Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.

Kristilliset arvot hukassa

#1801 Re: Konsertti ja vuosikokous ke 22.2.2012

23.02.2012 04:24

#1791: Juhani Starczewski - Konsertti ja vuosikokous ke 22.2.2012 

 Harvinaisen tökeröä kielenkäyttöä kokouksen puheenjohtajalta väistyvää puheenjohtajaa kohtaa. Kyllä sen huomaa kuka on kilvoituksensa käynyt ja kenellä se on vielä edessä.

SANA

#1802 TÄLLE PÄIVÄLLE

23.02.2012 07:17

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 23.02.2012
------------------------------------------------------------------------

He kulkevat kaupungista toiseen ja sanovat: "Lähtekää tekin mukaan, menkäämme yhdessä Jerusalemiin uhraamaan Herralle ja etsimään häneltä armoa, rukoilemaan Herraa Sebaotia." Ja kaikkialta kuuluu
huuto: "Minä tulen mukaan!" Kansanjoukot ja mahtavat kansat saapuvat Jerusalemiin rukoilemaan minua, Herraa Sebaotia, uhraamaan minulle ja etsimään minulta apua.

Sak. 8:21-22

Vieras

#1803 Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta!

23.02.2012 12:25




Kirjoita adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta!

http://www.adressit.com/adressi_paivi_rasasen_ministeriviran_puolesta

http://www.kd.fi/KD/weblehti/fi/kuvat/artikkelit/Ministeri-Paivi-Rasanen_kuva-Ha...





Päivi Räsänen ei ehkä vetänyt oikeasta narusta, kun ehdotti ravintoloiden sulkemisaikoja aikaisemmaksi, mutta mielestäni Räsänen teki hatun noston arvoisen suorituksen, kun uskalsi puhua edes jostakin alkoholin seurannaisilmiöistä. Nykyajan politiikot kun ovat yleensä ympäripyöreitä mielipiteiltään, eivätkä uskalla oikeasti ottaa julkisesti asioihin kantaa, varsinkaan kun kyse on alkoholista. Alkoholin haittavaikutukset yhteiskunnalle ovat valtavan suuret, mutta miksi niistä ei voi, tai saisi puhua? Tämä adressi onkin osoitettu Päivi Räsäsen tueksi, vastavoimaksi adressille, joka vaati Räsäsen erottamista ministerin tehtävistään.

Alkoholin nauttiminen ja ravintolaillat ovat olennainen suomalainen rentoutumistapa, mikä ei ole itsessään väärin. Alkoholiin suhtautuminen yleisellä tasolla on kuitenkin Suomessa muuttunut viime vuosina mielestäni väärään suuntaan. Enenevissä määrin uutisoidaan esimerkiksi liikenneonnettomuuksista ja väkivaltaisista teoista, joissa alkoholilla on ollut vaikutusta asioiden kulkuun. Myös enenevissä määrin puhutaan nuorten päihdekierteistä ja syrjäytymisistä ja lähes aina näissäkin tapauksissa asian pohjalla tai lisukkeena on alkoholi. Kuitenkaan kukaan ei ota kantaa, varsinkaan korkealla taholla, itse alkoholin käytön hillitsemiseksi, vaan päättäjät puhuvat alkolukoista ja mitättömistä alkoholiveroista, millä ei ole oikeasti vaikutusta alkoholin käyttöön ja siihen suhtautumiseen. Mielestäni juuri alkoholiin suhtautuminen pitäisikin olla paria astetta vakavempaa Suomessa, jotta näitä haittailmiöitä saataisiin vähennettyä.

Jos ajatellaan vuosia taaksepäin, niin rattijuopumukset olivat harvinaisempia ja oikeastaan vain "tosijuoppojen" tekosia. Nykypäivänä tuntuu, että rattijuopumusta pidetään enintään pienenä hölmöilynä ja siitä on tullut ihmisille lähes tapa. Rattijuopumuksilla saatetaan jopa ylpeillä.

Nuoret käyttävät enemmän alkoholia, kuin ennen. Sen ei anneta kuitenkaan häiritä, vaan siitä tulee päivä päivältä normaalimpaa. Tämä vapaa alkoholin käyttö vie kuitenkin useita nuoria kokeilemaan kovempia aineita ja lopulta päihdekierteeseen. Tämä johtaa lähes aina myös syrjäytymiseen. Nuorten syrjäytyminen on Suomessa nykyään yksi suurimmista yhteiskunnallisista rasitteista.

