Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

#2701 ”Naiset, lapset JA ne, jotka eivät vielä tunne Jeesusta Vapahtajaan, välittömästi pelastusveneisiin!

27.04.2012 21:56

http://www.reijotelaranta.fi/data/kuvat/cache/titanic_uppoaa_2.jpg-300x224.jpg...





Titanicista uppoamisesta on 15. huhtikuuta 100 vuotta. Uppoamattomana pidetty laiva vei mukanaan syvyyksiin 1522 ihmistä.

 

Titanicin haaksirikosta selviytyi hengissä 20 prosenttia miesmatkustajista, 74 prosenttia naispuolisista matkustajista ja 52 prosenttia lapsimatkustajista.

 

 

 


PASTORI JOHN HARPER JA TITANIC



John Harper syntyi 29. toukokuuta 1872 kristittyyn perheeseen. Saarnaamisen hän aloitti 17 vuoden iässä. John opiskeli Lontoossa lähetyskoulussa, ja 1896 hän perusti seurakunnan, joka nykyään tunnetaan nimellä Harper Memorial Church. Niiden 13 vuoden aikana, jotka John Harper työskenteli seurakunnassa, sen jäsenmäärä kasvoi 25:stä yli 500:aan.


Vuonna 1912 John Harper, joka oli juuri saanut kutsun Chicagoon Moody Church nimisen seurakunnan palvelukseen, oli matkalla Atlantin yli laivalla, jonka nimi oli Titanic. Mukanaan hänellä oli 6–vuotias tyttärensä.

Titanicin törmättyä jäävuoreen ja ollessa uppoamassa, hän nosti tyttärensä Nanan pelastusveneeseen, mutta ei tehnyt elettäkään noustakseen sinne itse. Sen sijaan hän ryhtyi juoksemaan laivan kannella huutaen: ”Naiset ja lapset sekä ne, jotka eivät vielä tunne Jeesusta Vapahtajaan, välittömästi pelastusveneisiin!”

Eloonjääneet kertoivat, miten John Harper oli sen jälkeen ryhtynyt kertomaan Jeesuksesta jokaiselle, joka suostui kuuntelemaan. Hän oli jatkanut saarnaamista vielä senkin jälkeen, kun Titanicin upottua oli joutunut mereen ja kellui pienen hylynkappaleen varassa. Tuossa vaiheessa hän oli jo antanut omat pelastusliivinsä jollekin toiselle.

Mitä sen jälkeen tapahtui?

Harperin viimeisistä hetkistä kuultiin vasta neljä vuotta onnettomuuden jälkeen. Tuolloin Hamiltonissa, Ontariossa pidetyssä hengellisessä tilaisuudessa eräs mies oli noussut ja alkanut kertoa:

”Olen yksi niistä harvoista, jotka pelastuivat Titanicin törmätessä jäävuoreen ja upotessa. Kun tuona kauheana yönä ajelehdin hylynkappaleella, iso aalto toi luokseni herra Harperin, joka oli kotoisin Glasgowsta. Myös hän ajelehti pienellä hylynpalalla.”

 


”Päästyään lähelleni, Harper kysyi minulta: ”Oletko pelastettu, tunnetko Jeesuksen Kristuksen?” Minä vastasin hänelle. ”En ole.” Tuolloin Harper sanoi: ”Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä pelastut.”

Aallot kuljettivat hänet loitommaksi, mutta jo seuraavat aallot toivat hänet jälleen lähelleni, ja hän kysyi: ”Oletko nyt pelastettu?”

”En,” minä vastasin. ”Jos olen rehellinen, niin en voi sanoa niin.”

”Tuolloin Harper toisti aiemmin sanomansa: ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.” Pian tämän jälkeen hänen voimansa loppuivat, ja hän vajosi syvyyksiin.

 

Siellä minä kelluin hylynkappaleellani yksin pimeässä yössä allani kilometreittäin vettä. Taidan olla viimeinen, jonka John Harperin todistukset saivat uskomaan Jeesukseen Vapahtajana ja pelastajana.”

Mies, joka kertoi Harperin viimeisistä hetkistä, oli yksi niistä kuudesta henkilöstä, jotka täpötäydet pelastusveneet poimivat merestä. Muut 1522, mukaan lukien John Harper, hukkuivat.

 


---
Harper Memorial Baptist Church seurakunnan kotisivuille pääset tästä.
http://www.reijotelaranta.fi/uutisiaja_ajan_merkkeja/pastorin_viimeinen_huuto/

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.04.2012 01:32



Vieras

#2704 Ban Ki-moon antoi Israelille vakavan huomautuksen siirtokuntien rakentamisesta Länsirannalle

28.04.2012 01:39




YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon antoi tiistaina vakavan huomautuksen Israelille laittomien siirtokuntien rakentamisesta miehitetylle Länsirannalle ja kehotti Tel Avivia välttämään provosoivia liikkeitä.

