ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#301 Re: Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

16.08.2011 10:26

#300: - Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille. 

Niinpä. Kuvottava aajtus, että vuonna 2011 Suomessa elää ihmisiä, joiden mielestä tässä asiassa on relevanttia, mitä Raamatussa lukee tai on lukematta.

Fritz

#302 Re: Re: Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

16.08.2011 15:45

#301: - Re: Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

 

Tuota, ilmeisesti et itse usko Jumalaan. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi tilannetta, että Jumala uskoo sinuun?


Vieras

#303

16.08.2011 16:32

Minäkin saan olla Siunaamassa ja Rukoilemassa Israelin puolesta,Shalom,Rauha Israelille.<3<3<3 :)
Maailmassa on eniten juuri kristittyjä

#304 Re: Re: Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

16.08.2011 19:18

#301: - Re: Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

KOMMENTTI: Niinpä. Kuvottava aajtus, että vuonna 2011 Suomessa elää ihmisiä, joiden mielestä tässä asiassa on relevanttia, mitä Raamatussa lukee tai on lukematta.

 

VASTAUS: Minusta on taas kuvottavaa ja kauheaa ajatellakin, että on olemassa vieläkin ihmisiä vuonna 2011,

jotka eivät usko Jeesukseen ja Raamattuun, eivätkä halua uskoakaan!!!

 

TeroK

#305 Raamattu hyväksyy mm.

16.08.2011 19:24

Orjuuden,moniavioisuuden,väkivaltaisen kuoleman kivityksen avulla,prostituution,naisprofeetat(nykyään ei tietenkään nainen saa olla joidenkin mielestä edes pappi)jne jne.

Jos nämä asiat kerran lukevat raamutussa selkeästi niin olenkin hyvin varma,että kaltaisenne fundamentalistikristityt voivat selittää minulle miksi te hyväksytte esimerkiksi orjuuden?

Veriset eläinuhrit ovat mielestäni varsin kuvottavia...mutta raamatussa on tarkat ohjeet miten kukin eläin tulisi uhrata Herralle.

Te ette vain voi myöntää,että otatte tuosta kirjasta esille ne teitä miellyttävät kohdat.Alleviivaatte ja siteeraatte sitten näitä kohtia puheessanne.

Jos koko raamuttu kerran on niin jumalainen ilmoitus jonka antamien ohjeiden mukaan kuuluu toimia jokikinen päivä niin olette kyllä aika tärähtänyttä sakkia.2000 luvulle eivät eläinuhrit kuulu...ne ovat kuvottavia ja alkukantasia rituaaleja.mutta koska niin kerran lukee raamutssa niin sehän on pyhää ja hyvää Jumalan sanaa jonka mukaan on toimittava.

Kun kerran Juutalaiset eivät enää suorita eläinuhreja niin ilmeisesti tämä kohta raamutussa/toorassa voidaan sivuuttaa täysin.Mikä muu raamutun teksti ei enää sovellu nykyaikaan, kysyn vain?

ilmeisesti suomalaiset kristityt lahkot jatkavat siansaksa "pyhällä hengellä" puhumista ja viis veisaavat siitä miten esimerkiksi juutalaiset kommandot hyökkäsivät humanitääristä apua kuljettaneen mavi marmaran kimppuun ja tappoivat useita avustustyöntekijöitä koska he olivat matkalla palestiinaan.

Valittu kansa ei enää näköjään suorita eläinuhreja eikä kivitä naista jos tämä kävelee kuukautistensa aikana ulkona.Johtopäätös: he ovat luopuneet herrasta koska eivät enää toimi lain mukaan.Siksi siis he eivät voi enää olla valittua kansaa ja jos he eivät palvele tosi jumalaa niin he palvelevat belsebubia ja te tuette heitä.

jään odottamaan innolla virtuaalikivittämistäni:)

Rauhaa

ps.
tässä hyvää juutalaista musiikkia sillä en ole antisemitisti.
http://www.youtube.com/watch?v=ChV5BZ8SmS0


Vieras

#306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

16.08.2011 20:11

#260: Rivka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

 

Hassuahan on tässä lähinnä se, etten nimenomaisesti pyytänyt mitään korkealentoista; kysyin yksinkertaisesti, miksei kaikkivoipa jumalanne osaa tai halua auttaa israelilaisia.

