Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Tiedoksi:

#4576 Hyvä tietää:

22.08.2014 15:15

Kansallinen Liittoneuvosto Julkaistu 27.6.2012
https://www.youtube.com/watch?v=XPvZc3OWkm8

 

Finska nazister diggar Lucifer

https://www.youtube.com/watch?v=KpeIpncLlmg


Vieras

#4577 Rothchild Siionismin vihaaminen on hyväksi!

23.08.2014 08:39

https://www.youtube.com/watch?v=0xe5cQDIbMs

 

Rotchild-siionistit ovat maailmassa kaikkien sotien takana, he haluavat orjuuttaa muut ihmiset palvelioikseen. Tutustukaa Samson  menetelmään, jota ISRAEL on sanonut käyttävänsä, kaikki maita vastaan, ketkä aikoo käydä sen kimppuun.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#4578 Re: KD on ansiokkaasti tukenut Israelia ja se on noteerattu Yläkerrassa!

23.08.2014 14:18

#4575: Juhani Starczewski - KD on ansiokkaasti tukenut Israelia ja se on noteerattu Yläkerrassa! 

 Kristillisdemokraatit päättivät jatkaa Räsäsen johdolla
Lauantai 23.8.2014 klo 16.49

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082318597382_uu.shtml

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen jatkaa puheenjohtajana kautensa loppuun asti eli ensi elokuuhun.

Tämä varmistui, kun puoluehallitus päätti, ettei puolueessa järjestetä aikaistettua puheenjohtajaäänestystä.

Puoluehallitus äänesti asiasta. Päätöksen taakse asettui vain niukka enemmistö.

Puheenjohtajan vaihtohalut nousivat esille, kun varapuheenjohtaja Laura Peuhkuri arvosteli puheenjohtaja Päivi Räsästä kesäkuussa.

STT

OLLI WARIS

#4579 "Tuntuu kiusalliselta"

23.08.2014 15:42

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082318593536_uu.shtml

"Tuntuu kiusalliselta"

 Lauantai 23.8.2014 klo 17.14

Gustav Hägglund ylisti juutalaista älyä. Ben Zyskowicz vaivaantui. - Näin yksioikoinen tulkinta tuntuu kiusalliselta, juutalaistaustainen poliitikko Ben Zyskowicz (kok) kommentoi kenraali Gustav Hägglundin puheita.


Ben Zyskowiczin mukaan juutalaisuuteen liittyy niin positiivisia kuin negatiivisiakin myyttejä.

Kenraali Gustav Hägglund väittää, että juutalaiset ja arabit ovat älykkyydeltään eri luokissa.

Puolustusvoimien ex-komentaja Hägglund kyseli torstaina julkaistussa Rauhan utopia -kirjassaan, mistä johtuu, että "samoilta Lähi-idän kulmilta lähteneet juutalaiset ja arabit ovat niin eri älykkyyden luokissa, toiset jättiläisiä ja toiset kääpiöitä?"

Todisteena juutalaisten älyllisestä ylivertaisuudesta Hägglund käyttää Nobel-palkintoja, joita on siunaantunut juutalaisille 129 ja muslimeille seitsemän.

Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen toimittaja Ilkka Malmberg huomautti jo vuonna 2011 ilmestyneessä artikkelissaan, että juutalaiset ovat saaneet taloustieteen Nobeleista lähes joka toisen, fysiikan ja lääketieteen Nobeleista joka neljännen ja kemian Nobeleista joka viidennen.

Juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Gideon Bolotowsky katsoo, että Nobel-palkinnot ovat "eräänlainen, mutta aika kapea mittari" juutalaisten älykkyyttä tarkasteltaessa.

- Jos lähdetään dissektoimaan aivoja, niin en usko, että niissä olisi merkittäviä eroja. Kyse on niiden käytöstä, Bolotowsky toteaa.

Taustalla kasvatus?

Hägglund esittää kirjassaan, että juutalaisen älyn ylivoimaisuus johtuu osittain kasvatuksesta, ja viittaa museonjohtajan kertomukseen siitä, että juutalaisen isän velvollisuus on opettaa poikaansa kaksivuotiaasta lähtien päivittäin vähintään puoli tuntia.

- Hyvin uskovaiset juutalaiset laittavat lapsensa opiskelemaan Raamattua ja Talmudia (kirjoituskokoelma), mutta kyse on hyvin pienestä vähemmistöstä, Zyskowicz tarkentaa.

Bolotowskyn mukaan juutalaisperheissä aletaan suhtautua koulunkäyntiin vakavasti viimeistään, kun lapsi on viisivuotias.

- Koulutus, koulutus, koulutus - sitten kaikki muut, Bolotowsky kuvailee asioiden tärkeysjärjestystä ja puhuu juutalaisten monituhatvuotisesta koulutustraditiosta.

Zyskowicz, jonka Abram-isä selviytyi ainoana suvustaan hengissä keskitysleiriltä, muistuttaa, että opiskeluinnon taustalla on osaltaan syrjintä, jonka kohteeksi juutalaiset ovat historian saatossa joutuneet.

- On yritetty olla vielä parempia, ahkerampia ja etevämpiä kuin valtaväestöön kuuluvat, Zyskowicz selittää.

Ajankohtaista:

#4580 Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

24.08.2014 07:32

 

Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

http://www.adressit.com/median_lopetettava_vaaristelty_israelin_vastainen_uutisointi

KENELLE ADRESSI LÄHETETÄÄN ALLEKIRJOITUKSINEEN

Luovutamme adressin allekirjoituksineen Israelin suurlähettiläs Dan Ashbelille sunnuntaina 02.11.2014 Espoossa pidettävässä Israel-juhlassa.

Lisäksi adressi luovutetaan:

Viestinnän Keskusliitolle www.vkl.fi/jäsenet

Julkisen sanan neuvostolle www.jsn.fi/jsn/

sekä Suomen liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikolle.

KETKÄ OVAT ADRESSIN TAKANA

Israel Ystävyystoimikunta on järjestänyt adressin allekirjoitusten kokoamisen.

