ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#276 Re: Viimeiset ajat käsillä - NYT on lopunaika. Tee ratkaisusi PIAN!!!

12.08.2011 21:05

#272: Vanhurskaan polku kirkastuu kirkastumistaan - Viimeiset ajat käsillä - NYT on lopunaika. Tee ratkaisusi PIAN!!!

Miten helvetissä yksikään juutalainen voi päästä sinne taivaaseen, kun kukaan niistä ei sitä Jeesusta rukoile elämäänsä?

 


Vieras

#278 Israelaisille tarkoitettu alue...

12.08.2011 22:54

5Mo 32:8.kun korkein jakoi perinnöt kansoille,kun hän erotteli ihmisten lapset,silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan.Israelilaisille tarkoitettu alue oli riittäväksi sille asukasmäärälle,joksi tämä kansa tulisi lopulta kasvamaan Jumalan suunnitelmien mukaan.Maa luvattiin Aabrahamille,Iisakille,sitten Jaakobille ja hänen jälkeläisille Yhteinen nimi Jaakobista polveutuvalle kansalle on tietenkin ISRAEL:Jumala on näin säätänyt,ja Hänen auktoriteettinsä on korkein.Jumala siunatkoon Israelia!!Jumalan liitto pysyy totena Israelin kohdalla.

Yeshua HaMaschia

#279 Re: Re: Viimeiset ajat käsillä - NYT on lopunaika. Tee ratkaisusi PIAN!!!

13.08.2011 00:57

#276: - Re: Viimeiset ajat käsillä - NYT on lopunaika. Tee ratkaisusi PIAN!!!

Kuka tahansa ihminen voi rukoilla Jeesusta elämäänsä milloin tahansa, myös juutalaiset. Jeesus kutsuu tänäänkin kaikkia ihmisiä parannuksentekoon ja iankaikiseen pelastukseen.

Raamattu profetoi, että aivan antikristuksen eli ahdistuksen ajan lopulla Israel pelastuu koko kansakuntana, sillä se ottaa Yeshuan (Jeesuksen Kristuksen) Mestarikseen ja Vapahtajakseen!

Jo tälläkin hetkellä pelkästään Israelissa on  noin 20 000 Yeshuan (Jeesuksen) elämäänsä vastaanottanutta ihmistä. Heitä sanotaan messiaanisiksi juutalaisiksi ja heitä on jo tänä päivänä enemmän kuin koskaan aiemmin Israelin historiassa on ollut ja joka päivä uusia juutalaisia tulee Yeshua-uskoon.

Säälin sinua

#280 Re: hahhah mitä dorkia

13.08.2011 01:07

#275: pedon valittu - hahhah mitä dorkia

pedon valittu kirjoitti:

#275 hahhah mitä dorkia

12.08.2011 19:37

necronomicon on minun epäpyhä kirjani.pentagrammi on minun merkkini.peto on minun mestarini.minä nauran teille säälittäville idiooteille kun viimeinen taistelu käydään.te häviätte!lohikäärme nielaisee teidät.käsittämätön pimeys laskeutuu ja syö teidän pienet sielunne.ja te ette voi muuta kuin kääntää toisen posken ja antaa anteeksi.minä olen pahuus ja israel on vitsi.
VASTAUS: Sinut on petetty pahasti.
Sinun paholaisesi on Jumalan rakkikoira, se haukkuu, mutta on hampaaton, mitä tulee kristittyihin ja juutalaisiin, Jumalan omiin kansoihin.
Teitä jumalattomia se piru syö kyllä miten lystää, sillä teillä ei ole mitään suojaa elämässänne, olette erilaisten tuulten ja paholaisen ja sen riivaajahenkien heiteltävinä.

