ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.

Jumalan Terve

#1126

14.09.2011 20:45

Hulluja te ootte kaikki!
Jumalan huoneet

#1127 Re:

14.09.2011 21:06

#1126: Jumalan Terve -  

Humalan juoneet


Vieras

#1128 VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)

14.09.2011 21:42


KANSAINVÄLINEN MEDIA: Terroristijohtajan poika löysi Kristuksen, toimi Israelin agenttina


Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen.

Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.


VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN

Uutiset Hamasin perustajajäsenen, sheikki Hassan Yousefin pojan, Mosab Hassan Yousefin uskoontulosta levisivät maailmalla aikanaan kulovalkean tavoin.

Yousefin uudestisyntymiseen johtaneet tapahtumat alkoivat, kun Jerusalemin kadulla vastaantullut turisti kutsui hänet raamattupiiriin.

Erityisesti yksi Jeesuksen sana Raamatussa pysäytti terroristijärjestön perustajan pojan: "Rakastakaa vihollisianne...".

Yhdysvaltalainen FOX uutisyhtiö teki Yousefin uskoontulosta aikanaan reportaasin http://www.youtube.com/watch?v=u-glGufRIf8

Yousefin tapaus osoittaa, että Kristus on todellinen Rauhanruhtinas levottomassa Lähi-idässä ja hengellistä työtä tulee tuke sekä juutalaisten että arabien parissa.

Haaretz -lehdessä  kerrotaan nyt melkoinen uutinen: Mosab Hassan Yousef myös toimi vuosien ajan Israelin turvallisuuspalvelun yhteyshenkilönä ennen kuin hän pakeni vuonna 2007 Yhdysvaltoihin.

"Vihreä Prinssi" nimellä tunnettu informantti oli yksi Shin Bet turvallisuspalvelun luotetuimpia lähteitä ja hänen avullaan Israel kykeni estämään lukuisia itsemurhaiskuja muun muassa toisen intifadan aikana.

Ohessa käännös Avi Issacharofin jutusta Haaretz -lehdessä ja Yousefin huimasta tarinasta, josta maailmalle on alkanut tihkua entistä enemmän tietoa:

--------------


HAMASIN PERUSTAJAN POIKA TYÖSKENTELI VUOSIA SHIN BETILLE
Avi Issacharoff (Haaretz)

Haaretz –lehti on saanut tietää, että Hamas –järjestön johtohahmon poika, joka tuli kuuluisaksi kääntymyksestään kristityksi, palveli yli vuosikymmenen ajan Shin Bet turvallisuuspalvelun kaikkein arvokkaimpana tietolähteenä militantin järjestön johdon keskuudessa.

Mosab Hassan Yousef on yhden Hamasin perustajan ja Länsirannan johtajan sheikki Hassan Yousefin poika. Tiedot, joita hän antoi Israelille johtivat useiden terroristisolujen paljastumiseen ja kymmenien itsemurhapommi-iskujen sekä israelilaisten salamurhayritysten estämiseen.

Kertomus tästä ilmestyi  yksinoikeudella Haaretz –lehdessä ja Yousefin muistelmat ”Hamasin Poika” (kirjoittanut Ron Brackin) julkaistiin Yhdysvalloissa. Yousefista (32) tuli harras kristitty 10 vuotta sitten ja hän asuu nykyään Kaliforniassa. Hän pakeni Länsirannalta vuonna 2007 ja on kertonut julkisesti uskoontulostaan.

Shin Bet piti Yousefia luotettavimpana lähteenään Hamasin johdon sisällä ja hän ansaitsi itselleen lempinimen ”Vihreä prinssi”. Värillä viitattiin islamistiryhmän lipun väriin ja nimitys ”prinssi” johtui siitä, että hän oli yhden liikkeen perustajajäsenen poika.

Toisen intifadan aikana Yousef välitti tietoja, jotka johtivat useiden itsemurhapommi-iskuja suunnitelleiden korkea-arvoisten palestiinalaisjohtajien pidätyksiin. Näitä ovat muiden muassa Ibrahim Hamid (Hamasin Länsirannan komentaja), Marwan Barghouti (Fatahin yhteydessä toimivan Tanzim liikkeen perustaja) sekä Abdullah Barghouti (Hamas-liikkeen pommin valmistaja, joka ei ole sukua Fatah-liikkeen Barghoutille).

Yousef esti myös Israelin suunnitelman hänen isänsä salamurhaamiseksi.



”Toivoisin olevani Gazassa”, Yousef sanoi puhelimitse Kaliforniasta. ”Pukisin ylleni armeijan univormun ja liittyisin Israelin erikoisjoukkoihin Gilad Shalitin vapauttamiseksi. Jos olisin siellä voisin auttaa. Nyt he haluavat vaihdossa vapauttaa juuri ne terroristit, joiden tutkintaan ja pidätyksiin kulutimme niin monia vuosia. Näin ei saa tapahtua.”

Yousefin hengellisestä muutoksesta kerrottiin Haaretz –lehdessä elokuussa 2008. Kuitenkin vasta nyt Yousef on ryhtynyt paljastamaan salaisuutta, jota hän on kantanut vuodesta 1996 lähtien, jolloin Shin Betin agentit ensimmäisen kerran pidättivät hänet ja yrittivät värvätä soluttautumaan Hamasin korkeimmille paikoille.

Nämä ponnistelut tuottivat tulosta ja Yousef vapautettiin vankilasta 1997. Hänen entinen yhteyshenkilönsä, joka ei enää työskentele turvallisuuspalvelussa, sanoo Yousefin tehneen yhteistyötä Israelin kanssa, koska hän halusi pelastaa henkiä.

”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.

Loai ihailee avoimesti entistä lähdettään. ”Hämmästyttävää on, että hän ei tehnyt mitään rahasta,” hän sanoo. ”Hän toimi sen perusteella mihin uskoi. Hän halusi pelastaa ihmishenkiä. Hänen kykynsä ymmärtää tiedusteluasioita, ideoita ja oivalluksia, oli yhtä hyvä kuin meidän. Yksi oivallus häneltä vastasi 1000 huippuasiantuntijan työtuntia.”

Loai muistelee erästä tapausta, jolloin Shin Bet sai tiedon itsemurhapommittajasta, joka aiottiin ottaa kyytiin Manara aukiolla Ramallahissa, ja hänelle oli tarkoitus antaa räjähdevyö.

”Emme tienneet hänen nimeään emmekä miltä hän näyttäisi. Tiesimme vain, että hän oli yli 20-vuotias ja hänellä olisi punainen t-paita,” hän sanoi. ”Lähetimme Vihreän prinssin aukiolle. Hänen huomiokykynsä oli tarkka ja hän paikansi kohteen muutamassa minuutissa. Hän näki kuka poimi miehen kyytiin, seurasi autoa ja mahdollisti sen, että saimme pidätettyä itsemurhapommittajan sekä miehen, jonka oli määrä antaa hänelle räjähdevyö. Jälleen oli estetty yksi terrori-isku, eikä kukaan tiedä siitä mitään. Kukaan ei korkkaa shampanjapulloja tai puhkea lauluun ja tanssiin. Tämä oli prinssin kanssa lähes jokapäiväistä. Hän osoitti rohkeutta, hänellä oli tarkat antennit ja kyky toimia vaaran keskellä. Me tiesimme, että hän oli niitä, jotka missä tahansa olosuhteissa – sateessa, lumipyryssä, kesän helteessä – antaisi kaikkensa.”