 

Tarjosit minulle tähän mystillisiä vastauksia. Esitin sinulle jatkokysymyksiä, johon kieltäydyit vastaamasta - siinä pettymykseni syy.

 

'Liian todellinen?' Voi sentään, eikö tämä liiallinen todellisuus kyennytkään antamaan sinulle jotain 'pimeälle' ymmärrettäviä vastauksia?

Ja edelleen, jos jumalasi liiallinen todellisuus on este tälle keskustelulle, mitä sinä hänestä, liian todellisena, voit ylipäätään sanoa?

 

Joku tuossa ilmaisi kauhistusta, koska nykyhetken maailmassa kaikki eivät usko ilmeisesti kristinuskon tai juutalaisuuden (kumman, osaatteko kenties päättää?) jumalaan. Ironista kyllä, valtaosa maailman ihmisistä on ei-kristittyjä - sikäli kun halutaan argumentoida numeroista. Kaikkitietävän ja moraalisesti täydellisen jumalan (jälleen kerran kovin epätarkoituksenmukaista) työtä, kenties?

 

Yeshua, meidän Mestarimme, Vapahtajamme. Ikuisesti.

#307 Re: Raamattu hyväksyy mm.

16.08.2011 20:32

#305: TeroK - Raamattu hyväksyy mm.

Sinä Tero vaan jaksat pottuilla Jumalalle - et sinä meille pottuile.

Otetaan ensin esiin tuo valheesi Mavi Marmarasta - jokainen ihminen, joka on hiukankin ottanut asioista selvää, tietää, että nuo "rauhanaktivistit" olivat kaikkea muuta kuin rauhan asialla - Suurin osa heistä oli al-qaidan terroristeja ja loput hyväntahtoisia hölmöjä, jotka olivat menneet terroristien retkuun, eikä "kupletin juoni" heille auennut ennekuin oli liian myöhäistä...

Koko Mavi Marmara - näytelmä käytiin, jotta saataisiin juutalaiset huonoon valoon ja valitettavasti, kun pahaa aavistamattomat juutalaiset sotilaat laskeutuivat tuolle laivalle, he tosiaan luulivat saavansa vastaan vaan jotain oikeasti rauhanaktivisteja.

Vaan toisin kävi. Israelin vesillä laittomasti purjehtinut Mavi Marvara olikin täynnä aseistettuja terroristeja ja loppu onkin jo historiaa.

Koko muukin kommentointisi on tyypilllinen henkilölle, joka ei ole vaivautunut ottamaan selvää, mistä juutalais-kristillisestä uskosta on itseasiassa oikeastaan kyse suhteessa Raamattuun.

On totta, että Raamattuun kuuluu sekä Vanha, että Uusi Testamentti, sillä Vanha Testamentti annettiin juutalaisille vanhan liiton mukana. Se on kuitenkin ikäänkuin uuden ja paremman liiton esikuva ja varjo.

Tämä laki annettiin aikoinaan juutalaisille ja jota ortodoksi-juutalaiset yrittävät noudattaa yhä vieläkin, vaikka kepulikonsteinkin, mutta sen noudattaminen ei vaan keneltäkään ihmiseltä ole koskaan onnistunut, eikä tule koskaan onnistumaan. Ainoastaan Jeesukselta se onnistui, mutta hän onkin Jumalan Poika.

Jumala antoi nimittäin tahallaan Vanhan Testamentin Lain, jota KUKAAN ihminen EI voi täyttää, sillä jos rikkoo lain yhdessäkin kohti, on rikkonut koko lain.

Niinpä niin juutalaiset kuin pakanatkin olivat Aatamin ja Eevan syntilankeemuksen jälkeen kirouksen alla ja menossa helvettíin.

Niinpä Jumalan piti keksiä tuohon ongelmaan ratkaisu, koska hän ei halunnut, että ihminen joutuisi helvettiin ja joutuisi ikuiseen eroon Hänestä, Jumalastaan.

