VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.


Vieras

#2226

17.02.2012 14:01

Kaikenlaista uhoomista ilman järjenhäivää kummallakin osapuolella. Hyi teitä aikaiset ihmiset.
Pana

#2227 Re: Re: Ehehehheee

17.02.2012 14:13

#18: - Re: Ehehehheee 

 

pitää vissi opettaa tuo meiän koira ampumaan.
Cannabis_Sativa

#2228 Sepe taitaa olla pöndeltä!

17.02.2012 14:35

Jutut kuulostaa maalaistollolta! Meitsi ei diggaa salakaatajia. Meitsi korkkaa skumppapullon, kun susiryhmä saa itsevaltiuden suurpetopolitiikassa. Se olisi eka kerta, kun meitsi maistaa alkoholia. lisää susia joka kylään. Stadiin myös! Meitsi ei vapise.

Vieras

#2229

17.02.2012 16:56

taitaa olla tuo sativa lopun elämänsä tipattomalla.
Peikko

#2230 Kivikylän uhoa

17.02.2012 16:59

Joo, ei teikäläinen paljon vapise siinä vaiheessa kun 50-kiloinen Heimo Hallava ottaa pakaralihaksesta tai pillistä kulmahammasotteen ja sitten likistää hydrauliprässin paineella. Kun suurpeto menettää ihmisarkuutensa niin siitä tulee arvaamaton. Ja kuten satia...sativa ja muut villeniinistöt, urbaanissa ympäristössä susikin menettää viimeiset luontaiset ja inhimilliset piirteensä.

Sudet kuuluvat erämaihin, eivät taajamien liepeille vaikka se urbaani ns. kehitys leviääkin alkuperäistä luontoamme kiihtyvällä vauhdilla tuhoten.

NYT RIITTÄÄ - projekti

#2231 MIELENKIINTOINEN ARTIKKELI SATAKUNNAN KANSASSA:

17.02.2012 17:32

Käyttäytymisvalmentaja ja organisaatiopsykologi

#2232 Cannabis_Sativan henkilöprofiili

17.02.2012 18:41

Tämä henkilö pelaa ROOLIPELIÄ kontaktoidessaan tälle kommenttipalstalle.
Hänen perusluonnettaan kuvaa luonnehdinta: Takarivin Taavi, minkä on tässä yhteydessä katsottava kuvaavan pelkästään hänen yhtä luonteenpiirrettään, jota hallitsee ujous. Henkilö haluaisi olla enemmän kuin hänen lähellään olevat sidosryhmät häntä arvostavat (ja hän onkin tosiasiassa mittavampi) ja tästä tulee tarve saada arvostusta, hyväksyntää ja huomiota muualta, kun omista viiteryhmistä sitä ei tule riittävästi.
Hän tuli palstalle aluksi nimimerkillä Sativa ja koepallolla, jossa toi esille ihailunsa minkkejä ja supikoiria kohtaan ja jatkoi munchausenmaisella isottelulla "ruokkimalla 100 kg kirjolohia näille ihailemilleen eläimille".
Tässä hän tarkoituksella provosoi ja tarkkaili lähes 2 viikkoa mitä tapahtuisi. Hän sisäisti, että palstalla pystyi esiintymään anonyymisti joutumatta itse julkisesti hyökätyksi (mitä Takarivin Taavi luonnollisesti pelkäisi kuollakseen). Tästä hän päätti jatkaa herjaavaksi muuttuneessa sävyssä ja katsoi saavuttaneensa eturivin paikan (kompensaatio frustraatioille) ja sen myötä henkisen yliotteen vastapoolista. Varsinainen susikysymys ei vieläkään tässä vaiheessa ollut noussut täysin pintaan, koska hyvityksen hivelevää tunnetta oli Taavin rinnassa jo tässä vaiheessa.
Sitten tulee kuvaan mukaan patologinen ja tietoinen valehtelu (mm. että olisi aina ollut työtön, kun käy tosiasiassa säännöllisen virka-ajan työssä, tyhjästä ilmestyvä koira, sylikoirarotua tietenkin, täydellinen raittius jne.) valehtelun motivaationa on ärsyttää vastapoolia ja saada kompensaatiohyvitystä tunnetasolla, joka onkin keskeisin vaikutin koko keskusteluun osallistumiselle. Samalla hän saa extranautinnon onnistuessaan mielestään naamioitumaan erinäköiseksi kuin todellisuudessa on. Sikäli naamioituminen onnistuukin, että henkilö ei ole ollenkaan sellainen susifiili kuin antaa itse ymmärtää!
Henkilö on myös lapsellinen, tarkoittaa tässä yhteydessä uhalla tekijää (aivan kuin hiekkalaatikon pikkupoika, jota pikkutytöt kauhistelevat ja joka yltyy sen seurauksena uusiin kauhistelun aiheisiin). Henkilö hakee tietoisesti uutta vastakkainasettelua (polttoaineeksi keskusteluun) mm. politiikan puolelta (olevinaan vasemmistolainen, mutta sitten ymmärsi vihreiden ärsyttävän enemmän vastapoolia muuttuen vihreäksi), vegaaniudesta, huumeista, kaupunki vs. maaseutu ym. tematiikasta.
Henkilö ei kuitenkaan ole kaunainen eikä pitkävihainen, on myös hieman läpinäkyvä (hämäämisyrityksestä huolimatta), tunnustaa jopa omia puutteitaan ja on jättämässä (yllättäen) haihattelua vähemmälle. On merkkejä, että keskustelun into alkaa hiipua ja kaipaisi uutta vastakkainasettelua.
Henkilö on opillisesti sivistynyt, josta syystä tyhjän jauhamisen motivaatio alkaa heikentyä.
Sydämen sivistys on heikompaa (mm. herjaavuus), mutta sekin on yllättäen parempaa kuin äkkisistään luulisi. Henkilö ei ole pohjimmiltaan ilkeä, vaikka haluaa sellaisena esiintyä vastapoolia kohtaan.
En usko välttämättä edes siihen, että henkilö on henkisesti urbanisoitunut, yhteyttä ja henkistä kaipuuta (ja kateuttakin) maaseutuun on. Henkilö selvästi nauttii siitä, että "luulee reiän lukijoiden silmissä tulevan lumihankeen eri paikkaan kuin itse tietää sen olevan". Henkilö ei ole pohjimmiltaan niin paha kuin mikä kuva hänestä muodostuu ja hän muodostaa. Hän kaipaa turvallista huomiota ja saa sitä puskista huutelemalla. Hänen kanssaan voi jopa paiskata kättä, koska kyseessä on täysi AJANVIETE JA PELLEILY, huumoria löytyy vaikka muille jakaa.
Martti