Muistelmiensa välityksellä Yousef toivoo voivansa lähettää rauhan viestin israelilaisille. Silti hän myöntää olevansa pessimistinen sen suhteen, että Israel allekirjoittaisi rauhansopimuksen fatah-johtoisen palestiinalaishallinnon kanssa – saati sitten Hamasin kanssa.

 

http://2.bp.blogspot.com/-Q_UuoYYjTNg/TgWqSUVRspI/AAAAAAAAAGw/Au6Xp31xNXA/s320/1...

 

 

 

 

Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen. Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.

 

”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.

 

 

http://ollihakala.blogspot.com/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html                                         http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=38


Vieras

#1129

14.09.2011 22:58

Hyvä että otetaan kantaa Israelin puolesta! Rukoukseni on että Herra siunaisi Israelin valtion ja sen rajat. Siihen kuuluu jakamaton Jerusalem. Meidät on oksastettu yhteen, uskovat ja Isarael, siksi se mikä koskettaa Israelia ja Jerusalemia, koskettaa meitä!

Vieras

#1130 Hallelujaa

14.09.2011 23:08

olen siunattu kun saan antaa patmokselle rahaa jota leo meller sitten voi kavaltaa.ihana ja siunattu on tv7 kun siellä ei jauheta mitään muuta kuin soopaa israelista.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

14.09.2011 23:24



Vieras

#1132

14.09.2011 23:31

kannatettava tapa osoittaa olevansa paitsi länsimaisen
demokratian, oikeudenmukaisuuden ja valtioiden tasavertaisuuden kannalla myös osoittaa uskovansa
Israelin merkitykseen rauhan tuojana lähi-idässä,
puhumattakaan siitä, että uskon Jumalan valinneen Israelin tärkeään osaan maailman historiassamme.
Tiedoksi:

#1133 Jo 126 valtiota on antanut tukensa Palestiinan itsenäisyydelle.

14.09.2011 23:33

Palestiinan suunnitelmilla jättää YK:n turvallisuusneuvostolle äänestettäväksi ehdotus maan itsenäisyyden tunnustamisesta jatkamalla samalla neuvotteluja Israelin kanssa, on laaja kansainvälinen tuki takanaan, kertoi Palestiinan autonomian johtaja Mahmoud Abbas puhuessaan tiistaina Kairossa.

Hän sanoi, että jo 126 valtiota on antanut tukensa Palestiinan aloitteelle.
Jos Palestiinann itsenäisyys tunnustetaan.
YK:n uudesta jäsenmaasta joudutaan äänestämään YK:n turvallisuusneuvostossa,
jossa USA voi käyttää veto-oikeuttaan.

Vieras

#1134

14.09.2011 23:33

Kun annamme ensin Kunnian Jumalalle korkeuksissa niin maanpäälle tulee rauha. Näinhän enkelikuoro julisti paimenille Joulu yönä.
Am Yisrael Chai

#1135 Re: Hallelujaa

14.09.2011 23:34

#1130: - Hallelujaa

olen siunattu kun saan antaa patmokselle rahaa jota leo meller sitten voi kavaltaa.ihana ja siunattu on tv7 kun siellä ei jauheta mitään muuta kuin soopaa israelista.
VASTAUS: Onko mielesi nyt hyvä, kun sait valehdella Jumalan miehestä Leo Melleristä ja haukkua Jumalan kansaa Israelia???
Jos et sitä nimittäin tiedä vieläkään, niin Leo Meller ja Pirkko Säilä istuivat yli vuoden vankilassa 80-luvulla, koska käyttivät Patmoksen rahoja Raamattujen salaisiin kuljetuksiin silloiseen Neuvostoliittoon, jossa Raamatut ja kaikki uskonnot olivat ehdottoman kiellettyjä ja koko Neuvostoliitto oli ateismin ja kommunismin saastuttama tuolloin.
Jos silloin jäi kiinni Neuvostoliitossa Raamattu kädessä tai harrastamasta kristillistä toimintaa, oli seurauksena vähintään kidutus ja vankila, useinmiten kuolema.
Silloin oli N-liitossa maanalainen, erittäin salainen Jeesuksen seurakunta, jolle Meller ja Säilä salakuljettivat venäläisiä Raamattuja Suomesta.

Vieras

#1136 Israelin lapset?

14.09.2011 23:55


Israelin lapset?

Juutalaisessa koulussa uusi opettaja Goldblatt lopetteli päivän oppituntia. Oli normaali kysymysjakson aika.
"Herra Goldblatt," mainitsi pikku Joe, "on yksi asia jota en ymmärrä."

"Mikä se on Joe?" kysyi Goldblatt.

"Tuota, Raamatun mukaan Israelin lapset ylittivät Punaisen meren, eikö niin?"

"Oikein."

"Ja Israelin lapset päihittivät Filistealaiset, eikö niin?"

"Taas oikein."

"Ja Israelin lapset taistelivat egyptiläisiä vastaan ja Israelin lapset taistelivat Roomalaisia vastaan ja Israelin lapset olivat aina tekemässä jotain tärkeätä, eikö niin?"

"Aivan niin," myönsi Goldblatt. "Joten mikä on kysymyksesi?"

"Se mitä haluan tietää, on," kysyi Joe. "että mitä aikuiset tekivät?"
Am Yisrael Chai

#1137 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.09.2011 23:59

#1104: - Re: Re: Re: Re: Re:

Jumala on SANONUT, että Israel on kompastuskivi KAIKILLE kansoille. Sinäkin kuulut kaikkiin kansoihin. Sinäkin loukkaannut Israeliin.

 

 

Sinä loukkaannut siihen, että he ovat ihmisiä, jotka ovat ilman Jeesusta, siis pimeydessä eikä valkeudessa. He sotivat sen ymmärryksen määrän mukaan.

Anna heille anteeksi se, että he murhaavat siviilejä. Anna heille anteeksi se, että he "ennalta ehkäisevästi" vangitsevat ja pitävät vuosien vankeudessa tuhansia palestiinalaisia miehiä, naisia, ja lapsia.

Anna heille anteeksi, että he käyttävät kiellettyjä sota-aseita.

Anna heille anteeksi, että he tuhoavat palestiinalaisten asutuksia puskutraktoreilla, ja jos joku liikuntakyvytön ei ehtinyt ulos talosta, hän sai hautansa romahtaneen talon raunioihin.

Anna heille anteeksi Irgun, Lehi, ja kaikki muut JUUTALAISET terroristijärjestöt.

Anna heille anteeksi Deir Yassinin massamurha.

Anna heille anteeksi Sabran ja Shatilan massamurha.

Anna heille anteeksi Jeninin massamurha.

Anna heille anteeksi kaikki kymmenet, kymmenet massamurhat.

Anna heille anteeksi, että he murhaavat siviilejä, vanhuksia, naisia lapsia.