Niinpä Jumala keksi Uuden ja paremman liiton ja lähetti oman Poikansa Jeesuksen, (Oikea nimi Yeshua = Pelastaja) maanpäälle toteuttamaan tämän suunnitelmansa antaa ihmiskunnalle pääsy taivaaseen ja ikuiseen liittoon kanssaan.

Tähän siis tarvittiin joku, joka ei ole ikinä syntiä tehnyt, täysin viaton uhri, jossa ei olisi syntiluontoa ollenkaan jo syntymästään saakka.

Tällainen Henkilö saattoi olla vain Jumalan Poika, joka ei synnistä mitään tiennyt. Hänestä on koko Vanha Testamentti täynnä profetioita ja kaikki profetiat Jeesuksessa Kristuksessa täyttyivät pienintäkin piirtoa myöten, ennenkun hän meni ristille meidän kaikkien puolesta, tuoden meille ikuisen lunastuksen ja pääsyn taivaaseen.

Tämä lahja on tietenkin vapaaehtoinen, ja niinpä ihan jokainen ihminen, joka haluaa vaan ottaa Jeesuksen, Yeshuan vastaan elämäänsä Häntä rukoilemalla, pelastuu.

Jeesus siis syntyi vain kuollakseen koko ihmiskunnan syntiurin takia ja niin Vanha liitto vanhentui ja Uusi tuli sijaan, mutta Vanha liitto ei ole koskaan hävinnyt, eikä tule koskaan häviämään. Mitään uhria ei vaan enään tarvita, sillä Yeshua, Jeesus Kristus täytti lain ja niinpä jokainen - niin juutalainen kuin pakanakin voi vastaanottaa Yeshuan, Jeesuksen Kristuksen Mestarikseen ja Vapahtajakseen ja elää siunattua elämää jo tässä ajassa ja päästä lopulta ikuisesti taivaaseen Isän luo.

 

Rivka

#308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

16.08.2011 20:36

#306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

Et sinä minua vastaan tappele, vaan Jumalaa vastaan. Toivottavasti Hän voittaa sinut omakseen.

Pahalta näyttää, mutta aina on toivoa...

Jankuttaisinko sinun kanssasi vielä näistä asioita, mitä et millään halua ymmärtää? En, niin tyhmä minä en ole.


Vieras

#309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

16.08.2011 20:56

#308: Rivka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

 

Niin, selventäisitkö nyt vaikkapa ihan minun ilokseni, oletko jumala vai et. Jos olet, taistelen kyllä mieluusti sinua vastaan; ja jos et ole, taistelen yhtä lailla sinuakin vastaan - kaikkea mielettömyyttä vastaan sen puolin.

 

Olet jo 'jankuttanut', sikäli kun haluat tätä vuoropuhelua halventaa, asioista aika lailla; kertoillut jumalista ja taivaista, väittänyt sitä ja väittänyt tätä. Kumma kyllä, väitteet ja jumalat eivät tunnu pelkäävän mitään niin paljon kuin lapsen rakkainta kysymystä: 'Miksi?'

 

Hyvänä esimerkkinä äskeisen airuenne selvitys:

"Jumala antoi nimittäin tahallaan Vanhan Testamentin Lain, jota KUKAAN ihminen EI voi täyttää, sillä jos rikkoo lain yhdessäkin kohti, on rikkonut koko lain."

Ja miksi tahallaan? Miksei voi täyttää, ja miksi yhden kohdan rikkominen tarkoittaa koko lain rikkomista?

 

Ällös siis ole tyhmä; ymmärtää haluan, joskin kykysi johdattaa ymmärrykseen on toistaiseksi ollut vajavainen.

Rivka

#310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

16.08.2011 21:24

#309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

Matt 12:30 Jeesus sanoo; Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.

Näin ollen, koska olen Yeshuaan uskova ihminen, minä olen Jumalan puolella, en häntä vastaan.

Ja koskapa sinä et ole Jeesukseen uskova - sinä taistelet meitä Yeshuaan eli Jeesukseen uskovia vastaan koska Jumala on meidän puolellamme.