 

Sydämelliset kiitokset kaikille allekirjoittaneille ja tukensa Israelille tähän mennessä ilmaisseille - jatketaan - tietoa saa levittää


Vieras

#4581

24.08.2014 19:24

minä pyydän anteeksi myös laiminlyöntiäni tässä asiassa, olen ollut liian hiljaa
Ristin Voitto | RV toimitus

#4582 Gazan konflikti lietsonut antisemitismiä Suomessa

25.08.2014 10:49

 

Gazan konflikti lietsonut antisemitismiä Suomessa

 

25.08.2014 09:54 Päivitetty 10:18 | Ristin Voitto | RV toimitus

 

 

Juutalaisvihan ilmaisut ovat maailmalla usein yhdistyneet Israelin vastaisiin mielenosoituksiin. Kuva Mulhousesta Ranskasta. Kuva: Shutterstock

 

Helsingin juutalaisen seurakunnan edustajaa huolestuttaa kaikkien juutalaisten syyllistäminen Israelin tekemisistä. Maailmalla antisemitistisiä tekoja on uusimman konfliktin aikana ollut enemmän kuin aiempien Gazan taisteluiden yhteydessä.

Israelin hyökkäys Gazasta ammutun rakettitulen lopettamiseksi ja rajan ali ulottuvien hyökkäystunneleiden tuhoamiseksi on nostattanut antisemitistisiä asenteita myös Suomessa. Juutalaisyhteisö on maassamme kuitenkin selvinnyt vähällä moneen muuhun maahan verrattuna, toteaa Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston hallintojohtaja Dan Kantor.

– Fyysistä väkivaltaa tai vastaavaa ei täällä ole ilmennyt, mutta tiedän, että jotkut seurakuntalaiset ovat kokeneet aggressioita, kuten että heidän päälleen on syljetty. Tapaukset ovat liittyneet nimenomaan Gazan tapahtumiin.

– Muuten seurakuntamme on jäänyt aika hyvin rauhaan. On tullut joitakin sähköpostiviestejä, joissa meitä ei ole uhattu mutta on kovasti syytetty siitä, mitä kirjoittajan mielestä tapahtuu Gazassa. Tyypillinen sanonta viesteissä on: "mitä te siellä oikein teette, hävetkää!". Syytös siis yleistetään koskemaan kaikkia maailman juutalaisia, mikä on tyypillinen antisemitistinen ajatus.

 

Medialla suuri vaikutus

Merkittävänä suomalaisen antisemitismin pesäkkeenä Kantor pitää Magneettimedia-verkkojulkaisua. Tavarataloyhtiö Kärkkäisen ilmaisjakelulehtenä aiemmin ilmestynyt julkaisu sai viime syksynä käräjäoikeuden tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Tuomion jälkeen julkaisu on toiminut pelkästään verkossa, mutta kirjoittelu on jatkunut.

– Magneettimedia on vakava ongelma. Se kertoo monesta asiasta: siitä, että antisemitismiä on Suomessa, ja siitä, kuinka voimattomia sen edessä ollaan. Vaikka tehdään uusia tutkintapyyntöjä, koneisto on valtavan hidas ja kankea.

Myös valtavirtamedialla on oma vastuunsa. Kantor kaipaisi toimittajilta enemmän journalistista kunnianhimoa ja vastuuntuntoa siinä, että he pyrkisivät valaisemaan molemmin puolin Lähi-idän konfliktin taustoja ja seurauksia.

– Välillä uutisointi on aika yksipuolista. Vaikka se ei itsessään pohjautuisi antisemitismiin, se voi luoda sitä.

 

Globaali ilmiö

Maailmalla Israelin Gaza-operaatioon liittynyt juutalaisvastaisuus on ilmennyt väkivaltaisina hyökkäyksinä juutalaisia henkilöitä kohtaan, polttopulloiskuina synagogiin, juutalaisyhteisöjen rakennuksiin ja juutalaisten omistamiin kauppoihin kohdistuvana vandalismina, kauppojen boikottivaatimuksina ja uhkausviesteinä. Myös lehdissä on julkaistu juutalaisia demonisoivia pilapiirroksia arabimaiden lisäksi ainakin Espanjassa.

Globaalia antisemitismiä seuraavan Anti-Defamation League -järjestön mukaan tapauksia on ollut enemmän kuin aiempien Gazan taisteluiden yhteydessä. Leimallista erityisesti synagogiin kohdistuneille iskuille on ollut niiden tapahtuminen palestiinalaisia tukevien mielenosoitusten yhteydessä.

Suomen naapurimaista eniten juutalaisvastaisia viharikoksia on viime viikkoina tehty Ruotsissa. Rakennuksiin kohdistuneen vandalismin lisäksi maan juutalaisvähemmistön edustajia on joutunut fyysisen väkivallan kohteiksi. Maan hallitus vastasi iskuihin ohjaamalla varoja synagogien ja juutalaisyhteisön muiden tilojen turvallisuuden parantamiseksi.

 

Lue koko uutinen Ristin Voiton numerosta 35/2014.

ICEJ Suomen osasto

#4583 Hollywood-tähdet ilmaisevat tukensa Israelille

27.08.2014 07:25

Hei, saimme Israelista mielenkiintoisen uutisen:

 

Hollywood-tähdet ilmaisevat tukensa Israelille

 

Israel sai tukea odottamattomalta taholta viikonlopun aikana. NGO Creative Coalition for Peace julkaisi kirjeen, jossa se ilmaisee tukensa Israelille sen käydessä taistelua islamilaista terroristijärjestö Hamasia vastaan. Kirjeen ovat allekirjoittaneet lähes 200 Hollywoodin viihdyttäjää mukaan luettuna Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone. Se sisältää lausunnon, jonka mukaan ”Hamasin ei tule sallia iskevän raketteja Israelin kaupunkeihin eikä sen tule sallia pitävän omia ihmisiään panttivankeina. Sairaalat ovat parantumista varten, eivät aseiden piilotteluun. Koulut ovat oppimista varten, eivät ohjusten laukaisua varten. Lapset ovat meidän toivomme, eivät ihmiskilpiämme.”

 

ICEJ Uutiset

 

Terveisin

ICEJ Suomen osasto

040 7247422

AFP, AP, Reuters

#4584 Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta

27.08.2014 09:48

 

+Ulkomaat 26.8.2014 klo 16:57| päivitetty 26.8.2014 klo 23:38

Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta

http://yle.fi/uutiset/israel_ja_palestiinalaiset_sopuun_tulitauosta/7434063

Tulitauosta on käyty neuvotteluja Egyptin välityksellä. Egyptin valtiollisen uutistoimiston mukaan tulitauko astui voimaan seitsemältä tiistai-iltana

Hamasin ampuma raketti höyryää vielä, kun israelilaiset kaatavat vettä sen päälle lähellä Gazan rajaa 24. elokuuta. Kuva: Jim Hollander / EPA

Israel ja palestiinalaiset ovat saavuttaneet sovun tulitauosta. Tulitauko astui voimaan seitsemältä illalla tänään tiistaina, Egyptin valtion uutistoimisto MENA kertoo.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Gazassa juhlittiin ampumalla ilmaan tulitauon alettua. Hälytyksiä raketeista tuli Israelissa Gazan rajan läheisyydessä vielä sen jälkeen, kun tulitauon piti alkaa, uutistoimisto Reuters kertoo.

