VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

valio

#2101 Re: Re: Re:

13.02.2012 21:17

#2087: kyllästynyt ajorakkeihin - Re: Re:

GOOGLE: Suurimmat Suomessa ammutut yli 60kg ja nykypaino 45-50kg. Juuri tarkistin. Kyllä se koirantappajalla on koko keula autosta p....na ,kun "hukkaan" tömäytät. Sääli. Hanki jo hyvä mies se karjapuskuri.

Pohjanmaa

#2102 Re: Re: Re:

13.02.2012 21:28

#2087: kyllästynyt ajorakkeihin - Re: Re:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/378471_10150411523353011_616998010_8319732_1628090768_n.jpg

 

Kannattaisi ottaa asioista selvää eikä räksyttää sieltä pihamaalta. Kun hirvet loppuu lähitulevaisuudessa ylisuurelta susikannalta, niin sitten sielä pihassa on muutakin pyörimässä kuin ajokoiria.


Vieras

#2103

13.02.2012 21:30

Ei halpaan autoon tule kallista vahinkoa eikä ne pystykorvat ja muut haukkurakit paina 60 kiloa, auto menee komeesti yli vähän tössähtää vaan.

Enkä aja yli sen takia että ne pelottas vaan sen takia että vituttaa se räkytys tossa lähimettässä joka helvetin viikonloppu. Ja tappaa se superloni kai noita vapaana juoksevia rakkeja yhtä lailla kuin susiakin?
Pohjanmaa

#2104 Muutenkin kusetusta koko pannotus vouhotus

13.02.2012 21:32

30kg sudet kertoo vaan siitä, että laittaneet pannan jonkun nuoren eräuspennun kaulaan aivan niinkuin asiantuntijat epäilivätkin. Jokainen itseään kunnioittava metsästäjä ymmärtää, että nuo hihhulit laittaa sen pannan sille sudelle jonka sattuvat kiinni saada helikopterin kelkkojen ja hiihtomiesten avulla. Aikuinen susi ei olekaan aivan helppo saalis.

Muutenkin sontaa jauhavat nuo RKTL:n tutkijat monesta asiasta aivan kuten Marko on kirjoitellut.

Miten on esim mahdollista, että pesintä on onnistunut 3 vuotena, edellisenä vuotena on tullut 8 pentua lisää ja lauman koko säilyy samana?????????????????? K.Ä.S.I.T.T.Ä.M.Ä.T.Ö.N.T.Ä

Vieras

#2105 Re:

13.02.2012 21:40

#2103: -

Kuulostaa siltä, jotta saattaa olla paljon muitakin asioita... Mitkä vituttaa....!!!

soturi

#2106 Re:

13.02.2012 21:42

#2103: -

Jaa että ruvetaan tahallaan tuhoamaan toisen omisuutta. Susi ei kenenkään ihmisen. Koira on kallis,mutta susi 1.50-3.50e paukusta riippuen...Että näin.


Vieras

#2107 Re:

13.02.2012 21:43

#2103: -

Ei varmaan monista normaaleista ihmisistä ajokoirasta ole haittaa ollu..;) Tykänneet ovat kovasti, ainakin näillä suunnilla...:)


Vieras

#2108 Re:

13.02.2012 21:51

#2103: -

Joku ahdasmielinenkö..? Jota häiritsee kaikki..?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.02.2012 21:59


kyllästynyt ajorakkeihin

#2110 Re:

13.02.2012 22:05

#2103: -

Juurikin niin!! Asiaa kerrankin.


Vieras

#2111 Ajorakki -termin lanseeraajalle

13.02.2012 22:34

... kyllä tuntuu, että henkilö on perin juurin turhautunut elämässään, mikä asia lienee katkeroittanut mielen? Asennetta riittää asiankin ohi ja kustannuksella, silti toivon kaikkea hyvää, vaikka kovalle tuntuu ottavan, ehkä olisi vähän helpompaa kun ottaisi asiat vähän tasaisemmin.
Cannabis_Sativa

#2112 Metsästys on itsetunnon kohotusta ja turhaa!