Room 8:31-33 sanoo; Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?

Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjottaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa? Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se joka vanhurskauttaa.

Sanon nyt ja vastakin, etten riitele näistä asioista kenenkään kanssa, se on vastoin Raamattuakin.

Kukin seisoo tai kaatuu oman Jumalansa edessä, sanotaan ja näinhän se on - vaikkakin sinä et Jumalaan uskokaan.

Jumalalla on näet sinut, vaikka sinulla ei olekaan Jumalaa - ja Hän tekee sinulle mitä tahtoo!

Kristittyjä on siis edelleen eniten maailmassa

#311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

16.08.2011 21:41

#306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadosh Adonai

KOMMENTTI: Joku tuossa ilmaisi kauhistusta, koska nykyhetken maailmassa kaikki eivät usko ilmeisesti kristinuskon tai juutalaisuuden (kumman, osaatteko kenties päättää?) jumalaan. Ironista kyllä, valtaosa maailman ihmisistä on ei-kristittyjä - sikäli kun halutaan argumentoida numeroista. Kaikkitietävän ja moraalisesti täydellisen jumalan (jälleen kerran kovin epätarkoituksenmukaista) työtä, kenties?

 

VASTAUS:

Maailman uskontotilasto vuonna 2011 on lähetys- ja uskontotilaston mukaan seuraava:

• kristittyjä 2306,6 miljoonaa (33,0 prosenttia)
• muslimeja 1578,4 miljoonaa (22,5 prosenttia)
• hinduja 951,5 miljoonaa (13,6 prosenttia)
• uskonnottomia 657,8 miljoonaa (9,4 prosenttia)
• buddhalaisia 468,4 miljoonaa (6,7 prosenttia)
• kiinalaisperäisten uskontojen kannattajia 457,8 miljoonaa (6,5 prosenttia)
• kansanuskontojen kannattajia 269,4 miljoonaa (3,8 prosenttia)
• ateisteja 137,5 miljoonaa (1,9 prosenttia)
• uusien uskontojen kannattajia 63,8 miljoonaa (0,9 prosenttia)
• sikhejä 24,0 miljoonaa. (0,3 prosenttia)
• juutalaisia 14,8 miljoonaa (0,2 prosenttia)
• muita 58 miljoonaa (1,2 prosenttia).

Kristittyjä on siis yhä eniten maailman uskonnoista. Pitää tietysti muistaa se, että uskonto on eri asia, kuin elävä omakohtainen usko Jeesukseen.


Vieras

#312

16.08.2011 21:45

Israel on JUMALAN silmäterä ken siihen koskee se tuhoaa itsensä ....
TeroK

#313 Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

16.08.2011 22:10

Valhetta, höpötystä, pötyä!Israelin sotilaat avasivat tulen siviilejä vastaan.Mitähän mahdollisia aseita laivalta on löytynyt?-Ei mitään.

"Vaan toisin kävi. Israelin vesillä laittomasti purjehtinut Mavi Marvara olikin täynnä aseistettuja terroristeja ja loppu onkin jo historiaa."

Millähän he olivat aseistautuneita?Heillä oli keppejä konetuliaseita vastaan.He ampuivat ritsalla panssaroitua helikopteria.nämä he kaivoivat esiin sen jälkeen kun sotilaat olivat avanneet tulen ja tappaneet ihmisiä.

Edelleen raamattu hyväksyy orjuuden,prostituution ja eläinuhrit.Olen raamattuni lukenut ja siellä on hyviä, jopa nerokkaita viisauksia.Kuten silmä silmästä ja hammas hampaasta tai vaihtoehtoisesti toisen posken kääntämisestä.Ristiriitaista vai mitä?

Toisekseen teidän niinkutsuttu kielilläpuhumisenne on edelleen pelkkää siansaksaa eikä tarkoita yhtäänmitään.Köyhän miehen pyhä henki!

Naisprofeetat raamattu sallii mutta ei naispappeutta?-outoa.

