Maunulan-Pakilan alueella tarvitaan lähiposti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maunulan-Pakilan alueella tarvitaan lähiposti.

Hm?

#51 Re: Re: Mitä tarkoittaa "lähiposti"?

01.10.2011 18:37

#50: Kusti polkee - Re: Mitä tarkoittaa "lähiposti"?

Niin, kyllähän esim. postemerrkejä voi mennä ostamaan mihin vain, mutta kun tulee vaikka isokokoinen kirjelähetys, joka ei mhadu postiluukusta, ssitä tulee noutoilmoitus ja sehän menee noudettvaksi osoitteen muaiseen postiin, eli pakilalaisten ja maunulalaisten lähetykset menevät jatkossa Kannelmäkeen. Ei niitä voi mennä hakemaan Pasilasta, paitsi jos soittaa ja pyytää, ja taas menee pari päivää.


Vieras

#52

01.10.2011 20:24

Jos Maunulan postipalvelut on pakko jonnekin siirtää, on uusi paikka valittava siten, että sinne pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Kannelmäki ei täytä tätä vaatimusta.
aika ihmeellinen kehitys

#53 Onko järkee vai ei...

03.10.2011 12:37

Mitkä mahtavat olla tällaisen peruspalvelun olemassaolon kriteerit? Asukasmäärä vaikutusalueella eli asiakasmäärä vai se, että sattuuko löytymään joku halukas yrittäjä ottamaan pestin itselleen. Vai tappaako Itellan ahneus työn, jolla on tarkoitus?

Vieras

#54

03.10.2011 14:42

Palvelut Pakilasta vähenevät vähitellen. Johtuu osittain kai siitä, että pakilalaiset eivät halua myöskään uusia palveluja, viimeksi torpattiin Alko. Palvelut siirtyvät sinne, missä ihmiset liikkuvat. Postin uusi paikka käsittämätön ja osoittaa, että Itella ei välitä asiakkaista rahtuakaan.

Vieras

#55

03.10.2011 16:12

Miksi pitää lopettaa tää posti.???
Posti on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja on hyvä palvelu.

Vieras

#56

04.10.2011 14:51

Jos Itellalla (IDIOOTTIMAINEN nimi postille!!!) ja kyseisellä yrittäjällä on erimielisyyksiä niin miten ihmeessä se voi vaikuttaa 14000,00 tuhannen ihmisen postipalveluihin..??? KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!
Aivan varmasti Pakila-Maunula alueelta on löydettävissä yrittäjä, joka on valmis jatkamaan siinä vanhassa tilassa!

Vieras

#57

04.10.2011 18:45

Kannelmäen posti ei ole mitenkään kätevän matkan päästä yhdellekään Maunulalaiselle - iästä riippumatta. Posti lähemmäs Maunulaa, jopa Oulunkylän posti kävisi varmaan paremmin!

Vieras

#58

04.10.2011 19:35

Länsi-Pakilan posti on palvellut alueen asukkaita erittäin hyvin. Mikäli posti lakkautetaan ja siirretään Kannelmäkeen, vanhat ja vammaiset ihmiset joutuvat kestämättömään tilanteeseen. Jokaiselle alueen asukkaalle asiointi Kannelmäessä asti aiheuttaa lisäkustannuksia. Olemme otaksuneet, että Itella on palvelulaitos. Jos posti siirretään, me alueen asukkaat joudumme palvelemaan Itellaa.

Vieras

#59 Re:

04.10.2011 19:36


Vieras

#60

04.10.2011 21:00

itella hankkii muita hommia niin paljon ei se kerkoä enää postiasioita hoitaa. laittaa vaan työntekijöitä kuitenkin pois,kokemusta on
Nuori mies

#61

05.10.2011 20:23

Kahdella dösällä on varmasti mukavaa roudata isompaa/painavempaa pakettia. Oulunkylän posti ainakin Maunulasta katsottuna vaikuttaisi järkevämmältä vaihtoehdolta. Itselläni ei Kannelmäkeen ole ikinä aiemmin ollut tarvetta mennä, tähän näemmä tulee muutos.
Postin nimi takaisin

#62 Re:

06.10.2011 05:50

#11: -

Tähän kommenttiin vastauksena totean että toinen sivu http://www.adressit.com/itella on olemassa tätä varten.


Vieras

#63 Adressi toi tulosta - postipalvelut palautetaan!

06.10.2011 15:55

Maunulan, Pakilan ja Pirkkolan kaupunginosayhdistykset vetosivat tänään torstaina yhteisellä kannanotolla Itellan johtoon lähipostin turvaamiseksi alueella. Samalla Itellalle luovutettiin Maunulan ja Pakilan alueen lähipostin turvaamista vaativa adressi, johon oli kertynyt noin viikossa jo toista tuhatta allekirjoitusta. Järjestöjen edustajat ja adressin luovuttajat tapasivat Itella Posti Oy:n kehitysjohtaja Eija Toivosen ja verkostojohtaja Anna Lehtosen.