Sharia-lakinnehan onkin oikea rakkauden laki

#281 Re: älkää nyt viitsikö

13.08.2011 01:28

#274: Tero K - älkää nyt viitsikö

Tero K

#274 älkää nyt viitsikö

12.08.2011 19:20

KOMMENTTI:
Tällä hetkellä juutalaiset ovat samanlaisia kuin natsit.he pyrkivät palestiinan kansan järjestelmälliseen hävittämiseen ja kansanmurhaan.Ja te tekopyhät vetoatte sokeasti raamattuun.Vääristelette tuota pyhää kirjaa enemmän kuin musta mestarinne lucifer konsanaan.tuomitsette arabit ja olette valmiit totisesti heittämään ensimmäisen kiven.Jeesuksen kuolema meidän syntiemme puolestamme oli suurta vaan näkisin ,että hänen ylösnuosemuksensa taivaan kuninkaaksi oli suurempaa.Hyttysen te siivilöitte mutta nielaisette kamelin!Teidänkaltaistenne ääliöiden tähden tämä maailma on helvetti.Luette raamattua ja siteeraatte sitä kovaan ääneen, kun se teille sopii.Ette te tiedä koraanin ihanuuksista ja vähät välitätte suvaistsevaisuudesta ja rauhasta.Te väärät profeetat, kyykäärmeiden sikiöt.Ei juutalainen ihminen ole sen parempi kuin kukaan mukaan.Ihminen punnitaan tekojensa perusteella ei syntyperänsä.olen tavannut juutalaisia idiootteja ja olen tavannut viisaita rabbeja.Rabbien mukaan joita olen tavannut siionismi ei totisesti ole jumalasta lähtöisin.kaikki elämä on pyhää vaan jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon,ettekö te tosiaan näe mitä teidän ns. pyht juutalaisenne tekevät arabeille.osa juutalaisista on todellakin paholaisen kätyreitä.he tappavat ja pommittavat  palestiinalaisia.laittavatpa vielä pienet ja viattomat lapset kirjoittamaan heprealaisia kirouksia pommien kylkiin.ja te hyväksytte sen.jolla on korvat se kuulkoon.minäkin olen tietysti tässä vaiheessa teidän mielestänne kerettiläinen.ansaistsenpa helvetin tulen koska olen eri mieltä miten pyhää raamattua tulkitaan.ja niin sinä jo tuomitsit minut ikuiseen piinaan ja hammastenkiristykseen.asetit siis itsesi juuri oikeamielisen tuomarin asemaan ja katsoit ,että viisautesi ja vanhurskautesi on suurempi kuin rauhan mestarin jeesuksen kristuksen.näin olen siis osoittanut tekopyhyytesi.olet valmsi syrjäyttämään kuningasten kuninkaan.ole hyvä ja anna se minulle anteeksi...mutta sitähän sinä et tee.vaan kirjoitat viestin jossa höpiset jotain mikä nyt sinule sattuu sopimaan.ei jeesuksen kuolema vaan elämä.ei kärsimys ristillä vaan tyhjä hauta.se on minun mielestäni kauneinta.jeesus voitti kuoleman.hän on elävien herra ei kuolleiden.eli anna palaa ja uhkaa minua helvetilläsi.sinnehän kaikki jotka eivät ole samaa mieltä kanssasi joutuvat.onhan viisautesi kuin salomolla.
VASTAUS:
Asiahan on aivan päinvastainen, kun mitä väität; YK, muslimit, USA Barack Hussein Obaman johdolla, EU, ja Venäjä ovat kaikki intohimoisesti murhaamassa Israelin kansaa, viemällä heiltä heidän ainoan maansa Israelin ja siksihän tämä adressi on perustettukin.
Jos lukee Raamattua, huomaa, että Jumala on maailman innokkain siionisti, sillä koko Raamattu on Jumalan rakkauskirje juutalaisille ja tietenkin myös kristityille yhtälailla.
Aika ihmeellistä ettet edes perusasioita tiedä tai muslimina tietenkin vääristelet ja valehtelet niitä tahallasi, kuten teidän koraaninne taqiyya-laki käskee tehdä; Valehtele mahdollisimman paljon asioita, kunhan se palvelee islamin uskontoa, sanoo teidän muhamettinne koraanissa.
Sitäpaitsi itseasiassa natsismi ja islam ovat samaa ideologiaa, hitler oli erittäin hyvissä väleissä imaamien ja muslimien kanssa, ihan sydänystäviä olivat: molemmat aatteet vihaavat ja haluavat murhata kaikki juutalaiset ja valloittaa kammotavalla ideologiallaan koko maailman, mutta kumpikin on tuomittu epäonnistumaan ja saavat vielä tuomion hirvittävien tekojensa mukaan.

