Maunulan-Pakilan alueella tarvitaan lähiposti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maunulan-Pakilan alueella tarvitaan lähiposti.

Posti Pekka

#1 Postipalveluiden järjestäminen


Postilaitosesta on tullut oy ja kannattava liikelaitos.Suomessa on aina ollut tapana tuottavasti
tehdä työtä.Postialalle on tulossa yksityisiä yrittäjiä ja kaikki varmasti pelaa ja toimii,niikuin ennen vanhaan.
Lähipalveluiden puolesta

#2 Re: Postipalveluiden järjestäminen


"Postilaitosesta on tullut oy ja kannattava liikelaitos.Suomessa on aina ollut tapana tuottavasti
tehdä työtä.Postialalle on tulossa yksityisiä yrittäjiä ja kaikki varmasti pelaa ja toimii,niikuin ennen vanhaan."

Kahdella bussilla lähimpään postiin 5.10 eteenpäin, ei varmasti pelaa ja toimi niinkuin ennen vanhaan. Ennen vanhaan käveltiin 10min tai bussilla 2min. Maunulan ja Pakilan mummot ja vaarit säälittävät eniten.


Vieras

#3


Taistelkaa Postin puolesta !

Vieras

#4


Ehdottomasti maunulaan tarvitaan lähiposti.
Meiltä on jo viety pankit ym.tärkeät palvelut.
Erityisesti vanhukset tarvitsevat postia.
En missään nimessä halua että posti siirretään
kannelmäkeen.
Tyypillistä lyhytnäköisyyttä

#5 Varokaa yrittäjät Posti-asiamieheksi ryhtymistä


"Postilaitosesta on tullut oy ja kannattava liikelaitos.Suomessa on aina ollut tapana tuottavasti
tehdä työtä.Postialalle on tulossa yksityisiä yrittäjiä ja kaikki varmasti pelaa ja toimii,niikuin ennen vanhaan."
Tehtävä on vastuullinen koitunut monelle asiamiespostiksi lähteenelle yrittäjälle kohtalokkaaksi. Posti/Itella ulkoistaessaan postikonttoripalvelut eli säästää pienipalkkaisen postineidin palkan ja liikehuoneistokulut, mutta Maunulan/Pakilan alueella asiamiespostiyrittäjät ovat KAIKKI lopettaneet eikä pelkästään postitoimintaa vaan oman bisneksensäkin. Postipalvelut ovat niin vastuullisia tuottaa, että yrittäjä ei ehdi tehdä muuta kuin postia täyspäiväisesti.
Voimavarat ovat huvenneet yrittäjiltä ja oma liiketoiminta (kukkakauppa, säästömarket, videovuokraamo ... kaikkia en edes muista)kuollut. Mitäköhän näille yrittäjille kuuluu, toivottavasti eivät ole työttöminä tai loppuunpalaneina jossain. Sympatiat heille!
Itellan postinjakelupalvelutkin ovat laadultaan romahtaneet: kirjeet menevät naapureille, jaetaan illalla 20.30 jne.

Bussilla vaan

#6 Ja ennen kun


Valitatte lisää niin maunulasta pääsee erittäin helposti ja nopeasti bussilla kannelmäkeen.. 550 ja vaihto 43 niin perillä ollaan.. Ja mummot ja papat pääsee viel eläkeläisen hintaan... Vähän sama kun kävisitte hakaniementorilla ostoksilla :) et bussilla vaan :)
kurvailija

#7 ?)


onnex on kiva ajella omal autol :) joten ei ongelmii täskään
Tarttis ajatella

#8 Re: Ja ennen kun


#6: Bussilla vaan - Ja ennen kun

Kuulepa + luepa nyt!  Kaikki Maunulan ja Pakilan asukkaat eivät ole kaksikymppisiä nuoria vihaisia miehiä.  Kuvittele itsesi n. 50 vuotta vanhemmaksi ja kenties henkilöksi, jonka liikuntakyky tai näkö/kuuloaisti ei enää ole samaa tasoa kuin nuorempana. Siis "siitä vaan bussilla" on täysin ajattelematon kommentti tähän asiaan.  Postipalvelujen (edes jonkinlaisten) siirtäminen monimutkaisten liikenneyhteyksien taakse (ja esim. vammaisten ihmisten saavuttamattomiin) ei ole minkäänikäisten eikä minkäänkuntoisten ihmisten kannalta hyvä asia. SIIS:  Postipalveluja EI SAA siirtää pois Maunula-Metsälä-Pakila  -alueelta.  Täällä nimittäin kyllä asiakkaita riittää.