Sovusta osapuolten välillä kertoi aiemmin tiistaina Gazaa hallitseva Hamas-järjestö. Maanpaossa elävän, Hamasin johtohahmoihin kuuluvan Mussa Abu Marzukin mukaan saavutettu sopu kuvastaa palestiinalaisten vastarinnan voittoa.

Israelilaislehti Haaretzin mukaan kolme israelilaisministeriä ilmoitti vastustavansa tulitaukoa Hamasin kanssa.

Tulitauon ehtoihin kuuluu Gazan saarron helpottaminen siten, että alueelle voidaan kuljettaa avustus- ja rakennustarvikkeita. Tarkoituksena on myös jatkaa kuukauden kuluessa neuvotteluja muista asioista.

Osapuolet ovat neuvotelleet tulitauosta Egyptin välityksellä. Yhdysvallat sanoi "tukevansa voimakkaasti" tulitaukoa.

Rakettituli ja ilmaiskut jatkuivat tiistaina

Niin Hamasin raketti-iskut kuin Israelin hyökkäykset Gazaan jatkuivat ennen tulitauon alkamista tiistaina.

Gazasta ammuttiin aamupäivällä yli 50 rakettia ja kranaattia Israeliin, Jerusalem Post kertoo. Yksi raketeista osui asuintaloon Ashkelonin kaupungissa. Talon asukkaat kuitenkin selviytyivät iskusta. Toinen raketti tai sen sirpaleita osui päiväkodin pihaan Ashdodissa. Iskussa ei israelilaistietojen mukaan loukkaantunut kukaan.

Israel puolestaan iski tiistaina kahteen Gazan korkeimmista asuinrakennuksista. Ennen iskuja se kehotti asukkaita lähtemään taloista ja ampui myös kaksi räjähteetöntä varoitusohjusta alueelle.

Heinäkuussa kärjistyneissä väkivaltaisuuksissa on kuollut Gazassa yli 2 100 ihmistä, joista suurin osa on siviilejä. Israel on menettänyt 64 sotilasta, minkä lisäksi neljä israelilaissiviiliä on saanut surmansa.

