Tapahtumat sallittava muiden kohtaamisten rinnalla - Samat säännöt kaikille 

Tapahtumat sallittava muiden kohtaamisten rinnalla - Samat säännöt kaikille  / Tiedotteet / Ota kantaa - yhteiskunnan avaaminen koronan hellittäessä täytyy tehdä reilusti / Kommentit


Vieras

#1

12.04.2021 14:40

Luonnos ei ole kovin yksityiskohtainen ja erilaiset tulkinnat varmasti mahdollisia, mutta eikö siinä ehdoteta että istumapaikalliset tapahtumat olisivat mahdollisia rajoitetulla paikkamäärällä kun alueen tartuntatilanne ei ole enää leviämisvaiheessa?
Kulttuurin asiakas

#2 Teatterit ja harraste-teatterit ja koko kulttuuriala auki heti!

12.04.2021 17:23

Kulttuuriala voi aueta kontrolloilusti hyödyntämällä pääsyvaatimuksena esityksiin rokotepassia tai muuta todistusta negatiivisesta Koronan testituloksesta. Harjoituksia esityksiä varten täytyy saada tehdä myös harraste-teattereissa muiden teattereiden tapaan.

Kulttuurialan aukeaminen pitää tapahtua samaan aikaan esim.ravintola-alan aukeamisen kanssa tasa-arvon nimissä.


Vieras

#3 Re:

13.04.2021 08:11

#1: -  

 Valitettavasti jostain syystä yleisötilaisuudet eivät ole samassa kategoriassa esim ravintoloiden kanssa. Lainaus:

Lähtökohtana voidaan pitää, että yleisötilaisuuksia tulisi järjestää vasta sitten, kun hybridistrategian mukaisista toimenpidetasoista on luovuttu. Toimenpidetasoista luopumista tarkastellaan toukokuun aikana ja tavoitteena on, että niistä luovuttaisiin viimeistään kesäkuussa.

 

Yt Hanna Kosonen


Vieras

#4

17.04.2021 07:28

Liikuntatapahtumat, kuten lavatanssi, joka on mahdollista rajata vain oman parin kanssa tapahtuvaksi, on täysin eri asia, kuin ravintolatanssit. Sitä eivät päättäjät osaa ymmärtää, koska heistä hyvin harva on tanssin harrastajia.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…