Anna heille anteeksi, että he - edelleen dokumenttien mukaan - ovat jopa raiskanneet naisia ja lapsia.

 

VASTAUS: Minäkö loukkaantuisin omalle kansalleni sinun valheittesi tähden???

Sitäpaitsi Raamatun mukaan KOKO Israel tulee pelastumaan ahdistuksen ajan lopussa - He tulevat ottamaan kansakuntana Yeshuan Messiaakseen. Silloin me olemme kaikki yhtä Yeshuassa, Jeesuksessa Kristuksessa.

Sinä olet muuten vastuussa Jumalalle jokaisesta valheesta, jota tuohon kirjoitit, mutta välitätkö sinä - Et. ennenkuin silloin kyllä kauhistut sydänjuuriasi myöten kun katsot Yeshuan tulisilmiin ja hän sanoo...

Me kaikki tiedämme minkälainen kauhistuttava uskonto islam on ihan todella ja miten he jatkuvasti terrorisoivat Israelia. Nuo muslimi-terroristit ovat murhanneet israelilaisia ihan silmittömästi erilaisilla terrori-iskuillaan ja päivittäisillä pommituksillaan ja raketeillaan Gazasta Israelin puolelle.

Juuri jäi kiinni se raaka muslimi-terroristi, joka murhasi kokonaisen suuren juutalaisperheen keskellä yötä heidän nukkuessaan, pikkuvauvakin oli silvottu puukolla aivan tunnistamattomaksia veriseksi läjäksi, samoin hänen pieni sisaruksensa, äiti ja isä oli murhattu heidän omaan sänkyynsä. Perheen isoin lapsi oli nähnyt komerosta kaiken ja päässyt pakoon ja on hirveät traumat päällä -koko perhe murhattu silmien edessä jonkun terroristimuslimin riivaajahenkien voimilla!!!

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.09.2011 00:12



Vieras

#1139 Yeshuan Herra Sebaotin sallimuksesta Israelin väestöä kohtaa vielä holokaustia suurempi kansanmurha

15.09.2011 00:21

#1137: Am Yisrael Chai - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu (sak.13:8-9)

 

 

Lainaus http://keskustelu.suomi24.fi/node/10093515#comment-51183727



Yeshuan Herra Sebaotin sallimuksesta Israelin väestöä kohtaa vielä holokaustia suurempi kansanmurha ! Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu, tämä tapahtuu ylöstempauksen jälkeen, joten morsiusseurakunta ei näe tätä (sak.13:8-9). Hesekiel kertoo Abba Jahven puhdistavan kansansa (12 heimoa + kansaan liittyneet) vasta Israelissa.



Sak.13
1 Sinä päivänä on Daavidin suvulla ja Jerusalemin asukkailla oleva avoin lähde syntiä ja saastaisuutta vastaan.
2 Ja sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä hävitän epäjumalain nimet maasta, eikä niitä enää muisteta. Myöskin profeetat ja saastaisuuden hengen minä ajan maasta pois.
3 Ja jos joku vielä ennustaa, sanovat hänen isänsä ja äitinsä, hänen vanhempansa, hänelle: "Sinä et saa elää, koska olet puhunut valhetta Herran nimeen". Ja hänen isänsä ja äitinsä, hänen vanhempansa, lävistävät hänet hänen ennustamisensa tähden.
4 Sinä päivänä häpeävät profeetat itsekukin näkyään, kun he ennustavat, eivätkä he valhetellakseen pue yllensä karvaista vaippaa.
5 Hän sanoo: "En ole profeetta, vaan peltomies, sillä eräs mies on ostanut minut orjaksi jo nuoruudessani".
6 Ja jos häneltä kysytään: "Mitä ovat nuo haavat sinun rinnassasi?" vastaa hän: "Ne lyötiin minun ystäväini huoneessa".
7 Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot. Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden.

8 Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle.
9 Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani".

 

-------------

Luultavasti Jumala käsittelee kansansa ikäänkuin kahdessa vaiheessa.

Ensin koko kansa puhdistetaan, jolloin 2/3 kansasta hävitetään.

Sitten JÄLJELLÄOLEVA 1/3 pelastunee "KOKONAAN", eli kansanhävityksen jälkeen he viimein kääntyvät Jeesuksen puoleen kaikki.

 

Lisäksi Israel saa Jumalan lupaamat rajat, siis koko maa-alueen vasta juuri ennen tuhatvuotista valtakuntaa, tai vasta tuhatvuotisessa valtakunnassa. Silloin Jeesuksen morsiusseurakunta on jo temmattu ylös Herransa luo.

Siunattu olkoon kansasi Israel, Jumala armahtakoon sitä kuten sekin muita kansoja armahtaa!


Vieras

#1140 Re: Re: Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu (sak.13:8-9)

15.09.2011 00:31

Re: Re: Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu (sak.13:8-9)


#1029: - Vain 1/3 Israelin väestöstä pelastuu (sak.13:8-9)


"Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa"



Eli raamatun mukaan 2/3 juutalaisista Israelissa tuhotaan lopunaikana.

Lisäksi jotku piirit ovat sitä mieltä, että suomalaiset ovat perimältään juutalaisia, Isaskarin sukukantaa (ns. Kadonneiden heimojen teoria).



Rabbi Yair Davidiy väittää suomalaisia ja sveitsiläisiä Isaskarin kadonneeksi heimoksi, kuten myös Suomen marsalkka C. G. E. Mannerheim eräässä päiväkäskyssään. Miltä kuulostaisi, jos saisit tietää omien geeniesi olevan peräisin Lähi-Idästä?


Jos saisin tietää omien geenieni olevan peräisin Lähi-Idästä ja kuuluvani Jumalan valittuun kansaan ja silmäterään, juutalaisiin, niin se avaisi minulle tien saada Israelin kansalaisuus ja muuttaa Israeliin asumaan pysyvästi. Tosin se edellyttäisi minulta kristinuskosta luopumista, ja kääntymistä juutalaiseen antikristilliseen uskontoon. Messiaanista juutalaisuutta avoimesti tunnustavat eivät kuulu Israelin paluumuuttolain piiriin."

http://forum.netmission.fi/archive/index.php/t-404.html?s=2136343a1f3e529b8c8eaa9e177c8201



No mutta mitä siitä siis yhteenlaskien seuraa?? Kai näillä teorioilla pitää olla myös looginen seuraanto?? Eikä pelkkää sentimentaalista haaveilua, niinkuin olisi jotenkin "hienoa" olla juutalainen. Se ei ole helppo eikä kivuton asema.

Eikö jo logiikka sano, että jos suomalaiset ovat Isaskarin heimoa, niin he muuttavat Israeliin, kun aika tulee. Ja koska tuleva aika on lopun aika, ja silloin 2/3 juutalaisista Israelissa tuhotaan (suurempi tuho kuin holokaustin aikana, on Pekka Sartola sanonut),

...NIIN eikö yhteenlasku tarkoita sitä, että kadonnut Isaskarin heimo, "vahvaluinen juhta, joka makaa kuormaansa odottaen" (1Moos.49:14), menee teuraaksi?