Nämä ajatukset eivät ole varmasti parhaalla tavalla kiteytettynä ja asiota olisi varmasti voinut tuoda enemmän ja erillä tavalla esille, mutta suurin pointti tässä on kuitenkin se että annan täyden tuen Päivi Räsäselle, joka uskaltaa korkeassa virassa ottaa kantaa alkoholin yhteiskunnallisiin haittavaikutuksiin. Ei ole oikein, että jos joku julkisesti puhuu alkoholin käytön hillitsemisen puolesta, niin se tuomitaan. Alkoholilla on kuitenkin niin paljon haittailmiöitä, että on oikein että suhtautuminen siihen saadaan vakavemmaksi.

Jos olet jollakin asteella samaa mieltä näistä asioista, niin ole hyvä ja kirjoita adressi, jotta saadaan tuettua Päiviä ja muita henkilöitä jotka uskaltava ottaa esille yhteiskunnallisia vakavia asioita! Päivi on rohkea ja hyvä ministeri!

 

Veeti K

 

http://www.adressit.com/adressi_paivi_rasasen_ministeriviran_puolesta

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 12:31



Vieras

#1805 HEPREANKIELINEN NETTI-TV

23.02.2012 16:30



22.02.2012 14:00

VOISITKO AUTTAA HEPREANKIELISEN NETTITV-KANAVAN TESTAUKSESSA?

Avainmedia käynnistää maailman ensimmäisen hepreankielisen nettitv-kanavan 1.3.2012! Viimeiset tarkistukset ovat menossa. Parhaillaan testaamme tärkeää vaihetta eli nettikanavan kuormitusta ja olisimme hyvin kiitollisia, jos voisit auttaa tässä.



Tehtävä on helppo, mutta suuri apu meille.

Klikkaa Israel Chai -kanavan testisivua http://israelchai.tv/tvmode.php ja pääset seuraamaan hepreankielisiä testiohjelmia. Parhaimman testituloksen saamme, kun katsojia on mahdollisimman paljon, joten voit pyytää ystäviäsikin auttamaan tälla tavoin lähetystyössä ja evankelioivan nettitv-kanavan käynnistämisessä juutalaisille!

Avainmedia kiittää avustasi!



Vieras

#1806 HEPREANKIELINEN NETTI-TV ALOITTAA

23.02.2012 16:34



22.02.2012 11:00

KOLMAS KERTA TODEN SANOI HEPREANKIELISESSÄ NETTI-TV-HANKKEESSA

Ristin Voitto -lehdessä viikolla 8 julkaistu Heikki Salmelan kirjoittama artikkeli


Uusi kanava haluaa tehdä Jeesuksen tutuksi profeettojen ennustamana Israelin Messiaana.

Jos Israel Chai olisi teelaatu, sen aromia saatettaisiin luonnehtia ilmaisuilla "monimuotoinen", "virkistävä" ja "pitkä, unohtumaton jälkimaku".

 


Todellisuudessa Israel Chai (Israel elää) on suomalaisen Avainmedian ja Israelissa toimivien messiaanisten seurakuntien netti-tv-kanava, jonka lähetystoiminnan on tarkoitus käynnistyä maaliskuun alussa.

 



Yllämainittujen, tee-esitteistä poimittujen adjektiivien kaltaiseen vaikutukseen kanavan taustajoukot kuitenkin pyrkivät.

Tavoitteena on juutalaisten evankelioiminen hepreaksi, messiaanisten uskovien opettaminen sekä Israelin ja Lähi-idän tilanteen tarkasteleminen Raamatun valossa, hanketta koordinoiva Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron luettelee.

- Lisäksi haluamme tuoda julki messiaanista näkökulmaa kristillisyyteen sekä todistaa Jumalan voimasta, joka pystyy muuttamaan juutalaisen ja arabin siten, että he voivat elää rauhassa yhdessä.

Kanava itsessään on viimeksi mainitusta hyvä esimerkki. Aaron on Israelin arabi, ja hänen taustansa ja hepreantaitonsa ovat osaltaan johtaneet suomalaisten vetovastuuseen hankkeessa.

