Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa


Vieras

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

12.04.2016 18:15

#99: Huolestuin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Todellakin juuri näin ettei a klinikan asiakkailta ole kysytty tässä kohdin mitään,se on totisinta totta se. Tässä kohdin ei ole tarvetta moiseen joka perustuu puhtaasti siihen että lääkäri päättää AINA lääkityksistä,ei potilas. Tiedossa on että A klinikalla lääkkeiden saanti on ollut usein sitä että asiakkaat on pyytäneet lääkityksen jotka siellä sitten lääkäri on toteuttanut perusteena useimmiten ahdistuksen lieventyminen. Ymmärrettävää se että ahdistaa jos on viekkarit päällä eikä muutenkaan elämä ole kohdallaan! Se jos jokin ahdistaisi ketä tahansa. Katsoisin että tähän kaikkeen ei ole syynä ent.a klinikan asiakkaat vaan se että ko. Organisaatio on totuttanut ihmiset turvautumaan bentsoihin..sehän siellä on ollut lääkityksenä nimenomaan lievittämään ahdistusta. Outoa tässä kaikessa on myös se että päihdepotilailla ei vois olla psyykkisiä ongelmia..eikös kyseessä nimenomaan vois olla just sellainen?

Pelkää mitä tapahtuu

#102 Re: Re: Re: Re: Re: #4

14.04.2016 09:20

#96: - Re: Re: Re: Re: #4 

 Nyt puhuu joku jollai ei mitään muuta kuin niitä kuulopuheita. Kemppinen antoi kymensanomille valheita kertovan lehtijutun ja nyt kun yle uutisissa on otettu kantaa tähän ,paljon on muulta muutettu hoidon perässä,niin niitä on siihen 102 nii joka neljäs mutta hekin asunneet.kotkassa yli 5.v tai ovat kuuluneet kyseessä olevan hoidon piiriin...ja se.että luovuttiin subutexsistä juuri valtion takia,ja ardinxi tiputus hoidoista jotka olleet paljon tehokkampia kuin mikään tramali ryhmä....en voi käsittää teitä jotka vain huhu ja.lehtijutuista päättlette miten kotkan a.klinikka on toiminut.... minä voin ylpeänä sanoa että parmpia tukjoita ja neuvon antajia ei ole,ja eikö meilläkin ole oikleua puhua jollee meidän ongelmista ja traumoista ja antaa mahdollisuus hoitaa itse oma hoito loppuun jos muutenkin on siinä onnistunu.... miettikää paljon verikokeet maksaa,ja en tarkoita ettei niitä olisi hyvä ottaa,mutta jos tässä nyt muka sääsyetään ja klinikka toiminut juuri niinkuin alussa pyydetty,MUTTA MATTOHAN SE JALKOJEN ALTA VEDETTIIN JA EI ANNETA EDES SOPEUTUMIS MAHDOLLISUUKSIA....???KEMPPINEN LEIKITTELEE IHMISHENGILLÄ!!! TUNNEN KISUN JA TOIVON ETTÄ ajetaan ALAKASTIN(vaikka samalla viivalla kuuluosi olla niin katkeruus paistaa ihmisistä) oikeuksia!!!? Koska sinä osaat kirjoittaa ja minå pidän työntekijöiden puolta kokoajan..koska ilman heitä ei oltaisiin nyt näinkin pitkällä! Mutta ja tuntuu pahalta että viitsitään ajatella että klinikan työntekijät muka auttaisivat vain meitä kaman vedossa.....HALOOO HEI!!????HE ovat ammattitaitoisia ihmisiä jotka ovat sydämmellä tässä asiassa ja ovat tehneet kovn työn meidän potilaiden eteen. Ja onko se paha jos meistä joku repsahtaa...?teidän silmissä varmaan,koska ette ole samaa ongelmaa kärsinyt,mutta entä jos te ryyppääte laillisesti ja joudutte siitä putkaan,niin se on vielä ymmärrettävää vai....? toivoisin ihmisten olevan avoimia meitä kohtaan eikä heti kuullessaan että on korvaushoitolainen ajattele,että sieltä ne meidän maan ongelmat tulee..miettikää nyt että meiltä ja teiltä otetaan pois ja eduskuntalaiset nostavat omaa palkaa.... mihin tämä suomi on menossa joukko kanne tösaä pitäiai tehdä!! 