Miettikää nyt hyvä suomalainen Isaskarin heimo, onko todella tarpeen haaveilla olevansa "geneettinen juutalainen". Sillä on todella kova hinta! Ja Israelissa on silloin tarpeeksi tuskaa, hätää ja vaivaa muutenkin, eivät he tarvitse vaivoikseen keitään sentamentaalisia haaveilijoita (tämän on messiaanisten pastori Israelissa sanonut), jotka haluavat olla jotain "erikoista".

On paljon parempi auttaa ja tukea Jumalan kansaa täältä käsin, siunata heitä ja rukoilla heidän puolestaan.

(PS: tämä ei koske niitä, jotka todella ovat juutalaissukua ja ovat suomalaisia, ja jotka Israelin Pyhä on kutsunut Luvattuun maahan. He tekevät, kuten Adonai on käskenyt heidän tehdä, ja Adonai tietää, mikä on heidän tulevaisuutensa)


Rakkaani on minun, ja minä olen Hänen
Vieras

#1141 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

15.09.2011 00:49

#1137: Am Yisrael Chai - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Kirjoitit:

Sinä olet muuten vastuussa Jumalalle jokaisesta valheesta, jota tuohon kirjoitit

 

Joka ikinen sana ja lause on ristiintarkistetuin dokumentein todeksi todistettu, jokaikinen asia kommentissani on totta. Olen lukenut Israelin historiaa Raamatun lisäksi Temppelin tuhoamisesta nykypäivään asti, myös uusimpia historiatietoja, joita jatkuvasti tutkitaan, sitä mukaa kuin salassapidettyjä asiakirjoja avataan tutkijoille. Suosittelen lämpimästi myös juutalaisten uuden historian tutkijoiden kirjoihin tutustumista. Esim. sabrat Benny Morris, Ilan Pappe.

 

Jumalani, Taivaallisen rakkaan Isäni hyväksyntä, ja suloisista suloisimman Ylkäni Jeesuksen rakastavat silmät katsovat minua alati, eivätkä vain tuomiopäivänä. Pyhän Hengen virrat kumpuavat sisimmästäni alati. Joka päivä saan asua Hänen läsnäolossaan.   :))

 

Kruunatkoon Yeshua ylivuotavalla rakkaudellaan ja hellyydellään myös sinut, ja parantakoon sydämesi haavat, niin ettei sinun enää tarvisisi uhkailla muita Jumalan kostolla, vaan että sinäkin saisit tuntea Yeshuan rakkauden sinua kohtaan! <3


Vieras

#1142

15.09.2011 00:53

VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)
14.09.2011 21:42


KANSAINVÄLINEN MEDIA: Terroristijohtajan poika löysi Kristuksen, toimi Israelin agenttina


Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen.

Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.


VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN

Uutiset Hamasin perustajajäsenen, sheikki Hassan Yousefin pojan, Mosab Hassan Yousefin uskoontulosta levisivät maailmalla aikanaan kulovalkean tavoin.

Yousefin uudestisyntymiseen johtaneet tapahtumat alkoivat, kun Jerusalemin kadulla vastaantullut turisti kutsui hänet raamattupiiriin.

Erityisesti yksi Jeesuksen sana Raamatussa pysäytti terroristijärjestön perustajan pojan: "Rakastakaa vihollisianne...".

Yhdysvaltalainen FOX uutisyhtiö teki Yousefin uskoontulosta aikanaan reportaasin http://www.youtube.com/watch?v=u-glGufRIf8

Yousefin tapaus osoittaa, että Kristus on todellinen Rauhanruhtinas levottomassa Lähi-idässä ja hengellistä työtä tulee tuke sekä juutalaisten että arabien parissa.

Haaretz -lehdessä kerrotaan nyt melkoinen uutinen: Mosab Hassan Yousef myös toimi vuosien ajan Israelin turvallisuuspalvelun yhteyshenkilönä ennen kuin hän pakeni vuonna 2007 Yhdysvaltoihin.

"Vihreä Prinssi" nimellä tunnettu informantti oli yksi Shin Bet turvallisuspalvelun luotetuimpia lähteitä ja hänen avullaan Israel kykeni estämään lukuisia itsemurhaiskuja muun muassa toisen intifadan aikana.

Ohessa käännös Avi Issacharofin jutusta Haaretz -lehdessä ja Yousefin huimasta tarinasta, josta maailmalle on alkanut tihkua entistä enemmän tietoa:

--------------


HAMASIN PERUSTAJAN POIKA TYÖSKENTELI VUOSIA SHIN BETILLE
Avi Issacharoff (Haaretz)

Haaretz –lehti on saanut tietää, että Hamas –järjestön johtohahmon poika, joka tuli kuuluisaksi kääntymyksestään kristityksi, palveli yli vuosikymmenen ajan Shin Bet turvallisuuspalvelun kaikkein arvokkaimpana tietolähteenä militantin järjestön johdon keskuudessa.

Mosab Hassan Yousef on yhden Hamasin perustajan ja Länsirannan johtajan sheikki Hassan Yousefin poika. Tiedot, joita hän antoi Israelille johtivat useiden terroristisolujen paljastumiseen ja kymmenien itsemurhapommi-iskujen sekä israelilaisten salamurhayritysten estämiseen.

Kertomus tästä ilmestyi yksinoikeudella Haaretz –lehdessä ja Yousefin muistelmat ”Hamasin Poika” (kirjoittanut Ron Brackin) julkaistiin Yhdysvalloissa. Yousefista (32) tuli harras kristitty 10 vuotta sitten ja hän asuu nykyään Kaliforniassa. Hän pakeni Länsirannalta vuonna 2007 ja on kertonut julkisesti uskoontulostaan.

Shin Bet piti Yousefia luotettavimpana lähteenään Hamasin johdon sisällä ja hän ansaitsi itselleen lempinimen ”Vihreä prinssi”. Värillä viitattiin islamistiryhmän lipun väriin ja nimitys ”prinssi” johtui siitä, että hän oli yhden liikkeen perustajajäsenen poika.

Toisen intifadan aikana Yousef välitti tietoja, jotka johtivat useiden itsemurhapommi-iskuja suunnitelleiden korkea-arvoisten palestiinalaisjohtajien pidätyksiin. Näitä ovat muiden muassa Ibrahim Hamid (Hamasin Länsirannan komentaja), Marwan Barghouti (Fatahin yhteydessä toimivan Tanzim liikkeen perustaja) sekä Abdullah Barghouti (Hamas-liikkeen pommin valmistaja, joka ei ole sukua Fatah-liikkeen Barghoutille).

Yousef esti myös Israelin suunnitelman hänen isänsä salamurhaamiseksi.



”Toivoisin olevani Gazassa”, Yousef sanoi puhelimitse Kaliforniasta. ”Pukisin ylleni armeijan univormun ja liittyisin Israelin erikoisjoukkoihin Gilad Shalitin vapauttamiseksi. Jos olisin siellä voisin auttaa. Nyt he haluavat vaihdossa vapauttaa juuri ne terroristit, joiden tutkintaan ja pidätyksiin kulutimme niin monia vuosia. Näin ei saa tapahtua.”

