#208

11.05.2016 13:33

Ainakin poliisilla on lisätöitä, kun joutuvat seurailemaan mitä katupartiot tekevät. Katupartiointi pitäisi lopettaa vapaaehtoisesti turhan lisäjännityksen poistamiseksi.

antinatsi

#209 Ei mitään katupartiointia vastaan mutta...

04.06.2016 15:58

 

Tällä viitataan ilmeisesti Soldiers of Odin -jengiin joka jakaa kansan mielipiteen kahtia ja aivan syystä. Katupartioinnissa ei sinänsä ole mitään pahaa, ja se lisää tasapuolisesti kaikkien kansalaisten turvallisuutta kunhan sitä suorittaa uskonnollisesti ja poliittisesti puolueeton taho, mitä SOO ei ole. Se, että suurella osalla SOO:n jäsenistä on äärioikeistokytköksiä ja rikostaustaa, ei näytä hyvältä, kuten ei sekään että nyt Jahven ja Allahin lisäksi samaan soppaan sotketaan vielä Odinkin, jolla ei ole mitään yhteyttä Suomeen tai suomalaisiin. Soldiers of Odin, "Odinin Sotilaat", ovat olevinaan monikulttuurisuutta vastaan, ja kuitenkin itse tuovat Suomeen kulttuuria joka ei tänne kuulu. Olisi ollut vaikka "Väinämöisen varusväki" niin se olisi ollut suomalaisen helpompi ymmärtää. Kyllä minä historiaa senverran tunnen, että ymmärrän natsien yhteyden odinismiin. 1800- luvulla saksalaiset yrittivät luoda uutta omaa kansallisidentiteettiä skandinaavisten Edda-saagojen pohjalta, ja kun siihen lisättiin vielä reilusti sotaisuutta ja sankarinpalvontaa, niin se kelpasi 1900-luvun alkupuolella natseillekin mainiosti. Suomalaisille odinismi ei kelpaa sen paremmin kuin islamismikaan, joten pieleen meni, pojat. Katupartiointia tulisi järjestää poliisin kouluttama, vapaaehtoisista kerätty puolueeton joukko. Näin se todella poistaisi kaduilta pelkoa eikä lisäisi jännitteitä.

rauhanpuolesta2

#210 Kuten myös

04.06.2016 16:14

#157: -  

 Olen samaa mieltä. Suomalainen enemmistö voi vain katsoa kauhuissaan ja ihmetellä, kun kaduillamme islamistien ja odinistien partiot kyöräävät toisiaan. 

Armeija voisi tosiaankin hoitaa partioinnin näiden puolesta, siihen ei varmaan kenelläkään ole mitään pahaa sanottavaa.

 

Seppo Lehikoinen

#211 Re: Re: Re: Re: Re: hahhahhah

05.10.2016 20:06

#207: Stubbia ihaillessa - Re: Re: Re: Re: hahhahhah 

 Trollaaminen on tullut tutuksi sinun laisesi trollin älyttömyyksiä lueskellessa. Ilmeisestikin osallistut ahkerasti rasmuslaisten aivopierujen fanittamiseen...

Mutta siellä tietysti omalla nimelläsi, että kaikki muut epäisänmaalliset hörhöt tuntisivat sinut suvakkivajakkien joukkoon kuuluvaksi!

✡ JEWISH POWER ✡

#212 BLASK LIVES MATTER

08.12.2019 00:54

        

   ✡

        

 

FUCK OFF NAZIZ CKUM

GAY OFF LOLLDIERS OF HOMO

NRM SIIG HOMO HEIL IN TEEHE GAY SEEXS PUUT PEEENISS MAAAAN ´S ANNUUUS ...

 

JUUEESEI HURAA BERLIN BOMBARDDMENDT HOLL SMASH AN LIBERATE HOLL WORLD GREAT FAGGÖT TE ADOLF SHÍT EWER :)

 

NAZIS RAPE´S WOMAN´S NO INISENT IMIGRANT

 

(ISLAM NAZIZ TERRORISM)

        

   ✡