Vieras

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

14.04.2016 19:08

#99: Huolestuin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Korjaus edell. kirjoittajan kirjaukseen..a klinikan toimintaan on mennyt veronmaksajien rahoja vuosittain 4,3 milj. euroa josta huomattava osa lääkekuluja. Eikös sekin ole aikas kallista lystiä vai kuinka? Korvaushoidossa pisimpään olleet on 10-25v. ! Hupsista, missä on se hoidon tuloksellisuus vai onko tässä hoidon mittarina jotain sellaista mitä ei järjellä voi käsittää, ei pysty ees sanomaan. Kotkan kaupunki on tähän asti maksanut opiaattihoidosta ihan valtavasti josta vain murto osa on mennyt oikeaan osoitteeseen. Kotkalaiset on tosiaan outoa porukkaa kun puolustavat näitä henkilöitä jotka myyvät heille itselleen tarkoitetut lääkkeet. Tulee vaan mieleen myös se, että jotkut korv.hoidossa olevat henkilöt on käyttäneet täysin hyväkseen a klinikan työntekijöitä..ei voi tietää.

Jimjj

#104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

15.04.2016 13:36

#103: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Olikohan niin että kotka on saanut tuolla reilulla 4 miljoonalla kaiken päihdehuollon. Kaiken. Päivystyspalvelut, laitoshoidot, tukiasumiset, vinkkitoiminnan ym ym  Kaupungin ottaessa palvelut itselleen se ei pysty samaan yhtä pienellä henkilökunnalla. Täytyy siis lopettaa palveluja. Eikä säästöä tule yhtään. Ei yhtään.


Vieras

#105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

17.04.2016 18:34

#104: Jimjj - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Säästöjä syntyy nyt tuon uudistuksen myötä ainakin se että nuo täysin tarpeettomat bentsojen katumyyjäkauppiaiden harjoittamat lääkemyynnit loppuu. Piste. Ja sitäpaitsi positiivista on jo nyt se että Subutex lääkkeen saanti on hankaloitunut katukaupassa..kun sitä ei enää ole ollut saatavissa enää samalla tavalla kuin silloin kun a klinikka on ollut toiminnassa. Helppo yhtälö vai kuinka...aikansa kutakin.


Vieras

#106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

17.04.2016 18:40

#102: Pelkää mitä tapahtuu - Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Tää on menossa just oikeaan suuntaan eli sellaiseen jossa loppuu turhat hyysäykset ja päihteidenkäyttäjät joutuvat Oikeasti ottaa itse vastuun omasta hoidostaan!! Täysin järjetöntä että jonkun henkilön hoito on kestänyt yli 10 vuotta!!

Totuudessa pysymistä

#107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

18.04.2016 02:26

#105: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Tutkimusten mukaan korvaushoidosta katukauppaan valuvat lääkkeet edustavat noin 2 prosenttia kaikista katukaupassa liikkuvasta lääkkeistä. Eli tuo Kemppisen peruste on todella asiantuntematon ja surkea

Näin on

#108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

18.04.2016 02:28

#106: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Joidenkin hoito tulee kestämään koko loppuiän. Ja se on oikein ja käypä-suositusten mukaista. Niin ne diabeetikotkin hoidetaan ihan loppuun saakka.

Ei ole kemppisen lista!!!!

#109 VRe:

19.04.2016 00:00

#100: Kemppinenkö yytsii? -  

 Voin varmuudella sanoa ei ole Kemppisen vakoilulista,pyrkimys on ettei adressi päädy ylen uutissivuille ja huku sinne, vaan saa aikaiseksi sen mitä lähdettiin hakemaa,media näkyvyyttä,kysymyksiä joihin on päättäjien taholta vastattava mm,kemppisen mallin toteutuminen käytännössä ym.....Tämän adressin tueksi haetaan faktoja mm.poliisien tilastotietoa,eikä niin miten valtuutettu eerola ja kemppinen kimpassa valehtelivat paikallislehdessä ja kun kemppistä pyydettiin vastaamaan horinoistaan ei häntä tavoitettu.Mikä se on sellainen mies joka ei seiso sanojensa takana?? En voi kun ihmetellä miksi on niin pätevän miehen kun Kemppinen, ollut lähdettävä valheellisesti mustamaalaamaan ja parjaamaan a-klinikkaa,yhteistyö taitaa olla tuntematon käsite Kemppiselle ja aina voi nostaa esiin omaa osaamistaan ja kuinka hän noudattaa käypä hoito suosituksia.A-klinikka ei ole yksin hoidosta päättänyt vaan mukana on ollut useampia tahoja,kotkan kaupunki mukaan lukien.

On ollut hienoa huomata miten paljon nimiä on tullut ja vielä kerkeää,kaikki mahdollinen ja mahdoton tehdään jotta tähän adressiin reakoidaan ja se huomioidaan muuallakin kun kuntatasolla,päihdehuolto/korvaushoito on laissa määritetty,käypähoito on suosisitus.Se asiakas palaute mitä ollaan Kemppisestä eteläkarjalasta saatu antaa kuvan ettei ole muuta lakia/suositusta kun Kemppisen laki.