Lähde: FARS
Toimittaja: Heikki Sipilä
26.4.2012, Verkkomedia.org



Ban Ki-moon antoi Israelille vakavan huomautuksen siirtokuntien rakentamisesta Länsirannalle

"Kaikki siirtokuntarakentaminen näillä alueilla on kansainvälisen oikeuden mukaan laitonta", Ban Ki-moon totesi ja sanoi olevansa erittäin huolestunut Tel Avivin toimista miehitetyillä alueilla. Ban totesi, että on kansainvälisen järjestelmän velvollisuus pidättäytyä siirtokuntien rakentamisen kaltaisista provokaatioista miehitetyllä alueella.

Ban Ki-moon huomautti asiasta Israelin ilmoitettua pohjoisella Länsirannalla ja Sansanan eteläosan miehitetyillä palestiinalaisalueilla sijaitsevien Bruchiniin ja Rechelimin etuvartioasemiensa "laillistamisesta"

Noin 350 israelilaista siirtokuntalaista hetkellä asuu tällä hetkellä Bruchinissa ja noin 240 Rechelimissa. Lähes 240 uudisasukasta asuu Sansanassa, joka sijaitsee lähellä al-Khalilin kaupunkia.

Noin 500 000 israelilaista asuu yli sadassa siirtokunnassa, jotka on rakennettu Israelin vuonna 1967 miehittämille palestiinalaisalueille Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa. Uudisasukkaiden määrän odotetaan edelleen nousevan.

Fars News Agency / KOMINFORM

Vieras

#2705 FBI varoittaa nettiyhteyksien katkeamisesta heinäkuun 9. päivä

28.04.2012 01:41



FBI varoittaa nettiyhteyksien katkeamisesta heinäkuun 9. päivä


FBI:n mukaan 'DNS Changer' -virus aiheuttaa yli 350 000 tietokoneen nettiyhteyden katkeamisen maailmanlaajuisesti heinäkuussa. Virus on alkuperältään virolaisen rikollisryhmän käsialaa.

Lähde: The Telegraph
Toimittaja: Janus Putkonen
26.4.2012, Verkkomedia.org



FBI varoittaa nettiyhteyksien katkeamisesta heinäkuun 9. päivä

Yhdysvaltain viranomaiset pääsivät viruksen jäljille viime marraskuussa. Parhaimmillaan virus oli saastuttanut yli 500 000 MAC ja PC-tietokonetta.

Virusta käytettiin ensikerran vuonna 2007, ja se hyödynsi kaapattuja koneita mainosten levittämiseen. Viruksen ominaisuuksiin kuului nettiyhteyden hidastuminen ja virustoiminnan sulkeutuminen - se myös johdatti tietokoneen käyttäjän saastumisen aiheuttajien palvelimelle.

Palvelimen sulkeminen olisi aiheuttanut saastuneiden koneiden internetyhteyden katkeamisen, joten FBI on pitänyt virusserverin toiminnassa, jotta se pääsee jäljille viruksen kantajiin. Palvelimen kautta on ollut saatavissa korjausohjelma.

Nyt USA:n viranomaiset haluavat sulkea palvelimen, koska sen pitäminen päällä maksaa kymmeniä tuhansia dollareita kuukausittain. Heinäkuun 9. päivä palvelin lopulta suljetaan - joka jättää arviolta 350 000 konetta ilman nettiyhteyttä, jotka on edelleen saastuneita viruksesta.

20 000 koneista on Britanniasta, arviolta 85 000 on Yhdysvalloista. Virusoperaation hyöty rikollisille on arviotu 9,1 miljoonan punnan arvoiseksi.


Vieras

#2706 evl. kirkko on sotkeutunut rahoittamaan joukkotuhoaseiden,mm. ydinaseiden, tuotantoa

28.04.2012 01:45




Viesti lainsäätäjille: 'Suomen asevoimien kehitys on selvitettävä ja toimet keskeytettävä'


Eduskunnalle ja valtioneuvostolle

Tiedotusvälineistä on tänään 26.4.2012 kuulunut, että muutamat suomalaiset järjestöt ja evl. kirkko ovat sotkeutuneet rahoittamaan joukkotuhoaseiden tuotantoa, missä ydinaseet ovat keskeisellä sijalla.

Lisäksi on tiedossamme, että Suomen valtion puolustusvoimat on hankkimassa risteilyohjuksia USA:sta noihin Horneteihinsa. Nämä risteilyohjukset ovat tietämäni mukaan sellaisia, että ne voidaan varustaa myös ydinkärjin.