Miten juutalainen voi päästä taivaaseen jos hän ei kumarra jeesusta?Messiaanisia juutalaisia on siis parikymmentätuhatta?loputko menevät helvettiin?Luultavaa on että kristittyjä kääntyy enemmän juutalaisiksi kuin päinvastoin.

Teidän Jumalannehan on kaikenkattava rakkaus ja anteeksianto...mutta Ikuinen tuli ja piina ei voi olla kuin hyvin sadistisen ja pikkumaisen jumalan keksintöä.

Edelleenkin ihmettelen suunnattomasti kaikkia kristinuskon eri muotoja ja lahkoja.on lestadioilaisia, helluntalaisia,luterilaisia,jehovan todistajia,protestantteja, ja niin edelleen.kaikki tuomitsevat toisensa harhaoppisiksi ja vakuuttavat että nämä ihmiset palavat sitten iloisesti helvetissä.

Miten muuten käy niiden ihmisten jotka elivät ennen jeesusta eivätkä olleet juutalaisia?He joutuvat tietysti helvettiin.

Tiedän hakkaavani päätäni seinään kun keskustelen äärikristittyjen lahkolaisten kanssa.te vedätte vain raamatun esiin ettekä vastaa yhteenkään oikeaan kysymykseen koska ette osaa.

Te olette vain joukko tekopyhiä ihmisiä jotka tuskin ovat edes koskaan tavanneet juutalaisia.Tässäpä siis hauska video viisaasta Rabbista.
http://www.youtube.com/watch?v=x-KuDFNNodY&feature=related

Teemu

#314 Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

16.08.2011 22:59

#313: TeroK - Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

Haha, vai ei ollu Mavi Marmaralla aseistettuja terroristeja - miten kehtaat valehdella muslimi tollasta roskaa. Tai no joo, sehän kuuluu siihen koraani-roskaan, että pitää valehdella niin paljon kun mahdollista kunhan islam menee eteenpäin. Hyi hitto sentään, että olet tekopyhä ja aivan hillittömän röyhkee valehtelija!!!!?????

http://www.youtube.com/watch?v=0LulDJh4fWI&NR=1

Jykä

#315 Re: Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

16.08.2011 23:23

#314: Teemu - Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

Ja tässä lisää kuvia Mavi Marmaran muslimi-terroristien aseista sekä itse terroristit vangittuina.

http://www.youtube.com/watch?v=JvS9PXZ3RWM&feature=relmfu

 

jumalan Poika Karitsa

#316 Poika Immanuel

16.08.2011 23:55

syntyi Betlehemissä Neitsyt Mariasta Sana tuli lihaksi kuoli ja nousi kuolleista .Kirjoitukset kävi toteen Jesaja 53.Sana rististä on ..Pelastaja Jeesus .Syntien sovitus Ristillä ,SE ON TÄYTETTY .TAIVAAN OVI ON AUKI .
Terok

#317 Re: Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

17.08.2011 00:05

#314: Teemu - Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

En ole muslimi enkä luojan kiitos kristittykään.Ja mitenkäs minusta tekee tekopyhän se että en lue jumalan sanaksi kirjaa joka hyväksyy prostituution, orjuuden  ja antaa tarkat ohjeet  sairaisiin ja kuvottaviin eläinuhreihin?

Ole hyvä ja kerro minulle miksi israel hyökkäsi kansainvälisillä vesillä humanitääristä apua kuljettavaa alusta vastaan.Ei siellä mitään terroristeja ollut jos olisi ollut niin miksi asiasta ei uutisoitu muutakuin silkkana merirosvouksena?

Sitä se ns. pyhä henki teettää.Rupeaa uskomaan oman lahkonsa ns. pappien juttuihin.salaliittoja sun muuta .Luulee puhuvansa kielillä vaikka höpöttää pelkkää käsittämätöntä siansaksaa.

Raamattu on ihan hauska satukirja.vuorisaarna on kiva.Mutta katsos lapsukainen ei tuolla taivaalla mitään näkymätöntä partaista miestä ole joka käyttää aikansa rukousten kuuntelemiseen.Ei niihin yleensä vastata.