#2233 Susiryhmälle kaikki päätösvalta suomen suurpetopolitiikassa.

17.02.2012 20:36

Luontoliiton susiryhmän tulisi päättää ja nyt ja tulevaisuudessa kaikkeen susipolitiikkaan liittyen.
Suomen susikanta on sukupuuton partaalla joten ripeitä toimia valtiovallan taholta.
Metsästys tulee kriminalisoida, aseet kerättävä yksityishenkilöiltä pois, suojelualueita laajennettava 10 kertaiseksi.

Vieras

#2234 Nyt riittää

17.02.2012 20:37

Pitäisiköhän luopua toivosta.ollaan etuajassa ensinnäkin liikkeellä että tämä menisi läpi edes teoriassa. lisäksi alkaa mennä projektin puolestakin pikkuisen yli koko homma.pataan tulee joka puolelta ja entistä hurjempaa saarnaa seuraa. nyt rittää.

Vieras

#2235 Re: Nyt riittää

17.02.2012 20:43

#2234: - Nyt riittää 

 joo,eikä tuo allekirjoittaneiden määrä häikäise.

Mirva

#2236 Todella huikea menestys projektilla ja hienosti menee.

17.02.2012 20:49

Vajaan 2kk aikana melkein 15000 nimeä. Joten todella hienosti menee.
Hyvä. Nyt riittää projektin vetäjät ja suuri kiitos teille.
Uskoisin että huhtikuun loppuun mennessä on tarvittava määrä nimiä koolla ja saadaan suurpetopolitiikkaan uusi suunta.
80% Suomen kansasta haluaa muutosta pikaisesti.
10 matikassa

#2237 Opetelkaa laskemaan

17.02.2012 21:25

Heh! 15 000 on 80 Suomen kansasta? Meitäkö onkin vain 18 750? Samalla kansakoulun päästötodistuksen 4:n arvoisella matematiikan taidollahan nämä vesselit tuntuvat laskevan susikannan koonkin: jokainen jälki on yksi susi. Yksi susi jättää kuitenkin neljän tassun jäljet joka loikallaan. Ja loikkiahan yksikin susi jättää jälkeensä aika monta.
Sepe Susi

#2238 Re: Re: Sepe Susi

17.02.2012 21:31

#2216: - Re: Sepe Susi 

 Onko ne sudet jo siellä teillä päin oppineet oviakin availemaan? Hui kauhiaa! Kohta ne varmaan tyhjentää jo jääkaapitkin. Vaan eipä ole meikäläisen jääkaapissa paljoa tyhjennettevää. Jos pari homeista leivänkannikkaa kelpaa, niin syökööt susiraukat. Tarpeeseen menee.

Sepe Susi

#2239 Re: Re: Sepe Susi

17.02.2012 21:37

#2224: vieras - Re: Sepe Susi 

Et niin, et ole uusavuton vaan ihan syntymälahjana olet avuttomuutesi saanut. Geeneilleenhän ei voi mitään edes pahemman luokan persussuomalainen. Vapise susipelkosi kanssa!

Matikka ihan hyvä ja pää kunnossa

#2240 Seuraa galluppeja ja kyselyjä.

17.02.2012 21:44

Tuoreet tehdyt gallupit ja kyselyt kertovat että 80% suomalaisista haluaa pikaisia lakimuutoksia suomen suurpetopolitiikkaan.

Vieras

#2241 Re: Seuraa galluppeja ja kyselyjä.

