Opettajille oikeutta - kakarat kuriin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Opettajille oikeutta - kakarat kuriin.

Rehellinen Kansalainen

#1 Suut tukkoon vaan jeesusteipillä oikeen kunnolla

30.05.2011 18:32

Jos ei läpi pysy muuten kiinni tunnilla niin jesseteippiä vaan ja pari kierrosta pään ympäri vielä.

Vaikka laitettais ranteet ja nilkat vielä teipillä jos ei ole kunnolla.

Omat opiskelut meni vituiksi kun ala-asteelta lähtien 9 vuotta putkeen samat tyypit huusi ja mölysi luokassa ja paisko kumeja kyniä ja muuta romua niskaan. Koita siinä sitten kuulla mitä opettaja sanoo tai keskittyä ratkomaan tehtäviä.

Kumma kun ei saada tämmösiä pellejä kuriin. Kukkahattuilu on pesiytynyt päättäjiin (Vihreät, RKP) ihan liiankin kanssa. Hyysätään kaiken maailman häiriköitä ja siipeilijäitä ja tukien väärinkäyttäjää ja normaalit kunnon kansalaiset saa Vihreiden ja RKPn mielestä haistaa pahaa hajua.

Vieras

#2

30.05.2011 19:34

lorlorlorlorlorllorlolrolrolrolrolr

Vieras

#3

01.06.2011 00:51

Samat kokemukset itelläki ja vielä joka päivä tuli turpaan ja opettajat taputteli selkään ja koitti saada puhumalla asiat järjestykseen. P.e.r.k.e.l.e ruoskaa vaan semmosille tyypeille, nykyään tekis mieli hirttää jokainen joka oli mun luokalla ja voin sanoo varmuudella että jos joskus sairastun vakavasti ja kuolen niin ne jätkät lähtee tästä maailmasta ekana, saanu niin paljon kärsiä henkisiä koettelemuksia elämäni aikana niitten takia että armoa ei tule yhtään.


Vieras

#4

02.06.2011 15:55

Pistäkäähä linkkiä adressista tutuille ja muuallekin, niin saadaan näkyvyyttä.

Vieras

#5

31.07.2011 12:53

Kyllä kuri luokissa on höltynyt,pientä tukistamista ei pidä katsoa pahoinpitelyksi.
Tuoremuisti

#6 Re:

09.04.2013 21:49

#5: -

Tuota tukistamista ja muuta tönimistä, lyömistä ja sen semmoista karttakepillä näpeille-meininkiä ei minun mielestä tarvita... Kävin oman peruskouluni 2000-2009 ja huomasin sen ettei opettajat tarvitse muita fyysisiä keinoja kuin työntämisen ja vetämisen (puhuttaessa siis näistä tapauksista missä oppilas pitää saada poistumaan tilasta eikä hän ole ymmärtänyt/halunnut ymmärtää puhetta) saadakseen homman toimimaan niin kuin pitääkin.

Sitten yläasteella huomasin ettei opettajat saaneet hommaa toimimaan kun ei uskallettu mennä koskemaan oppilaaseen vaikka olisi minun mielestäni tilanteessa tarvinnut.

Oma kantani siis lyhennettynä että opettajille oikeus lieviin voimakeinoihin tällaisiin tapauksiin!