Yousefin hengellisestä muutoksesta kerrottiin Haaretz –lehdessä elokuussa 2008. Kuitenkin vasta nyt Yousef on ryhtynyt paljastamaan salaisuutta, jota hän on kantanut vuodesta 1996 lähtien, jolloin Shin Betin agentit ensimmäisen kerran pidättivät hänet ja yrittivät värvätä soluttautumaan Hamasin korkeimmille paikoille.

Nämä ponnistelut tuottivat tulosta ja Yousef vapautettiin vankilasta 1997. Hänen entinen yhteyshenkilönsä, joka ei enää työskentele turvallisuuspalvelussa, sanoo Yousefin tehneen yhteistyötä Israelin kanssa, koska hän halusi pelastaa henkiä.

”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.

Loai ihailee avoimesti entistä lähdettään. ”Hämmästyttävää on, että hän ei tehnyt mitään rahasta,” hän sanoo. ”Hän toimi sen perusteella mihin uskoi. Hän halusi pelastaa ihmishenkiä. Hänen kykynsä ymmärtää tiedusteluasioita, ideoita ja oivalluksia, oli yhtä hyvä kuin meidän. Yksi oivallus häneltä vastasi 1000 huippuasiantuntijan työtuntia.”

Loai muistelee erästä tapausta, jolloin Shin Bet sai tiedon itsemurhapommittajasta, joka aiottiin ottaa kyytiin Manara aukiolla Ramallahissa, ja hänelle oli tarkoitus antaa räjähdevyö.

”Emme tienneet hänen nimeään emmekä miltä hän näyttäisi. Tiesimme vain, että hän oli yli 20-vuotias ja hänellä olisi punainen t-paita,” hän sanoi. ”Lähetimme Vihreän prinssin aukiolle. Hänen huomiokykynsä oli tarkka ja hän paikansi kohteen muutamassa minuutissa. Hän näki kuka poimi miehen kyytiin, seurasi autoa ja mahdollisti sen, että saimme pidätettyä itsemurhapommittajan sekä miehen, jonka oli määrä antaa hänelle räjähdevyö. Jälleen oli estetty yksi terrori-isku, eikä kukaan tiedä siitä mitään. Kukaan ei korkkaa shampanjapulloja tai puhkea lauluun ja tanssiin. Tämä oli prinssin kanssa lähes jokapäiväistä. Hän osoitti rohkeutta, hänellä oli tarkat antennit ja kyky toimia vaaran keskellä. Me tiesimme, että hän oli niitä, jotka missä tahansa olosuhteissa – sateessa, lumipyryssä, kesän helteessä – antaisi kaikkensa.”

Muistelmiensa välityksellä Yousef toivoo voivansa lähettää rauhan viestin israelilaisille. Silti hän myöntää olevansa pessimistinen sen suhteen, että Israel allekirjoittaisi rauhansopimuksen fatah-johtoisen palestiinalaishallinnon kanssa – saati sitten Hamasin kanssa.

http://2.bp.blogspot.com/-Q_UuoYYjTNg/TgWqSUVRspI/AAAAAAAAAGw/Au6Xp31xNXA/s320/1...







Mosab Hassan Yousef kohtasi Kristuksen. Hän auttoi useita vuosia Israelin turvallisuuspalvelua estämään lukuisia itsemurhaiskuja. Yousef pakeni Yhdysvaltoihin 2007 ja kuuluu kalifornialaiseen elävään seurakuntaan.




”Niin monet ihmiset ovat tietämättään hänelle velkaa henkensä,” Yousefin kirjassa nimellä kapteeni Loai esiintyvä yhteyshenkilö sanoi. ”Ihmiset, jotka ovat tehneet paljon vähemmän ovat saaneet Israelin valtion turvallisuuspalkinnon. Hän taatusti on sen ansainnut”.





http://ollihakala.blogspot.com/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=38


Vieras

#1143 ”kun pyhän kansan käsivarren voima on murrettu”

15.09.2011 05:46

Daniel 11


1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana.

Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.

2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.

5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.

6 Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?"

7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."

 

Sanonta ”kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut”, eli hurskaat on lopullisesti nujerrettu perustuu epävarmaan alkutekstiin. Septuaginta tulkitsee tämän pyhän kansan sortajan voiman loppuna. Mielestäni tämä aivan yhtä hyvin voitaisiin tulkita ”kun pyhän kansan käsivarren voima on murrettu”, jolla tarkoitetaan kansan ylpeyden ja omavoimaisuuden loppua. Tämä antaisi pidemmän eskatologisen näkökulman lähestyä asiaa.

 

 

http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk03.html

 

http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/4134/735445.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso, minä olen koetellut sinua ahdingon ahjossa. Jes.48:10.


Vieras

#1144 tuona aikana Israelin oman käsivarren voima murretaan

15.09.2011 05:53


On ilmeistä, että islamilaiset kansat nostavat pyhän sodan Israelia vastaan ja siihen mahdollisesti yhtyvät muutkin pakanakansat, sillä s**tanalla on tarkoitus tuhota Israel ja Jerusalem, koska Messias ei voi tulla, jos pyhä kaupunki ja Jumalan maa on hävitetty kokonaan (Jooel.3:9).

Sielunvihollisen tarkoituksena on tällä tavoin tehdä tyhjäksi Jumalan suunnitelma tulevasta messiaanisesta rauhan valtakunnasta, jossa s**tana joukkoineen on sidottuna tuhat vuotta (Ilm.20:1-6; Jes.24:21-23).

Siksi sielunvihollinen mobilisoi kaikki Jumalan ja Israelin viholliset Israelia tuhoamaan Messiaan tulemuksen aattohetkissä.

Se on oleva Israelin kansalle suuren ahdistuksen aikaa ja tuona aikana Israelin oman käsivarren voima murretaan (Sak.12-14).

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27546_128804453830470_9080_n.jpg...

 

http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk03.html


Vieras

#1145 Vihollisen sotavoimat valloittavat Jerusalemin ja mahdollisesti muitakin Israelin alueita

15.09.2011 05:56


Vihollisen sotavoimat valloittavat Jerusalemin ja mahdollisesti muitakin Israelin alueita ja monien Raamatun viittauksien mukaan suuri määrä juutalaisia saa surmansa ja vain jäännös pelastuu (Sak.13:8-9; Jes.10:22-23;Room.9:27-28; Dan.12:1).

Maailmanlaajuinen juutalaisviha tulee kohtaamaan lopun ajassa myös kansojen seassa asuvia israelilaisia, sillä Hesekiel kirjoittaa:

"Se, mikä on tullut teidän mieleenne, ei totisesti ole tapahtuva - se, mitä sanotte: 'Me tahdomme olla pakanain kaltaisia, muitten maitten sukukuntain kaltaisia, niin että palvelemme puuta ja kiveä.' Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra: totisesti minä olen hallitseva teitä väkevällä kädellä, ojennetulla käsivarrella ja vuodatetulla vihalla.