13.02.2012 22:57

Meitsi inhoaa metsästystä ja olen oikea eränkävijä ja susiasiantuntija. Metsästyksen on vaan nöyrryttävä luonnonsuojelun tieltä. Natura alueita ja siellä asuvia susia pitää kunnioittaa ja metsästyskoirat pitäisi kieltää lailla. Metsästys on barbaarimainen jäänne sivistyksen kehdossa. Natura alueet ja sudet ovat nykyaikaa. Pedot saavat hoitaa tulevaisuudessa kaiken metsästyksen. Ajorakit pitäisi kieltää ensimmäisenä ja sitten ne harmaat yököttävät hirviä ahdistelevat norjalaiset rakit. Metsästäjä ilman koiraa on kuin impotentti ilman viagraa. Muistakaa se. Meitsi diggaa susia ja tsiigaa niitä duunikseen.
Pohjanmaa

#2113 REALISMIA

13.02.2012 22:58

Niin, jos kovimmat ajokoirat saavat muutamia kymmeniä elukoita kontolleen metsästyskaudessa, niin susi saa satoja elukoita samassa ajassa. Ja susi raatelee ne elävältä, puree mm aikuiselta hirveltä kinnerjänteet poikki ja jättää kuolemaan metsään. Tulee sitten syömään ennenkuin ruoka on jäähtynyt.

Joku voi siis aivan hyvin kutsua ihmiselle ystävällistä ajokoiraa rakiksi ja sutta suomen luontoon kuuluvaksi kauniiksi eläimeksi, mutta se osoittaa 100%, että tällainen ihminen ei tiedä luonnonsuojelusta yhtään mitään. Ajokoirat pidetään lisäksi kiinni pesintä aikana, mutta sudet tyhjäävät kaikkien muiden eläinten pesät ja tappavat poikaset.

Ja millaiset luonnonsuojelijat tekevät sopimuksia, joissa sallivat ydinvoiman jonkun suojelushankkeen tai kansallispuiston varjolla..... Ei ymmärrä ei... Minkä ihmeentakia sellaisten ihmisten pitää aina päästä vaikuttamaan asioihin, jotka eivät ole missään tekemisissä itse asioiden kanssa.

JA VIELÄ KERRAN ARVON VIHREÄT:
Ystävällisesti, olkaa rehellisiä itsellenne ja miettikää nyt tätä susiasiaa. ONKO SE LUONNONSUOJELUA? Onko se muille metsäneläimille hyödyksi? Onko se susi oikeasti niin hieno eläin, että sen takia voidaan esim metsäpeurakanta seuraavana ajaa sukupuuttoon??
Menkää itseenne ja miettikää. Itsekin olen yrittänyt miettiä, että voisiko susi kuulua näin runsaslukuisena Suomen luontoon, mutta kaikki havaintoni esim metsän muiden eläinten (joista todella pidän ja joita suojelen mm pienpetoja kantoja rajoittamalla) puolesta sotivat rajusti susien tuloa vastaan. Tulkaa oikeasti tänne metsiin katsomaan mitä täälä tapahtuu. Pyytäkää saada lähteä mm metsästäjien matkaan. Näette sen luonnon tilan OIKEAN oppaan välityksellä ilman mitään turhaa lehtien palstoilla lukevaa propagandaa. Näette, että se metsästys ei ole mitään teurastusta ja näette, miten susialueilla ei muiden eläinten jälkiä näy samoin kuin muilla alueilla.
Pohjanmaa

#2114 Re: Metsästys on itsetunnon kohotusta ja turhaa!

13.02.2012 23:02

#2112: Cannabis_Sativa - Metsästys on itsetunnon kohotusta ja turhaa!

 

Kommenteistasi päätellen et todellakaan tee tuota työksesi. Soitat vaan suutasi internetin keskustelupalstoilla asiasta, josta et ymmärrä tuon taivaallista. Jokainen kommenttejasi lukenut ymmärtää "teitsistä" millainen eränkävijä todella olet. Taitaa eränkäynti kulkea pitkospuita pitkin valmiille laavulle ja saastuttavalla autollasi takaisin kaupunkiin. Pahimmassa tapauksessa lennät lentokoneella ilmakehää saastuttaen lappiin roskaamaan.

