VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

haloo`?

#551 Re:

30.12.2011 00:53

#1: -

Susien aiheuttama pelko on ihmisten korvien välissä. Yhtään ihmistä eivät ole sataan vuoteen tappaneet, mutta mielenvikaiset ihmiset ja juopot autoilijat on tappaneet satoja lapsia ja aikuisia!!!

 

Realiteettia kehiin ja aletaan vaatia jotain millä on todellista vaikutusta ihmiskunnan OIKEALLE TURVALLISUUDELLE eikä vain tunteelle, tunteet on muutettavissa ja hallittavissa, JUOPPOKUSKEILTA AUTO LUNASTUKSEEN VALTIOLLE HETI VÄLITTÖMÄNÄ RANGAISTUKSENA NIIN SÄÄSTYY NEKIN LAPSET JOTKA KÄVELEE TIELLÄ TAJUAMATTA EDES PELÄTÄ NIITÄ AUTOILIJOITA JOTKA ON TUHANNESTI ENEMMÄN TAPPANEET KUIN SUDET...

 

VOI ELÄMÄ MITÄ POTASKAA PELKÄSTÄ PELON tunteesta...


Vieras

#552

30.12.2011 01:52

Hyvä että vielä EU:ssakin ollessa uskalletaan ilmaista mielipide

Vieras

#553

30.12.2011 02:23

On ihan hyvä, että uskalletaan vaatia turvallisempaa susipolitiikkaa, vaikka ollaankin EU:ssa.
luonnon puolesta

#554 Re: kansalaisaloite susipolitiikkaan

30.12.2011 02:41

#2: -

Mitäs, jos te metsästäjät mieluummin vaatisitte avohakkuukieltoja metsiin, että metsät olisivat metsiä ja normaali eläinkanta voisi siellä kasvaa. Me tarvitsemme metsiä monesta muustakin syystä, joten luonnonsuojelua olisi ehdottomasti lisättävä. Ei susi, eikä muutkaan pedot tule ihmisten ilmoille, jos niillä on elinmahdollisuus, ne ovat petoja, jotka menevät karkuun, ja hyökkää vain silloin kun sitä häiritään. Jäitä hattuun kaikille kiihkoilijoille! Ei tuommoinen tunneilmaisu saa minua liikkeelle, pitää olla faktoja, valokuvia löytyy netistä pilvin pimein vaikka kuinka raakoja niitä haluaville.

Esittäkää tosiasioita, kuvaajat ym. lukuja. . ja toiseksi, nimiäkään ei ole allekirjoittajilla, vain jokin toimikunta nimettöminä, joten huuhaata koko juttu lienee. Siispä minäkään en nimeäni laita.

Citykani

#555

30.12.2011 03:44

Suomessa susi on erittäin uhanalainen eläin. Oli kanta sitten 100 tai 300, se on liian alhainen että lajin geenipooli ja sitä kautta koko laji pysyisi elinvoimaisena. Perehtykää biologiaan.

Toisaalta, miksi susi pitää automaattisesti tappaa, jos se nälissään eksyy liian lähelle ihmisasutusta? Miksei sutta voi tainnuttaa ja siirtää? Eikö niitten pyssymiesten pitäisi pärjätä ihan tehotuotantolihalla, riistaliha on pelkkää ylellisyyttä. Nälkään eivät erämiehet näänny vaikka jättäisivät hukan ruuan viemättä!
Citykani

#556

30.12.2011 03:49

Sitten vielä näille metsän punaniskoille: koiralle on olemassa suojaliivi sutta vastaan. Liivi vapauttaa sähköiskun, joka vie suden syömäinnon. Ovat vain kiihkomieliset egoistit liian kitsaita satsaamaan siihen "arvokkaaseen" metsästyskoiraan tuota pientä lisää.

Idiootit haluavat vain kiihkoilla ja nostattaa epäfaktoillaan ja omalla laiskuudellaan hysteriaa.

Tästä aiheesta on mahdotonta keskustella, koska paasaajat eivät suostu kuulemaan faktoja.

Vieras

#557

30.12.2011 04:52

Todella hyvä idea. Olen itsekin joutunut pelkäämään lasten puolesta susien hyökkäystä.

Vieras

#558 Re: Re:

30.12.2011 08:05

#551: haloo`? - Re:  

 Tässä osoitteessa löytyy useimmat vastaukset susien aikaansaannoksista nykymaailmassa.

http://www.vargfakta.se/nyheter/tre-manader-med-aratal-av-myter/


Vieras

#559

30.12.2011 08:07

Ihmetyttää suuresti miten eivät muuten niin kovat bisnesmiehet Venäjän karjalassa, tai Suomessa ymmärrä hyödyntää valtavaa sudenmetsästys bisneksen mahdollisuutta venäjän alueella rajan pinnassa, mistä koituisi meillekin arvaamatonta hyötyä Metsäpeurojen suojelun kannalta susikannan romahtaessa rajan pinnassa.