Vieras

#110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

19.04.2016 18:16

#108: Näin on - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Kotkassa onkin ollut näköjään ihan omanlaisensa Käypähoitosuositukset..sellaiset joita muissa kaupungeissa ei tunneta. Erikoista sinänsä. Ymmärrettävää että joitain henkilöitä harmittaa kun asiat muuttuu, kummallista tosin että asian äärellä ärähtävät Selkeästi ne ihmiset joilta nyt mukamas ollaan viety kaikki Oikea hoito pois. Mikä hoito no se bentsojen lääkityshoito, siitä tässä on kaikkinensa kysymys. Päihdeasiakkaiden suurin huolenaihe on nyt uudistuksen myötä se ettei he saa yhtälailla rauhoittavia lääkkeitä ta:sta.

Hätä ja huoli ei ole aiheeton!

#111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

21.04.2016 13:57

#110: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Mielestänä suurin hätä ja huoli on ollut tiedon puute,kuka hoitaa ja ketä hoidetaan,miten hoidetaan,ei pillerit.Toki on esille tullut pillerit ja syystä!!Ihmisiltä napsautettiin Kemppisen toimesta unilääkkeet pois,se oli hänen ensimmäinen "hoidollinen"toimenpide.ei mennyt ihan käypähoito suositusten mukaan,ei ollut arviointia hyödyistä ja haitoista,yksilöllisistä arvioinneista puhumattakaan.Kuitenkin käypähoito on suositus ei laki.Kotka on ollut päihteiden käytön suhteen suomen kärki kaupunkeja,ennen korvaushoitoa myös kuolemien suhteen ja tämänkö meinasi Kemppinen muuttaa lopettamalla unilääkkeet ym rauhottavat ja saneramalla korvaushoidon uuteen uskoon? Omaa egoa kohottaa valheellisilla lausunnoilla ja parjaamalla a-klinikkaa joka on kuitenkin työstään saanut mainetta ja kunniaa eri tahoilta vaan niiltä listoilta ei Kemppisen nimeä tai mallia löydy.Esiin on tullut pillereiden katu kauppa,Kemppinen voisi julkaista tilastot tiedostaan vai onko tieto samasta kristallipallosta mistä Kemppinen sai tiedon korvaushoidon perässä muuttaneista ihmisistä kotkaan?A-klinikan lääkemenoihin sisältyy myös valvonta eli seulat joka ei ole halpaa puuhaa mutta välttämätöntä,sillähän kontroloidaan että ne pillerit ym menee omaan suuhun eikä katukauppaan.On lapsellista ja ala-arvoista nämä väittämät a-klinikan lääkeiden katukaupasta,nyt tämä mutu tuntumalla lausuntoja päätöksiä tekevä lääkäri vastaa koko kotkan päihdepotilaiden hoidosta ja vielä kysytään miksi on niin kova hätä ja huoli,ei todellakaan pillerit tai niiden puute!!


Vieras

#112 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

21.04.2016 15:04

#108: Näin on - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Kotkassa onkin ollut näköjään ihan omanlaisensa Käypähoitosuositukset..sellaiset joita muissa kaupungeissa ei tunneta. Erikoista sinänsä. Ymmärrettävää että joitain henkilöitä harmittaa kun asiat muuttuu, kummallista tosin että asian äärellä ärähtävät Selkeästi ne ihmiset joilta nyt mukamas ollaan viety kaikki Oikea hoito pois. Mikä hoito no se bentsojen lääkityshoito, siitä tässä on kaikkinensa kysymys. Päihdeasiakkaiden suurin huolenaihe on nyt uudistuksen myötä se ettei he saa yhtälailla rauhoittavia lääkkeitä ta:sta.