Vieras

#282 Re: Re: älkää nyt viitsikö

13.08.2011 10:57

#281: Sharia-lakinnehan onkin oikea rakkauden laki - Re: älkää nyt viitsikö

Lollol Paranoidisia höpinöitä...

 

Otahan nyt lääkkeesi XD


Vieras

#283 Re: Re: Re: älkää nyt viitsikö

13.08.2011 18:06

#282: - Re: Re: älkää nyt viitsikö

Säälittävää -  Et sitten muuta keksinyt, kun vanhoja kliseitä.

TeroK

#284 Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

13.08.2011 23:04

Kaikilla uskonnoilla on omat pyhät kirjoituksensa.Uskonnon vuoksi ihmiset ovat jaksaneet sotia vuosituhannesta toiseen.Suvaitsevaisuus on kuitenkin käsittääkseni itä kristinuskon vapahtaja Jeesus Kristus opetti.Toisaalta hän itse sanoo ,että hän on tuonut miekan.

Ahdasmieliset ihmiset jaksavat haukkua toisia vääräuskoisiksi ja tuomitsevat heidät helvettiin koska heillä on eri käsitys siitä mikä on hyvää ja Jumalan silmissä oikeamielistä toimintaa.

He uskovat ,että heillä on kyky ymmärtää profetiat täysimittaisuudessaa.Olevansa varmoja siitä ,että juuri he tekevät taivaallisen Isän tahdon.tämä tapahtuu useimmiten siten että he heittävät ensimmäisen kiven.

Kaikien uskontojen harjoittajilla on oikeus lukea omia pyhiä kirjoituksiaan saadakseen helpotusta elämän palapelin kokoamiseen.On aika lapsellista toimintaa tuomita toisen ihmisen pyhä kirja koska juuri sinulla on hallussa se parempi kirja, vaikka et ole koskaan varmaan edes lukenut koraania ja kyllä ,olen lukenut raamatun vaikka en sitä ulkoa osaakaan.

olen lukenut koraania ja en osaa sitäkään ulkoa mutta profeetan parran kautta, Allah on suuri.Tämä ei tarkoita sitä ettei jahve tai jehova(miten nyt hepreaa haluaakaan tulkita,en osaa sitä)olisi myös yksi luojan nimistä.

Väite kaikkien juutalaisten(tai ainakin valtaosan)kääntyminen jeesuksen seuraajaksi on aika epätodennäköinen.

olkaa minun puolestani mitä mieltä haluatte israelin asemasta luojan silmäteränä.ei se minua liikuta.tämä adressi on vain siionistien kiihkoilua.

islamin vertaaminen natsismiin on aika absurdia.mitä tulee sharia-lakiin en ole islamilainen mutta silmä silmästä ja hammas hampaasta on mielestäni myös aika hauska jos pitää antaa anteeksi ja kääntää mielellään vielä toinen poski.

juutalaisten johto syyllistyy palestiinalaisten kansanmurhaan se on fakta.viattomat lapset kirjoittavat heprealaisia kirouksia pommien kylkeen, se on toinen fakta.en tarkoita että kaikki juutalaiset olisivat pahoja.

