Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

Allekirjoitin adressin koska asia: päätös äidin ja lapsen karkoittamisesta ja perheen hajoittamisesta on täysin sekä järjen että Elämän vastainen. Se ei edistä elämää saada perhettä onnettomaksi loppuikäkseen. Täysin väärä ja julma ja epäinhimillinen päätös.
Robotitko siellä päättäjinä ovat?
SusannaL

#2080 Re: Re:


#1885: Elviira - Re:  

 Hienoa että edes jotkut ottavat asioista selvää ennenkuin aloittavat hysteerisen huutamisen. Suomalaisilla on myös tulorajat tiettyjä asioita varten eikä kukaan niitä sano liian korkeiksi. On niin helppoa lähteä ns. puolustamaan tuntematonta kohdetta mutta ei missään nimessä sitä naapuria tai jopa omaa sukulaista! Tekopyhyyttä ja sillä ei taivaspaikkaa lunasteta. 

Ihmettelen miksi näm kaiken ymmärtäjät ovat niin vihamielisiä ja kykenemättömiä asialliseen keskusteluun niiden kanssa jotka eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä? Missä on se suvaitsevaisuuden raja? Miksi suomalainen joka on huolissaan oman maan tilasta on heille vihollinen? Edelleen, ei se tee ihmisestä pyhimystä etenkin kun ei käyttäydy sen mukaisesti.

vastuullisuutta

#2081 Re:


#2079: -  

 Ei perhettä olla hajottamassa! Mies saa mennä naisen mukana kotiin, jos haluaa.

SusannaL

#2082 Re:


#2079: -  

 Ota nyt hyvä ihminen ensin faktatiedoista selvyyttä ennenkuin lähden huutamaan oikeutta. Lue Migrin tiedote.


Vieras

Muslimikulttuuri on niin ihanaa että jopa itis viettää ramadania. Lähetetään kaikki muslimit pois rasistisesta suomesta muslimimaihin, siellä riittää rauhaa ja rakkautta. 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

Barnen måste få ha båda föräldrarna i sin närhet och likaså föräldrarna måste få ha båda barnen i sin närhet.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)VakaVanha

#2087 Re: En allekirjoita tätä adressia!


#1369: EttäSellasta - En allekirjoita tätä adressia! 

 En myöskään, sillä Migri on tehnyt oikean päätöksen.  Mitä hyötyä meille on laista jota ei noudateta?  Jos Suomi alkaa jakaa turvapaikkoja ja oleskelulupia vastoin lakeja, näitä "inhimillisiin syihin" vetoajia tulee yhä enemmän ja enemmän.  Johonkin se raja on vedettävä, näin ei voi jatkua loputtomiin. 

VakaVanha

#2088 Re: Kysymyksiä


#2031: - Kysymyksiä 

Olet aivan oikeassa.  Kirjoitin jo aiemmin samantyylisen kommentin tälle palstalle.  "Inhimillisiin syihin" vetoaminen leviää kulovalkean tavoin ellei Migrin tekemiä päätöksiä noudateta, ja silloin tarvotaan loputtomalla suolla.  Sitäpaitsi, tätä adressia lanseeratessa ei ole kerrottu kaikkia asiaan liittyviä seikkoja.  Turha vinkua Migrin virkailijoiden tunteettomuudesta, he tekevät vain työtään Suomen lakeihin perustuen.  Ja se työ on kovaa henkisesti myös heille.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)MitenVoiOllaTietämättä

#2090 Re: Re: Re:


#13: Donna - Re: Re:  

Ihanko totta?  Et ole tainnut viime aikoina seurata kuinka paljon suomalaisilta ollaan viemässä mm. koulutuksesta, terveydenhoidosta, päivähoidosta, vanhusten hoidosta jne jne.  Ja väität edelleenkin että ei ole keneltäkään pois?  Vaikka niinhän se sanoi Sipiläkin:  pakolaisten vastaanottaminen ei ole keneltäkään suomalaiselta pois.  Järkyttävää puhetta pääministeriltä, jonka pitäisi tietää että jos ihmiseltä viedään turvallisuuden tunne omassa maassaan, se on todellakin jokaiselta pois.  Nyt ei puhuta enää edes rahasta, vaan paljon suuremmista henkisistä kysymyksistä.

Maksa sie donna kuitenkin omasta lompsastasi irakilaisperheen tuet, jotta voivat jäädä kaikkien lakien vastaisesti.  Ja siihen tulee sitten sitoutua eliniäkseen...

LaiskaEiSaaOlla

#2091 Re: Re: faktat pöytään


#1942: Valitse nimimerkki - Re: faktat pöytään 

 Koetapas ihan itse etsiä faktat.


Vieras

Käännyttäminen olisi epäinhimmillistä.Laissa pitää olla järkeä ja inhimmillisyyttä
vastuullisuutta

#2093 Re:


#2092: -  

 Miksi on epäinhimillistä lähettää heidät kotiin maahan, jossa miljoonat muutkin ihmiset asuu ja lihoo?


Vieras

Suomen toimintatapaa on muutettava! Suomi toimii lasten oikeuksien ja ihmisoikeuksien vastaisesti!

Vieras

Uskomatonta politiikkaa. Lakimuutos saatava aikaan pian ja naurettava tulorajasäännös poistettava. Hävettää elää epähumaanissa valtiossa. Käännytyspäätös om purettava!

Vieras

Suomalaista ydinperhettä ja lasten oikeutta molempiin vanhempiin ollaan kaikilla punavihreillä suvaitsevilla voimilla ajettu alas ja romutettu vuosikaudet. Nyt kun kyseessä on vähän tummempi ja karvaisempi yksilö, niin ydinperhe ja lasten oikeudet on kaivettu taas jostain esille.

 

Muslimikulttuureita on ihannoitu ja kerrottu kuinka meidän pitäisi ottaa oppia niistä, sekä suomalaista kulttuuria ajettu alas sekä pilkattu ja väheksytty kaikilla punavihreillä suvaitsevilla voimilla. Nyt kun kyseessä on vähän tummempi ja karvaisempi yksilö, niin hänen pitäisi saada elää impivaaralaisten rasistien keskellä ja muslimikulttuuri on hänelle pahasta.

 

Mitä ihmettä tiettyjen suomalaisten päässä oikein liikku, vai liikkuuko yhtään mitään?

Ainakin tämä punavihreiden suvaitsevien käytön on aivan ennen näkemätöntä rasismia ja erittäin rotutietoista käytöstä, ja silti kaikki muut on heidän mielestä rasisteja.

En ihmettele että näitä punapöllöjä laitetaan kaikkialla maailmassa aina tietyin väliajoin kuopan reunalle, koska ei mikään yhteiskunta kykene kestämään heidän touhuja.


Vieras

En hyväksy tällaista perheen hajoitusta, raakaa peliä. On meillä varaa perhekoossa pitää, eikö nyt äiti ole halvin lapsenhoitaja tässä tapauksessa kuitenkin, näin ajattelen!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

#2099 Re: Re:


#2082: SusannaL - Re:  

 Äiti on asunut turkissa, sinne vaan koko porukka, sieltä saisivat sen takia tuvapaikan tunnissa mutta ei tunnu kiinnostavan...


Vieras

#2100 Re:


#2095: -  

 Suomi nyt vaan yksinkertaisesti ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto, vaikka kuinka haluaisitte

Kommentoi adressia