Edelleen on tullut median kautta tietooni, että Suomen valtion puolustuvoimat ovat hankkimassa sotaa käyvästä maasta, Israelista miehittämättömiä lennokeiksi sanottuja ilma-aseita, joiden käyttöä Israel on tietääkseni testannut myös palestiinalaisiin.

(siteeraajan huom: asekauppa sellaisten maiden kanssa, jotka ovat sodassa tai jotka voivat nykytilassaan johtua sotaan, tai ovat tilanteessa, joka ylläpitää sotaa tai sodanomaisia oloja, on laitonta)

Ovatko hallitus ja eduskunta tietoisia, että kaikki edellä mainitut aseet ovat hyökkäysaseita, eivät puolustusaseita? Vai onko niin, että sekä hallitus että eduskunta tietävät näistä asioista, mutta eivät välitä?

 


Ymmärrykseni mukaan Suomi on pyrkinyt esittämään itsensä maailmalle sellaisena maana, joka on malliesimerkki rauhantahtoisesta valtiosta ja eikös vain aseidenriisunnankin ollut tarkoitus istua mukaan kuvaan?

Nämä edellä mainitut seikat ovat erittäin vahvasti ristiriidassa keskenään.



Osallistuminen rahoittajana ydinaseiden tuotantoon, hankkimalla risteilyohjuksia, jotka voidaan varustaa ydinkärjin ja hankkimalla sotaa käyvästä maasta miehittämättömiä lentosota-aluksia Suomi on muuttumassa militaristiseksi valtioksi, jonka rauhantahtoon ja puolueettomuuteen sekä konfliktinvälittäjän ja rauhanpuolustajan ominaisuuten ei voi enää luottaa, ei kansallisesti eikä kansainvälisesti.



Käsittääkseni osa noista Suomen ja Suomessa tapahtuvista tekemisistä ovat ristiriidassa Suomen solmimien kansainvälisten sopimustenkin kanssa. Eivätkä ne taida täyttää edes kansainvälistä ydinaseihin liittyvää sopimustaustaakaan. Otaksuttavasti nuo hankkeet ovat myös ainakin osittain ristiriidassa perustuslaimme alkuperäistä henkeä ja kirjaintakin vastaan.



ESITÄN EDUSKUNNALLE JA VALTIONEVOSTOLLE SEURAAVAA:

Suomen hallituksen ja eduskunnan otettava kaikki edellämainitut asiat käsittelyyn ja keskeytettävä kaikki em. asioihin liittyvät toimet. Ja tämän tulee samalla koskea kaikkia Suomessa toimivia yhteisöjä ja tuotannon sekä rahoituksen järjestäjiä.



Blogiteksti: Juhani Harjunharja
26.4.2012, Verkkomedia.org


Vieras

#2707 64 vuotta Israelin Itsenäisyysodasta; Palestiinan etnisestä puhdistuksesta

28.04.2012 15:13



http://www.pyhamaa.net/uploads/8/5/1/2/851246/yliopistolehti_pappe.pdf

 

Henri Purje haastatteli israelilaishistorioitsija Ilan Pappéa, joka on perehtynyt Israelin arkistoihin, jotka ovat vapautuneet tutkijoiden käyttöön. Israel noudattaa arkistojen salassapidossa samaa 30 vuoden aikaa kuin USA.

Haastattelu Yliopistolehdessä.

 

 

http://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://icahd.fi/wp-...


Vieras

#2708 Jumala ei hyväksy Israelin rotusyrjintää

28.04.2012 15:23

Aineiston tuotanto perustuu kansainväliseen uutisseurantaan, jossa ovat mukana mm. seuraavat uutispalvelut:


Jordanian ja Pyhän Maan evankelisluterinen kirkko
Ihmisoikeusjärjestöjen tietopalvelut:
B'tselem, Palestinian Centre for Human Rights, Human Rights Watch
Kirkkojen maailmanneuvosto
Amerikan evannkelisluterilaisen kirkon Peace Not Walls -kampanja
Yhdysvaltain kristillisen sionismin seurantasivusto Christianzionism.org
Kairos Palestine



Jumala ei hyväksy Israelin rotusyrjintää

24/03/2012



Craig Nielsen on kirjoittanut kirjan Israel, Palestine: A Christian Response.


Mondoweiss on Yhdysvaltojen edistyksellisten tai liberaalien juutalaisten uutispalvelu, joka seuraa Israelin ja Palestiinan tapahtumia. Se on julkaissut kiinnostavia artikkeleita, joissa tehdään yhteenvetoa siitä miten Israelin sionistinen valtio harjoittaa rotuerottelua paletiinalaisia kohtaan.

Aihe herättää paljon vastakkaisia näkemyksiä ja kiistaa. Tässä kirjoituksessa pyritään keräämään faktoja Israelin toiminnasta ja analysoimaan mitä ne mahtavat merkitä niitten uskonnollisten ja eettisten velvotteiden näkökulmasta, joita sekä juutalaisille että kristityille Vanhassa Testamentissa asetetaan.