hedelmistään puu tunnetaan osaan siteerata raamattua jonkin verran.ei se ole ainoa ohjenuora elämässäni.olen aikoinaan käynyt eri kristyttyjen lahkojen kokoontumisessa ja sain tarpeekseni hysteriasta.tuikitavallisia syntisiä ihmisiä -ei sen enempää.

jos nyt kerran puhutaan mitä raamatussa lukee ja miten sen voi tulkita niin perustele minulle miksi raamutussa sallitaan:

-orjuus,
-prostituutio(kukas se olikaan joka kävi temppeliporton luona ja jätti hänelle sauvansa pantiksi ,taisi olla joku profeetta)
-naisen kivittäminen jos hän kävelee ulkona kuukautistensa aikana...( hävittäkää paha keskuudestanne)

kirja on täynnä epäjohdonmukaisuuksia mutta on siellä helmiäkin, en minä sitä kiellä.

kun raamattu kanonisoitiin niin sieltä jäi puuttumaan mm. evankeliumi marian mukaan.jos buddhalaiseen sielunkiertokulkuun on uskominen niin sielu vaeltaa.jos näin ei ole niin miksi sitten jeesukselta kysytään oletko sinä profeetta elia?

lopuksi jos aatamin ja eevan lapset menivät naimisiin vieraiden heimojen lasten kanssa niin mistä nämä vieraat heimot tulivat?ovatko he kenties jonkun muun jumalan luomia...mutta eihän muita jumalia ole kuin israelin jumala.

onko siis niin että kaikki muut rodut ovat epäjumalien luomia?

Pyhää henkeä en pilkkaa mutta kyllä minäkin osaan köyhän miehen kielillä puhumista.oeråojgåoije
ei teidän pyhä henkenne mitään yliluonnollista ole se on vain siansaksaa ei muuta.

ilmeisesti se että on juutalainen oikeuttaa tekemään nykypäivänä mitä vain.ja jos sanoo että juutalaiset voivat käyttäytyä kuin idiootit niin on heti antisemitisti.

suuria syitä miksi tämä maailma on kusessa on:kiihkokristityt ,ja niitähän riittää.

rauhaa
Am Israel Chai

#285 Re: Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

14.08.2011 00:19

#284: TeroK - Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

Sinulla on oikeus sanoa mielipiteesi, mutta muista, että joudut tekemään tiliä Jumalalle jokaisesta sanastasi, kuten me kaikki.

Israelin Jumala ei anna kenenkään pilkata itseään rankaisematta, puhumattakaan hänen Sanastaan ja kansastaan.

Jumala on Rakkaus

#286 Re: Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

14.08.2011 10:59

#284: TeroK - Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

 

Juutalaiset eivät ole lihansa puolesta sen pyhempiä kuin muutkaan, mutta kuitenkin heillä on erityisasema Jumalalta, sillä Aabraham, Iisak ja Jaakob ovat heistä lähtöisin sekä koko maailman Vapahtaja, Jeesus Kristus on heistä lähtöisin, samoin Raamattu, Jumalan ihmeellinen Sana.

Eivät ihmiset tuomitse ketään kadotukseen, eivätkä voikaan, vaan Jumalan Sana eli Raamattu sen tekee.

Ja se Sana on Jeesus Kristus ja Hän on tuleva tuomitsemaan koko maailman, sillä Isä Jumala on antanut Pojalleen kaiken tuomiovallan -  Kuningas Jeesus tulee tuomitsemaan koko maailman oikeudenmukaisesti tämän maailmanajan lopun jälkeen, joka on hyvin pian.

Joh 1: 1 - 14

1.  Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

2.  Hän oli alussa Jumalan tykönä.

3.  Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

4.  Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.

5.  Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.

6.  Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.

7.  Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.

8.  Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudessta todistamaan.

9.  Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.

10. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.

11. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.

12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille jotka uskovat hänen nimeensä,

13. jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

14. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Vielä on armon aika vähän - mahdollisuus tehdä parannus ja vastaanottaa Vapahtaja, Messias Jeesus elämäänsä.