Lähteet: AFP, AP, Reuters
AFP, AP, Reuters

#4585 Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta

27.08.2014 09:58

Thursday, August 28, 2014

#4586 gavriblock ajantasatietoa israelista

28.08.2014 14:00

gavriblock
ajantasatietoa israelista
http://israblockupdate.blogspot.fi/

Thursday, August 28, 2014
TORSTAI 28.08.14

TORSTAI 28.08.14
1. PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu sanoi eilen illalla pitämässään lehdistötilaisuudessa, että Hamas tuli pahoin piestyksi eikä saavuttanut mitään tavoitteistaan. Hänen tukenaan tilaisuudessa olivat puolustusministeri Moshe Yaalon ja armeijan komentaja Benny Gantz. ”Hamas vaati satamaa, eikä saanut; lentokenttää, mitä ei hyväksytty; vaati Qatarin välittäjäksi neuvotteluissa, ei onnistunut; Turkin osallistumista neuvotteluihin, ei hyväksytty”, Netanyahu luetteli.
ISRAEL sen sijaan sai kaiken kattavan oikeuden kansainväliseltä yhteisöltä tehdä hyökkäyksiä terrori-kohteisiin Gazan kaistalla, pääministeri totesi. ”IDF tuhosi hyökkäystunneleita; tuhosi raketin laukaisu-alustoja; surmasi tuhatkunta terroristia ja iski useaan komento-ja valvontakeskukseen Gazan kaistalla”. Hän selitti, että ”on liian aikaista päättää, saavutimmeko tavoitteemme rauhantilasta, mutta Hamas yllättyi Israelin kansan kestävyydestä näyttäessämme heille, ettemme salli rakettien tihkua millekään osalle Israelin maata”.
NETANYAHU sanoi, että Israel vastasi Hamasin näännytyssotaan iskemällä lujasti, mutta nähdessään terroritornien tuhoutumisen Hamas ymmärsi, että hinta oli liian korkea. Hän viittasi tällä moni-kerroksisiin kerrostaloihin sijoitettuihin Hamasin komento- ja valvontakeskuksiin, jotka IAF tuhosi. Kysyttäessä, oliko IDF onnistunut juurittamaan Hamasin kokonaan Gazasta, pääministeri selitti: ”Taistelu terrorijärjestöä vastaan vaatii kärsivällisyyttä ja tupakkaa, mihin demokratian periaatteiden noudattaminen tuo omat vaikeutensa, eikä USA onnistunut tuhoamaan Al-Qaidaa”. Hänen mielestään Hamasin riisuminen aseista onnistuu vain kansainvälisessä valvonnassa.
PÄÄMINISTERI sanoi saaneensa turvallisuuskabinetilta oikeuden neuvotella tulitauosta ja myöhemmin luvan sopia siitä yhdessä puolustusministerin kanssa ilman äänestystä kabinetissa. Hän lupasi, että jos koskaan päästään sopimaan pitkän tähtäyksen aselevosta – mitä hän epäilee – sopimusluonnos esitellään kabinetille. ”Eikä ole mitään takuita sellaisen mahdollisuudesta, ja neuvottelut siitä alkavat kuukauden sisällä”. Hän vakuutti uudelleen, että Hamas joutui luopumaan kaikista vaatimuksistaan.
NETANYAHU puuttui myös rauhankeskusteluihin PA:n kanssa todeten, että arabimaailma ei mennyt Hamasin taakse taistelujen aikana, mikä on uusi tervetullut piirre. Tämä osoittaa arabimaiden olevan paljon enemmän kiinnostuneen seuraamaan radikaalin islamin etenemistä Lähi-Idässä kuin Israelin ja palestiinalaisten välisestä konfliktia, hän totesi nähden tässä uusia mahdollisuuksia poliittisella areenalla. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas jäi Gazan operaation aikana sivunäyttelijän asemaan, mutta ”voidakseen toimia positiivisesti jatkossa, hänen tulee valita asemansa taistelussa radikaaleja islamilaisia ryhmittymiä vastaan”, pääministeri selvitteli. Hän sanoi toivovansa, että PA haluaa rauhaa Israelin kanssa, joka aina etsii rauhanpolkuja sodan asemesta. Hänen mielestään PA:n joukkojen osallistuminen lain ja järjestyksen valvontaan Gazan kaistalla olisi tervetullut kehitys. 
PUOLUSTUSMINISTERI Moshe Yaalon tuki pääministerin näkemyksiä varoittaen uskomasta Hamasin väitteitä voitosta, sillä sen kykyä ja voimaa oli vähennetty useita vuosia taaksepäin. Hän lupasi, että turvallisuusjoukot suorittavat tarkkoja analyysejä operaatiosta ja tekee havaittujen tosiasioiden perusteella tarvittavat muutokset ja parannukset tulevaisuutta varten. Hän lupasi tekevänsä kaikkensa, että IDF:n kaatuneitten sotilaiden Hadar Goldin ja Oron Shaul ruumiit saadaan palautettua hautausta varten Israeliin (mikä edellyttänee vankien vapauttamista Israelin vankiloista).
IDF:n komentaja Benny Gantz sanoi tukevansa Yaalonin ponnisteluja kaatuneitten palauttamiseksi. Hän sanoi, että Gazan operaatiossa toteutettiin IDF:n maa- meri-ja ilmavoimien keskeistä hyvin monimutkaista, yhteen sovitettua sotilasoperaatiota käyttäen edellisinä vuosina rakentamaansa joukko-osastoa. Hän totesi armeijan seuranneen huolestuneena siviilien ponnisteluja maan etelä-osassa Gazan operaation taistelujen aikana ja lupasi, että näin tapahtuu myös tulevaisuudessa voidakseen varmistaa, että he tuntevat olonsa turvallisiksi asuntoyhteisöissään.
Adiv Stermanin laatimassa artikkelissa todetaan, että Israel ja PA allekirjoittivat tiistai-iltana ilman määräaikaa olevan tulitaukosopimuksen, joka näyttää pitäneen siitä lähtien. Sopimuksella lopetettiin
yksi verisimmistä aseellisista taisteluista IDF:n ja Gazan terrorijärjestöjen välillä, mutta se sysää tuonnemmaksi kaikkein hankalimmat kysymykset, joista aloitetaan keskustelut kuukauden sisällä. Hamas tulee pysymään vallassa Gazan kaistalla pahoin kolhittuine aseineen ja sotilaallisine joukkoineen. Egypti ja Israel tulevat valvomaan Gazan kaistalle johtavia raja-asemia ja niiden kautta kulkevaa tavara- ja henkilöliikennettä. Hamasin vaatimus vuonna 2007 asetettujen rajoitusten poistamiseksi ei toteutunut tällä asiakirjalla, vaan niistä neuvotellaan erikseen.
HAMAS ilmoitti eilen voittaneensa operaation Protective Edge, vaikka sen menetykset ovat suuret. Operaation aikana menehtyi 2 143 Gazan arabia; yli 11 000 haavoittui ja 100 000 ihmistä menetti kotinsa joutuen tyytymään tilapäismajoitukseen. Gazan arabilähteen ja YK:n tilaston mukaan kolme neljäsosaa henkensä menettäneistä oli siviilejä. Israel kiistää luvut virheellisinä todeten, että sen laskelmien mukaan karkeasti puolet surmansa saaneista oli Hamasin aseellisia joukkoja, ja että siviili-uhrien korkeaan lukuun vaikuttaa aseettomien siviilien sekä nuorten ja lasten käyttäminen inhimillisinä kilpinä, mikä on selvä sotarikos.
Gazan operaation aikana surmansa sai kaikkiaan 70 ihmistä, heistä 54 sotilasta. Sotilaita haavoittui pitkästi toista sataa, osa edelleen sairaaloissa; fyysisesti haavoittuneista siviileistä ei ole tietoja, mutta henkiset painajaiset ja traumat seuraavat heitä lopun elämänsä ajan. Raketti- ja kranaattitulen alaisilla alueilla asui n. 1.8 miljoonaa ihmistä; 60 000 joutui pakenemaan kodeistaan; osan alkaessa suunnitella palaamista, osan suhteutuessa hyvin epäluuloisesti vakuutuksiin tulitauosta seuraten tilannetta.

Juhani Starczewski

#4587 Auttaako SPR myös israelilaisia?

28.08.2014 14:03

Shalom!

Olen SPR:n jäsen ja olen ollut tänään yhteydessä Suomen Punaiseen Ristiin ja keskustellut esiin nousseesta kysymyksestä eli siitä kuinka paljon apua kohdentuu Israeliin, jonne Gazasta ammutut raketit ovat vuosikymmenen ajan osuneet. Gazasta ammutuilla raketeilla on ollut tarkoitus saada mahdollisimman paljon aikaan tuhoa ja kauhua varsinkin rajan läheisyydessä asuvien siviili-israelilaisten keskuudessa.
On varmasti ollut erittäin traumatisoivaa olla ja elää jatkuvan uhan alla ja juosta pikaisesti pommisuojaan, kun hälytys tulee yöllä tai päivällä. SPR:n edustaja lupasi selvittää, kuinka paljon apua on kohdennettu esimerkiksi israelilaisille lapsille ja muulle siviiliväestölle.
Olen keskustellut henkilöiden kanssa, jotka haluavat nostaa myös israelilaisten, erityisesti lasten, auttamisen tukemisen kohteeksi.
Nyt pitää selvittää mm. SPR:n jo annettu apua ja myös se, miten uutta apua voi kohdentaa ja minne on erityinen tarve myös Israelin puolella.
Minulla on erittäin hyvä kokemus SPR:n toiminnasta, kun se auttoi tuttavaperhettä, jonka talo paloi ja he menettivät käytännössä kaiken, kun vain vaatteet jäivät päälle;
www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Kriisiavun_saamista_varmistetaan.htm

Juhani Starczewski

#4588 Re: Auttaako SPR myös israelilaisia?

28.08.2014 14:26

#4587: Juhani Starczewski - Auttaako SPR myös israelilaisia? 

 -Gazan operaation aikana surmansa sai kaikkiaan 70 ihmistä, heistä 54 sotilasta.
Sotilaita haavoittui pitkästi toista sataa, osa edelleen sairaaloissa; fyysisesti haavoittuneista siviileistä ei ole tietoja, mutta henkiset painajaiset ja traumat seuraavat heitä lopun elämänsä ajan. Raketti- ja kranaattitulen alaisilla alueilla asui n. 1.8 miljoonaa ihmistä; 60 000 joutui pakenemaan kodeistaan; osan alkaessa suunnitella palaamista, osan suhteutuessa hyvin epäluuloisesti vakuutuksiin tulitauosta seuraten tilannetta.