 

Lukemalla Vanhaa Testamenttia kuka tahansa voi helposti havaita, että Jumala on antanut monia ohjeita siitä, miten juutalaisten tulee elää Jumalan heille lupaamassa maassa. Erityisesti juutalaisia on kielletty ajamasta toista kansaa pakkosiirtolaisuuteen, ottamasta panttivangiksi ja sortamasta siten kuin muinaisia heprealaisia kohdeltiin Egyptissä Mooseksen aikaan. Jumala toistuvasti käskee Israelin lapsia olemaan armahtavaisia ja suvaitsevaisia ei-juutalaisia kohtaan luvatussa maassa ja huolehtimaan heidän oikeuksien toteutumisesta kuin omistaan.



Seuraavassa nostan esimerkkejä Mondoweissin Ilan Pappen dokumentoimista Israelin käytänteistä, joiden pitäisi antaa ajattelemisen aihetta ja soittaa hälytyskelloja niille, jotka haluavat tukea sionistista valtiota ehdoissa ja väittävät Jumalan puolustavan tällaista valtiota (linkit lähteisiin löytyvät kirjoituksen englanninkielisestä alkuperäisversiosta).

 


Israelissa on yli 30 lakia, jotka suoraan tai epäsuorasti mahdollistavat palestiinalaisten syrjinnän ja tekevät heistä kansallisuutensa perusteella toisen tai kolmannen luokan kansalaisia kotimaassaan.

 


93 prosenttia maasta on valtion tai valtiota lähellä olevien organisaatioiden kuten Juutalaisen kansallissäätiön (Jewish National Fund) omistuksessa, jotka syrjivät käytännöissään ei-juutalaisia. Palestiinalaista alkuperää olevien Israelin kansalaisten on erittäin vaikeaa saada käyttöönsä maata asumis-, maanviljely- tai kaupallisessa tarkoituksessa.

 


Israelissa on yli 70 kylää ja palestiinalaisyhteisöä - osa niistä ajalta ennen Israelin valtion perustamista - joilla ei ole hallituksen tunnustamaa virallista asemaa, joihin ei ole järjestetty yhteiskunnan palveluja ja joita ei ole edes merkitty karttoihin.

 

 

Monissa muissa merkittävissä palestiinalaisyhdyskunnissa palvelujen taso on merkittävästi Israelin muita asutuskeskuksia heikompi ja ne saavat huomattavasti vähemmän valtion rahoitusta kuin juutalaisenemmistöiset kaupungit.

 


Israelin perustamisen jälkeen vuodesta 1948 on perustettu yli 600 juutalaisten asuttamaa kuntaa mutta yhtään arabienemmistöistä kaupunkia tai yhteisöä ei ole virallisesti tunnustettu.

 


Israelin hallinnon voimavarat on kohdennettu juutalaisille, ei arabeille. Seurauksena on, että arabiväestön elintaso ja elämänlaatu on Israelin yhteiskunnassa alhaisin kaikilla sosioekonomisilla mittareilla mitattuna.

 


Arabiankielisten koulujen rahoitus on huomattavasti pienempi kuin juutalaisten koulujen. Vuonna 2004 julkistettujen tietojen mukaan panostus oppilasta kohti on kolminkertainen juutalaisten kouluissa.

 


Yhdysvaltain ulkoministeriön uskonnon vapautta käsitellyt raportti vuodelta 2009 toteaa että monien kansallisten ja kuntatason ohjelmien tavoitteena oli pienentään ei-juutalaisen väestön osuutta Jerusalemin asukkaista.

 


Lokakuussa 2010 hyväksyttiin laki, joka antaa pienemmille kunnille mahdollisuuden kieltää asumisoikeus asukkailta, jotka eivät sovi yhteisön henkeen (community's fundamental outlook) rodun, uskonnon tai sosioekonomisen aseman vuoksi. Lain kriitikoiden näkemyksen mukaan lain tarkoituksena oli estää arabien ja ei-juutalaisten asuminen juutalaisissa kaupungeissa.

 


Nakba-laki kieltää valtiota rahoittamasta yhteisöjä, jotka viettävät 1948 Israelin valtion perustamisen yhteydessä tapahtuneen 725 000 palestiinalaisen karkotuksen ja etnisen puhdistuksen muistoa.

The so-called “Nakba Bill” bans state funding for groups that commemorate the tragedy that befell Palestinians during Israel’s creation in 1948, when approx. 725,000 Palestinian Arabs were ethnically cleansed to make way for a Jewish majority state.