Onkohan tuolla rajalla minkäänlaista yhteistyötä siinä mielessä käynnissä vieläkään...

Käyhän siellä kalamiehiäkin pilvin pimein koko maailmasta, niin miksei susijahdissa sitten mistä Venäjä itsekin hyötyisi monessakin mielessä.

Paikallisethan voisivat nostaa kaadetuista susista tapporahan, ja myydä ampujalle taljan, sekä periä pikku korvauksen itse metsästyksestä...

Jahti turisti toisi Passimiehet moottorikelkat, maasturit, ja aseet mukanaan!
Kyllä toimisi hienosti!

Vieras

#560

30.12.2011 08:10

Vaan luulisi tuota fiksumpaa Vihreiden pientä vähemmistöä hävettävä aivan oikeasti, millaisen älykkyysosamäärän omaavan äänestäjäkunnan äänien varassa he joutuvat toivotonta ideolokiaansa viemään eteenpäin.

Herää aidosti kysymys siitä, haluavatko he kirkkaassa päivänvalossa kirkkain silmin tunnustaa saaneensa noilta poloisilta yhtäkään ääntä.

Tälle Adressille he kyllä ovat selvästi sitä enemmän eduksi, mitä vähemmän edukseen itse ovat. Allekirjoituksien tulva vain yltyy aina kun ovat täällä. Hyvä näin.

Vieras

#561

30.12.2011 08:12

Naapurimaamme Ruotsi ehti olla noin 150 vuotta, ja meillä noin 100 vuotta ilman susia, eikä tuona aikana tavattu yhtäkään susien raatelemaa ihmisuhria.

Tätä aikakautta ennen sellainen oli karua arkea molemmissa maissa, samoin kuin se, että luonnossa ei ollut mitään eläimistöä joka ei joko päässyt puuhun tai siivilleen susia pakoon.

Hirvet ja kaikki muutkin sorkkaeläimet olivat sudet raadelleet lähes sukupuuttoon, ja koko pohjolassa vallitsi nälänhätä niin susilla kuin ihmisilläkin.

Massamuutto Amerikkaan nälkää ja kurjuutta pakoon koko euroopasta oli valtavaa.

Sudet saatiin kuitenkin valtioitten tiukoilla pyyntivelvoitteilla hävitettyä pohjolasta, jolloin alkoi ennen näkemätön riista ja eläinrikkauksien aikakausi koko pohjolassa mistä dokumentoidut kaatoluvut kiistatta kertovat.

Esim Ruotsissa, joka ehti olla pidempään ilman susia ja sotaa, ammuttiin vuosittain puolet koko maailman hirvisaaliista mm Venäläisten tiedemiesten tilastojen mukaan...!!!

Pohjoismaissa ei juurikaan tavattu susien pahimmalla aikakaudella: Hirveä, Metsäpeuraa, Metsäkaurista, Majavaa, Jänistä, Kettua, Ilvestä, Villisikaa, vaan nämä kaikki ovat päässeet rikastuttamaan luontoa tuon sudettoman aikakauden aikana, ja joista useimmat lajit ovat alkaneet jälleen nopeasti taantumaan susien vaikutuksesta nykypäivänä.

Tällä hetkellä susien ainoa hyötypuoli luonnolle on se, että ne tappavat jonkin verran rauhoitettuja kilpailijoitaan Ilveksiä, joiden kanta on räjähtänyt rauhoituksen seuraukena käsiin, ja uhkaavat jo eläimistöä susien rinnalla tehokkaasti.


Vieras

#562

30.12.2011 08:19

 

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.vargfakta.se%2Ftag%2Fmanniskor-dodade-av-varg%2F&h=vAQGfFn3XAQF5FDpeb-XrE7PhdBZsqATMtF8IYg3cG3v7Vg

Susia ei ole kyetty tappamaan sukupuuttoon miltään mantereelta, vaikka sitä on kaikkina ihmiskunnan olemassaolon aikoina kaikilla mahdollisilla keinoin kaikkialla yritettykin.

Tämänhetkinen susikanta maailmassa lienee kaikista vahvin mitä ikinä on ollut, johtuen suotuisasta susivapaasta aikakaudesta tätä ennen, mutta joka ravintotilanne on kaikkialla nopesti hupenemassa susien itsensä toimesta ylisuuren kannan vuoksi.