Haaretz

#4589 Poll: Americans sympathize with Israel more than with Palestinians

31.08.2014 11:48

    Poll: Americans sympathize with Israel more than with Palestinians

After conflict ends in cease-fire, two-thirds of Americans sympathize with Israel, a third with Palestinians.

http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.613076#.VABazN9lC58.email

Israelnews

#4590 Middle east and world news

31.08.2014 12:00

Middle east and world news

Stay on top with thelatest news from the world and the middle east. Its aslo a https site so fell free to surf

Israelnews o https://israelnews.co

 

We support and SIGN this demand to the United Nations:

#4591 Petition: Hamas leaders to trial for War Crimes – SIGN!

31.08.2014 12:42

Petition: Hamas leaders to trial for War Crimes – SIGN! 

We support and SIGN this demand to the United Nations:

http://takeapenglobal.com/

ER

#4592 Daavidin tähti

01.09.2014 10:11

Daavidin tähti
Shalom Helsingistä!
Kuulin että Ruotsissa oli pahoinpidelty nainen koska hänellä oli ollut Daavidin tähti koru kaulassa.
Ajattelin että vois kristityt nostaa asian esille sillä että jokainen laittais samallaisen korun kaulaan..
Mä en oo facebookissa enkä muussakaan mediassa muuten olisin jo siellä ehdottanut asiasta.
Siunaus terveisin
ER

Juha Ketola ICEJ:n kansainvälinen johtaja

#4593 JESAJA 62 -RUKOUSKIRJE

03.09.2014 10:44

JESAJA 62 -RUKOUSKIRJE
SYYSKUU 2014

Rakkaat rukouskumppanit,

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." (Ef. 6:12)

Sain ulkomaalaisia vieraita luokseni Jerusalemiin viimeaikaisen Gazan konfliktin aikoihin. Heidän lentonsa Ben-Gurionin lentokentälle saapui myöhään ja odotellessani heitä kotona, päätin katsoa tuoreimmat uutiset televisiosta ja Internetistä. Useiden tuntien ajan katsoin eri uutisia televisiosta ja tietokoneelta israelilaisilta uutissivustoilta. Saatuani tämän valtavan tietotulvan maailmalla vallitsevista tapahtumista eri raporttien, kuvien ja analyysien kautta, pysähdyin ajattelemaan.

Kulisseissa oleva pahuus
Uutisissa kerrottiin Irakin ISIS-terroristimiliisistä, Libyan yhteenotoista, Hamasin raketti-iskuista Gazassa, hurrikaaneista, maanjäristyksistä ja Afrikan Ebola-viruksesta. Mietin myös sitä, kuinka terroristiryhmät kuten al-Qaida, Nigerian Boko Haram ja Somalian al-Shabaab lisäävät kaaosta ja ihmisten kärsimyksiä. Kuulin myös Jeesuksen sanojen kaikuvan mielessäni: "Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista... nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin... mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." (Matt. 24:6-7; Luuk. 21:28)

Näyttämöä Kuningas Jeesuksen paluuta varten rakennetaan parhaillaan ja meidät vapautetaan kaikesta pahasta! Pystyin myös näkemään kuinka kaiken tämän päättömän väkivaltaisuuden takana vaikuttavat pahat henget, joita saa/tana itse johtaa!

Paholaisen teot
Saa/tana ei ole ystävä! Hän on kaiken ihmiskunnan vihollinen. Hän ei ainoastaan ole kaikkien valheiden isä, vaan Jeesuksen mukaan hän on myös murhaaja, joka on tullut ainoastaan varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan (Joh. 8:44; 10:10). Valitettavasti me näemme hänen tekojaan kaikkialla.

Vaikka tämän elämän ajan kärsimykset pysyvät meille mysteerinä, Raamattu on asiassa hyvin selkeä: saa/tana ja hänen pahat henkensä pystyvät vaikuttamaan maailman tapahtumiin sellaisten ihmisten ajatusten ja tekojen kautta, jotka ovat yhtä mieltä hänen kanssaan (Ef. 2:1-3). He saavat innoituksensa ja voimansa pahoilta voimilta. Sen seurauksena koko ihmiskunta kärsii, on sekaannuksessa sekä täynnä vihaa, pelkoa ja toivottomuutta.

Kristittyjen kärsimys Lähi-Idässä
On tuskallista nähdä seuraukset, joita pahat henget saavat aikaan, kun ne hallitsevat ihmisten elämää. Yksi surullinen esimerkki tästä murhan hengestä tänä aikana on radikaalien muslimien osoittama viha kristittyjä kohtaan Lähi-Idässä. Samalla hetkellä, kun kirjoitan tätä, ISIS mestaa, ristiinnaulitsee, teurastaa ja vainoaa tuhansia kristittyjä Syyriassa ja Irakissa.

300 000 irakilaista kristittyä on paennut islamilaisen valtion julmuuksia tänä kesänä. Heille annettiin neljä vaihtoehtoa: kääntyä islamiin, maksaa jizya veroa, paeta tai tulla murhatuksi. Myös Hamas vainoaa ja uhkailee kristittyjen pientä yhteisöä Gazassa. Millaista on olla kristitty tämän päivän Irakissa, Syyriassa, Gazassa tai muilla alueilla, jotka elävät islamilaisen hallinnan alla? Meidän pitäisi todella pysähtyä ajattelemaan sitä!

Meidän kristityissä ja sivistyneissä länsimaisissa yhteiskunnissamme kristittyjä ei mestauteta. Päinvastoin, meidän on helppoa seurata Jeesusta. Jos vainoa ilmenee, on se yleensä vain sanallista, meitä voidaan vältellä työpaikalla, tai meidän etenemistämme urallamme voidaan vaikeuttaa. Näin ei kuitenkaan ole Lähi-Idässä, jossa Israel on ainoa demokraattinen valtio, jossa on uskonnonvapaus. On sanomattakin selvää, että henki, joka islamissa vaikuttaa, ei ole sama kuin Pyhä Henki, joka vaikuttaa meidän elämässämme. Ei, se on anti-Kristuksen henki, joka yrittää orjuuttaa kristityt islamilaisen hallinnon alle. Se on myös fyysistä sotaa kristittyjä vastaan yrittäen hävittää heidät Lähi-Idästä ja koko maailmasta!

Toivo Kristuksessa
Jeesuksen seuraajina me emme taistele lihaa ja verta vastaan; mikä tarkoittaa ihmisiä vastaan. Me tunnistamme hengen ihmisten pahojen tekojen takana, ja kunnioitamme jokaista luotua Jumalan kuvana. Meidän viestimme on anteeksiantamus ja sovinto Jeesuksessa. Se tarkoittaa ensin sovintoa Jumalan kanssa, sen jälkeen eri uskonnollisista, kulttuureista, ideologioista ja etnisistä taustoista tulevien ihmisten kanssa. Evankeliumilla on valta muuttaa ihmisten elämä. Se on kaikille ihmisille ja kulttuureille oleva viesti toivosta.