Käynnistyessään Israel Chai on maailman ensimmäinen hepreankielinen ympärivuorokautinen nettitelevisiokanava.

 



Oikealla tavalla haastavaa

Pääpaino kanavan sisällössä on evankelioivissa ohjelmissa. Niihin sisältyy muun muassa Raamatun, juutalaisten historian ja juutalaisen Vanhan testamentin selitysteoksen, Talmudin, tarkastelua.

Juutalaista uskonnollista perinnettä pyritään ravistelemaan vähän samaan tapaan kuin islamia ja Koraania ravistellaan muslimeja evankelioivissa ohjelmissa.

Tavoitteena on ei-messiaanisten katsojien sytyttäminen Raamatun lukemiselle.



- Haastavaa sisältöä täytyy olla, oikealla tavalla. Keskivertojuutalainen ei tiedä Raamatusta, ei edes Vanhasta testamentista, yhtään mitään. Uskoon tulleet sanovat poikkeuksetta, että he eivät ole koskaan tienneet, että kristillisyys on oikeasti tällaista, Aaron kertoo.



Lisäksi luvassa on muun muassa musiikkia, uskoontulotodistuksia ja jumalanpalvelustaltiointeja messiaanisista seurakunnista. Myöhemmin ohjelmakarttaa on tarkoitus täydentää esimerkiksi suorilla lähetyksillä, joihin katsojat voivat soittaa ja esittää kysymyksiä.

 



Arabiankielellä symbolista merkitystä

Pääkielen heprean lisäksi ohjelmissa kuullaan arabiaa, hepreaksi tekstitettynä. Aaron uskoo, että kielellä on symbolista merkitystä etenkin ex-muslimien uskoontulotodistuksissa, joita halutaan näyttää osoituksena Messiaan muuttavasta voimasta.

 


Vaikka kanavalla näytetään joitakin ulkomaalaisten medialähetysjärjestöjen ohjelmasarjoja, päävastuun ohjelmantuotannosta kantavat noin kymmenen messiaanista seurakuntaa yhdessä kahden palkatun henkilön kanssa. Tekemistä riittää, sillä tarkoituksena on saada ohjelmavirtaan neljä tuntia uutta sisältöä joka päivä.

Lisäksi seurakunnat huolehtivat kanavan saamista palautteista ja jälkihoitotyöstä. Avainmedian roolina on ollut hankkeen koordinointi, rahoituksen hankkiminen sekä kumppaniyhteisöjen kouluttaminen.

 



Idea hepreankielisestä kristillisestä tv-kanavasta syntyi eri tahoilla noin neljä vuotta sitten. Aluksi pyrkimyksenä oli lähettää ohjelmia satelliitin kautta, mutta ajatuksesta luovuttiin muun muassa kustannussyistä.

Nettilähetyksetkin oli tarkoitus päästä aloittamaan jo kahtena edellisenä keväänä, mutta kummallakin kerralla hankkeessa päädyttiin ottamaan tuntuva aikalisä. Avainmedia-lehden taannoisen jutun mukaan tuskin millään muulla järjestön evankelioimisprojektilla on ollut ylitettävänään yhtä suuria esteitä.

 



- Mukana on ollut taloudellisia hankaluuksia mutta myös vaikeuksia löytää oikeita henkilöitä. Myös messiaanisten seurakuntien osaaminen ja ymmärrys tämänkaltaisesta mediatyöstä on ollut lapsenkengissä, Aaron kertoo.

- Nyt rahoitusta on saatu muun muassa Sveitsistä, Etelä-Koreasta ja Suomesta. Ohjelmatuotanto kaipaa toki edelleen tukea.

 


Israelissa arvioidaan olevan 10-15 tuhatta messiaanista juutalaista. Suurin osa maan asukkaista ymmärtää hepreaa, vaikka huomattavan osan äidinkieli onkin arabia, venäjä tai englanti.

Lahjani Israel Chai -kanavalle viitteellä 2 3020 7


Vieras

#1807 Armahtakaa ja anteeksiantakaa toisillenne, sionistit! Muistakaa Yeshuan ARMO!

23.02.2012 18:10


Ei tarkoitus ole seurata "kristillisiä arvoja", vaan Jeesusta, joka on Persoona.