Nämä ovat vain esimerkkejä tilanteesta, joka merkitsee sitä, että palestiinalaiset Israelissa ovat toisen luokan kansalaisia. Ilan Pappen kirjassa Unohdetut palestiinalaiset (The Forgotten Palestinians: A History of the Palestinians in Israel) aihetta käsitellään laajemmin.

 



Israelissa on syrjintä toteutuu kolmella tasolla:



1) Ensiksi on lainsäädännöllinen taso, jossa syrjintää harjoitetaan ennenkaikkea jakamalla yhteiskunta niihin, jotka suorittavat asepalveluksen ja niihin jotka eivät. Lain mukaan niillä, jotka eivät suorita varusmiespalvelusta ei ole samoja kiinteistöjen omistusoikeuksia, samoja oikeuksia mm.turvallisuuteen, vakuutuksiin, sosiaalihuoltoon ja yliopisto-opiskeluun.

 

Voi tietysti väittää ettei kysymys ole rasismista, koska kysymys on kansallisesta identiteetistä. On kuitenkin niin, että laki ei koske juutalaisia, jotka eivät suorita varusmiespalvelusta. Käytännössä lait koskevat ainoastaan Israelin arabikansalaisia, jotka on vapautettu varusmiespalveluksesta Israelin armeijassa. Näin ollen kysymyksessä selkeä kansanryhmään kohdistuva lainsäädäntö.

 


2) Toisena syrjinnän muotona on puolilainsäädännöllinen harmaa alue, jossa sovelletaan erilaisia asetuksia ja säädöksiä.

Israel soveltaa koko joukkoa hätätilasäädöksiä, joita voidaan ottaa käyttöön milloin ja missä tahansa. Niitä hyödynnetään tilannekohtaisesti mutta yleensä aina palestiinalaisyhteisöä vastaan. Näin sotilashallinnolla on käytännössä absoluuttinen valta määrätä ihmisten elämästä.

Ihmisiä pidätetään ilman oikeuskäsittelyä, karkotetaan väkivalloin kodeistaan sekä karkotetaan maasta. Taloja tuhotaan ja kotikylä voidaan eristää ja sulkea sotilasalueeksi ilman perusteluja tai valitusmahdollisuuttta. Sotilashallinto voi käytännössä toimia haluamallaan tavalla ilman seurauksia.



Viimeksi näitä hätätilasäädöksiä sovellettiin kun pantiin käytäntöön laki, joka kieltää Länsirannalta kotoisin olevan avioituvaa Israelin (palestiinalaista) kansalaista asumasta Israelissa puolisonsa kanssa. Näin nämä pariskunnat karkotettiin väkivalloin Israelista ja käytännössä tehtiin eräistä Keski-Israelissa sijaitsevista arabikylistä suljettuja alueita, joilta väestö karkotettiin.



3) Syrjinnän kolmas taso koskee palestiinalaisten Israelin kansalaisten päivittäistä asiointia viranomaisissa.

On runsaasti todisteita palestiinalaisten huonosta kohtelusta verohallinnossa, oikeusistuimissa ja poliisin toimesta.

Israelissa tehty tutkimus on aukottomasti todistanut, että palestiinalaiset saavat oikeudessa ankarampia tuomioita samoista rikoksista kuin juutalaiset syytetyt.



Toinen esimerkki on, että poliisi ei ole ampunut juuri ketään juutalaisia pikkurikollisuuden torjunnan yhteydessä, mutta tilastojen mukaan koko joukko palestiinalaisia on menettänyt henkensä poliisioperaatioissa.

Palestiinalaisten kohdalla viranomaisten asenne on yleensäkin on toisenlainen. Se tulee esiin lentokentillä, julkisessa liikenteessä, rautateillä ja maanteillä missä palestiinalaiset ovat jatkuvasti nöyryyttävien turvatarkastusten kohteena tai heitä estetään nousemasta junaa tai lentokoneeseen pelkästään siksi että he ovat palestiinalaisia.



Artikkeli on käännetty englanninkielisestä alkuperäistekstistä kirjoittajan luvalla. ©Craig Nielsen. http://craignielsen.wordpress.com.


Vieras

#2709 Re: Jumala ei hyväksy Israelin rotusyrjintää

28.04.2012 15:44

#2708: - Jumala ei hyväksy Israelin rotusyrjintää

 

Vieläkö kysytte, miksei Jumala ole vielä antanut Maata Israelin haltuun, miksi Israelin yhä täytyy sotia siitä, miksi Jumala sallii raketti-iskut...

Koska Jumala ei palkitse vääryyttä eikä sortoa.