Jumalan olemus ja hengen hedelmät, jotka ruumiillistuivat Jeesuksessa, ovat kaikkien saatavilla! (Hepr. 1:3; Gal. 5:22-23; Kol. 3:12-15; 1. Tim. 3:16) Meidän aseemme ovat hengellisiä ja toivontäyteisiä. Niiden alkuperä on Jumalan hyvyydessä ja ne tuovat parannuksen ja totuuden ihmisten sydämiin.

Rukouksen voimakas ase
Kristuksen ruumiin täytyy harjoittaa hengellisiä aseitaan, erityisesti rukouksen voimaa. Meidät on kutsuttu paastoamaan ja rukoilemaan Jumalan tahdon tapahtumista maan päällä, ja että hän vapauttaisi meidät pahasta ja kaataisi demoniset linnoitukset (Ef. 6:10-17; Kol. 2:15; Hepr. 2:14; Room. 16:20; Matt. 6:13)

Tiedämme, että hänen tahtonsa ihmiskuntaa kohtaan on hyvä, ja että hän haluaa oikeudenmukaisuuden ja rauhan vallitsevan (Luuk. 2:14; Jes. 2:1-4; 1. Tim. 2:1-7). Tämän vuoksi käymme sotaa näkymättömässä maailmassa, kun rukoilemme Jumalaa.

Sama vihollinen tähtää Israeliin
Pimeyden hengelliset hallitsijat ilmentävät tätä hetkeä, tilaa ja historiaa. Nämä pahuuden voimat vaikuttavat terroristiryhmiin niin, että ne tappavat kristittyjä armottomasti, eivätkä lopeta, vaan tähtäävät myös Israeliin ja juutalaisiin. Israel on taistellut eturintamassa radikaaleja jidahisteja vastaan jo useiden vuosikymmenien ajan, tismalleen samoja pahuuden voimia vastaan kuin alueen kristitytkin. Israel itse asiassa taistelee hengellistä sotaa pahuutta vastaan suojellessaan omia kansalaisiaan.

Tämä on todellakin osa hengellistä sodankäyntiä "tämän ajan pimeyden hallitsijoita vastaan", kun nostamme äänemme vainottujen kristittyjen puolesta, jotka elävät radikaalin islamin alla, ja seisomalla Israelilaisten rinnalla, kun he taistelevat tätä samaa vihollista vastaan.

Vastuun ottaminen
Israelilaiset kieltäytyvät antautumasta näiden kieroutuneiden valtojen alle tai antamasta heidän kohtalonsa valua vihollisten käsiin. He pitävät kohtalonsa rohkeasti omissa käsissään, mikä pahastuttaa kansainvälistä yhteisöä. Monet maailman johtajista ajattelevat Israelin vaarantavan muiden maiden turvallisuuden, kun he vastustavat pahaa niin rohkeasti. Jos nämä johtajat, erityisesti lännessä, kieltäytyvät hyväksymästä vastuunsa, eivätkä seiso Israelin rinnalla, kokevat he pian saman hengellisen pahuuden valtaavan heidän maansa. Tämä vaarallinen henki haluaa fyysisesti hyökätä kristittyjä ja juutalaisia vastaan monissa maissa - mukaan lukien Eurooppa ja Yhdysvallat. Se haluaa rajoittaa meidän vapauttamme jakaa Jumalan Sanaa ja hiljentää kaikki rehelliset arvioinnit, joita tehdään Islamia koskien.

Toivo koko maailmalle
Näen kuitenkin toivon kaiken tämän keskellä, jos maailmanlaajuinen seurakunta tarttuu Hengen tuuleen, katuu ja antaa Jumalan muuttaa meidän sisintämme. Pidämmekö seurakunnan kunniakkaan kohtalon omassa kädessämme, emmekä antaudu pimeyden voimille? Vartioimmeko niitä aarteita, hengellisiä aseita ja lahjoja, jotka on uskottu seurakunnalle? Vastustammeko saa/tanaa loppuun saakka? (2. Tim. 1:14; Jaak. 4:7; Matt. 4:1-11)

Tämän kaltainen seurakunta täyttää Israelin ja kaikki kansat toivolla, kun yhdessä taistelemme pahuutta vastaan!

Kristuksessa Sinun,
Juha Ketola
ICEJ:n kansainvälinen johtaja

******************************************
Rukousaiheet, Syyskuu 2014

Seuraava paasto- ja rukouspäivämme Jesaja 62 -rukouskampanjassamme on keskiviikkona 3. syyskuuta. Rukoile kanssamme!

1) Rukoile vainottujen kristittyjen yhteisöjen puolesta Lähi-Idässä ja muissa muslimivaltioissa. Rukoile erityisesti Irakissa ja Syyriassa olevien kristittyjen puolesta, jotka kärsivät ISIS-terroristimiliisin julmuuksista. Rukoile, että he vapautuisivat kaikesta pahasta ja voisivat palata koteihinsa rauhassa. Rukoile, että todistus Jeesuksesta olisi vahva niiden kristittyjen elämässä, jotka tällä hetkellä kärsivät vainoa muslimien taholta.

2) Rukoile, että länsimaiset johtajat kantaisivat vastuunsa seisomalla pahoja voimia, kuten ISIS:iä, al-Qaidaa, Boko Haramia ja al Shabaabia vastaan. Rukoile, että he voisivat vahvistaa ja tukea niitä elementtejä Lähi-Idässä, jotka edistävät demokraattisia vapauksia, ja että maailma olisi mukana pysäyttämässä teurastuksen ja alueen ikiaikaisten kristittyjen yhteisöjen poiskitkemisen. Rukoile, että rehellinen arvio islamista olisi maailmassa vapaasti saatavilla.

3) Rukoile, että Israel edelleen seisoisi vahvasti jidahistisia voimia, kuten Hamasia ja Hizbollahia vastaan, joiden tarkoitus on tuhota Israel samalla, kun he tavoittelevat maailman hallintavaltaa. Rukoile, että Gazassa olevan Hamasin ei sallittaisi aseistaa itseään uudelleen.

4) Rukoile, että maailman johtajat ja kansainvälinen media ymmärtäisi sen, että Israel on taistellut eturintamassa radikaalia islamia vastaan lännen puolesta jo vuosikymmenien ajan. Rukoile, että he ymmärtäisivät, että tämä katala islamismin henki tähtää yhtälailla kristittyihin ja juutalaisiin, ja että maailman täytyy seistä Israelin rinnalla, kun se kohtaa tämän uhan päivittäin.

