VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

metsässä

#2376 koirasudet pitää aidata.

23.02.2012 10:24

Aika paljon halvemmaksi tulee aidata nuo Suomalaist koirasudet,kuin kaikki paikat joissa lapset,aikuiset,koti- ja tuotantoeläimet ovat ja liikkuvat.
Myös kulkureitit suojapaikasta toiseen pitäisi turvata.

On muistettava että tähän asti Suomessa on kaikki taajamissa liikkuneet koirasudet poistettu viisaasti kovasta
ymmärtämättömien vastustuksesta huolimatta.
On runsaasti esimerkkejä miten ihmisarkuuden menettäneet koirasudet ja sudet toimivat.
Joku joka kommentoi että lapsista ja kotieläimistä on pidettävä huolta,ei ymmärrä että on mahdotonta edes aikuisen ihmisen estää röyhkeäksi muutunutta koirasutta hyökkämästä lapsen tai koiran kimppuun,vaikka hän olisi aivan vieressä.
On paljon ihmisiä jotka omituisesti nauttivat toislle aiheuttamistaan kärsimyksitä vaikeuksita ja pelosta.
Osa hanketta vastustavista on liikeellä vain tällä motiivilla.
Osalla oma halu nähdä koirasusi tai susi menee kaikkien toisille aiheutuvan kärsimyksen edelle.
Katsokaa miten muutamalta paikkakunnalta on tullut todella runsaasti allekirjoituksia.
Todellisuuden ymmärtää vasta kun pedot pyörii ja vaanii omalla pihalla.
Monet vanhempaiyhdistyksetkin ovat sen huomanneet ja heränneet. Vetoan niihin järkeviin ihmisiin,jotka pystyvät ymmärtämään toisia ihmisiä ahdingossa allekirjoittamaan adressin.
Tämä voisi olla tärkeä ja helpotusta antava kädenojennus heile.
.



tääon sus

#2377 Allekirjoitus

23.02.2012 11:11

Eikö nuo kiuruveteläiset nuku, kun noin paljon yöllä kirjoittelevat ja nopeaan tahtiin.
Metsästäjä

#2378 Hyvä Kiuruvesi!

23.02.2012 11:13

Kiuruveteläiset omalla käytännöllään osoittavat kiitettävästi kuinka metsästäjien pitää puhaltaa yhteen hiileen. Valitettavasti tätä samaa ei esiinny maassamme kovinkaan paljon.

Vieras

#2379 Re: Hyvä Kiuruvesi!

23.02.2012 11:26

#2378: Metsästäjä - Hyvä Kiuruvesi!

Puhaltamiset on huomattu. Aivot on jäänyt ilman happea.

Jaakko Ilkka

#2381 Auta lähimmäistäsi allekirjoituksellasi.

23.02.2012 14:16

Kiuruvetiset näyttävät vielä ilahduttavasti uskovan enemmän demokratian kuin suoran toiminnan taikka petoterroriin alistumisen linjaan...Yhteen hiileen puhaltamisessa suomalainen on heikoimmillaan, ja se on suuri kansallinen häpeä.

Vieras

#2382 Re:

23.02.2012 14:26

#2380: PetriK -

Metsästäjiä on syytetty susivihasta julkisuudessa.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/lukijalta/vaadimme-susikannan-ennakoivaa-hoitoa-1.12197

Eroaako tämä mielipide metsästäjän lietsomasta susivihasta laittamalla allekirjoitukseen agrologi, ylempi AMK.

Hienoa nähdä kuinka maailmalla laajasti arvostettu suomalainen susitutkimus toimii. Saadaan taas laadukasta susitietoa seuraaviin salatappoihin asti

http://yle.fi/alueet/pohjois-karjala/2012/02/rktl_aloitti_susien_pannoitukset_3279346.html?origin=rss

Samaan aikaan kun kakkosluokan eläintopparit ja eläkkeellä olevat kanadalaiset villilammastohtorit pohtivat miltä koira ja susi näyttää. Kirjeenvaihtoa on asiasta käyty ihan suomen propaganda torppiin asti.


Vieras

#2384 Re:

23.02.2012 15:05

#2383: -

Kivaa kun metsissä turvallisuutta varjelevat rehdit, reippaat, rehelliset  ja henkisesti vakaat metsästäjät pedoilta

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-antoi-asevaraston-takaisin-ilman-p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6st%C3%A4/737002

Ei tarvi ihmetellä jos radiot suhisee ja ammutaan mitä sattuu. Ei ikinä tiedä mitkä aamumömmöt on metälle lähtiessä otettu.