Hyväksymällä raamatun virheettömänä jumalan sanana hyväksyy myös orjuuden,moniavioisuuden,eläinuhrit ja prostituution.

Mahtaa se vaan teitä lahkolaisia pänniä,että voin osoittaa koska tahansa teidän omalla aseellanne ,että teillä on ruuvit hieman löysällä.

Tahtoisin kysyä mikä tekee raamatusta paremman kirjan kuin koraani,shrimad bhagavadatan (tai muut vedat),tai vaikkapa mormonin kirja?

Tietysti se että se on juuri sinun pyhä kirjasi.Muilahan ei ole mitään painoarvoa.

Ja mitäs näitä aseita mavi marmaralla nyt sitten oli?-Ritsoja, soihtuja ja putkia.mahtaa siinä israelin uzilla varustettu eliittikommando pelätä niin että housut tärisee?

Jos laiva oli kerran täynnä aseistettuja terroristeja niin miksi sitten he eivät onnistuneet tappamaan edes yhtä kommandoa?

Lisäksi minähän aion aukoa päätäni teille lahkolaisille.te tietysti toteatte vain että nyt minä auon päätäni jumalalle.minun puolelltani näyttää vain että auon päätäni teidän olemattomalle epäjumalallenne.jumala joka muka rakastaa ihmisiä mutta vihaa heidän pahoja tekojaan.joopa joo ja sitten tämä samainen rajattoman agape rakkauden jumala rakentelee täydellistä helvettiä väittäen rakastavansa ihmiskuntaa.

Voitte minun puolestani uskoa mihin huvittaa ja minä uskon edelleenkin mihin minua huvittaa.ja tosiasia on ,että oikeistolaiset  kristityt lahkolaiset ovat huvittavia.

Ota nyt Teemu siellä iisisti ja juttele vaikapa vähän pyhän henkesi kanssa sekavia.se voi helpottaa.

Sotaa ja rauhaa

karitsan verellä valkaisen vaatteeni

#318 Pakanain ajat

17.08.2011 00:10

täyttyvät Jeesus tulee ! Taivas on kotimme .( joen uomat vettä täyteen profetiat raamatussa ,ottaisivat sadevedet talteen,Damaskostakin tulee kivikasa ja Eufrat sekä Niili kuivuu ,suuri meri on arabiassa asti ,islamistien mukana kuivuus leviää jo euroopassa mm.espanjassakin ,venäjä varustaa mutta kaatuu sekin aikanaan .Nyt menee raha pois sirun tieltä suomessakin esim.aurinkomatkat ei ota käteistä helsingissä ja sormenjäljillä aukeaa työpaikan ovet ,olet seurannassa (kommunismintapainenkontrolli) .MUTTA TAIVASTIE KOTIIN VIE ,JEESUS ON OVI,KOLKUTA JA AVATAAN ! Johan.3:16.
JEESUS ON AINOA TOIVO

#319 Re: Raamattu hyväksyy mm.

17.08.2011 00:20

#305: TeroK - Raamattu hyväksyy mm. 

ELÄINUHRIT VANHENI KUN TULI UHRIKARITSA JEESUS ITSE .KYSE ON IHMISEN SUHTEESTA JUMALAAN .KABBALA EI OLE MUUTA KUIN NOITUUTTA .JEESUS KORJASI SYNTISEN JUMALASUHTEEN RISTILLÄ JA NOUSEMALLA KUOLLEISTA .PELASTAJA ON JUMALAN POIKA EI IHMISEN OMAT TEOT .( SYNTI PILASI KOKO LUOMAKUNNAN ) .KRISTUS RAKASTAA POIS TÄSTÄ PAHUUDESTA SE ON LAHJA KUN USKOT POIKAAN.

syntisen pelastajaJEESUS

#320 epäjumalia

17.08.2011 00:27

riivaajien oppeja ja new agea .Juutalaiset sekoilevat muissa uskonnoissa ja sikoina synneissä että JEESUS JUMALAN POIKA ON HEIDÄN AINOA TOIVONSA .
Terok

#321 Re: Re: Raamattu hyväksyy mm.

