Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.


Vieras

Tämän perheen kuuluu asua suomessa! Lapset ja äiti olisi irakissa uhattuna! Varmasti niitä tulisi joku kiristää ja uhkailee siittä mis on äidin mies. Ja tämä perhe on ollut suomessa jo 7 vuotta, ei niiltä kuulu viiä mattoo jalkoje alta! Ja tämän perhee isä tekee töitä perheensä vuoksi täälä, niillä on kaikki hyvi! Kääntäkää sellaset täältä jotka ei yritä tehä töitä ja nejotka eivät tee! Mä nostan hattua niille jotka tulee tänne muualta ja menee töihi.
Pidetää huolta tästä perheestä ni tehää oikee! :)

Vieras

#1927 Tämä perhe kuuluu TÄNNE!


Koko perhe kuuluu suomee, ois väärin erottaa äiti vauvasta ja miehestää ja oisi väärin erottaa isä pienestä pojasta ja vaimostaa!!

vastuullisuutta

#1928 Re:


#1926: -  

 Olipas päätön logiikka! Ihanko varmasti kaikkki irakilaiset pitää nyt tuoda Suomeen koska ihan varmasti ovat vaarassa siellä? Heti 30 miljoonaa ihmistä tänne. Ja muutkin 100 miljoonaa jotka tänne haluavat!

heini s

#1929 faktat pöytään


Itse en allekirjoittaisi mitään mikä perustuu medialta saatuihin tietoihin. Haluaisin faktat. Ja nythän onkin käynyt niin että Hs jätti oleellisia asioita kertomatta, ja tämä perhe ei olekaan sitä mitä annettiin ymmärtää. En pidä siitä että venkoilemalla yritetään käyttää järjestelmäämme hyväksi, ja samalla viedään paikka oikeasti sitä tarvitsevalta.

Olen lain ja migrin puolella, toimitaan lakien mukaan. 

 


Vieras

Ei perhettä saa hajottaa, pienet lapset tarvitsevat sekä isän että äidin. Aivan kauheaa ajatellakaan muuta.Käännyttäkööt yksinäisiä ihmisiä muttei perheenjäseniä!!!!!!!

Vieras

yksinkertaisesti perhettä ei saa hajoittaa

Vieras

#1932 Re: Re:


#1886: Elviira - Re:  

 Valaise sitten yksinkertaista kansanosaa ja kerro ne kertomatta jääneet oleellisesti vaikuttavat seikat. Epäilen kyllä, onko olemassa mitään seikkaa, joka oikeuttaisi vauvan viemisen äitiltä tässä nimenomaisessa tapauksessa.

Salomo

#1933 Rahan säästämiseksi


Itsehän ehdotan, että Maahanmuuttovirasto viranomaisineen uudelleensijoitetaan Irakin ISIS:n valtaamille alueille. Ovathan ko. alueet turvallisia viraston oman tiedotteen mukaan. Kiinteistöjen hinnat ovat varmasti erittäin matalalla, joten rahaa säästyy reippaasti.

Koska alueet ovat myös monien perussuomalaisten ym. maahanmuuttokriittisten mielestä turvallisia, voidaan heille myydä sinne edullisia turistimatkoja. Näin liiketoiminnalla saavutetaan kansantaloudellisia etuja.


Vieras

On täysin epäinhimillistä hajottaa perhe. Inhimillisyyttä ulkomaalaistoimiston toimintaan, ettei tarvitse hävetä, että on suomalainen!

Vieras

Sydäntäsärkevää riistää perhe erilleen, epäinhimillistä. Lapsilla täytyy olla oikeus kasvaa vanhempiensa kanssa turvassa ja rakkauden ilmapiirissä. He ovat viattomia. Häpeän olla Suomalainen, jos tätä asiaa ei korjata pian.
vastuullisuutta

#1936 Re: Rahan säästämiseksi


#1933: Salomo - Rahan säästämiseksi 

 Itse ehdotan, että kaikki irakilaiset pitä välittömästi tuoda Suomeen. Ja ensi kuussa kaikki afrikkalaisetkin!


Vieras

Joku järki pitää olla vielä tässä maailmassa.

Vieras

#1938 Re:


#1926: -  

Höpö höpö ja lehmät lentää...


Vieras

#1939 Re: Rahan säästämiseksi


#1933: Salomo - Rahan säästämiseksi 

 Voi hyvä luoja, että joku on noin lapsellinen.


Vieras

Ei perhettä saa missään tapauksessa erottaa toisistaan!!!!!!!!!!!!!!!!

Vieras

Ei inhimillinen järjen käyttö ole kiellettyä tässäkään tapauksessa. Moni suomalainenkin joutuu kitkuttamaan alle kyseisen tulorajan.

Valitse nimimerkki

#1942 Re: faktat pöytään


#1929: heini s - faktat pöytään 

 Kerro faktat, kun me muut ei niitä näköjään tiedetä.

Miten Suomessa syntyneistä lapsista toinen voidaan lähettää pois, mutta toinen saa jäädä?


Vieras

Lasten vuoksi: lapsilla pitää olla isä ja äiti sekä turvallinen ympäristö.

Vieras

Noin pienet lapset tarvitsevat vanhemmat ympärilleen...Jos sellaiset ovat olemassa...Niin paljon on lapsia ilman vanhempia, miksi me tieten tahtoen tekisimme orpoja lisää...

Vieras

Tärkeä asia, perhettä EI saa hajottaa!!

Vieras

Lapsen etu ei toteudu nykyisen lainsäädännön tulkinnassa. Lisäksi jo muutenkin lähes mahdotonta perheenyhdistämistä aiotaan vaikeuttaa entisestään. Ilman perhettä kotoutuminen yhteiskuntaan on kohtuuton vaatimus.
Akk

#1947 Re:


#1: -  

 Mihin vedät rajan? Jos nämä saavat turvapaikan , saavatko tasan kaikki Irakilaiset halukkaat? Yhteiskunnan kantokyky on rajallinen.


Vieras

#1948 Re:


#1946: -  

 Lapsen etu ei toteudu koska hänellä on irakilaisten geenejä, hänen vanhemmat ovat irakilaisia ja muslimeita, vanhemmat eivät kykene oppimaan suomea tai työllistymään Suomessa.

 

Eli lapsen edun mukaista olisi karkoittaa koko perhe Irakiin.


Vieras

Suomi ei tunnusta lasten oikeutta molempiin vanhempaansa.
No jo on vouhotusta

Kukaan ei ole erottamassa perhettä. Ei ole kielletty Isääkin muuttamasta Irakiin. Onhan Hän käynyt siellä 2 kertaa aikaisemminkin turvapaikan saamisen jälkeen. Eli eipä pahemmin pelännytkään.

Kommentoi adressia