17.02.2012 21:58

#2240: Matikka ihan hyvä ja pää kunnossa - Seuraa galluppeja ja kyselyjä. 

 Joo ja täällä missä onglmat onneksi niitä susien lelliöitä on aika harvassa,  se kun on niin rosvollekin löytyy puolustajat.

Eiköhän tässä laki muutu,   ei nyt tätä opetella taas kantapään kautta.

Jaakko Ilkka

#2242 Re: MIELENKIINTOINEN ARTIKKELI SATAKUNNAN KANSASSA:

17.02.2012 22:00

#2231: NYT RIITTÄÄ - projekti - MIELENKIINTOINEN ARTIKKELI SATAKUNNAN KANSASSA: 

 Todella ansiokas vastine Satakunnan kansalle...

Tällä projektilla on jo nyt saavutettu ennen näkemätöntä huomiota susitilanteesta ja nykyajan `susitutkimuksesta´ mitään tietämättömänkin kansanosan keskuudessa, ja näyttääpä nyt pahasti siltä, että muutamilla `tutkijoillakin´ on ruvennut jo puolustus horjumaan kun ovat nähneet parhaaksi esiintyä yhteisrintamassa koko kalustolla, vaan mannertenvälinen totuusohjusjärjestelmä se kulkee nykyään silmänräpäyksessä, ja tekee omaa vääjäämätöntä työtänsä meidän iloksemme. Keltakoirat pysyvät keltakoirina kunnes toisin todistetaan. 

Cannabis_Sativa

#2243 Käyttäytymisvalmentajaorganisaatiopsykopaatille!

17.02.2012 22:09

Meitsi ei diggaa teitsin asennetta meitsiin! Vaikka olenkin elänyt työttömänä koko elämäni, niin ei se tee minusta tyhmempää, kuin sinä olet. En kaipaa huomiota, olen yksinäinen susi. Mitä tulee koulutukseeni, siinä olet oikeassa. Se on paljon korkeampi, kuin maalaistolloilla, jotka kirjoittavat "suset". Yritän saada vaan jengin funtsaamaan susien tärkeyttä. Meitsi ei ole takarivin Taavi, sen roolin jätän teitsille. Vasemmistolaisuus ja vihreys on lopulta ihan sama asia. Olemme samassa veneessä. Kapitalistit alas! Otto Ville Kuusinen, häntä diggaan.
Cannabis_Sativa

#2244 Martti! Tavattiinko me kaksi viikkoa sitten?

17.02.2012 22:23

Oliko sinulla kaksi bichon friseetä, kun heitettiin läppää koirapuistossa? Muistatko meitsin ja koirani? Oli jotain puhetta nykyisestä susipolitiikasta ja siitä, että susia pitäisi saada enemmän. Tuli vain viisaista kirjoituksistasi mieleeni, että saattaa olla, että nähtiin. Pidä lippu korkealla, jos olet hän, joksi luulen! Brahenpuistossa tavataan. Vaihdetaan yhteystietoja seuraavaksi, kun nähdään. Tsau!

Vieras

#2245 Re: Martti! Tavattiinko me kaksi viikkoa sitten?

17.02.2012 22:28

#2244: Cannabis_Sativa - Martti! Tavattiinko me kaksi viikkoa sitten? 

 Vaikuttas hiukan siltä, jotta tavattu olette...;)

Martti

#2246 C_S olemme tavanneet kalliossa.

17.02.2012 23:22

Muistan C_S sinut hyvinkin nähtiin viipurinkadun kulmilla lauantaina yöaikaan oltiin hakemas mättöö kun oltiin friidun kanssa keitolla kulmapuiston tsökärillä.
Saattaahan olla että ollaan nähty koirapuistossakin mutta näkyillään parannellaan maailmaa ja pidetään lippu korkealla.
Muutos wolffipolitiikkaan tulee muuttumaan wolffien eduksi ja vihreät suurin puolue 2015!
Me teemmme valistustyötä kovasti näillä kulmilla.
Wolffit ulvoen laulaa meitsi sitä säestää jodlaamalla kuunsäteisen taivaan alla.
C_S

#2247 Cheers, Mara!

18.02.2012 00:02

Nyt muistankin! Teitsi veti soppaa ihan simona! Sano friidulle terkkuja. Komppaatko bassolla, kun meitsi skulaa skebaa ihan raivolla?! Kehitellään wolffibiisi loppuun.

Vieras

#2248 Re: Todella huikea menestys projektilla ja hienosti menee.

18.02.2012 05:44

#2236: Mirva - Todella huikea menestys projektilla ja hienosti menee.

eikös se ollut niin että maaliskuun alusta alkaen allekirjoitetut äänet hyväksytään? vai menikö väärin?

astuu silloin voimaan.


Vieras

#2249 Häiriköt pois

18.02.2012 09:18

Häikiköt pois HETI.
kyllästynyt

#2250 asiallinen adressi

18.02.2012 11:12

kyllä susia sais olla paljon vähemmän eihän niistä ole mitään hyötyäkään ja petoturismi on mahdoton mutta nykyään kaikki päätösvalta on helsinkiläisillä kerma persillä