 

Lukemalla Vanhaa Testamenttia kuka tahansa voi helposti havaita, että Jumala on antanut monia ohjeita siitä, miten juutalaisten tulee elää Jumalan heille lupaamassa maassa. Erityisesti juutalaisia on kielletty ajamasta toista kansaa pakkosiirtolaisuuteen, ottamasta panttivangiksi ja sortamasta siten kuin muinaisia heprealaisia kohdeltiin Egyptissä Mooseksen aikaan. Jumala toistuvasti käskee Israelin lapsia olemaan armahtavaisia ja suvaitsevaisia ei-juutalaisia kohtaan luvatussa maassa ja huolehtimaan heidän oikeuksien toteutumisesta kuin omistaan.


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.04.2012 23:55



Vieras

#2711 Re: HEPREANKIELINEN NETTI-TV ALOITTAA

29.04.2012 14:28


Vieras

#2713 Uusi verkkolehti keskustelee uskonnosta www.kirkonkellari.fi

30.04.2012 16:42


Uusi verkkolehti keskustelee uskonnosta

30.4.2012 15:19 | 3 | HELSINGIN SANOMAT

Uusi verkossa ilmestyvä aikakauslehti Kirkonkellari tarjoaa foorumin asia- ja arvokeskusteluun Suomessa.

"Olemme kiinnostuneita kirkosta, kulttuurista, politiikasta – siis elämästä ylipäänsä", kertoo päätoimittaja Kari Latvus. Hän on myös Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan eksegetiikan lehtori ja dosentti.

Kirkonkellari ilmestyy joka toinen viikko. Toimitusryhmään kuuluvat myös mm. Mikko Sulander, Kaisa Raittila, Mikko Malkavaara, Raimo Turunen, Johanna Korhonen ja Terhi Paananen.

Ensimmäisessä, torstaina ilmestyvässä numerossa pohditaan muutosta kirkossa ja Suomessa. Myöhemmin kesällä käsitellään ainakin lestadiolaisuutta sekä uskonnollista turismia.

Kirkonkellaria julkaisee Kellarimedia, ja se on vapaasti luettavissa verkko-osoitteessa www.kirkonkellari.fi

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.04.2012 16:43


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.04.2012 16:44



Vieras

#2716 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

30.04.2012 16:46


AANANTAI 30.04.12

1. PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu sanoi eilen, että hän tulee esittämään vaalipäivää lähiviikkojen aikana. Hänen valmiutensa osoittanee, että vaaliasia oli jo muhimassa hänenkin mielessään, mutta hän odotti jonkun toisen vaativan sitä. Ynetnews arvioi, että mahdollisia vaalipäiviä ovat joko elokuun 14. tai syyskuun 4. päivä. Hänen kerrotaan todenneen, että jos kerran pitää mennä vaaleihin, tehdään se mahdollisimman pian ja joutuisasti.
Hallitusyhteistyön nimettömänä pysytellyt edustaja arvioi, että arpa on heitetty, eikä siitä ole enää paluuta takaisin, vaalit ovat muutaman kuukauden sisällä. Hän selitti, että ns. Tal-lakiesitys on siinä määrin ristiriitainen, ettei siitä mitenkään päästä sopimukseen.
Likudin edustajat tuntuvat suosivan elokuun vaaleja, toiset pitävät syyskuuta parempana. Tämän katsotaan tarkoittavan sitä, että Likudin edustaehdokkaat valitaan kesäkuussa.

Vieras

#2717 Re: ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

30.04.2012 16:59

#2716: - ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

 

Saattaa olla huono ajankohta Bibi Netanyahulle.  Siihen mennessä hänen miljoona-kavallusjuttunsa on tullut oikeuden käsittelyyn - ja mitä todennäköisimmin tuomio on langettava:

 

 

Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua

02.03.2012

Rahoitussotkut piinaavat Israelin Netanjahua

2.3.2012 12:54 | 0 | HELSINGIN SANOMAT
Israelin valtion tilintarkastajat ovat jo 11 kuukauden ajan hissukseen tutkineet, mistä pääministeri Benjamin Netanjahu on saanut rahaa ylellisiin matkoihin, loistohotelleihin ja kampanjointiin, Haaretz.com-verkkolehti kertoi perjantaina.

Netanjahua on alkuviikosta kuulusteltu matkoista, jotka lehti leimaa nimellä "Bibi-Tours". Bibi on Netanjahun etunimestä luotu lempinimi.

Kuulusteltavina ovat olleet myös Netanjahun avustajat viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Haaretzin tiedon mukaan rahoittajat olivat liikemiehiä ja "lahjoittajia".

Israelilainen televisiotoimittaja väittää Netanjahun perheen saaneen yksityistä hyötyä myös valtion varoista.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Rahoitussotkut+piinaavat+Israelin+Netanjahua/a1305556848995

 

 

Netanyahu on siis tehnyt miljoonien edestä luxusmatkoja luxushotelleissa Sionistien rahoilla, MUTTA ON LISÄKSI KAKSOISLASKUTTANUT  MATKANSA VALTIOLTA.