5) Rukoile, että seurakunta toteuttaisi Jumalalta saadun tehtävänsä tässä ajassa ja rukoilisi niiden kristittyjen puolesta, jotka elävät Lähi-Idässä sekä rukoilisi Israelin puolesta. Vastustakaamme pahaa ja hänen saa/tanallisia suunnitelmiaan, joita hänellä on Israelille ja alueen kristityille.

Viestiä saa jakaa eteenpäin.


Juhani Starczewski

#4594 Jo on aikoihin eletty!

04.09.2014 16:34

Turku Priden valmistelut ovat parhaillaan käynnissä. Tapahtuma on saanut tukijoikseen muun muassa arkkipiispa Kari Mäkisen.....

Jo on aikoihin eletty!

2. Valtakunnallinen Raamattumarssi, jonka teemoina ovat perinteisen avioliiton ja Israelin tukeminen ja puolustaminen!... http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/2._Valtakunnallinen_Raamattumarssi.htm

Arvaapa, montako piispaa ja pappia on tämän marssin takuumiehinä?


Vieras

#4595 Re: Jo on aikoihin eletty!

04.09.2014 19:06

#4594: Juhani Starczewski - Jo on aikoihin eletty!  

 Sodoman ja Gomorran kohtalo on maamme osaksi tuleva. :(

Seurakuntalainen

#4596 Seminaari Israel-uutisoinnista Rony Smolar suosittelee medialle taustojen tutkimista

05.09.2014 09:26

    Seminaari Israel-uutisoinnista Rony Smolar suosittelee medialle taustojen tutkimista

27.08.2014 17:07 Päivitetty 28.08.2014 08:48 | Uusi Tie | Vuokko Vänskä

 

- Suomen lehdistö on tilinteon kynnyksellä, totesi Lähi-idässä pitkään työskennellyt toimittaja Rony Smolar Avainmedia-lähetysjärjestön järjestämässä seminaarissa tänään Tikkurilassa. Tilaisuudessa pohdittiin, miten Suomen media on käsitellyt pitkään jatkunutta Gazan konfliktia. Päätoimittaja Leevi Launonen tarkasteli kysymystä teologiselta ja eettiseltä kannalta. Rony Smolarin mukaan Gazan konfliktin uutisointi suomalaisessa mediassa on ollut liian yksipuolista. Media on tanssinut Hamasin pillin mukaan. - Israel on aina hävinnyt PR-sodan ja niin nytkin. Vuonna 1988 Helsingin Sanomissa oli otsikko ”Kuinka länsimedia meni PLO:n ansaan?”. Nyt voitaisiin kysyä sama kysymys: ”Kuinka länsimedia meni Hamasin ansaan?” Smolar sanoi.

Rony Smolar suosittelee medialle tarkempaa taustojen tutkimista ja muistuttaa, että Hamasia pidetään yleisesti terroristijärjestönä. Se muun muassa käytti siviilejä ihmiskilpinä ja ampui raketteja Israeliin siviilikohteista käyttäen muun muassa avustustiloja ammusvarastona.

- Nyt media on antanut käsityksen, että Hamas on uhri, vaikka se on verrattavissa Boko Haramin tapaisiin liikkeisiin. Katsojat ja kuulijat odottavat tasapuolista tietoa. Jos tämä periaate horjuu, uskottavuus menee ja median koko valta-asema kaatuu, Smolar sanoi.

Hänen mielestään Lähi-idän tilanteen vakauttamisen pitäisi lähteä siitä, että ympäröivät arabimaat hyväksyvät YK:n päätöksen Israelin valtion muodostamisesta.

- Kriisin ratkaisu pitäisi kääntää päälaelleen: arabimaailman pitäisi tunnustaa Israelin olemassaolo. Silloin se tuntisi itsensä turvalliseksi, eikä olisi niin liipasinherkkä, Smolar sanoi.

Urhoollisesta Daavidista sylkykupiksi

Hän muistutti, että ennen kuuden päivän sotaa vuonna 1967 Israelia käsiteltiin mediassa pienenä ja urhoollisena Daavidina, mutta tuon sodan jälkeen siitä on tullut koko maailman sylkykuppi.

- Israelin sodat ovat olleet aina puolustussotia. Kun arabit vastustivat Israelin valtion syntyä, jouduttiin heti sotaan. Lähi-idän konflikti on pitkä uutistapahtuma, jota jokainen seuraamme omalla asenteellamme. Israel Raamatun alueella herättää tunteita. Ollaan mustavalkoisia, puolesta tai vastaan. Myös media pyrkii muuttamaan ihmisten asenteita, Smolar sanoi.

Hän myöntää, että Israelilla on omat vikansa ja siinä on aihettakin kritisoida.

- Mutta miksi sitä tehdään poikkeuksellisen vahvasti? Väitän, että lehdistö ei ole ollut oikeudenmukainen, hän totesi.

Smolarin mukaan lehdistön yksipuolisen uutisoinnin seurausta on, että juutalaisvastaisuus on levinnyt Euroopassa viime aikoina.

- Medialla on suuri vastuu tästä, Smolar sanoi.

Koskevatko lupaukset nykyistä Israelia?

Ristin Voitto -lehden päätoimittaja Leevi Launonen totesi, että kristityt teologit ovat eri mieltä siitä, millä lailla Vanhan testamentin lupauksia ja liittoja tulkitaan Uuden testamentin ajassa.

- Voidaan myös kysyä, millä lailla Jeesus täytti liitot ja lupaukset? Ovatko liitot voimassa vielä senkin jälkeen kun Kristus tuli ja teki täytetyn työn? Launonen pohti.

- Karkean jaon mukaan kristillinen sionismi opettaa, että Vanhan testamentin lupaukset maa-alueista ja konkreettisista rajoista ovat päteviä nyt ja koskevat myös nykyistä Israelia. Toisen ajatuksen mukaan me emme voi Vanhasta testamentista poimia mielivaltaisesti joitakin kohtia, joita siirrämme tähän aikaan. Seremonialait eivät koske, mutta nämä koskevat.

Launosen mukaan keskeistä on, millainen on Jumalan kansan käsite ja Jumalan valtakunta ja liittyykö siihen kysymys maa-alueesta.

- Korostan sitä, että on tavattoman tärkeä tuntea historialliset ja yhteiskunnalliset taustat. On syytä tuntea Israelin syntyhistoria ja Gazan alueen synty. Edelleen on mietittävä, arvioidaanko Gazan kriisiä kansainvälisen oikeuden vai Raamatun perusteella. Eettisessä mielessä on pyrittävä aina tiukasti totuuteen, Launonen sanoi.

