Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa.

Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa. / Tiedotteet / Adressi Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä säästettävä. / Kommentit


Vieras

#1

20.12.2020 10:06

Hei!
Adressimme toisena asettajana toteamme seuraavaa: Adressimme on erittäin nopeassa ajassa saavuttanut 1000 nimeä. Kiitos nimensä jo laittaneille. Jos et vielä ole laittanut nimeäsi lohdutan, että tilaa viellä on. Pirkkalan asukasyhdistysten kattojärjestössä pidämme erittäin tärkeänä, että asukkaat saavat virkistystä ja luontokosketusta läheltä. Asuinalueela melu, valosaaste, arseeni ja muut ympäristömyrkyt eivät saisi olla vaarallisia. Vaikka metsäalue rajoittuu kahden kunnan alueelle, ongelma on Tampereen seudullinen ja jopa valtakunnallinen. Siksi olet sitten pohjan periltä tai Helsingin sykkeestä, nimesi on tärkeä. Hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta luonnosta terveyttä hankkien!

Matti Pirhonen


Pirkkalan omakotiyhdistykset OKYT ry, puheenjohtaja
Pirkkalan ympäristöyhdistys ry. varapuheenjohtaja

Sienestäjämarja

#2 Re:

12.01.2021 08:37

#1: -  

Laittakaa adressin allekirjoitus helpommin saatavaksi ei kaikki ole facebookissa jotka haluavat osallistua adressin nimenkeräykseen.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…