TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE! / Tiedotteet / SANNA MARIN NÄYTTI KESKISORMEA PRESIDENTILLE - MIKSI? / Kommentit


Vieras

#1

03.04.2020 14:14

Taitaa olla kyllä niin, että MIES ei yksinään ole Jumalan kuva. Eikö NAINENkaan yksinään. Vaan Jumalan kuva on MIES ja NAINEN avioliitossa, silloin kuin liitto on terve ja Jumalan tahdon mukainen. 'Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.' En oikein nuutenkaan tykkää, kun olen tiedotuslistalla koskien Päivi Räsäsen asiaa, mutta sitten kanavalta puskeekin satunnaisia saarnoja koskien sekalaisia aiheita. Kaipaan ainiastasn ajantasaista tietoa Päivi Räsäsen tutkintaan liittyvistä käänteistä. En muuta. Marko Sallinen, Liperi
Marko Sallinen, Liperi

#2 Mies ja Nainen

03.04.2020 14:15

Taitaa olla kyllä niin, että MIES ei yksinään ole Jumalan kuva. Eikö NAINENkaan yksinään. Vaan Jumalan kuva on MIES ja NAINEN avioliitossa, silloin kuin liitto on terve ja Jumalan tahdon mukainen.

'Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.'

En oikein nuutenkaan tykkää, kun olen tiedotuslistalla koskien Päivi Räsäsen asiaa, mutta sitten kanavalta puskeekin satunnaisia saarnoja koskien sekalaisia aiheita. Kaipaan ainiastasn ajantasaista tietoa Päivi Räsäsen tutkintaan liittyvistä käänteistä. En muuta.

Marko Sallinen, Liperi

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…