vielä nuori

#9 Re: Re: Ja ennen kun


#8: Tarttis ajatella - Re: Ja ennen kun

Olen samaa mieltä, kyllä bussilla pääsee, jos on nuori ja ketterä. Jos 70-vuorias lähtee kahdella bussiilla hakemaan postista Hobby Hallin painavaa pakettia, se ei kyllä onnistu!

palautetta postille

#10 Muistakaa antaa palautetta Postille!


On hyvä, että asioista keskustellaan, mutta se ei riitä. Tuskin Postin päättäjät tänne eksyvät, siis kaikki antakaa palautetta joko Postin kotisivuilla: http://www.posti.fi/palaute/, soittamalla 0200 71000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@posti.fi. Ja jotta viesti varmasti menee perille, pyytäkää vastaus palautteeseen!


Vieras

#11


Itellan (nimikin on pöhkö, posti se olla pitäisi) ns. säästötoimet vain hankaloittavat monien asiakkaiden postiasioita

Vieras

#12


Todella härskiä Itellalta, joka on saanut uuden jakelupaikankin vastapäätä nykyistä Pakilantien konttoria! Millä keinoin Itellan päättäjät ajattelevat Pakilalaisten veteraanien, invalidien ja autottomien eläkeläisten menevän Kannalmäkeen asti??? Taksilla vai! Maksaisikohan sosiaalivirastö matkat tai avustajan viemään? Eivät kaikki Pakilan ja Paloheinän alueella ole hyvätuloisia. Nykyinen yrittäjä on sitäpaitsi antanut aivan erinomaista palvelua kaikki nämä vuodet, kantaa jopa isot paketit autoon. En voisi moitteen sanaa sanoa, mutta Itellan jakelusta kylläkin, posti kun tulee milloin sattuu ja virhejakeluista on harmia vähän väliä. Täällä on paljon tällaisia keski-ikäisiä ihmisiä, joiden vaivat vain lisääntyvät vuosien kuluessa. ANTAKAA IHMEESSÄ MEIDÄN HYVÄN, PIENEN POSTIMME OLLA!1!
Lörppö-Lissu

#13 Re: Ja ennen kun


#6: Bussilla vaan - Ja ennen kun

Et selvästikään ole vanha etkä invalidi etkä muutenkaan mitenkään empaattinen, muitakin ajatteleva ihminen. Toivon, että vanhana ja sairaana saat maistaa omaa myrkkyäsi!

Sairaseläkeläinen

#14 Re:Vieras

#15 Soittakaa postin palvelunumeroon!!


Soittakaa postin palvelunumeroon 020071000, normaalin puhelun hinta (pvm/mpm) ma - pe klo 8 - 18. Sieltä laittavat eteenpäin palautetta, tai laittakaa suoraan sähköpostia postille. Suoraa palautetta ja niin paljon, että se huomataan. Nyt pitää valittaa, koska päätös on aivan kohtuuton.

 


Vieras

#16


Postin lopettaminen on Itellalta todella harkitsematon temppu! Kiinteistömaailman Lkv Autero Oy.n toimisto sijaitsee postin naapurissa (sama ulko-ovi, kuin meillä) ja liikenne postissa on valtaisa ...normaali arkena postissa lähes jatkuva jono vaikka kaksi palvelupistettä. Lähempänä pyhiä moninkertainen liikenne ja joulukuussa jono on jatkuvasti aamusta iltaan ulos saakka! .....Haluaisinpa olla katsomassa Kannelmäen ruuhkaa, kun Maunula Pakilan asiakkaat rynnivät Kannelmäen porukan jatkoksi Prismaan!