Peikko

#2385 Nakkilaan morjens

23.02.2012 15:09

Kertomasi perusteella Satakunnassa on yleisesti tapana toimia valtakunnan lakien vastaisesti. Meilläpäin niin ei toimita. Yrität ilmeisesti tyrkytellä omia tapojasi tuon hamppusätkän esiin vetäisemisellä ? Näit siis harhoja sellaisen poltettuasi ? Sekavia ainakin suollat kirjallisesti.

metsästäjä ja luonnonystävä

#2386 miettikää

23.02.2012 16:50

en ymmärrä minkä takia metsästystä vihataan niin paljon. Miettikää mistä nykykulttuurimme sai alkunsa noin 30 000 vuotta sitten? Vastaus on metsästyksestä. Ihminen sai ravintonsa metsästämällä. Puhekieli kehittyi, koska metsästyksessä tarvittiin nopeaa kommunikointia. Ihminen oppi kädentaidot rakantaessaan aseita metsästykseen. Eli metsästys mahdollisti ihmisen selviytymisen ja nykyisen kulttuurin ja se on myös maailman vanhin harrastus. Ei olisi teitä vihreitäkään nykyään jos ei olisi esi-isänne hakeneet ruokaa metsästä.

Vihreät syyttävät metsästäjiä susifobian kylvämisestä. Aikaisempi kommentteja lukiessani voin todeta, että vihreät ovat syyllistyneet samaan. Nimittäin metsästäjäfobian kylvämiseen. Metsästäjiä haukutaan vanhoiksi juopoiksi, jotka ampuvat kaikkea mikä liikkuu tai pitää ääntä. Metsästäjiä väitetään verenhimoisiksi tappajiksi, jotka haluavat kaiken kuolevan sukupuuttoon. Todellisuudessa nuoria metsästäjiä on kokoajan enemmän. Metsästäjää varovaisempaa ja parempaa aseen käsittelijää ei siviilien joukosta löydä. Metsästäjät tottakai haluavat turvata eläinkannat jotta harrastus ylipäätäänsä voisi jatkua ja voin väittää, että yksi metsästäjä tekee todellisuudessa "kentällä" enemmän eläinten hyväksi, kuin 100 luonnosuojeliaa tekee. On todella surullista, että muutaman yksittäisen tapauksen takia mustamaalataan koko metsästäjä- ja aseharrastajayhteisö. Jos joku päästään vialla oleva tai huumehörhö tappaa ihmisen luvattomalla aseella ei sitä pidä yhdistää täyspäisiin luvallisten aseiden haltijoihin. Nekin rahat jotka tuhlataan aselain muutoksiin voitaisiin käyttää paljon paremmin ja laittaa vaikka mielenterveyden hoitoon. Näin ehkäistäisiin paljon tehokkaammin ikivät tapahtumat.
NYT RIITTÄÄ - projektin puolesta: Marko Lind

#2387 KIITOKSET TÄMÄN BLOGINI MYÖTÄ KIURUVEDELLE:

23.02.2012 16:50


Vieras

#2388 Re: Täältä missä sudet liikkuvat!.

23.02.2012 17:22

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2012 17:25



Vieras

#2391

23.02.2012 18:24

Pitäähän sitä koiranomistajana ja metsästäjänä nähdä tosiasiat. Samat sudet ne ovat Kärsämäelläkin.
Skepsis

#2392 Re: Ehehehheee

23.02.2012 20:55

#11: Sudet on ihania - Ehehehheee

Mitä suojia metsästyskoira voi käyttää?


Vieras

#2393 Jaahas

23.02.2012 21:07

Wikipediasta voimme lukea sudesta:

"Susien vaarallisuus ihmiselle
Susi karttaa tavallisesti ihmistä ja käy hyvin harvoin ihmisen kimppuun. Viimeksi ihmisiä Suomessa mahdollisesti surmannut susi liikkui Turun seuduilla 1880-luvun alussa, ja sitä on jälkikäteen epäilty villiintyneeksi koiraksi tai koirasudeksi."

"Susien haitat kotieläimille
Suomessa susista on ehkä eniten haittaa poronomistajille, mutta joskus metsästystilanteissa ja ulkona pidettäviä koiriakin joutuu susien saaliiksi.[19] Susi pystyy halutessaan hakemaan koiran koirahäkistä kiipeämällä aidan yli tai kaivautumalla sen alitse.lähde? Myös metsästäjien mukana metsällä tai kokeissa liikkuvat metsästyskoirat voivat olla vaarassa, sillä susi tappaa itseään heikomman kilpailijan reviirillään ja toisaalta koira on suden kannalta helppo ravintokohde. Koirien suojaksi susia vastaan on kehitetty niin kutsuttu hukkaliivi, joka antaa koiran kimppuun pyrkivälle pedolle voimakkaan sähköiskun."