Ja minä vien teidät pois kansojen seasta ja kokoan teidät maista, joihin olitte hajotetut, väkevällä kädellä, ojennetulla käsivarrella ja vuodatetulla vihalla. Ja minä tuon teidät kansojen erämaahan, ja siellä minä käyn oikeutta teidän kanssanne kasvoista kasvoihin.

Niinkuin minä kävin oikeutta isienne kanssa Egyptinmaan erämaassa, niin minä käyn oikeutta teidän kanssanne, sanoo Herra, Herra. Minä panen teidät kulkemaan sauvan alitse ja saatan teidät liiton siteeseen.

Ja minä erotan teistä ne, jotka kapinoivat minua vastaan ja luopuvat minusta: muukalaisuutensa maasta minä vien heidät pois, mutta Israelin maahan he eivät tule; ja te tulette tietämään, että minä olen Herra" (Hes.20:32-38).


Jumala sallii maailmanlaajuisen Israel-vihan lopun ajassa ajaa kaikki israelilaiset kansojen seasta kohden luvattua maata, mutta kaikki eivät tule pääsemään perille.

Ne, jotka nöyrtyvät Jumalan tahtoon ja ottavat vastaan uuden liiton siteen Messiaan veressä ja kulkevat rukoillen, pääsevät Israelin maahan, niinkuin Joosua ja Kaaleb muinoin, mutta ne, jotka kapinoivat Jumalaa vastaan, tulevat tuhoutumaan kansojen seassa lopun ajan juutalaisvainoissa (Luuk.22:20; 4.Moos.32:10-13; Jer.31:7-9; Heb.3:7-4:2; Ap.t.3:22-26).


http://www.nuoret.fi/data/kuvat/cache/lion_of_judah_lamb_of_god.jpg-272x300.jpg...

 

 

Jumala nöyryyttää omaisuuskansansa jäsenet sekä Israelin maassa että pakanakansojen seassa ja vain Messiaalle kuuliainen jäännös jää jäljelle (Sef.2:7-9; 3:12-20; Jes.11:11-16; 28:5; Jer.6:9; 31:7-9; Hes.6:8-10; Sak.8:11-13).

 

Vanhan, lihan käsivarteen ja USA:n supervallan apuun nojaavan Israelin, on kadottava, jotta uusi hengellinen, Jumalan apuun ja Messiaan pelastukseen turvaava Israel, voisi tulla tilalle (Jes.31). Siksi Jumala sallii kaiken tämä

 


Vieras

#1146

15.09.2011 06:18

 

 

 

 

http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/4134/1237802190_img-d41d8cd98f00b204e9800998...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei aivopesty

#1147 Re:

15.09.2011 09:44

#1146: -

Pimeetä porukkaa kaikki "tosiuskovaiset" hörhöt uskontokunnasta riippumatta. Järkyttävää!

Juutalaisilla/Israelilaisillako on muka Jumalan lupa ja erioikeus tehdä mitä tekevät, ja sitäkö ei saisi arvostella?

Ajatelkaa omilla aivoilla ja rehellisesti!


Vieras

#1148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

15.09.2011 09:51

#1141: Rakkaani on minun, ja minä olen Hänen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hohhoijjaa. Ei Jumalaasi ole olemassa. Sinä olet vain harhainen ihmminen, joka aiheuttaa viattomille sivullisille vahinkoa.

Vahinkoa, jonka jokainen selväjärkinen välttäisi.


Vieras

#1149 Re: Re: Hallelujaa

15.09.2011 10:02

#1135: Am Yisrael Chai - Re: Hallelujaa 

Noinhan sen meller haluaa tulkita. Vähän erilasita infoa on Helsingin Sanomissa (rahan ahne ja sepalus ei ole pysynyt kiinni):

 

http://www2.hs.fi/kuvat/yleiset/t.gif...

Leo Meller, taivaan sisäpiirikauppias

http://www2.hs.fi/kuvat/yleiset/ffffff.gif...


Saarnaja Leo Meller on yhdelle Jumalan voideltu, toiselle lähes piru abcdef

http://www2.helsinginsanomat.fi/kuvat/uutiset/2000/09/17/20000917er33p.jpg...