Jeesus ei tuominnut ketään, vaan Hän sanoo: "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi."

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 18:24


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 18:25


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 18:30


Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1811 Re: Konsertti ja vuosikokous ke 22.2.2012

23.02.2012 20:22

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 20:52


Tiedoksi:

#1814 Keski-Suomen Israel-päivä Keuruun kirkossa 19.2.2012

24.02.2012 12:32

Tiedoksi:

#1815 KOSHER ON AARRE :

24.02.2012 12:37

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.02.2012 20:35


Nyt on toiminnan aika!

#1817 Aihe on: Israelin puolesta, Iran pitää pysäyttää nyt!

24.02.2012 21:21

Linkissä alla voit halutessasi allekirjoitaa adressin, joka lähetetään suoraan Obamalle Valkoiseen taloon.
http://www.stopiran.org/
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1818 Ystävyysseurojen ystävänpäiväjuhla 14.02.2012

24.02.2012 22:55

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1819 Konsertti ja vuosikokous 22.2.2012

25.02.2012 01:07


Vieras

#1820 Israel-tapahtumia

25.02.2012 13:50




http://israel-piirit.50webs.com/index.html

Jürgen Bühler Suomessa 21-26.2.2012
ICEJ:n pääjohtaja



Israel-päivä Malmilla 25.2.2012 klo 10-15
Klo 10 Opetus aiheesta "Takaisin kotiin", Raili Tanskanen ja ylistystanssiryhmän esityksiä.
Klo 11:30 Rukousta Israelin ja Euroopan juutalaisten puolesta.
Malmin Saalem, Malmin Asematie 3, Helsinki



Israel-teemaristeily 9-10.3.
Pekka Sartola, Leo Meller. Musiikki: Viktor Klimenko.



Israel vuonna 5772 -luentosarja 13.3. klo 18
"Israel juutalaisen koulun opetuksessa", apulaisrehtori Daniel Weintraub
Helsingin yliopisto, päärakennuksen sali 13, Fabianinkatu 33 (3. krs), Helsinki



Israel-tapahtuma Espoossa 17.3.
Alkaen klo 15. Hannu Takkula sekä Juha Ketola ICEJ:stä ja klo 18 tilaisuudessa Pasi Turunen Patmos lähetyssäätiöstä ja Harri Kröger Vantaan kotikirkolta. Mukana myös Irma & Kyösti Frestadius, Jukka Rahkonen, Risto Huvila, jne. Musiikki: Uusi laulu.
Espoon helluntaiseurakunta, Luomanportti 8, Espoo



Michael Utterback Suomessa 29.3.-4.4.2012
Ministry to Israel:in johtaja

 


Israel vuonna 5772 -luentosarja 24.4. klo 18
"Israel - sosiaalisen median ja teknologian edelläkävijä", mediatutkija Lilly Korpiola
Helsingin yliopisto, päärakennuksen sali 13, Fabianinkatu 33 (3. krs), Helsinki



Davar-juutalaistyön tilaisuuksia



Israel-työ ry:n tilaisuuksia



Säännöllisesti kokoontuvia Israel-rukouspiirejä pääset katsomaan  linkistä

http://israel-piirit.50webs.com/piirit.html

 



http://israel-piirit.50webs.com/index.html


Vieras

#1821 Lähde Israel-teemaristeilylle Pekka Sartolan ja Leo Mellerin seurassa.

25.02.2012 13:53


Lähde Israel-teemaristeilylle Pekka Sartolan ja Leo Mellerin seurassa.


Silja Europalla, Itämeren suurimmalla matkustaja-alauksella. Lähtö Turusta Silja-terminaalista 9.3.2012 klo 20.15 ja paluu 10.3. klo 19.15

Vahva opetusohjelma, vastuussa Pekka Sartola ja Leo Meller (jonka useamman raamattutunnin joukossa nämä kaksi: Presidentin vaalien tulos ja Raamatun profetiat Suomen kohtalosta ja Vuosi 2012 Jumalan ja p*rkeleen ennustuksissa), mukana (mahdollisesti) Hannu Takkula, musiikissa Viktor Klimenko.

Nämä risteilyt ovat olleet huippusuosittuja, läheskään kaikki halukkaat eivät ole aina mahtuneet mukaan, joten pidä kiirettä.