Vieras

#17


Posti palvelee!
jarppi

#18 hmmm


postilaitostahan ei ole suomessa vähään aikaan nähty, meillähän on voittoa tavoitteleva osakeyhtiö nimeltä itella, joten mitä oikein valitatte suomen ja varsinkin pakilan kokoomusta jatkuvasti äänestävä kansa? näin se menee.
Pakilalainen

#19 Taistelu lähipalveluiden säilymisen puolesta


Näköalaton ja harkitsematon veto Itellalta viedä postipalvelut pois tuhansien ihmisten asuttamasta lähiöstä samaan aikaan, kun verkkokauppa kasvaa hurjaa vauhtia. Tiivis kaupunkiasuminen ja liikkuminen joukkoliikenteen varassa edellyttää palveluita lähellä ihmisiä. Päätös ei myöskään tue ympäristöarvoja liikenteen vähentämiseksi. Miten Itella kuvittelee, että suuret tai painavat postipaketit kuljetetaan useaa bussia käyttäen kotiin varsinkin jos mukana vielä lastenvaunut ja pieniä lapsia, henkilö on liikuntarajoitteinen tai huonokuntoinen? Mahdotonta.

Maunulalaiset ja pakilalaiset - vaaditaan alueelle postipalvelut, kyllä Itella myöntyy, kun tarpeeksi suuri joukko sitä vaatii. Oman alueen palveluita ja kehittämistä ei aja kukaan muu kuin alueen asukkaat itse!

Vieras

#20


Itella loistaa asiakas palvelullaan.

Vieras

#21


Itellan palvelut huonontuu päivä päivältä.

Vieras

#22


Taitaa olla Pasilan postikeskuskin lähempänä kuin Kannelmäkeen tuleva ns. lähiposti. Sinne sentään kulkee bussi 22. mutta Kannelmäkeen ei ole suoria julkisia yhteyksiä. Postikeskuksessa ei saa mitään asiakaspalvelua - ei edes postimerkkiä voi ostaa.

Sähköposti on tässä tilanteessa todella hyödyllinen keksintö mutta paketit eivät kulje digitaalimuodossa - ja eivätpä pian muutenkaan Maunulan-Pakilan suunnalle.

Itella voisi nyt ryhdistäytyä ja toimia asian hyväksi jotenkin - joko perustamalla aluettamme palvelevan postitoimiston tai edes parantamalla Pasilan postikeskuksen tarjoamia palveluita.

Vieras

#23


Postipalveluita Maunulassa ei saa ENÄÄ huonontaa!Ensin pantiin Manulan oma postipiste "remonttiin", mutta unohdettiin avata se remontin jälkeen ja palvelut siirrettiin Länsi-Pakilan pisteeseen. Nyt ollaan palveleuita LOPETTAMASSA KOKONAAN. Paketit, kirjatut kirjelähetykset, etc. tulisi MUKA! lähettää ja noutaa Kannelmäestä asti. Autolla!? Eihän kaikilla edes ole autoa käytössään. Miten me vanhukset ja muut rajoitteiset hoidamme asiamme? TÄTÄ EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA TULE HYVÄKSYÄ! Emme voi odottaa seuraaviin vaaleihin saakka! Kyllä on ikävä sitä aikaa, jolloin "markat eivät vielä olleet muuttuneet euroiksi!"
Lähimmäinen

#24 Maunulan oma postipiste on palautettava!


Kuka on(ketkä ovat) tämän sairaan hankkeen takana?

Vieras

#25


Jos halutaan pitää Suomi kilpailukykyisenä, tämä yksinkertainen logistiikka on pidettävä saatavana kaikille ihmisryhmille. Suomi on nettikaupan takapajula - ainakin puhutaan. Postin rooli siinä on tärkeä. Valtio-omisteisen yrityksen päättäjät toimivat nyt vastoin Suomen ja suomalaisten asukkaiden etua - lyhytnäköisesti!

Kommentoi adressia