Vieras

#113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

21.04.2016 18:16

#111: Hätä ja huoli ei ole aiheeton! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Kirjoittaja tosiaan tietää että Kotka on ollut päihteiden kärkikaupunki ja Kuuluisa nimenomaan siitä! Katsos nyt kuitenkin asia on niin ettei keneltäkään klinikan asiakkailta olla viemässä mitään lääkkeitä pois. Vaan. Ne vaihdetaan niihin josta on lääkekliinisesti enemmän vastetta vaivaan. A klinikka on aivopessyt ihmiset uskomaan että bentsot on ainoita lääkkeitä jotka auttavat ahdistuneisuuteen, sillä se siellä on hoidettu..paniikkikohtauksista puhumattakaan!! A klinikka on täynnä ihmisiä joilla on kaksoisdiagnoosi. Kirjoittaja tarkoittanee unilääkkeellä nyt Tenox lääkettä..siinähän on nukahtamislääkkeen ohella toisena vaikuttavana aineena..hupsis, mikäs muu kuin bentsodiatsepiini. Ei ois ikinä voinut arvata..muita nukahtamislääkkeitä tai unilääkkeitä sen lisäksi ei olekaan. No. Nyt ei oikeesti voi tuomita a klinikan ent. asiakkaita,ei. He eivät voi mitään sille miten asiat on klinikalla hoidettu ja tarkoitan tässä nyt nimenomaan lääkityksiä. Toki sielläkin on toimittu paljossa hyvin,ärsyttää vain tuo kritisointi ettei päihdeongelmaiset saisi enää apua kun klinikkaa ei ole. Ketään ei ole tarkoitus jättää ominensa asian suhteen,tavoitteena on enemmänkin että ihmiset ottaisi vastuuta omasta itsestään. Huokaus.

paikalla

#114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

26.04.2016 10:50

#113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 edellinen kirjoitus on täyttä tuubaa. a-klinikalla on hoidettu hyvin ja suositusten mukaisesti. Nyt Miepä-keskusksessa yritetään pärjätä uskontoon hurahtaneen lahkolaisen ammattitaidottomalla hoidolla. hoitajat ovat aivan sekaisin kun kukaan ei tiedä mitään eikä mistään ole sovittu. päihdelääkäriä ei tavoiteta puhelimitse eikä muutenkaan. a-klinikalla sentään sai hoitoa. oliko se 60 vuoden kokemuksella?


Vieras

#115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

05.05.2016 18:19

#114: paikalla - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 A klinikalla sai erinomaista hoitoa. Bentsohoitoa kaikkeen vaivaan. Edell. kirjoittaja ei tiedä mistään mitään kaikki täysin hölkäisen pölpötystä. Hienoa on kuitenkin tässä kaikessa se että kohta loppuu ilmaiset bentsojen jakelut! Muitakin lääkkeitä on keksitty jos oikeesti ahdistaa.

kemppisen "huokaus"

#116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

14.05.2016 04:05

#113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  Vastaus Kemppisen kirjoitukseen.

Ei sinulla ole pätevyyttä,osaamista arvostella A-Klinikan hoitavaa lääkäriä ,tosin olet niin tehnyt.Epämääräisiä vihjailuja,valehtelua,asiatonta käytöstä kaiken kaikkiaan,se on Kemppisen malli mikä on julkisuudessa tuotu esiin,vastaanotot jo poikivat valviraan kantelun (kimppa kantelu).Varsin hyvin tiedät miten perusteltua on A-Klinikan hoitavan lääkärin lääkemääräykset,tieteellinen näyttö jota sinulta ei löytynyt ei miltään alalta ja lääketiede käsittääkseni perustuu tieteelliseen näyttöön.On pelottavaa jos ei lääkäriin mennessä voi ajatella lääkärin haluavan auttaa parhaalla mahdollisella tavalla vaan narsistisesti toteuttaa omaa "visiota"piittaamatta tippaakaan lopputuloksesta,ota tai jätä on sanatarkasti sinun yksilöllinen arviointi .Kyllä sinä lääkketä määräät ja ne vasta kalliita ovat ,SSRI ym vastaavat mm pysyvää impotenssia aiheuttavia lääkkeitä määräät oikein mielelläsi ja jos ei nukuta niin Leponexia unilääkkeeksi,siinä äkkiää muuttuu bentsot buranaksi on sinulla sen verran kovat ropit.Kuinka monelle miehelle olet SSRI lääkkeitä määrätessä kertonut haittavaikutukset ja että ne ovat pysyviä,kemiallinen lobotomia,kastraatio ovat ilmeisesti asiat mitä haet lääkitykselläsi? Ekö ole potilaan edun ja maalaisjärjen mukaista määrätä lääkkeet tarpeen mukaan ja päihdelääkärinä ymmärrät miten saadaan sitoutumaan hoitoon,vai ymmärrätkö?huokaus.                                                                                          

subutexkaupunki

#117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

10.11.2017 15:41

#116: kemppisen "huokaus" - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

Ennen ei ollut Kotkassa lääkehörhöjä, mutta ei myöskään A-klinikkaa, eikä mielenterveystoimistoa. Minun mielestäni Kotkan tilanne Suomen väkivaltaisempana kaupunkina on näiden pillerireseptien kirjoittelijoiden ja hyyssääjien  syy kokonaisuudessaan....Ei Kotkaan haluta muuttaa, vaikka olisi puistot kuinka upeita tahansa.. Pelottava kaupunki.