State comptroller secretly quizzed Netanyahu in 'Bibi-Tours' probe

02.03.2012 17:18

 

This story is by:

http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.413027.1329299417!/image/22064585.jpg_gen/d...

Yossi Verter



The State Comptroller's Office secretly questioned Prime Minister Benjamin Netanyahu this week about his alleged financial improprieties over the last decade or so, sources told Haaretz.

This is the first time Netanyahu has been questioned in the so-called Bibi Tours probe, which began around 11 months ago amid allegations that he had traveled at the expense of businessmen and donors, that some of his trips had been double-billed and that he had illegally obtained campaign funds.


http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.415978.1330643205!/image/3662699185.jpg_gen...


The interview, which lasted for about two and a half hours, was held on Monday in the prime minister's Jerusalem office, the sources said. Neither the Prime Minister's Office nor the comptroller's office gave a statement to the press afterward.

In recent months the comptroller interviewed several of Netanyahu's former advisers and aides who had worked with him in the past 10 years during his terms as finance minister and opposition leader.

The aides and advisers testified about the ways Benjamin and Sara Netanyahu's luxury trips abroad were financed, how the money was transferred and how the couple's expenses for their flights and luxury hotels were covered.

Meanwhile, Netanyahu's attorneys gave the comptroller's office documents, receipts and invoices related to the Netanyahus' trips abroad over the past six years, in a bid to prove that nothing improper was done.

Legal sources said on Thursday that Netanyahu's interview was probably the final stage of the investigation and he would receive a first draft of the comptroller's report in a month or two.

State Comptroller Micha Lindenstrauss is due to retire in four months and is expected to release the final report on the probe before he does.

http://www.haaretz.com/print-edition/news/state-comptroller-secretly-quizzed-netanyahu-in-bibi-tours-probe-1.415964

 

 

 

JOS PITÄÄ PAIKKANSA ETTÄ STATE CONTROLLER MICHA LINDENSTRAUSS HOITAA TAPAUKSEN KÄSITTELYN ENNEN ELÄKKEELLE JÄÄNTIÄÄN

>> NETANYAHUN KANSANSUOSIO SAATTAA LASKEA ROMAHDUSMAISESTI JUURI ENNEN VAALEJA.

 

TÄMÄ ANTAA EDUN ESIM. JUURI KADIMAN MOFAZILLE, JOKA ON JO ANTANUT LAUSUNNON, ETTÄ MIKÄLI HÄNESTÄ TULEE UUSI PÄÄMINISTERI, HÄN TULEE ANTAMAAN PALESTIINALAISILLE KAIKEN (MAAN), MITÄ HE PYYTÄVÄT.

 

ODOTAMME MIELENKIINNOLLA, MITÄ JUMALA ON TEKEMÄSSÄ. ONKO HÄN PETTYNYT NETANYAHUUN, KUTEN HÄN PETTYI SAULIIN KUNINKAANA, JA SIIRTÄMÄSSÄ TEHTÄVÄÄN TOISTA HENKILÖÄ.

 

 


Vieras

#2718 Netanyahun isä revisionistisen sionismin aktivisti Benzion Netanyahu kuollut

30.04.2012 17:03


Pääministeri Benyamin Netanyahun isä revisionistisen sionismi aktivisti Benzion Netanyahu kuoli 102 vuoden ikäisenä maanantaiaamuna. Hän toimi aikoinaan Zeev Jabotiskyn sihteerinä, jolta hän oppi ”puhtaan sionismin”, kuten Knessetin puhemies Reuven Rivlin totesi lisäten, että hänelle sionismi oli sionismia, vaikka Benyamin pääministerinä on käytännössä joutunut kehittämään sionismin ideaa. Benzion Netanyahu syntyi 1910 Varsovassa Puolassa. Hän oli Cornell yliopiston kunniaprofessori emeritus. Hän meni naimisiin 1944 Tzila Zegalin kanssa. Avioliitto kesti Tzilan kuolemaan asti 2000. He asuivat Jerusalemissa. http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=268023


Vieras

#2719 Revisionistinen sionismi / Wikipedia

30.04.2012 17:05



Revisionistinen sionismi


Revisionistit olivat Ze'ev Jabotinskyn johtama ryhmä, joka vaati juutalaisen armeijan luomista Palestiinaan, jotta britit voitaisiin pakottaa hyväksymään sionistien tavoitteet.

Työväensionistit pitivät liikettä fasistisena.

 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sionismi

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.04.2012 19:36


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.04.2012 20:35



Vieras

#2722 Taas yksipuolista uutisointia! YLE muokkaa kaikki ilmauksensa Israel-myönteisiksi vastoin faktoja!