Maunulan, Pakilan ja Pirkkolan asukkaat vastustavat jyrkästi tämän noin 14 000 – 15 000 asukkaan alueen ainoan postin lopettamista ja palvelujen siirtämistä Kannelmäkeen, etäälle ja hankalien kulkuyhteyksien päähän.

Kaupunginosayhdistysten kirjelmässä esitetään Itellan oman toimipaikan avaamista alueelle tai uuden asiamiehen hankkimista hoitamaan postipalveluja Pakilantiellä tai lähikiinteistöissä. Yhdistysten mielestä Kannelmäen posti on täysin kestämätön ratkaisu Maunulan ja Pakilan asukkaille ja siksi tarvitaan viipymättä ratkaisuja palvelujen palauttamiseksi alueelle.

Tapaamiseen osallistuivat Matti Enroth Pakila-seuran puheenjohtaja, Yrjö Hakanen kaupunginvaltuutettu, Lisa Ressler-Gabrielsson Pirkkolan Omakotiyhdistyksen puheenjohtaja ja Nils Torvalds, Maunula-seuran hallituksesta, kaupunginvaltuutettu.

Itella Posti Oy:n edustajat ovat tänään iltapäivällä antaneet kirjallisen vastauksen kaupunginosayhdistysten kirjelmään ja asukkaiden adressiin. Vastauksessa luvataan, että Posti etsii pikaisesti uuden ja pysyvän ratkaisun postipalvelujen palauttamiseksi entisen palvelupisteen läheisyyteen. Posti uskoo tällaisen ratkaisun syntyvän jo ensi viikon aikana.

Itella Posti Oy:n vastauksessa todetaan:
”Postin tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvät postipalvelut ja tämä on tavoitteenamme myös Pakilan, Maunulan ja Pirkkolan asiakkaiden osalta. Olemme kuitenkin tässä tapauksessa joutuneet meistä riippumattomista syistä tilanteeseen, jossa emme tätä tavoitetta ole pystyneet noudattamaan.
Valitettavasti yhteistyötä kumppanimme kanssa ei voitu jatkaa ja pahoittelemme suuresti asiakkaillemme tästä tilanteesta aiheutuvaa tilapäistä haittaa.
Tahtotilamme on löytää nopeasti uusi kumppani ja pysyvä ratkaisu postipalvelujen palauttamiseksi entisen palvelupisteen läheisyyteen. Alun perinkään Postin suunnitelmissa ei ollut siirtää alueen postipalveluita muualle.
Kumppanineuvottelut ovat käynnissä ja uskomme neuvotteluratkaisun löytyvän jo ensi viikon aikana. Tiedotamme asiakkaita välittömästi, kun ratkaisu on varmistunut.”

Vieras

#64 Re: Postipalveluiden järjestäminen

06.10.2011 21:27

#1: Posti Pekka - Postipalveluiden järjestäminen

‎"Postitoimintaa Suomessa säädellään postilailla (415/2011), joka tuli voimaan 1. kesäkuuta 2011. Uudella lailla taataan viisipäiväinen jakelu, kohtuuhintainen kirje- ja pakettipalvelu sekä toimipisteverkon säilyminen. Laki on Euroopan unionin postidirektiivin mukainen.

Keskeistä postilaissa on se, että postin peruspalvelut turvataan valtakunnallisesti niin kaupungeissa kuin haja-asutusalueilla. Postin viisipäiväinen jakeluvelvoite on yleispalveluyritykseksi nimetyllä postiyrityksellä."
Yrjö Hakanen

#65 Posti palautetaan Pakilantien R-kioskille

10.10.2011 16:11

Itella Posti Oy:n kehitysjohtaja Eija Toivonen on tänään ilmoittanut, että postipalvelut palaavat marraskuussa lähelle aiempaa asiamiespostia, kadun toiselle puolelle. Itella Posti oy on tehnyt sopimuksen Pakilantie 56:ssa toimivan R-kioskin kanssa postipalvelujen hoitamisesta. Tästä on tulossa postissa lähiaikoina tarkempaa tietoa Maunulan, Pakilan ja Pirkkolan alueen asukkaille ja yrityksille.

Kiitokset kaikille tämän adressin allekirjoittaneille. Adressilla, muulla asukkaiden toiminnalla ja alueen kaupunginosayhdistysten yhteisellä esiintymisellä on saatu positiivinen tulos. On hienoa, että saimme yhdessä palautetuksi postipalvelut Maunulan, Pakilan ja Pirkkolan alueelle - etenkin näinä aikoina, kun posteja lopetetaan eri puolilla maata ja myös muualla Helsingissä.

Vieras

#66

19.04.2015 23:50

Paloheinä, pakila, sekä että maunula alueet ovat tyhjiä posteista, postin avaaminen tänne helpottaisi asukkaita ja voisi tuoda pari ropoa lisää postille myös.