Launonen kertoi, että Ristin Voiton lukijakunnassa suurin osa arvioi asiaa Raamatun mukaan. Mutta on myös niitä, jotka ajattelevat, että tässä historiallisessa tilanteessa kansainvälinen oikeus on se, jonka perusteella arvioidaan Israelin ja Gazan tilannetta.

Voiko Israelia arvostella? Siitäkin kristityillä on eri käsityksiä.

- On kristillisiä järjestöjä, jotka eivät missään asiassa julkisesti arvostele Israelia. Toinen näkökulma on, että tiedämme Israelin olevan Jumalan valittu kansa, mutta voimme eettisesti arvioida sen tekemisiä. Tässä suhteessa kannanotoissa on eroa, Launonen sanoi.

Launonen toivoi, ettei teologia johtaisi konfliktin ylläpitoon vaan Jeesuksen vuorisaarnan mukaan rauhantekoon. Hän kehotti kristittyjä rukoilemaan sitä, että Jumalan suunnitelma voisi Israelin kohdalla täydellisesti toteutua.

 

(Uutinen korjattu 28.7. Seminaarin järjesti Avainmedia-lähetysjärjestö eikä Aikamedia)

ICEJ Uutiset

#4597 Israelin pienet metsät joutuvat tuhopolttajien kynsiin .....

09.09.2014 08:00

ICEJ SIUNAA MAAILMAA

Israelin pienet metsät joutuvat tuhopolttajien kynsiin lähes joka kesä, mikä antaa kansallisille paloviranomaisille paljon tosimaailman kokemusta, jonka he iloiten jakavat muunmaalaisten metsäalan virkamiesten kanssa. Matash – tulen ennustusjärjestelmä – on Israelin kehittämä tietokoneohjelma, joka keksittiin vuonna 2010 tapahtuneen Karmelin metsäpalon jälkeen. Ohjelma huomioi säätiedot, lämpötilan, kosteuden ja liudan muita tekijöitä ennustamaan metsäpalon käyttäytymistä. Tämä on mullistanut tavat, joilla tulipaloja käsitellään, ja on kerännyt huomiota ympäri maailmaa. Järjestelmä on jo toiminnassa Israelissa, ja järjestelmän myyminen useisiin muihin maihin on jo suunnitteilla. Tämä auttaisi pelastamaan ihmishenkiä, puita ja miljoonia dollareita, joita kuluu vahinkojen korjaamiseen vuosittain.

ICEJ Uutiset

 

Viestiä saa jakaa eteenpäin.

ICEJ Uutiset

#4598 Kiitoskirje Benjamin Netanyahulta

09.09.2014 08:03

 

PÄÄMINISTERI KIITTÄÄ ICEJ:TÄ ÄSKETTÄISEN KRIISIN AIKANA OSOITTAMASTA TUESTA

 

Kiitoskirje Benjamin Netanyahulta

 

Israelin pääministeri, Benjamin Netanyahu, lähetti äskettäin kiitoskirjeen, jossa hän kiitti Israelin valtion ja kansan puolesta ICEJ:tä Gazan konfliktin aikana osoittamasta tuesta. Kirjeestä on liitetty kuva tämän artikkelin loppuun.

ICEJ haluaa kiittää kaikkia tukijoitaan ympäri maailman, jotka ovat vastanneet avunpyyntöön ja lahjoittaneet avokätisesti kriisirahastoon tai osallistuneet mielenilmauksiin osoittaakseen tukensa Israelille. Olette saaneet paljon aikaan, kuten itse pääministeri Netanyahulta tullut kirje todistaa. Olemme antaneet humanitaarista apua tulituksen alla oleville israelilaisille Etelä-Israelissa sekä tukeneet juutalaisyhteisöjä ympäri maailman, jotka ovat joutuneet kestämään avointa antisemitismiä kaupunkiensa kaduilla.

Olemme ylpeitä, että seisomme Israelin rinnalla, varsinkin tällaisena aikana!

Siunatkoon Jumala sinua uskollisuudessasi!

ICEJ Uutiset

Viestiä saa jakaa eteenpäin.

 

Juhani Starczewski

#4599 Tervetuloa Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n 60-vuotisjuhlaan

11.09.2014 15:49

Hyvä ystävä,

Tervetuloa Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n 60-vuotisjuhlaan 21.09.2014 Balderin saliin, Aleksanterinkatu 12, Helsinki! Aloitamme juhlaseminaarilla klo 12.00, jolloin musiikkipedagogi Irene Jelin puhuu aiheesta "Juutalainen tanssi kautta aikojen". Israelilaisiin kansantansseihin osallistujia on tutustuttamassa Jouni Pajunen. Klo 14 on tarjolla israelilaista välipalaa 5,- ¬:n hintaan, ja varsinainen juhla alkaa klo 15.00. Sen ohjelma ilmenee tarkemmin liitteestä. Jos haluatte tuoda jonkun lyhyen tervehdyksen juhlaan, ilmoittakaa asiasta etukäteen allekirjoittaneelle ja Vesa Hirvoselle, vesa.hirvonen( )helsinki.fi. Tämä kutsu on tarkoitettu koko sille viiteryhmälle, jota edustat. Olisi iloinen, jos välittäisit kutsun edelleen joukoillesi.Vinkkejä myös muista henkilöistä/tahoista, joille tämä kutsu olisi syytä lähettää, otan mielelläni vastaan. Kiitos!Tervetuloa! Juha-Pekka RissanenSuomi-Israel Yhdistysten Liitto ry:n pj.p. 044-516 6120

Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry  60 V

su 21.09. 2014 Balderin sali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki

Ohjelma:

klo 12 Juhlaseminaari:

”Juutalainen tanssi kautta aikojen”

 tanssipedagogi Irene Jelin,

tanssit Jouni Pajunen

 klo 14 Israelilainen välipala, hinta 5 €

 klo 15 ”Israelilaisen kulttuurin erityispiirteitä”,


puhujina mm.

 Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel,

prof. Hannu Juusola,

 prof. emeritus Reino Kurki-Suonio,

SIYL:n pj. Juha-Pekka Rissanen

 musiikki: Suvi ja Folke Gräsbec

lausunta: Seela Sella,

 juonto: dos. Vesa Hirvonen

 

 

mikael

#4600 Re: Koraani netissä suomeksi, jotta voi verrata, mitä Koraani sanoo Jerusalemista, Jeesuksesta jne

15.09.2014 19:48

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…