Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi / Tiedotteet / Adressi YK:n globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi on noussut koko vuoden toiseksi suosituimmaksi adressiksi / Kommentit


Vieras

#26

30.10.2018 12:27

Tätä ei saa jaettua facessa. Se hylkää sen koko ajan.
iamlite

#27 Re:

30.10.2018 15:09

#26: -  

 

Tämä alkaa jo oikeasti pelottaa. En ole pelokas yleensä, mutta mieletöntä katsoa sivusta, kun jonkun koko-kansan-Eveliinin (nimi vaihdettu) asioita vatvotaan mediassa, mutta ei näitä oikeasti tärkeitä. Sirkushuveja. Karmeaa.

Vieras

#28

30.10.2018 16:52

Onko kyse ulkoministeristä, kun sunnuntaina yksi Timo Soini Espoosta on allekirjoittanut?

Anonyymi

#29

31.10.2018 04:54

"Adressi luovutetaan ulkoministeri Timo Soinille" ... Soini sanoo että "kiitos" ja pistää adressin pöytälaatikkoon ja jatkaa reipasta neuvotteluaan Irakin palautussopimusten kanss

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.10.2018 12:12


Seppo Lehto

#31 Re: Re: Jakakaa, Allekirjoittakaa!

31.10.2018 13:16

#25: - Re: Jakakaa, Allekirjoittakaa! 

Helvetti oletko tollo? Fb on vain yksi somekanava. Muita tehokkaampia ovat google+, twitter, youtube .. kyllä jaa toiminnalla voi tehdä vaikka mitä kun ei itke saamattomuuttaan.

Voima-lehti puhdasta monikulttuurisuutta kommaritaustaisilta desanteilta
https://seppo-lehto-eduskuntaan.blogspot.com Laittakaa "tylkkäri" boikottiin. Lehtien väliin pohjoismaisen vastarintaliikkeen materiaalia ;)


Vieras

#32

31.10.2018 17:28

Menestystä adressille

Vieras

#33

31.10.2018 18:42

Toivottavasti päättäjät kuuntelee järjen ääntä. Valitettavasti nämä islamilaisen kulttuurin edustajat eivät halua sopeutua meidän kulttuuriin ja tapoihin.

Vieras

#34

31.10.2018 18:47

Matut ulos ja äkkiä täältä että turvallisuutemme tulee Suomalaiseksi

Vieras

#35

31.10.2018 19:01

Jos tuo salassa allekirjoitetaan, niin hallitus menettää merkityksensä tässä maassa. Käy kuten muuallakin, eli kansa ottaa ohjat käsiin jos päättäjät ei siihen pysty.

Vieras

#36

02.11.2018 05:55

Todella toivon että Suomi ei allekirjoita mutta niin kauan kun hallituksessa henkilöitä jotka tienaavat hyvin voi olla turha toivoa yhtään mitään

Vieras

#37 YK

03.11.2018 05:34

Hieman vaikea uskoa ,että tällaista allekirjoittaisi Japani,Venäjä,Saudi-Arabia Kuwait jne.Kukaan ei puhu näistä maista Suomessa ?

Seikku Kaita

#38 Re:

03.11.2018 10:15

#22: -  

"Ei kannata allekirjoittaa, kun ei se mitään vaikuta"
?
Tämä adressi sai jo parin ensimmäisen vuorokauden aikana aikaan sen, että pari perussuomalaista kansanedustajaa heräsi. Tavio toi asian koko eduskuntaan. Muutaman tuhannen lisäallekirjoituksen kohdalla Huhtasaari jakoi 15 sekunnin ehkä parhaan videonsa pitkään aikaan: kehoitti allekirjoittamaan adressin. 

Yksikin ihminen, joka vaivautuu edes allekirjoittamaan, voi vaikuttaa. Yhdessä meitä on jo yli 20'000 ja vasta reilu viikko takana.

Tähän mennessä olemme onnistuneet pakottamaan pari Wanhan Waltamedian edustajaa kirjoittamaan edes jotain, tosin toki valehtelevat kirkasotsaisesti asiasta. Kerätään niin paljon nimiä, että media joutuu perustelemaan kantasa -- ja häviämään, koska faktat, ne oikeasti totta olevat faktat, ovat puolellamme.

Seikku Kaita

#39 Re:

03.11.2018 10:21

#28: -   "Onko kyse ulkoministeristä, kun Espoosta joku Timo Soini on allekirjoittanut?"

:-)  Pelkäänpä, että olet löytänyt vääärennetyn allekirjoituksen :-( 

Adressin tarkoituksenna on nimen omaisesti ESTÄÄ ulkoministeri Soinia allekirjoittamasta ...