Suomen Metsäpeurakanta on romahtanut puoleen parissa vuodessa, Venäjän alueella satojentuhansien susipopulaatiossa minkä reuna-aluetta Suomikin on, kuolee jo nyt alkutalvesta susia nälkään...

Canadan Karibukannan 800 000 päinen esiintymä huvennut susien raatelemana 70 000: päiseksi, eikä alkuperäiskansa enää saa metsästää ruokaansakaan alueella.

Obaman hallituskin Venäjän, Ukrainan, Kazakstanin, Viron ja Canadan lailla on päättänyt hankkiutua susista eroon ja päästänyt metsästyksen vapaaksi.

Susibuumin aikaiset länsimaiset "susitutkimukset" tuloksineen osoittautuneet täysin vastakkaisiksi mm Venäläisten tiedemiesten tutkimuksien, ja nyt meneillään olevan kouriintuntuvan luonnonkatastrofin kanssa.

Ihmis ja kotieläinuhrien määrää voi tarkastella Varg fakta linkistä ylhäällä.

Mike

#563 Ongelma jolle on löydyttävä ratkaisu!

30.12.2011 08:38

Sudet ovat joskin tilastollisesti merkityksetön uhka verrattuna moneen muuhun, mutta uhka kuitenkin. Metsästyskoirille uhka on todellinen. Vaihtoehtoja on moni susiaidat, kaasusumuttimet, sähkölamauttimet, koirien turvaliivit ja kaulapannat ja kaikkea muuta. Lisää voidaan kehittää. Susien ampuminen on myös vaihtoehto, mutta se on viimeinen vaihtoehto. Monille maalaisille se tuntuu olevan ainoa vaihtoehto. Kaikki jotka ovat sitä mieltä että pitää kokeilla muita vaihtoehtoja ennen kuin teilaa sudet pois suomesta ovat siis viherpiiperöitä :D.


Vieras

#564

30.12.2011 08:45

Tällä adressilla tulee olemaan käänteentekevä vaikutus ennenkaikkea maaseudun kansalaisten , ja maailman uhanalaisen Metsäpeuran kohtuuttoman mielivaltaiseen kohteluun.

Vaadimme susivapaata vyöhykettä poronhoitoalueen lisäksi Suomenselän ja itärajan Metsäpeura-alueelle välittömästi Peurojen pelastamiseksi sukupuuttoon kuolemiselta.

Emme tule alistumaan susia työkalunaan käyttävän vihreän luontoterrosismin armoille mistään hinnasta.

Sadat tuhannet kaupunkien kesämökkien omistajatkin tulevat kokemaan taloudellisen katastrofin mökkiensä arvon romahtaessa susista johtuvan ylitarjonnan räjähtessä käsiin.

Nyt kannattaa mökistä hankkiutua nopeasti eroon susialueella ja muuallakin kun vielä saa hintaa.

Vieras

#565 Re: Ongelma jolle on löydyttävä ratkaisu!

30.12.2011 09:00

#563: Mike - Ongelma jolle on löydyttävä ratkaisu! 

 Kaikki nuo mainitsemasi muut vaihtoehdot kuin ampuminen on jo moneen kertaan kokeiltu kaikkialla maailmassa, eikä niistä ole ollut mitään hyötyö muille kuin aitaverkon ja "turvaliivien" valmistajille.

Täytyy aikuisen ihmisen olla täydellisesti syntymäkädetön idiootti joka tosissaan voi kuvitella jonkun turvaliivin suojaavan edes teoriassa koiraa susien puru ja repimisvoimaa vastaan.

Ruotsissa näitä on kokeiltu paljonkin. eikä niistä ole ollut mitään hyötyä koiralle. Koiraa ei yksinkertaisesti pysty suojaamaan muulla kuin pitkäpiikkisellä metallihaarniskalla kaikilta ruumiinosiltaan...täysin liikuntakyvyttömäksi seisomaan paikoillaan.

Oletteko te ituhipit aikuisen oikeasti noin helvetin tyhmiä joka ikinen miltä täällä näyttää!!!

Hanna

#566 Re: GOGOHaavisto!

30.12.2011 09:18

#511: Greenman - GOGOHaavisto!