17.08.2011 00:54

#319: JEESUS ON AINOA TOIVO - Re: Raamattu hyväksyy mm.

Jaahas .että eläinuhrit ovat nyt sitten vanhentuneet?Entäpä orjuus ja vaikkapa prostituutio?Mutta eikös jeesus itse totea ,että laista ei häviä pieninkään piirto...kuinkas nämä eläinuhrit nyt sitten ovat vanhentuneet.missä kohtaa raamatussa lukee niin, että enää ei tarvita eläinuhreja?

Jos jeesus on jo uhrinsa antanut niin miksi ihmeessä sitten kirkot ja muut lahkot keräävät rahaa ja vaativat tosinaan jopa kymmmenyksiä?eikös se uhri ole jo vuodatettu?

Jos vanha testamentti kerran ei tuomitse naisprofeettaa mutta naistenvihaaja paavali toteaa ,että nainen vaietkoon seurakunnassa niin kuinka nyt on: voiko nainen olla pappi?

 

 


Vieras

#322

17.08.2011 09:17

vähän hankalasti löydettävissä - muuten hyvä
Totuus

#323 Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

17.08.2011 13:57

Aloitan sanomalla että Holokausti on zionististen juutalaisten keksimä tarina, valttikortti jonka he aina vetävät hatustaan kun eivät saa tahtoaan lävitse, tai kun he tekevät jotain väärää eivätkä halua ottaa vastuuta teostaan. Natsien juutalaisvankileirien oikea kuolinluku lienee lähempänä 40000, kuten todistustaineistosta selvästi selviää -- ei siis lähelläkään tätä päästä keksittyä miljoonalukua. Esimerkiksi Suomen sotavankileireillä kuoli melkein saman verran ellei enemmän venäläisiä jatko- ja talvisodan aikana.

Iaraelilaiset tappavat ja sortavat palestiinalaisia siviilejä päivittäin samalla kun Mossadin radikalisoimat ja rahoittamat Hamas opreraattorit ampuvat ilotulitteita Gazan muuriin jotta Israel saa vapaasti jatkaa sortoaan heidän luomien "terroristiensa" jahdissa. Zionistiset settlerit ajavat palestiinalaisia kodeistaan ja valtaavat kokonaisia kortteleita SDF:n kanssa täysin laittomasti. Palestiinalaisilta viedään kaikki.

Itselläni ei ole mitään Israelin olemassaoloa tai juutalaisia vastaan. Faktaa on kuitenkin se että Israel on tällä hetkellä Zionistien pelinappula joka toimii täysin laittomasti ja vastoin rauhanomaista eloa. Tämän vuoksi kansainvälisen yhteisön ei tulisi sallia Israelin olemassaoloa, ainakaan siinä muodossa kuin se on olemassa tänään.

Vieras

#324 Re: Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

17.08.2011 14:32

#314: Teemu - Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja! 

"Haha, vai ei ollu Mavi Marmaralla aseistettuja terroristeja - miten kehtaat valehdella muslimi tollasta roskaa. Tai no joo, sehän kuuluu siihen koraani-roskaan, että pitää valehdella niin paljon kun mahdollista kunhan islam menee eteenpäin. Hyi hitto sentään, että olet tekopyhä ja aivan hillittömän röyhkee valehtelija!!!!?????

http://www.youtube.com/watch?v=0LulDJh4fWI&NR=1"

Joopa joo. Ja heh. Näillä aseilla "terroristit" yrittivät tuhota ydinasevaltio Israelin:

http://idfspokesperson.com/2010/05/31/pictures-of-weapons-found-on-the-mavi-marmara-flotilla-ship-31-may-2010/

Israelin armeijan esittämiä todisteita. Siis keittiöveitsiä ja työkaluja. Heh.

:)

 


Vieras

#325 Re: Re: Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja!

17.08.2011 14:34

#324: - Re: Re: Mavi marmaralla ei ole ollut aseistettuja terroristeja! 

 No niin. Hedelmäveistä kantava turkkilainen on siis mielestäsi aseistettu terroristi.