kyllästynyt ajorakkeihin

#2115 Re: Ajorakki -termin lanseeraajalle

13.02.2012 23:42

#2111: - Ajorakki -termin lanseeraajalle

Mahtaisiko se kertoa vaikka siitä,että useat ihmiset tässä yhteiskunnassa alkavat olla kurkkuaan myöden täynnä metsästäjien omavaltaista ja ylimielistä käyttäytymistä?? Nyt eletään vuotta 2012,eikä suinkaan luolamiesten aikaa. Minä en ole katkeroitunut mistään,muuta kuin kiristyvästä verotuksesta,mutta teidän katkeruutenne sutta kohtaan puolestaan on naurettavaa ja säälittävää! Suomen maassa ei todellisista petoeläimistä edes tiedetä mitään,täällä eletään sen suhteen kuin lintukodossa. Tiesittekö ollenkaan,että ihmisiä asuu samoilla alueilla,leijonien,tiikereiden,ym.kissapetojen kanssa?? Miten ne siellä pärjäävät,kun täällä huudetaan hoosiannaa muutamasta ilveksestä tai sudesta?? Minä en susia pelkää tipaakaan,toisin kuin täällä housun etumus märkänä huutavat rambot,susista ei ole ollut minulle minkään valtakunnan haittaa! Mutta jos tontillani painelee näitä ajorakkeja harvase päivä,eikä lapset uskalla ulkona olla,niin siihen tulee loppu! Vai meinaatteko että lasten pitäisi olla sisätiloissa,että rakkinne saavat rauhassa käyttää pihaani kulkureittinään?? Vähänkään jos aikaansa on seurannut,niin tietää senkin,että koirat käy hyvinkin usein ihmisen kimppuun,viikottain on todistetta siitä. Mutta kertaakaan ei ole susi minun pihalla lapsille irvistellyt ja räksyttänyt! Ja turha selittää,että olen susien suojelia tai piiperö ( mitä sekin lie tarkoittaa),tasapuolisuuden nimissä kutsun tästälähin metsästäjiä nimellä mulkero! Pitäkööt mulkerot siis rakkinsa pois minun nurkistani ja lasteni lähettyviltä. Kehoitan myös ottamaan vähän rennomman asenteen käyttöön tässä susivastaisessa sodassanne,jota ette koskaan voittamaan tule. Ja vielä lopuksi,osalle teistä suosittelen lämmöllä silmälasien hankintaa,osalle eläkkeelle siirtymistä,osalle A-klinikkaa ja loppuosalle ryhmäterapiaa susifobiasta parantuaksenne!


Vieras

#2116

13.02.2012 23:50

Pari vuotta sitten olin päiväkahvilla ja katsoin ulos kun koira haukkuu takajaloillaan narussa ja n.parinkymmenen metrin päässä 3 sutta hyökkäämässä.Juoksin ulos huutamaan,lähtivät mutta häkki piti tehdä koiralle.Vähälle aikaa meni lähettyviltä monia koiria hukan suuhun.Liika on liikaa...

Vieras

#2117 Re: Re: Ajorakki -termin lanseeraajalle

14.02.2012 08:12

#2115: kyllästynyt ajorakkeihin - Re: Ajorakki -termin lanseeraajalle 

Ajorakin henkilöllä tuntuu johdonmukaisuus olevan pahoin hakusessa: hän on oikeutettu pelkäämään omassa pihassaan ajokoiria  (lapsiensa puolesta), ja tämä oikeus hänellä onkin, pelätä saa tai olla pelkäämättä, fobiansa itse kullakin!!!

MUTTA MUILLA EI HÄNEN MIELESTÄÄN OLE OIKEUTTA  PELÄTÄ PIHAAN TUNKEUTUVIA SUSIA.  Tällaiset totalitaariset ihmiset arvioivat asioita itsekeskeisesti ja kiivaudella (minä hyvä ja muut "mulkeroita"!), vain toinen silmä näkee maailmaa ja siinäkin on ulkopuolisen silmin katsottuna outo kiilto.... 

Suhteellisuuden tajua, pliis! Tilannearviosi on vinoutunut! Koeta silti pärjäillä!  Olen iloinen, että asut paikassa, jossa sudet eivät ole lastesi uhkana, tätä susivapaan alueen sijaintia toki todistaa sekin, että siellä harrastajat uskaltavat näköjään päivittäin pitää vielä ajokoiriaan irti! 

