Raakamaitoa kauppoihin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Raakamaitoa kauppoihin.

maurijo

#26 onnelisuus haussa

01.09.2011 10:33

Tehdään suomalaisista onnellisia aloittamalla tähdellinen rapautuneiden institutiorakenteiden uudistaminen. tv. Mauri jo Hirvonen, visionääri, syväluotausinnovaattori & yksityinen kehittyvä itsehoitoseura & uusenergiaseura & keksintötislaamo
oivallus

#27 Funktionaalisuus puoltaa raakamaitoa

01.09.2011 10:36

- Terveydelliset näkökohdat osoittavat bioaktiivisen tilamaidon kiistattomat terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat hyödyt.
- Funktionaalisen laajennetun lääketieteen ja laajemman kansainvälisen luotettavan tietämyksen mukaan erityisesti ihmisten suolistofloora ja kehotoiminnat hyötyvät tilamaidon koostumuksesta ravintona ja rasvakoostumus on arvokas solujen rakennusaine; huomioitavissa kansanterveydelliset näkökohdat. Tilamaidon käyttöä ja saatavuutta tulisi siis pikimmiten lisätä!

Teollisesti radikaalikäsitelty maito/maitojuoma voi synnyttää erinäisiä lukuisia haittoja käyttäjilleen, myös tiedostamattomia erinäisiä sairauksia ja tulehdustiloja. Valitettavasti terveydenhoitojärjestelmä ei tahdo tätä systeemiälyllä ymmärtää.

Vieras

#28

01.09.2011 10:37

"Kun vertaa radikaalikäsiteltyyn maitojuomaan (kusutaan maidoksi), mitä en voi nauttia, koska siitä tulee aika ikäviä oireita "perämoottoriäänineen", pahoinvointia, kutinaa ja ihottumaa sekä nenän tukkoisuutta/nuhaisuutta ja voipuneisuutta. - Tilamaitoa pystyn nauttimaan ravintona ilman edellä mainittuja ongelmia ja tilamaidon nauttiminen ravintona tuo energisemmän olotilan."
kestokuuri

#29 kaveri tuumaa kestokuurista

01.09.2011 10:38

"Juon itse raakamaitoa. Nuorempi poikani ei pystynyt juomaan purkkimaitoa. Tuli mahakipua ja ihottumaa. Kun testasimme hänellä raakamaitoa, ei oireita tullut. Sen vuoksi opimme hakemaan raakamaitoa suoraan tilalta. Minun suolistoni ei kestä pastöroitua rasvatonta maitoa. Alkaa pierettämään. Täysmaitoa, kermaa ja raakamaitoa kestää."
testipopulaatio

#30 testipopulaatio sairastaa

01.09.2011 10:41

"Samat virheet tehdään kuin USA:ssa on tehty. Nythän siellä on oikeuden kautta haettu lupia myydä tilamaitoa.
Sclosserin Pikaruokakansa. Siinä kuvaillaan maataloustuotteiden markkinointi hyvin vertaamalla sitä tiimalasiin: yläkupissa on maataloustuotteet ja alakupissa on kuluttajat, kapeassa kohdassa näiden välillä on muutama kymmenen suurta liikeyritystä, jotka rahastavat jokaisesta liiketapahtumasta."
"Tämähän kuulostaa esimarssilta kohti synteettistä maitokulttuuria ja kulttia! Kuvaus: "Luonnonvastaista ilkivaltaa." - Kansalaisten elinvoimaisuuden turvallisuuden esteeksi on muodostunut urakoulutuksen kaventama käytäntö, allianssit, järjettömyyksiin ajautunut tilaustehtailtu säännöstö, lait, asetukset ja valvonta.

MERKITTÄVÄ riskitekijä on viranomais-asiantuntijoiden ymmärtämättömyys toimia kanslaistensa parhaaksi. Suomi on edennyt kuin kasvaneena tilauslahjakansaksi amerikanruokamallisuosituksen mukaiseksi mikromaaksi teollisuusruoka- ja lääkejättien ihanne-testipopulaatioksi."
aidon leima

#31 REHELLISYYS

01.09.2011 10:42

"Suomeen pitäisi saada itsenäinen talonpoika, joka myisi tuotteet suoraan kuluttajille."
kemikalisointikuppa poistettava

#32 v a p a u s t e r v e y d e n v a l i n t a a n

01.09.2011 10:46

"Ehkä eniten tässä suututtaa myös se, että kohta tässä maassa ei saa enää vapaasti valita mitä syö, juo ja tekee."
- Missä eu-edustajamme, eduskunta, missä kansalaisturva, missä järki? . . . terveys kato kohtaa

Vieras

#33

02.09.2011 18:26

Etsikää lähin maatila ja hakekaa maitonne sieltä!! Jos siis mitenkään mahdollista..minä teen niin vaikka en asu kovin maaseudulla. Onneksi meidän lähellä on maatila josta saa ostaa maitoa ja kananmunia. :) Silti haluaisin maitoa myös kauppaan, esim virossa ainakin raakamaitoa saa kaupasta tölkissä. Ihme sinänsä kun ne siellä niin matkivat suomea ihan joka asiassa!
js358

#34 fb

07.09.2011 10:17

mainostakaa tätä adressiä esim facebookissa

Vieras

#35

29.09.2011 16:03

Ehdottomasti raakamaidon tarjontaa lisää
kokeilija

#36 säilyvyys

11.10.2011 03:00

Raakamaito säilyy jääkaapissa 5 päivää. Eikö tämä ole käsitellyn maidon kanssa aika lailla sama?