Jos haluat kuulla tuoreimmat taivasuutiset, viritä radio Lähiradion Taivaskanavalle 100,3 megahertsiä. Saarnaaja Leo Meller, Jumalan luottomies maan päällä, kertoo sinulle lopun ajan tapahtumista, joista hänellä on sisäpiirin tietoa, paljastaa lentävien lautasten arvoituksen ja pedon salaliiton.     Liukkaan karismaattinen ääni liittää lainaukset Raamatusta saumattomasti ja ilman epäilyä saarnaajan näkyihin. Kuten huippupoliitikolla Mellerilläkin on varma vastaus elämän kaikkiin kysymyksiin.     Meller johtaa Patmos Lähetyssäätiötä. Hän on yksi maan tunnetuimmista uskonnollisista johtajista. Hän tavoittaa radiolähetyksillään satojatuhansia ihmisiä. Hän on kirjoittanut 70 kirjaa ja julkaissut satoja saarnojaan äänitteinä.     Säätiön toiminta on pitkälle riippuvainen Mellerin saarna- ja myyntimiehen taidoista. Meller tuli Patmos ry:n johtoon 1971 ja nosti lähes konkurssikypsän yhdistyksen jaloilleen Yhdysvalloissa opituilla keinoilla. Yhdistyksen toimintaa jatkavalla Patmos Lähetyssäätiöllä on tänään peräti 18 000 rekisteröityä tukijaa.     Mellerin mukaan hän oli ensimmäisiä, jotka toivat maahan amerikkalaistyylisen hengellisyyden ja sen myyntikeinot. Meller puhuu tukijoilleen enkelin kielin ja myy siinä sivussa saarnakasetin tai kirjasen.     Vaikka et ostaisikaan tänään mitään, kai muistat laittaa kymmenyksesi kolehtiin. Hätä ei maailmasta lopu, mutta Jumala taivaassa näkee, kuka hellittää kukkaronsa nyöriä.     Patmoksen tilaisuuksissa tunnetaan vanha pariskunta, joka kiertää samana päivänä kolmessakin Mellerin puhetilaisuudessa ja antaa jokaisessa rahaa kolehtiin, koska Meller puhuu niin kauniisti.     Patmos keräsi viime vuonna yli 28 miljoonan markan lahjoitukset, joista se käytti avustustyöhön 25 miljoonaa markkaa. Avustusta saivat muun muassa Albania, Romania ja Etiopia.     Mellerin lisäksi patmostyö perustuu joukkoon uskollisia. Uskossa karaistuneimmat Mellerin tukijat ovat valmiita seuraamaan saarnaajaa vaikka tuliseen järveen. Eikä Meller salaa armonlahjaansa. Hän pitää itseään Jumalan voideltuna, johon kukaan ei saa kajota.     Yksinhuoltajaperheeseen Helsingissä 1942 syntynyt Meller kertoo saaneensa ensimmäisen kosketuksen hyvään henkimaailmaan jo viisivuotiaana.     Köyhän yksinhuoltajaäidin lapsi näki kirkastetun Jeesus-hahmon kotiaan vastapäätä olevassa puistossa. Hahmo sanoi: "Tule ja seuraa minua." Sen jälkeen Leo-poika alkoi käydä kirkoissa ja veti mukaansa myös muita poikia. Murrosikäisenä hän jo kirjoitti raamatullisia selityksiä ja lehtijuttuja.     Näihin aikoihin hän löysi Patmoksen ja otti sen perustajan Ensio Lehtosen oppi-isäkseen. Muutaman vuoden kuluttua Meller lähti raamattukouluun Yhdysvaltoihin. Lehtosen kuoltua Meller siirtyi johtamaan Patmosta. Hän oli jo nuorena huomannut, että sai ihmiset kiintymään itseensä. Kannattajajoukko kasvoi nopeasti.     Kaikki eivät kuitenkaan pidä Melleriä hyvänä paimenena - edes hänen omassa laumassaan. Mellerin menneisyydessä on kieltämättä tahra, johon arvostelijoiden on helppo kiinnittää huomionsa. Meller istui 80-luvulla tutkintovankilassa kolme kuukautta ja hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen Patmos ry:n rahojen kavalluksesta ja veropetoksesta.     Mellerin tulkinnan mukaan kyse oli ajojahdista: hän sai maksaa siitä, että oli järjestämässä Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon. Hän käänsikin tuomion voitokseen esiintymällä marttyyrina.     Mellerin asema vahvistui niin, että häntä arvostelevat oli helppo leimata s*atanan kätyreiksi. Melleriä itseään on arvosteltu lähinnä rahankeruutavoista, maineen tavoittelusta ja naissuhteista.     Mellerin kanssa suhteeseen ajautunut patmoslainen nainen moitti saarnamiestä jo 1980-luvulla rahankeräyksen keinoista, joita hän piti vastenmielisinä. Nainen piti päiväkirjaa jokaisesta päivästään Patmoksessa.     Kaikki keinot olivat naisen mukaan Mellerille sallittuja, jopa lahjoittajille kirjoitetut väärät laskut. "Leo vastasi, että kyseessä oli pyhä lasku. Leon mielestä s*atanalta pitää kerätä kaikki raha ja kaikki keinot ovat luvallisia."     Patmoksen omistama toimitalo sijaitsee arvoalueella Etelä-Haagassa. Rakennuksessa on myös Kuvan ja Sanan tilat sekä studio, jossa tehdään radio-ohjelmia. Meller ottaa haastattelijan vastaan neuvotteluhuoneessa, joka on kuin minkä tahansa menestyvän yrityksen. Kahvitermos ja viineri ovat valmiina.     Meller ei hätkähdä rahankeruupuheita vaan sanoo, että rahan kerääminen on yksi hänen tärkeimpiä tehtäviään Patmoksessa. Hän ei näe keruutavoissa mitään moitittavaa, sillä rahat menevät vähäosaisten ja kärsivien auttamiseen. Eikä hän totisesti ujostele pyytää rahaa:     Ja siksi uskallan anoa sinulta Joulun edellä syntymäpäivälahjaa Jeesukselle itselleen, osoitteena hänen vähäisimmät veljensä ja sisarensa. Muistathan: 190 markalla saamme perhepaketin. . . evankelioivan perhepaketin.     Viime vuonna Patmos keräsi rahaa Tshetshenian pakolaisille. Tilisiirtolomakkeen takana luki: Kun käytät tätä PSP:tä, Jeesus sen tietää . . . ja sinäkin kerran taivaassa.     Ingushian keräyksen avaajaksi Meller sai Jeesuksen itsensä. "Joulukuun ensimmäisenä päivänä Herra puhui minulle näistä vähimmistä."     Jeesus kertoi Mellerille myös tarvittavan summan. Patmos Lähetyssäätiön tuli auttaa Ingushian pakolaisia 50 000 dollarilla.     Rahaa Patmos kerää myös hengellisissä kokouksissa myymällä Mellerin kymmeniä teoksia ja satoja saarnaäänitteitä. Eräs patmoslainen sai lähteä huomautettuaan Mellerille, että Jumalan huoneesta oli tehty markkinapaikka.     Kirjojen julkaisusta vastaa Patmos Lähetyssäätiön määräysvallassa oleva Kuva ja Sana, joka julkaisee myös Uusi Kipinä -lehteä. Meller on Kuvan ja Sanan hallituksessa ja Uusi Kipinä -lehden päätoimittaja.     Meller saa lähetyssäätiöltä palkkaa. Hänen tulonsa olivat viime vuonna noin 280 000 markkaa. Omaisuuttakin on kertynyt jonkin verran, sillä Mellerillä on oma asunto Etelä-Ranskassa ja toinen Vantaan Tikkurilassa.     Lampaat ovat moittineet paimentaan myös maineen tavoittelusta.     "Leo korosti keulakuvan tärkeyttä yhdistyksen toiminnassa tarkoittaen itseään, siinä piilee Patmoksen menestyksen salaisuus. Tällaisen keulakuvan puuttumisen vuoksi muilla vastaavilla järjestöillä menee huonommin", entinen patmoslainen sanoo.     Hänen mukaansa Mellerille on vanhemmiten käynyt kuten monelle muulle uskonnolliselle johtajalle ennen häntä: vilpitön usko on kadonnut, kun Meller on antanut vallan sokaista itsensä.     "Moitimme Leoa myös siitä, että hän ottaa kunnian itselleen eikä siirrä sitä Jumalalle, ja siitä, että hän antaa ihmisten palvoa itseään ja nauttii siitä. Näistä puheista Leo suuttui ja tunnusti raadollisuutensa, mutta lausui hampaittensa välistä, että työmuotoon ette koske."     