Joh 3:16 sanoo: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

 

 

 

 

 

S`ma Yisrael

#287 Music from Israel

14.08.2011 11:41

Ahmed

#288 lisää musiikkia israelista

14.08.2011 15:26


Vieras

#289 Re: lisää musiikkia israelista

14.08.2011 15:48

#288: Ahmed - lisää musiikkia israelista

Hyi kun rumaa rääkymistä, ei voinut kauaa kuunnella. Ei osaa muslimi-pojat oikein laulaa...

AT

#290

14.08.2011 20:19

muistakaa,että ns.Länsiranta on Juudeaa ja Samariaa historiallisesti ja tietenkin myös tänään. Eikö tätä pitäisi nyt uskovaisten korostaa eikä vain puhua Länsirannasta. Jeesus kulki aina sen läpi kun meni Jerusalemiin, joka on tietenkin kaikkein tärkein paikka. Tulisi ehdottomasti säilyä Israelin hallinnasta.

Vieras

#291

15.08.2011 10:03

ISRAELIN ELÄVÄLLE JUMALALLE!

Vieras

#292 Re: Re: Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

15.08.2011 14:14


Vieras

#293

15.08.2011 14:58

Miksi Palestiinalaisten "valtio" tulisi tunnustaa, eiväthän hekään ole koskaan tunnustaneet Israelin valtiota ja olemassa olon oikeutusta, vaan peruskirjoissaan jo tunnustavat haluavansa tuhota Israelin valtion.

Vieras

#294 Re:

15.08.2011 15:02

#293: -  

Koska palestiinalaisilla on oikeus maahansa, josta heidät on pois ajettu. Alunperin Israelin valtio on laiton ja Israel lisäksi rikollisella tavalla miehittää palestiinalaialueita. Siksi palestiinalaisten pyrkimys hävittää Israel on ymmärrettävä.


Vieras

#295

15.08.2011 20:07

Israel pysyy, tapahtui mitä tahansa.

Vieras

#296

15.08.2011 20:45

Herra Siunatkoon Israel-Hai, elävä Israel seurakuntien pastoreita ja seurakuntalaisia ympäri Pyhän maan.

Vieras

#297 Isompikin alue kuuluisi Israelille.

15.08.2011 21:14

Joosua 1:3-4."Jokaisen paikan, johon te jalkanne astutte,minä annan teille,niinkuin olen
Moosekselle puhunut. Maa erämaasta ja tuolta Libanonista aina suureen virtaan,Eufrat-vir-
taan saakka-koko heettiläisten maa - ja aina suureen mereen asti,auringon laskuun päin,on
oleva teidän aluettanne.
Tässä on Israelin maa-alueen luovutus Joosualle,Mooseksen seuraajalle.Antaja on itse Israelin
Jumala.
Erez Yisrael

#298 Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

15.08.2011 21:21

#297: - Isompikin alue kuuluisi Israelille.

Joosua 1:3-4."Jokaisen paikan, johon te jalkanne astutte,minä annan teille,niinkuin olen
Moosekselle puhunut.  Maa erämaasta ja tuolta Libanonista aina suureen virtaan,Eufrat-vir-
taan saakka-koko heettiläisten maa - ja aina suureen mereen asti,auringon laskuun päin,on
oleva teidän aluettanne.
Tässä on Israelin maa-alueen luovutus Joosualle,Mooseksen seuraajalle.Antaja on itse Israelin
Jumala.
Amen!!! Israel kuuluu juutalaisille nyt ja aina!!!
Shomer Yisrael

#299 HalleluJAH JHVH forever

15.08.2011 21:45


Vieras

#300 Re: Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille.

16.08.2011 10:22

#298: Erez Yisrael - Re: Isompikin alue kuuluisi Israelille. 

 Heh heh. Taidanpa sepittää uskonnon, jonka mukaan Eurooppa kuuluu minulle. Henkilökohtaisesti.