Hinnat alkaen 89€/hlö hyttikategoriasta riippuen. Hintaan sisältyy mm. hytti, meno-paluu, tulokahvi ja sämpylä tai vast. meriaamiainen, lounasbuffet, kokouskahvit ja seminaarimaksut.

Tilaisuudet pidetään aluksen upeassa Teater Europassa, jossa on mukavat tuolit ja erinomainen akustiikka (TV-kuvaus/Patmos Lähetyssäätiö).

Ilmoittautumiset:
Puh. 010-8266890, 010-826 6823, ryhmat.Is@smt.fi
Virallinen matkanjärjestäjä: Suomen Matkatoimisto Oy, Turku.
Kuulet ja koet mitä et löydä maissa!

Vieras

#1822 Yhteiskristillinen Israel-tapahtuma Espoon helluntaikirkolla la 17.3. klo 15 alkaen

25.02.2012 13:55




Israelpiiri - Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat.
(Ps. 122:6)

EtusivuTulevat tapahtumat

Israelpiiri on espoolaisten kristittyjen yhteisö, joka aktiivisesti edistää raamatullista Israel-tietoutta ja kristillistä sionismiä järjestämällä erilaisia tilaisuuksia sekä siunaamalla Israelia niin käytännön avustustoimenpitein kuin rukouksinkin. Uskomme, että tämän ajan Israelilla on merkittävä osa Jumalan lunastussuunnitelmassa, eikä kirkko ole korvannut Israelia, vaan Jumala tulee osoittaman pyhyytensä kaikille kansoille Israelin maan ja juutalaisen kansan kautta.
TIISTAI, 21. HELMIKUUTA 2012

Yhteiskristillinen Israel-tapahtuma Espoon helluntaikirkolla la 17.3. klo 15 alkaen

Espoon helluntaiseurakunnan Israelpiiri järjestää yhteiskristillisen
Israel-tapahtuman lauantaina 17.3. klo 15 alkaen.


Puhujavieraina klo 15 tilaisuudessa europarlamentaarikko Hannu Takkula ja Juha Ketola ICEJ:stä, ja klo 18 tilaisuudessa Pasi Turunen Patmos lähetyssäätiöstä ja Harri Kröger Vantaan kotikirkosta. Lisäksi mukana Kyösti & Irma Frestadius, Jukka Rahkonen, Risto Huvila, Pekka Ruokomäki ja Sinikka Tinell. Musiikissa Uusi laulu.

Osallistumismaksu 15€, sis. välipalan, maksetaan paikanpäällä. Klo 18 tilaisuuteen ei pääsymaksua. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan siunaamaan Israelia ja kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja Lähi-idän tapahtumista Raamatun valossa.

Ajo-ohjeet: www.espoohsrk.fi

http://israelpiiri.blogspot.com/2012/02/yhteiskristillinen-israel-tapahtuma.html




Vieras

#1823 ISRAEL-LINKKEJÄ

25.02.2012 13:57




ISRAEL-LINKKEJÄ

Ajanteos Pekka Sartolan sivut
European Coalition for Israel
International Christian Embassy Jerusalem
International Christian Zionist Center
Israel High Tech Industry Association
Israel Ministry of Tourism
Israel-rukouspiirit Suomessa
Israelin suurlähetystö Helsingissä
Jerusalem Institute of Justice
Jerusalem Post
Jews for Jesus
King of Kings -seurakunta Jerusalemissa
Learn from History
Livets Ord Israel-raportti suomeksi
Suomen suurlähetystö Tel-Avivissa
TV7 Israel news

http://israelpiiri.blogspot.com/2012/02/yhteiskristillinen-israel-tapahtuma.html


Vieras

#1824 Israel- ja juutalaistyön koulutusohjelma

25.02.2012 14:00



JUMALAN SANA JA JUUTALAISET JUURET

Iso Kirja -opistolla Keuruulla järjestetään jo neljännen kerran kolmen jakson pituinen Israel- ja juutalaistyön koulutusohjelma, joka on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille - nuoret, opiskelijat, aktiolaiset, seurakuntalaiset ja lähetysvastuuhenkilöt sekä vanhimmat ja pastorit.