Meller voi lyödä vastustajiaan armottomasti Raamatulla:     Muistettakoon että voideltuun koskettaminen on kauheinta: edes David ei uskaltanut koskea Saulia tämän tultua riivatuksi. Oman puhtautenne kohdalle on lisäksi kaksinaamaisuutenne kautta tullut sellainen tahraisuus, ettei puhtaita käsiä vaativan Jumalan edessä teistä nähdäkseni ole minkään pesän valvojaksi.     Eräältä arvostelijalta Meller kysyi erikseen, tietääkö hän, että Jumala ottaa ennenaikaisesti ihmisiä pois, jos he koskevat Herran voideltuun.     Meller kertoi saaneensa profeetallisen hengen kautta kaikki syntinsä anteeksi ja lupauksen, että Jumala murskaa jokaisen, joka panettelee häntä.     Mellerin oma armo ei aina riitä maailman vähäisille.     "Kerran toimistoon tuli huumeita käyttävä nainen suuressa hädässä ja pyysi meitä rukoilemaan hänen puolestaan. Soitin Mellerille ja pyysin häntä tulemaan rukoilemaan. Meller käski katsoa, että se nainen on poissa, kun hän tulee sinne", patmoslainen muistelee.     Meller myöntää inhimillisen heikkoutensa myös maineen suhteen. Hän on pyytänyt sitä anteeksi Jumalalta.     Mellerin on selvästi vaikea vastata kysymykseen, onko hän profeetta. Hän pohjustaa vastauksen perusteellisellä selvityksellä profetoinnin kolmesta eri lajista ja paljastaa lopuksi, ettei hänellä ole tätä armolahjaa. Hän määrittelee itsensä vain opettajaksi, joka tutkii Raamatun tekstejä ja saarnaa niistä. Meller kertoo kokeneensa kymmenkunta profeetalliseksi tulkittavaa elämystä. Ulkopuolisen arvion mukaan osaa niistäkin voi pitää maallisen päättelyn hedelmänä.     "Yksi 1970-luvulla saatu koski punaisen pedon eli Neuvostoliiton tuhoa ja nousua. Olen saarnannut myös pankkikriisiä ja pankkijärjestelmän kaatumista ja varoittanut ihmisiä velanotosta."     Patmoslainen nainen muistaa kuinka Meller vuoden 1981 lopulla näki, että syksyllä 1982 Suomea koettelee valtava nälänhätä. Nainen merkitsi profetian muistiin. Nälänhätää ei tullut.     Meller tunnustaa myös, ettei keskustellut Jeesuksen kanssa Ingushian keräyksestä, vaikka keräysesitteen perusteella näin luulisi. Esitteessä Meller sanoo saaneensa keräyskäskyn suoraan Herralta ja kertoo sanasta sanaan mitä Jeesus hänelle sanoi.     Venäjä on yhä Mellerin erityisessä tarkkailussa. Venäjä on Mellerin käsityksen mukaan yksi tulevan petovallan keskuspaikkoja. Toinen keskeinen tekijä on EU:n ympärille muodostuva valtioliitto. Mellerin raamatuntulkinnoissa esiintyy myös pedon tuleva maailmanvalta Rooma.     "Jälleensyntyvään Roomaan kuuluu neljännes asutusta maanpiiristä. Keskipisteen muodostavat kymmenen valtion ja niiden edustajien liitto. Liiton keskuspankki tuo yhden ainoan rahan, joka sitoo ihmiset ja kansat yhdeksi kokonaisuudeksi. Se hallitsee ostamista ja myymistä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ellei kuulu pedon numerosarjaan."     Kun Meller johti Raamattujen salakuljetusta Neuvostoliittoon, hänet leimattiin poliittisesti. Häntä pidettiin Neuvostoliiton vihollisena. Hänen epäiltiin myös toimivan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laskuun.     Meller kiistää koskaan tehneensä politiikkaa Neuvostoliittoa koskevilla ennustuksillaan, vaikkei suojelupoliisi häntä uskonutkaan. Hän myöntää myös menettäneensä paljon siitä Amerikan ihailusta, joka häneen opiskeluaikana tarttui.     Meller väistää helposti moitteet rahan ja maineen tavoittelusta, mutta kun keskustelu kääntyy naisiin, luistavuus katoaa. Hän valpastuu.     Entisen patmoslaisen päiväkirja kertoo yhdestä Mellerin lankeemuksesta yksityiskohtaisesti. Tiina (nimi muutettu) oli aluksi vastahakoinen Melleriä kohtaan. Suhtautuminen kuitenkin muuttui kokouksessa Joensuussa. "Kokouksen päätyttyä menimme kaupungille syömään hampurilaiset. Leo kiusoitteli, oli vitsikäs, tunsin olevani keskipisteenä ja koin yhdessäolomme hauskaksi."     Muutaman päivän kuluttua Meller soitti Tiinalle kotiin. Aluksi keskusteltiin Tiinan tyttären sairaudesta.     "Sen jälkeen hän alkoi puhua minulle rakkaudesta, sen neljästä eri lajista, ja erityisesti eros-rakkaudesta, millaista se voisi olla, ikään kuin en olisi sellaista koskaan kokenut. Myös hän halusi neuvoa minua avioliittoni suhteen, että ei siitä välttämättä koskaan hyvää tule, että minun pitäisi ottaa se myös huomioon."     Tiina päätti erota ja kertoi siitä Mellerille jo seuraavana iltana. "Leo tuntui säikähtävän ja sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus viekoitella minua, päiväkirja kertoo."     Muutaman päivän kuluttua, kesken Oulussa pidetyn herätyskokouksen, Meller pyysi Tiinan hotellihuoneeseensa. Kun amerikkalaispuhujan vuoro oli loppumassa, Mellerin piti kiirehtiä takaisin saliin. "Tarjouduin hoitamaan hänet ja niin tein. Leo pahoitteli, kun on niin itsekäs."     Suhde jatkui, mutta Tiina huomasi, että Melleriä kiinnostivat jo muut naiset. "En saattanut uskoa silmiäni, kun näin että oli menossa uusi romanssi."     Päiväkirjaa pitänyt nainen ajautui avioeroon. Mies löysi hänen päiväkirjansa ja haastoi Mellerin avioero-oikeudenkäyntiin todistamaan aviorikosta.     Mellerin todistuksen mukaan hän ei ollut Tiinan kanssa sukupuoliyhteydessä, "mutta kylläkin erogeenisessa ja hyväilysuhteessa. Tällaisiä tapaamisia oli ollut vähemmän kuin viisi ja ne olivat tapahtuneet keväällä 1983 matkaolosuhteissa tai auto-olosuhteissa."     Myös Meller itse erosi pian tämän jälkeen. Hänellä on kaksi aikuista lasta.     Mellerin lankeemukset jatkuivat. Keväällä Mellerin taustoja selvittämään palkattiin yksityistetsivä. Etsivän raportissa nimettiin muun muassa viisi naista, joilla oli ollut suhde Mellerin kanssa.     Naiset ovat vaikea pala Mellerille. Hän ei halua kuulla edes listalla olevia nimiä. Meller ei näe syytä, miksi Helsingin Sanomat käsittelisi hänen kaltaisensa sananjulistajan ihmissuhteita.     "Ensinnäkin, nyt ei puhuta murhasta tai varastamisesta, vaan asiasta, jossa kaksi ihmistä vastaavat jostakin, mitä heidän elämässään tapahtui, ehkä hyvin suurten unelmien, toiveiden ja rukousten puitteissa. Liikumme sellaisen emotionaalisen kentän puitteissa, jossa pelkästään kirkollisten auktoriteettien ohjeistukset ovat joskus aika shokeeraavia. Et kohtaa tätä dilemmaa, kun raportoit pastorista, joka tyhjentää seurakunnan kassalippaan."     "Mikset anna ihmiselle myöskin sitä mahdollisuutta mikä Raamatussa on, että laki on tullut Mooseksen kautta ja armo ja totuus Jeesuksen kautta."     Helsingin Sanomat haastatteli Melleriä keskiviikkona 23. elokuuta. Meller peruutti lauantaiksi ja sunnuntaiksi sovitut saarnansa ja matkusti ulkomaille. Hän ilmoitti pitkässä kirjeessään Patmoksen tukijoille päättäneensä irrottautua muutamaksi kuukaudeksi työstään säätiössä etsiäkseen Herraa:     Haluan palata kun herrani suo, hänen voimassaan. Jääden Herran käsiin. Veljesi vaivassa ja valtakunnassa. Hänen tähtensä.     Leo Meller.    


HARRI NYKÄNEN / Helsingin Sanomat
harri.nykanen@sanoma.fi