Voit kyllä vähentää fobioitasi muuttamalla susialueille. Ihana rauha olisi lapsillakin pihassa, mitähän Tornion poliisikin varoitti - onko virkavaltakin ristiretkellä mukana (?) jättämästä lapsia valvomatta pihalle (!) täällä ei todella tarvitse enää pelätä "ajorakkeja" ja susiahan ette lastennekaan puolesta näköjään pelkää... Tervetuloa vain tänne rauhalliseen maalaiselämään susien keskelle koko perhe!

 

vaari

#2118

14.02.2012 08:32

Sativat ja yliajajat ovat itse hampaattomia räksyttäjiä. Onhan sentään ihmisellä ollut koira kaverinaan monia satoja vuosia metsällä, lemmikkinä, työtehtävissä. Nämä "hyväntekijät" ovat vielä yyvessä puuta ja näyttävät myös pysyvän. POHJANMAA antaa asiallisia kommentteja, tällaisia lisää ja NIMIÄ ADRESSIIN!!!
kyllästynyt ajorakkeihin

#2119 Re: Re: Re: Ajorakki -termin lanseeraajalle

14.02.2012 10:20

#2117: - Re: Re: Ajorakki -termin lanseeraajalle

Todisteeksi tyhmyydestäsi voin vielä toistaa,satun asumaan tämän kuuluisan pöytyän lauman alueella,hyvinkin korvessa ja lähimmät suden haaskat ovat puolen kilometrin päässä. Joten pidä nämä aivopierusi pääsi sisällä,avaa suusi vasta sitten kun opit lukemaan ja lukemasi myös ymmärtämään! Mutta koita silti pärjäillä sinäkin,kyllä se järki joskus vielä sinunkin tukkasi alle pesiytyy...ehkä..

Ihminen

#2120

14.02.2012 10:22

Kyllä se vaan näyttää olevan niin, että "ihminen on ihmiselle SUSI"
Kuvaaja

#2121 Re: Re: Re: Re:

14.02.2012 10:29

#2102: Pohjanmaa - Re: Re: Re:  

 Tykkään jotenkin tuosta kuvasta, en tiedä mikä siinä kiehtoo...


Vieras

#2122 Ajorakkeihin kyllästyneelle

14.02.2012 11:24

Kylläpä onkin "ajorakkeihin" kyllästyneellä kommenttinsa: tulette "sodan häviämään", tämähän on puhetta kuin jihadistilla, käydä nyt sotaa riittäen aiheeksi, että on eri mieltä kuin hän.
Kun nyt puhutaan järjestäytyneen yhteiskuntaelämän laillisesta asiasta (ajokoirametsästys), niin olisi hyvä höllentää pipoa, vaikka pyhillä sotureilla tätä kykyä ei taida juuri olla.

Salli kuitenkin epäilyni, että asut susireviirin ydinalueella, jossa ajokoirat ovat päivittäin riesanasi (!!!), mutta sudet ei! Ajokoiramiehet tietävät vallan hyvin, että puhut potaskaa, koska ei kukaan ole niin hullu, että ryhtyisi tällaisella alueella metsästämään. Onkin epäiltävissä, että asut kaikkialla muualla, mutta et ongelma-alueella susihaitan suhteen. Ja "maaltahan onkin tunnetusti hyvä huudella, kun merellä on vahinko". Tämäkö se ärsyttääkin, kun puheet menevät ristiin, ettei niihin erkkikään usko. Siihen kyllä on helppo uskoa, että kiihkoa riittää muidenkin tarpeiksi... ja solvauksia, kun substanssi loppuu .... Osanotto lähipiirille!
vieras

#2123 Re: Re: Re: Re: Re:

14.02.2012 11:37

#2121: Kuvaaja - Re: Re: Re: Re:

Joo, komea on otus. Katselin omia kuvia, joissa painot takana. Suurin 58kg.


Vieras

#2124

14.02.2012 12:03

Paree onkin jottei Pöytyän mies ole mettästäjä, muutoin hakisivat poliisit pyssyt pois yleisen turvallisuuden nimissä.
C_S

#2125 Mitä mieltä arvon metsästäjät tästä?

14.02.2012 12:18

Ehdotan, että KAIKKI suurpetoyhdysmiehet valittaisiin jatkossa Luontoliiton susiryhmän keskuudesta. Saisimme asiantuntijat hoitamaan virkaa. Mitä mieltä olette?