"Susien salakaadot ovat lisääntyneet mm. Kainuussa. 90 % yli puolivuotiaiden susien kuolleisuudesta on ihmisen aiheuttamaa. Susia on hävinnyt enemmän kuin metsästyslupia niiden kaatamiseksi on annettu. Esimerkiksi Kuhmossa on susia hävinnyt lähes kaksinkertainen määrä lupiin verrattuna viime vuonna. Susien elinalueen painopiste onkin siirtynyt Kainuun itäosista lännemmäksi, ja vaikka 2002 Pyhäjoella ensimmäistä pesintäänsä yrittäneet sudet löydettiin ammuttuina ja mereen upotettuina, susikanta on levinnyt laajemmalle länteen viime vuosina. Seuduilla, joilla susien luonnollisia saaliseläimiä on vähän, ovat sudet joutuneet tulemaan ruuanhakumatkoillaan lähelle ihmisasutusta, vaikkakin susi muuten välttelee ihmistä ja viihtyy niin kutsutusti takamailla. Susi on Suomen vihatuin ja pelätyin suurpeto."

Eiköhän ne lapset ole turvassa jos vanhemmat pitää mukuloistaan huolta. Koirillekin suojakeinoja jo löytyy. Antakaa sen luonnon olla rauhassa ja keskittykää niihin häirikkösusiin ja ihmisiin tottuneisiin koirasusiin jos niitä metsästää haluatte, lisää kaatolupia tuskin ansaitsette tällä addressilla.

Vieras

#2394 Kintaiksi vaan!

24.02.2012 00:10

Mihin tarvitsemme susia?Emme tarvinneet niitä kekkosen valtakaudellakaan,niin miksi nyt?
VÃNRIKKI LISSABONISTA

#2395 Re: Ammattiapua

24.02.2012 02:53

#2336: - Ammattiapua

Jos nyt kuitenkin pelle hakisit ensin ammattiapua itsellesi kun kiihoitut seksuaalisesti siitã, ettã saat tappaa elãimiã. Olet pelkur ja pikkuhousujenlikaajai, kuten muut metsãstãjã kaversi. Jos tappaminen sinua tyydyttãã niin kyllã maailmassa sotia lõytyy jossa sorretut tarvitsevat apua. Jos ei niin pidã ase piilossa ja anna elãinten olla. Fuck-Faced Coward.

VÃNRIKKI LISSABONISTA

#2396 MARKO LIND

24.02.2012 03:26

#2387: NYT RIITTÄÄ - projektin puolesta: Marko Lind - KIITOKSET TÄMÄN BLOGINI MYÖTÄ KIURUVEDELLE:

Mikãli katsotte tãmãn "rohkean metsãstãjãn" kuvaa linkistã on se melko tarkka profilointi urheista metsãstãjistã, jotka tykkããvãt soittaa hanuria tumman vaaleanpunaisessa smokki/frakki yhdistelmãssã. Jep, varsinainen suomalainen sankarisotilaan esikuva. Vie hanurisi niihin maihin jossa sitã tarvitaan, ja ãlã tapa pelkurina elãimiã. PELKURI ON PELKURI VAIKKA SEN VOISSA PAISTAIS.

VÃNRIKKI LISSABONISTA

#2397 SUDET

24.02.2012 04:18

Sellainen lyhyt lisã kommentti, ettã oppineena ja elãmãã varsin paljon nãhnynã miehenã minua ihmetyttãã se mikã on se syy joka aiheuttaa tyydytstã miehelle joka tappaa villi elãimen ylivoimaisella aseella. Tãmã on se geneettisesti degeneroitunut persoonallishãiriõinen osuus meidãn ihmiskunnasta joka tulisi asettaa samalle saarelle villielãinten kanssa ilman minkããnlaisia aseita. Impotenssi, avuttomuus, ãidin tai isãn viha, ????.
VÃNRIKKI LISSABONISTA

#2398 Re: miettikää

24.02.2012 04:40

#2386: metsästäjä ja luonnonystävä - miettikää

Mietin, kiitos. Heti nimimerkkisi on oxymoroni eli "contradiction in terms". Et voi olla luonnonystãvã jos puolustat suomen pienen susikannan edelleen lahtaamista. Toiseksi mainitsemasi esiisãt 30k vuotta sitten eivãt tappaneet huvikseen vaan tarvitsivat nahkoja pukeakseen ja lihaa syõdãkseen. Myõs sudet, karhut, ym., saivat oikeudellisen osuutensa ihmislihasta. Suomeen alkuihmiset muuten asettuivat aikaisintaan 7400ekr, eikã 30k vuotta sitten. Petoelãimet olivat tããllã aikaisemmin. Jos synnyit pelkurina niin kuolet pelkurina. Vertaat itseãsi aseellisiin huumehõrhõhin, ehkã se kertoo jotain sinusta itsestãsi.

Paljastus 1-2..

#2399 PROJEKT VARG POMMIN osat 1-2...

24.02.2012 07:03

Ruotsin susikannan synnystä erittäin mielenkiintoista luettavaa Ruotsin kieltä osaaville. Mikähän lienee Suomen `susikannan´ historia?

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.jagareforbundet.se%2Fdalarna%2Ftunabygden%2Frovvilt%2Fblandat%2520varg%25202008%2520januari.pdf&h=dAQH6kmIjAQEowxsSrgR1OgmySHlnvbp5Urd6jx7yF8lkEQ