Koulutus sopii myös niille, jotka haluavat tutustua VT:n Raamatullisiin juuriin, vaikkeivät suuntautuisikaan suoranaisesti Israel-työhön. Israel-koulutus soveltuu myös jokaiselle suomalaiselle seurakuntataustasta riippumatta.

Opinpolun ohella opiskelijoille suositellaan tutustumista juutalaisuuteen mahdollisesti
tarjotulla kenttäjaksolla sekä muilla aiheeseen liittyvillä kursseilla.

Davar-koulutuksen esite (pdf)
http://www.helluntaiseurakunta.fi/filebank/9845-Davar_2012.pdf

http://www.davar.fi/koulutus




Vieras

#1825 Michael Utterback Suomessa 29.3.-4.4.2012 / Ministry to Israel:in johtaja

25.02.2012 14:03

MICHAEL UTTERBACK

To 29.3. Tampere klo 18.00 Vapaakirkko, Puutarhakatu 17
Pe 30.3. Jyväskylä klo 18.00 Huhtasuon kirkko, Nevakatu 6
La 31.3. Kuopio klo 16.00 Vapaakirkko, Kemilänrinne 3
Su 1.4. Nilsiä klo 11.00 Helluntaiseurakunta, Nilsiäntie 62
Su 1.4. Joensuu klo 18.00 Helluntaiseurakunta, Niinivaarantie 26
Ma 2.4. Savonlinna klo 18.30 Helluntaiseurakunta, Tottinkatu 4
Ti 3.4. Lappeenranta klo 19.00 Helluntaiseurakunta, Armilankatu 31
Ke 4.4. Kouvola klo 18.30 Helluntaiseurakunta, Kalevankatu 20

Tilaisuuksissa mukana Juha Ketola.
http://fi.icej.org/michael-utterback




AARONIC BLESSINGS IN ANCIENT HEBREW

WRITTEN BY MICHAEL UTTERBACK

http://www.ministrytoisrael.com/images/stories/michael%20in%20front%20of%20easte...


One of the hardest concepts for any believer to understand, especially when being honest about personal failures and shortcomings, is that a holy God, knowing who we really are, could love us. Most believers know the price that Messiah Jesus paid when He came to this earth to die as a sacrificial lamb for the sins of the world. The agony, suffering, heartache and rejection He endured in order to bring us to a right relationship with God is unimaginable. Even John the apostle who actually walked and lived with Jesus was amazed at God’s care for us. Later in his life, when musing about God’s love for us wrote “See how great a love the Father has bestowed on us, that we would be called children of God.”
Recently I read something that humbled me even more when trying to grasp God’s love. It was the ‘Aaronic blessing,’ written in the original, ancient Hebrew.

The English translation reads:  "Then the LORD spoke to Moses, saying, “Speak to Aaron and to his sons, saying, ‘Thus you shall bless the sons of Israel. You shall say to them: ‘The LORD bless you, and keep you; The LORD make His face shine on you and be gracious to you; The LORD lift up His countenance on you, and give you peace.’ "  Numbers 6:22-26

 


However, the exact rendering of the ancient Hebrew is more descriptive.  The Hebrew word for “bless” is “barak” which means, “to kneel”.  A berakah is a “blessing” but more literally, the bringing of a gift to another on a bended “knee”.
The Hebrew word for “keep” is “shamar” which literally means, “to guard”.  A related word is “shamiyr” which means “thorn”.   When the shepherd was out in the wilderness with his flock, he would construct a corral of thorn bushes to protect the sheep from predators, a guarding over of the sheep.
When we bless God, or each other or when we bless Israel, we are literally coming on bended knee with a gift! Amazing!  But what is more amazing is the picture of God blessings us.  
The ancient Hebrew reading of the Aaronic blessing says: "Yahweh will kneel before you presenting gifts and will guard you with a hedge of protection, Yahweh will illuminate the wholeness of his being toward you bringing order and he will beautify you, Yahweh will lift up his wholeness of being and look upon you and he will set in place all you need to be whole and complete." Numbers 6:22-26

Imagine, if you can, that God commanded Aaron to tell His followers (Jew and Gentle alike), “God will kneel before you and will give you gifts on bended knee!”
This great God who kneels before us has commanded us to do the same by blessing the nation of Israel.  Question:  How are you doing?


http://www.ministrytoisrael.com/

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…