30.04.2012 22:42



Israel rakentaa Libanonin vastaiselle rajalle muurin




Kuluneen vuoden aikana Israelin ja Libanonin joukot ovat ajautuneet tulitukseen toistensa kanssa usempaankin kertaan.

Israel loukkaa jatkuvasti Libanonin ilmatilaa, josta uutisoidaan usein Lähi-idän lehdistössä. Israelin armeija vahingotti kymmeniä henkilöitä rajamielenosoituksissa vuosi sitten - tilanne on jatkunut kireänä myös maan merialuerajoilla - sodanuhasta on raportoinut Libanonissa toimivan YK:n johtajisto.

??? - Tätäkö se on sitten YLE:n uutisoima "yhteistyö?"

???- Mihin sitten perustuu väitös Israelin kaupungin joutumisesta usein tulituksen kohteeksi, siitä ei minulla, joka seuraan jatkuvasti tilannetta Libanonin ja Israelin välisellä rajalla, ole rehellisesti sanottuna pienintäkään aavistusta. Metullan kaupunki kun ei ole esiintynyt alueelta kertovissa uutisissa käytännössä koskaan.

???- YLE:n mainitsema "äärijärjestö Hizbollah" on todellisuudessa kansan vaaleissa valitsema Libanonin hallituspuolue, joka on myös maan johtava kansanliike.

???- Israelin hyökkäys laillista hallituspuoluetta vastaan on eittämättä hyökkäys maata, eikä sen yhtä puoluetta vastaan, kuten YLE ja länsimedia jatkuvasti asian muotoilee.

 



Voin vain todeta, "hohhoijaa" - onpa yksipuolisesti Israel-myönteinen uutinen YLE:ltä, taas kerran.

 



Janus Putkonen

30.4.2012 11:10





Ote alkuperäisestä uutisesta:


Israelin ja Libanonin rajalle rakennetaan muuri


Israelin ja Libanonin välille rakennetaan muutamia kilometrejä pitkä muuri. Sen tarkoituksena on suojata Metullan kaupunkia. Maat ovat periaatteessa sotatilassa, mutta niiden armeijat tekevät silti yhteistyötä ???

Israelin armeija on aloittanut muurin rakentamisen Libanonin-vastaiselle rajalle. Muurista tulee useita kilometrejä pitkä. Muuri ei kuitenkaan kata koko rajalinjaa. Sen päätarkoitus on suojella Israelin puolella rajalinjaa sijaitsevaa Metullan kaupunkia, joka on usein Libanonin puolelta tulevan tulituksen kohteena ???

Uutistoimisto AFP:n mukaan Israelin armeija on sopinut asiasta Libanonin armeijan ja paikallisen YK-osaston, Unifilin kanssa. Israel ja Libanon ovat ovat periaatteessa sotatilassa, mutta maiden armeijat tekevät säännöllistä rajavalvontayhteistyötä YK:n johdolla.

Muurista on määrä tulla useita metrejä korkea. Rakennustyö vie muutamia viikkoja. Israelin asevoimat hyökkäsi vuonna 2006 islamilaisen äärijärjestön Hizbollahin??? kimppuun, jolloin kuoli 1 200 ihmistä Libanonissa ja 160 Israelissa.

Israel on rakentanut suojamuurin Länsirannalle erottamaan juutalaisalueet palestiinalaisten maista. Muuri on nostattanut ankaria vastalauseita ihmisoikeusaktiiveilta.

YLE


Vieras

#2723 Re: Taas yksipuolista uutisointia! YLE muokkaa kaikki ilmauksensa Israel-myönteisiksi vastoin fakto

30.04.2012 22:53

#2722: - Taas yksipuolista uutisointia! YLE muokkaa kaikki ilmauksensa Israel-myönteisiksi vastoin faktoja!

 

Niin, sitä voi olla yksipuolinen kahteen suuntaan.

Jos kertoo toisen puolen kokemuksen, niin vastapuoli syyttää yksipuolisesta uutisoinnista.

Kaksipuolisia totuuksia ei ole olemassa. Kaikki totuudet ovat vain ja ainoastaan yksipuolisia.

Miksi?

Koska ei ole olemassa ihmistä, joka hyväksyisi todeksi, aidoksi kokemukseksi myös vastapuolen totuuden.

On olemassa VAIN MINÄ, MINÄ YKSIN, JA MINÄ EIKÄ KETÄÄN MUUTA.

 


Vieras

#2724 Re: Re: ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

30.04.2012 23:02


Vieras

#2725 Pioneer of global peace studies hints at link between Norway massacre and Mossad

30.04.2012 23:06



Pioneer of global peace studies hints at link between Norway massacre and Mossad

In several anti-Semitic remarks, Norwegian sociologist Johan Galtung also defends 'The Protocols of the Elders of Zion' and says Jewish influence was one of the factors leading to Auschwitz.

http://www.haaretz.com/

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…