Ulkomaalaislain tulkinta uusiksi ihmiskaupan uhrien kohdalla

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2016 12:52


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.09.2016 11:35


nigerboy

#3 Ihmiskaupan uhrit !

02.09.2016 15:51

Nigerialaisnaiset muodostavat omansa prostituoutujien ryhmän. Heidän kouluttamisensa muuhun ammattiin vaatii voimavaroja, ilman , että he vaihtaisivat tuottavan ammattinsa johonkin muuhun. Näitten sosiaalisten ongelmien kerääminen ihmisarvoihin vetoamalla on lyhytnäköistä politiikkaa. Ryhmänä he muodostavat kroonisen ongelman sosiaaliviranomaisillemme. Yksilöinä heidän ongelmansa ovat traagisia !

Catarina Mikkonen, adressin luoja

#4 Re: Ihmiskaupan uhrit !

04.09.2016 11:56

#3: nigerboy - Ihmiskaupan uhrit ! 

 Hei nimimerkki nigerboy, 

Olen Catarina Mikkonen, kirjoitin tämän adressin yhteistyössä parin ystävän kanssa. Kommenttisi herättää useita ajatuksia, kuten

a)Mitä tarkoitat tuottavaisella ammatilla?

Seksiorjana oleminen ei ole ammatti.

b) Vuonna 2014, Ihmiskaupanauttamisjärjestelmä on rekisteröinyt 32 uutta asiakasta, jotka ovat seksiperäisen ihmiskaupan uhreja. Suomeen ei siis tulvi seksiperäisiä ihmiskaupan uhreja.

Lähde: IHMISKAUPAN UHRIEN AUTTAMISJÄRJESTELMÄN TILANNEKATSAUS 1.1. - 31.12.2014, löytyy googlaamalla

c) Ajatusleikki: Maailmanlaajuisesti on noin 27 miljoonaa ihmiskaupan uhria. Niistä 1-2% vapautuu tai pystyy pakenemaan orjuudestaan. Jos kaikki tulisivat Suomeen, heitä olisi n. 540 000. Sodan jälkeen Suomeen tulvi n. 400 000 pakolaista Karjalasta. Sekin onnistui. Sen lisäksi Suomessa oli todennäköisesti tuhansia, joilla oli sotakokemuksistaan johtuva traumaperäinen stressihäiriö. Selvittiin siitäkin.

Kuitenkin kaikki ihmiskaupasta vapautuneet eivät millään pääse Suomeen, vaikka heitä olisi nykyhetkeä enemmän, olen vakuuttunut siitä, että Suomi pystyisi hoitamaan senkin, kuten pystyi hoitamaan edellämainitut sodanjälkeiset asiat. Ajatusleikki loppu.

d) Väität, että naisista tulisi krooninen ongelma sosiaaliviranomaisille. Heitäkin varmasti on, minulle se kertoo vain sen, että he ovat ulkomaalaislain mukaan "erittäin haavoittuvassa asemassa". Olen tavannut monia naisia, jolla olisi kunnianhimo toimia eri ammateissa, kunhan he ensin saisivat oleskeluluvan. Montako nigerialaista naista olet tavannut?

Ystävällisin terveisin, Catarina Mikkonen


Vieras

#5

07.09.2016 08:58

Lasten oikeuksien puolesta. Erittäin tärkeä adressi.

Vieras

#6 Re: Re: Ihmiskaupan uhrit !

09.09.2016 05:56

#4: Catarina Mikkonen, adressin luoja - Re: Ihmiskaupan uhrit ! 

 Taivaanrannan maalarin ajatuksia tottavie.


Vieras

#7

10.09.2016 08:16

Kirjoitan, koska aihe on tärkeä Kirjoitan, koska ajattelen ihmistä.
Suomi nousuun

#8

10.09.2016 16:45

Entäs ne jotka myyvät pimppaa omasta tahdostaan, mutta oleskeluluvan vuoksi väittävät olevansa ihmiskaupan uhreja? Kukkahatut, jeesuksenmorsiot ja femakkolesbot evät ymmärrä että monet naiset tykkäävät pimpan myymisestä, ovat siinä usein jopa melko hyviä. Todellinen ongelma onkin, että ulkomaalaisperäisiä yön naisia ei saada verolle, vaikka nämä tienaavat mukavasti ja samalla rasittavat Suomen sosiaali- ja terveyspalveluita.

Kysymykseen tulisivat valtion monopolilla toimivat bordellit, joissa työskentelevät alannaiset saisivat pimpan myymiseen oikeuttavan työviisumin ja verottajakin siivunsa. Ylipäätään maailman vanhimman ammatin arvostus tulisi saada kohdalleen ja ohjata alalle nuoria kouluttamattomia naisia sekä kantaväestöstä että maahamuttajista, jotka eivät muuten kykene työllistymään. Myös nuorille eksoottisille maahanmuuttajamiehille luulisi löytyvän kysyntää ainakin vanhemmilta homoilta.

Catarina Mikkonen
Kristiinankaupunki

#9 Re:

10.09.2016 17:23

#8: Suomi nousuun -  

Kesustelen mielelläni ihmisten kanssa, jotka esiintyvät omalla nimellään. :-)


Vieras

#10

26.09.2016 16:01

Om vi inte vill ge skydd åt människor i fara är vi inte mänskliga. Då är vi monster, värda att gå under!
Marska

#11 Re:

24.01.2017 07:25

#8: Suomi nousuun -  

 "Suomi nousuun" nimimerkki sekoittaa (tahallaan?) rikoksentekijät ja uhrit. Tämä vetoomus on uhrien puolesta, ei rikollisten. Kirjoittaja on samalla linjalla kuin muslimimaat, joissa nainen, joutuessaan raiskatuksi, tuomitaan ja rikoksen tekijää ymmärretään eikä edes joudu syytteeseen mistään.

Lapsena "leikimme" sellaista, että heitimme kaverijoukossa kiven suoraan ylöspäin ja huusimme: "Sen syy, jonka päähän putoaa".  Uhri ja syyllinen sekoitetaan.

Tuollaisella asenteella ei rikollisuus vähene. Ja päinvastoin kuin kirjoittaja yrittää selittää, hän itse syyllistyy hurskasteluun, kun ei halua katsoa totuutta suoraan silmiin, vaan keksii verukkeita, millä lähimmäisen hätä voidaan sivuuttaa.

Evakko

#12

16.11.2017 00:03

Miksi sekoitat evakot tähän keskusteluun? He eivät tulvineet vaan pakenivat. On mielenkiintoista, että pakolaiset ovat tervetulleita alueelle, jonne ei sotaa pakenevia oman maan kansalaisia huolittu.