Hei! Otahan selvää asioista ennen kuin alat kovin "isoilla" kirjaimilla kirjottelemaan tänne. Sorsat/ metsäkanalinnut eivät todellakaan pesi puussa vaan maassa. Ja ne ihailemasi minkit ja supit tuhoavat niiden pesiä! Ja niitä susiakin on aivan liikaa, vaikka kuinka toisin väität. Juttujesi perusteella taidan asustella jossain betonisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja mökkisi läheisen lammen rannassa. Sinun täytyisi ehdottomasti lähteä jonnekkin esim. Kuhmon seudulle umpimetsään tutustumaan susikantaan ja muutenkin luontoon. Voisit reissun jälkeen jopa tietää missä metsäkanalinnut pesivät! Maassamme on monen monta paikkaa, jossa ihmiset joutuvat pelkäämään koirien (metsästys- ja kotikoirien), kissojen ja lasten menetystä susien suuhun. Susia on vain yksinkertaisesti aivan liikaa.


Vieras

#567 Re: Re:

30.12.2011 09:24

#551: haloo`? - Re:  

 just...  eipä ole sunkaan tiedot ajan tasalla gooletahan....   rajan takan juuri joutui 10v poika suden syötiksi eikä ollut enimmäinen, alaskassa niitä oikein useampi...niin kuin myös   venäjällä....  tottahan toki ei niitä ole suomessa ollut kun jokku järki miehet tajus lahdata ennekuin tekevitä vahinkoa ettei suomessa ollu susista riesaa, vaan taas on räjähtänyt kanta käsiin....  lyijylle käyttö kiitos!!!

Mike

#568 Re: Re: Ongelma jolle on löydyttävä ratkaisu!

30.12.2011 09:33

#565: - Re: Ongelma jolle on löydyttävä ratkaisu! 

 Kyllä susi sähköä kavahtaa, tai pippurikaasua. Sitruunapanta on suunniteltu haukkuvaa koiraa itseään vastaan, mutta samalla periaatteella jokin liivi joka pistää esim. pippurikaasut suden naamarille. Tämä oli siis vaan esimerkki. Jos jokin teknologia ei ole toiminut, se ei tarkoita ettei ongelma olisi ratkaistavissa.

Onko sinulla viitteitä näihin testituloksiin vai mistä tiedät että asia on näin. En usko että asian tuotekehitykseen on panostettu 100%:sti. Eikä mihinkään teknologiaan panostetakaan niin kauan, kun ampumista pidetään ainoana vaihtoehtona! Kuinka moni on edes aitoja vaivautunut rakentamaan talonsa ympärille. Kunnollinen aita ainakin suojaa pihalla olevat kotieläimet ja lapset! Eivät ne sudet ähtäristäkään ole karanneet, kyllä aita pysäyttää!


Vieras

#569

30.12.2011 09:54

Hyvä idea ja susikantaa on ehdottomasti vähennettävä. Suomesta ei saa tulla uudelleen susien temmellyskenttä jolloin ihmiset saavat pelätä. Etenkin lapset ja kotieläimet suuressa vaarassa.

Vieras

#570

30.12.2011 10:25

susi on petieläin ja ei kuulu pihapiireihin.ja lasten kuuluu saada kulkea koulumatkansa mitään pelkäämättä.turvallisuus ennenkaikkia lapsia ja kaikkia kohtaan.jos susi liikkuu jo pihapiireissä mielestänisiihen pitää puuttua jo järeämmällä tavalla.
Mike

#571 Re:

30.12.2011 10:42

#570: -  

 

Kovin uskottavaa touhu ei ole, jos ollaan muka paniikissa tarvitsemassa lisää lupia, mutta ei olla valmiita itse panemaan tikkua ristiin ja rakentamaan pihojen ympärille susiaitoja. Valtio voisi tukea tätä toimintaa! Homma pitäisi aloittaa aitojen rakentamisesta ja tämän jälkeen voitaisiin jatkaa keskustelua!


Vieras

#572

30.12.2011 10:56

aitaa kuule mike ihtes jonnekkii, ja pysy siellä

Vieras

#573

30.12.2011 11:18

Suurin haitta kasvaneesta susikannasta on, että se estää
mm. ajokoiratoimintaa ja -metsästystä niillä alueilla, joilla laumat asustavat. Haittaa ei voi arvioida pelkkien syötyjen kissojan ja koirien perusteella, koska niitä ei voi enää metsään tai ulos viedä. Suuret laumat on hajotettava ja tarvittava Suomen susikanta saatava leviämään tasaiseksi koko Suomeen. On kohtuutonta, että se rasittaa vaan yksittäisiä alueita Suomessa.

Vieras

#574 Re: Re:

30.12.2011 11:22

#571: Mike - Re:  

 Mukulan pitää saara huutaa ja kylläpä tuo huutaakin.

Ilpo

#575 Re: Järki hoi!

30.12.2011 11:41

#526: - Järki hoi! no 526, Et tajua koko asiaa=huutele oman järkesi perään=missä se on. Jos sielläkään.