Mutta, jos Timo todella allekirjoitti tämän eikä Marrakeshissä jouolukuussa tyrkyllä olevaa avointa valtakirjaa YK:lle, olisi se kampanjan kannalta paras saavutus :-) -- ihan riippumatta siitä ymmärtääkö Timo kumpaakaan tekstiä :-) 

Petri N

#40

04.11.2018 10:44

Ote Pentti Linkolan haastattelusta:

Pentti Linkola, mikä teidän mielestänne on tällä hetkellä maailman tärkein globaali puheenaihe ja minkä takia?

”Väestökysymys tietysti. Koko maapallon väestönkasvua pitää hidastaa. Tämänhetkinen kasvu on sietämättömän mahdoton.”

Mitä asialle pitäisi mielestänne tehdä?

Nyt pitäisi aloittaa edes siitä, että tässä valtakunnassa ja maailmassa ryhdyttäisiin säännöstelemään syntyvyyttä. Mutta ei sekään yksin riitä. Valmiiksi tiheimmin asutettuun maanosaan eli Eurooppaan tulee muista maanosista pakolaisia ja siirtolaisia. Rajoille pitäisi ehdottomasti laittaa sulku.

YK on ennustanut, että Afrikan väestö kasvaa yli 2,5 miljardin vuoteen 2050 mennessä. Hurja väestönkasvu voi tuoda Eurooppaan satoja miljoonia siirtolaisia. Miten tilanteeseen pitäisi mielestänne reagoida?

”Kaikki materiaalinen kehitysapu pitäisi ottaa heti pois Afrikan mailta. Ainoastaan kondomeja saisi jakaa. Kun ihmiset lähtevät Afrikasta, heitä ollaan pelastamassa Välimerellä. Tulee kyynel silmään, kun ajattelee toiminnan järjettömyyttä. Se olisi luonnollista, että edes pieni ylijäämä hukkuisi Välimereen. Mutta sitäkään ei anneta tapahtua"

Teidän mielestänne näitä ihmisiä ei siis saisi pelastaa?

”Ei missään nimessä. Muistan lapsuudestani, kun käpytikkojen kanta oli kasvanut Suomessa niin paljon, että syntyi suurvaellus kohti länttä. Saaristomeren myrskyissä kuoli tuhansittain käpytikkoja, ja rannat olivat niitä täynnä. Siitä lähtien olen ymmärtänyt, että se on ihan oikein. Jäljelle jäänyt käpytikkakanta oli kohtuullinen ja pystyi jatkamaan elämää. Afrikkalaisten liikehdintä on vastaavanlaista kuolinvaellusta.”

Eikö se ole julma ajatus, että näiden ihmisten annettaisiin kuolla?

”Minusta se ei ole julmaa, jos halutaan, että ihminen säilyisi tällä maapallolla. Missään tapauksessa koko valtava lauma ei voi säilyä, mutta kun edes osa pelastuisi. Jokainen siirtolainen ja uusi suomalainen merkitsee niin ja niin montaa perhosta ja pistiäistä ja kasvia, jotka vain lakaistaan pois.”

#28

#41 Re: Re:

04.11.2018 20:43

#39: Seikku Kaita - Re:  

Niin, Espoossahan voi olla toinenkin Timo Soini? Toisaalta, Soini ei yksin ole Valtioneuvosto, mutta ajattelee abortistakin ilman sitä. Ymmärrän oikein hyvin, ettei Soini saisi serlaan panna nimeään. 

Seikku Kaita

#42 Luovutettu, muttei luovutettu!

05.12.2018 16:00

Adressin ensimmäiset noin 40'000 allekirjoitusta on eilen luovutettu ulkoministeriölle. 
Nyt mennään sitten seuraavaa neljääkymmnetätuhatta, ja vaikka nippu paperia on luovutettu, itse asiassa ei olla luovutettu. Taistelu jatkuu vahvana Suomessa ja noin puolessa EU:n jäsenmaista sekä monissa maailman merkittävimmistä valtioista.

Tämän GCM:n lisäksi YK tarjoaa jo seuraavaa hirttoköyttä kaikille itsenäisille kansakunnille:  GCR, Global Compact for Refugees.

Nämä kaksi Uuden Maailmanjärjestyksen  (YK + muut globalistit)  sopimusta kulkevat sikäli käsi kädessä, että pakolaiset koetetaan tahallisesti  sekoittaa käsitteellisesti maahanmuuttajiin.  Näille molemmille kehitellään jotain kansakuntien yli kävelevää "maailmankansalaisuutta",  joka oikeuttaisi valloittamaan korkean elintason maita ilman aseellista selkkausta.  Muistettakoon, että koko YK:n  ainoa johdonmukainen itselleen antama olemassaolon perusta on sotien välttäminen -- joskin lopputulemana nykyisistä menetelmistä lienee seurauksena globaali väkivallan lisääntyminen.


Vieras

#43

17.02.2019 16:50

Toivottavasti äänestäjät tajuaa äänestää hallituspuolueita vastaan keväällä! Luulisi jo riittävän tämä suomen kansan alasajo! Halla-aho pääministeriksi