Vieras

#37

20.12.2011 11:05

Kyselin lähitilalta jos voisin ostaa, kun suunnitteilla luontopainotteinen perhepäivähoito, missä lähiruokaa pääsääntöisesti. Ei uskalla myydä muuta kuin kuumennettuna käytettäväksi, ruuanlaittoon. Tuntuu niin hullulta kun kuitenkin tilalliset itse sitä juovat, mutta nykyisin ollaan niin pöpökammoisia ettei tuottajat uskalla myydä. Muksuna haettiin vallan maito naapurista ja terveitä oltiin. Minun on siis pakko tyttytä luomumaitoon kaupasta.

Vieras

#38

14.02.2012 18:55

mistä ajatus, että ihmisen tulisi käyttää maitoa ravintonaan? eläinkunnassa vain imeväisikäiset tekevät näin, ja silloinkin OMAN lajin edustaja toimii ruokkijana. ihminen on jostain keksinyt että hänen tulee juoda maitoa pysyäkseen terveenä ja hyväkuntoisena. ihminen on ainoa eläin joka aikuisiällä maitoa käyttää.

Vieras

#39 raakamaito on geenimanipuloitua

15.02.2012 19:50

Kaikki luomuttomat tuotantoeläimet Suomessa ruokitaan geenimanipuloidulla rehulla, joten raakamaito ei ole terveellistä, koska se ei ole luomua. Kummallista, että tästä ei puhuta missään mediassa. Kaupassa pitäisi siis myydä LUOMU RAAKAMAITOA.

Geenimanipuloidusta ruoasta:
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=79

http://www.huffingtonpost.com/2010/01/12/monsantos-gmo-corn-linked_n_420365.html

http://www.naturalnews.com/025287.html

Kaikissa eläinkokeissa eläimet ovat saaneet kasvaimia, syöpää, tulleet hedelmättömiksi geenimanipuloidulla ruoalla jne. Googlettakaa, niin lisää löytyy.
Mahdollisimman vähän käsitelty ravinto on parasta

#40 Luomuraakamaito kauppoihin

18.04.2012 12:24

Tärkeä asia mielestäni. Miksi maito Suomessa jalostetaan juomakelvottomaksi? Perheemme ei voi juoda muuta kuin laktoositonta maitoa tai raakamaitoa Suomessa. Esimerkiksi Espanjassa voimme käyttää tavallista kaupan käsittelemätöntä maitoa ilman vatsavaivoja. Sen suositeltu säilytyslämpötila on 2-4 astetta. Siis kylmemmässä pitää pitää kuin meikäläinen kaupan maito. Luulisi tämän ylihygieenisen yhteiskunnan kykenevän samaan kuin välimerelliset ystävämme. Siis raakamaito kauppohin kaikkien ulottuville. Mieluiten luomuna!

Vieras

#41

04.05.2012 21:33

Olen saanut tyttäreltäni välillä aitoa maitoa. Pokani13v ei pysty Valion maitoja käyttämään mutta aito lehmänmaito sopii! Samoin valion ja pirkka jäätelöä ei pokani pysty syömään mutta ingmannin jäätelöä ja laktoositonta pystyy. Miksi joudumme syömään maitohappo bakteereja kapselina ja maidosta tuhotaan 400 eri maitohappobakteeria? Onko jo terve järki jättänyt meidät, kun suostumme tähän? Vai onko kyse vain puhtaasta meijerien rahanahneudesta? En suostu pelotteluun bakteerimyrkytyksistä. Onhan iankaiken pastoroimatonta maitoa juotu. Kiitos adressista tässä on asiaa!!

Vieras

#42

05.05.2012 01:04

Raakamaidon myynti ei ole lailla kiellettyä.
Toisenlaista tietoa

#45 Raakamaidon pöpöistä

21.11.2013 20:50

Espanjassa yms. ei myydä säännönmukaisesti raakamaitoa, vaan maidon käsittelyprosessissa on eroja, minkä johdosta laktoosiongelmaiset eivät saa siitä oireita. Kyse on edelleenkin siis laktoosista ja sen käsittelystä suolistossa, ei raakamaidon eduista.

Raakamaito sisältää myös kaikki huonot pöpöt. USA:ssa osavaltioissa, joissa raakamaitoa saa myydä, on kaksi kertaa enemmän maitoperäisiä ruokamyrkytyksiä yms., vaikka vain kaikesta myydystä maidosta näissä n.1% on raakamaitoa.

Suomessakin raakamidosta on seuraunnut mm. EHEC-epidemia. EHEC voi johtaa kuolemaan tai pysyviin sisäelinvaurioihin kuten listeriakin. Lisäksi mukana voi olla salmonellaa, kampylobakteereja jne. Lista on pitkä. Aikanaan raakamaito (aikana ennen pastörointia) on ollut osallisena levittämässä koleraa ja lavantautia.

Kaikki eivät näihin tietenkään sairastu, mutta todennäköisyys on n.150kertainen pahaan käsiteltyyn maitoon verrattuna.