Turvapaikka vainotulle

Turvapaikka vainotulle / Tiedotteet / Kiitokset / Kommentit


Vieras

#1

16.08.2019 08:05

Jos Todella Hän on Jeskuksessa silloin ei pelko. amen

Vieras

#2

16.08.2019 08:28

”Asiaan suhtauduttiin vakavasti.”
Millä tavoin se vakavasti suhtautuminen ilmeni?
Pakkopalautus kuitenkin toteutettiin.
Radiopatmoksen ohjelmassa past.Timo Keskitalon mukaan Sardar joutui kolmetuntiseen poliisikuulusteluun, jonka jälkeen hän on kadonnut.
Toivon, että adressin tekijä ym. saattaa sen tiedoksi migrille ja ministeriölle. 

 


Vieras

#3

16.08.2019 09:31

Miksi siihen suhtauduttiin VAIN VAKAVASTI?? Miksi ei tehty sitten vakavaa päätöstä, että pakkopalautus kumotaan? Mihin katosivat ne Ohisalot, Anderssonit, Haavistot, jotka viime hallituskaudella huutelivat muutosta maahanmuuttopolitiikkaan?? Nyt heillä ON mahdollisuus päättää hallitusmääräyksellä lopettaa pakkopalautukset ja saattaa uusintatutkimuksiin osaavien tulkkien, kristinuskoa tunnustavien/ tuntevien haastattelijoiden ja oman avustajan kanssa. Ja tarvitseeko ystävämme edes tulkkia, koska puhuvat ja ymmärtävät suomen kieltä niin hyvin, että pärjäävät ilman tulkkia. Ystävien puolesta sydän pirstaleina.

Vieras

#4

16.08.2019 15:00

Monet Iranissa ovat nykyään vankeudessa uskonsa Kristukseen vuoksi, ja maahanmuuttovirasto tietää täysin, että Kristinuskoon kääntyneeto ovat islamissa tai islamilaiselle luopio ja luopion rangaistus Iranissa tai shariassa on kuolema!! Mohammadin käsky on tapettava, jos hän ei usko Allahin ja Muhammadiin.

Vieras

#5 Re:

19.08.2019 10:27

#3: -  

"Miksi siihen suhtauduttiin VAIN VAKAVASTI?? Miksi ei tehty sitten vakavaa päätöstä, että pakkopalautus kumotaan?"

Vastaus:

Siksi että kun Sardarin puolesta koottua vetoomusta luovutettiin Maahanmuuttovirastossa, niin siinä vaiheessa Sardaria jo lennätettiin Finnairin koneessa kohti Teherania. 

Mutta "kristityn rukous voi paljon kun se on harras" - tämä muistakaamme.