Urheilu pois YLE puheesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Urheilu pois YLE puheesta.


Vieras

#26

08.01.2012 16:33

Ylellä olisi oltava jokin kaupallisista kanavista eroava rooli mediakentässä. Yle Puhe on ollut juuri sitä, mitä emme valitettavasti koskaan tule saamaan kaupallisten toimijoiden kanavilta. Nyt Puheesta on näemmä tehty yksi samanlainen muiden joukkoon.

Muutosta on todella vaikeaa ymmärtää. Ketä sivistävän ja asioihin pintaa syvemmälle menevien ohjelmien tuottaminen on näin paljon voinut häiritä? Eivätkö suomalaiset enää ansaitse asiaohjemia?
seli-seli

#27 Kiusallinen muutos

09.01.2012 02:24

Olga K:n ja urheiluselostuksien tuominen Puheelle on kuin yrittäisi pelata pöytätennistä squash-pallolla. Ei sovi, ei kuulu yhteen.

Tietenkään kaikille ei saada omaa YLE-kanavaa. Urheilu, merisää, uskonnolliset ohjelmat ja klassinen musiikki ovat "aina väärällä kanavalla". Johonkin nekin on kolattava. En tiedä voisiko urheilun tuon pakon takia antaa anteeksi jos se veisi päivittäin vain parhaan ajan eli esim. klo 18-22? Mutta aamupäivien tärvääminen hölinällä ei ole puolusteltavissa millään. Ohjelmajohdolta olisi reipasta korjata vahinko eikä jäädä odottelemaan ja kehittämään selityksiä.


Vieras

#28

09.01.2012 11:10

Huonoa ohjelmapolitiikkaa yleltä umpata suosittuun puheohjelmaan urheilua.
ari oksa

#29

09.01.2012 11:25

Ei taida olla ensimmäinen kerta, kun YLEN viisaat neropatit ovat sotkemassa ja pilaamassa hyviä suosittuja ohjelmia. Ikävintä näissä uudelleen järjestelyissä on se, etteivät ne palvele kuulijoitaan. Tällaisilla muutoksilla tehdään myös urheilufaneille karhunpalvelus. Parasta mitä yleläiset ohjelmanikkarit voisivat tehdä, olisi laittaa jokaiselle ohjelmalle oma kanava.
nelikymppinen kuuntelija

#30 Olga K:lle loppusijoituspaikka?

09.01.2012 15:53

Olen kuunnellut Olga K ta koko radioikäni aluksi radio mafiassa ja nyttemmin Aallossa. Ikävä kyllä, tämä toimittaja ei tunnu poistuvan radiosta sen kummemmin kuin kuppa Töölöstä.

Edes se sönköttäminen ei ole hänessä pahinta. Missä tahansa töissä jossakin vaiheessa tulee kuluminen ja leipiintyminen. Se kuuluu äänestä ja jutuista. Radiotoimittajalla se tarkoittaa sitä, että kaikki kuullostaa samalta puhutaan sitten ruisleivästä tai Ike Kanervan tyttöystävistä. OlgaK:lle näin on jo käynyt kaupallisella puolella.

Toivottavasti Puheesta ei tehdä kuolevien radiotähtien hautausmaata, loppusijoituspaikkaa.

OlgaK tuotantorinkiin ja uusia mielenkiintoisia radiopersoonia kehiin!

Vieras

#31

09.01.2012 21:58

Perusteluna oli saada radioon keskeytymätön urheiluselostusten virta. Tämä olisi ollut mahdollista jättämällä uutiset pois Radio Suomen illoista. Silloin urheilu olisi ollut sen profiiliin istuvalla Radio Suomella. Nyt ei Puhe-kanavaa enää ole. Vaihtui Huuto-kanavaksi.

Vieras

#32

09.01.2012 22:24

Sivistyksen viholliset näköjään asialla.

Vieras

#33

10.01.2012 07:58

Urheilun lisäksi aamutoimittajan vois lähettää takaisin sinne mistä tulikin.

Vieras

#34

10.01.2012 12:28

P*sk*n leviämistä ei näköjään voi estää.
ARGH!

#35

10.01.2012 14:51

Urheilu ei ole Yle Puheen suurin ongelma. Yhdyn moneen kommenttiin kanavan rauhoittamisesta (palauttamisesta entiselleen) Lätinänvirta on kuvottavaa. Asiaohjelmat takaisin. Olga K takaisin Radiomafiaan. Yön arkistotunnit takaisin. Kammottavaa kuulla pikauusintoja päivän "parhaista" paloista tunnista toiseen. Sanahelinää.
Lättä ja Luru

#36 Olga ärsyttää

10.01.2012 14:53

Olgan höpötyksissä tyhmyys todellakin tiivistyy. Olga pois, urheilu pois, johtaja Olli-Pekka Heinonen myös vaihtoon.

Vieras

#37 Re: Kiitos

10.01.2012 19:35

#15: -

Kiitos kiitoksista! Paras kiitos on suuri määrä allekirjoituksia - levittäkää sanaa!
Rami

#38 Yrheilu ja tyhjän puhuminen pois Yle puheesta

10.01.2012 21:28

Joo onhan se uskomatonta että ei sitten ymmärretykkään mitä oltiin jo ehdittu luoda. Hieno tiivistelmä asia ohjelmista. Miten oi miten Yle kuvittelette nämä olisivat kiinnostuneita tyhjänpuhunnasta ja sirkusviihteestä.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2012 04:11



Vieras

#40

11.01.2012 04:14

Ylepuhe on menetetty, ehkpä tässä mietittiin nuoria, mutta ohjeman profiili oli monelle kuuntelijslle tärkeä. en puhu pelkästään yöradiostsa, vsan siella oli monet TVohjelmat kuultavissa: esim.
Arto nyberg. Pressiklubi, politiikkaradio, etc. ei tarvittu noita vi-n jinglejä, eikä varsinkaan urheilu-kilpailuja, jääkiekkokierrosta.. Korvavammani ei kestä tuota #nuorennusleikkausta. olkoon Olga K.kuinka suosittu, mutta kun ei toimi tuossa ymräristössa... Kulttuuri ja asia män, kaik muu on suurta hölötystä.. mutta näin ova herrat päättämeet..surullista""

Vieras

#41

11.01.2012 10:23

Itse olisin valmis kuuntelemaan Puheelta myös musiikkiaiheisia dokumentteja musiikin kera.
kolmikymppinen kuuntelija (kohta ex-kuuntelija)

#42 Olga K pois ja äkkiä

11.01.2012 23:47

Olga K pilaa koko kanavan. En todellakaan halua kuunnella sitä typerää, mukarentoa lätinää, jota tuli jo ennestään kaikilta kaupallisilta kanavilta ihan tarpeeksi. Miksi piti mennä pilaamaan ainoa hyvä radiokanava? Pahinta on, että avasipa radion Puheen taajuudelta mihin aikaan päivästä tahansa, siellä lässyttää aina tämä Olga K jotain ärsyttävää pinnallista p*skaa - ilmeisesti aamuohjelma lähetetään uusintana myöhäisillassa. Urheiluun taas olen törmännyt tasan kerran.

Olen muutamassa päivässä saanut yliannostuksen Olga K:ta, ja ko. juontajan tyhjänpäiväinen jorina aiheuttaakin radion sulkeutumisen välittömästi ja tekee minusta hyvin äkkiä ex-radiokuuntelijan. Enää ei ole kanavaa, jolta tulisi rauhallista, laadukasta ja sivistävää ohjelmaa, kun Puheellekin on pitänyt palkata joku lämpimikseen lätisemään ja pinnallisine small talk -haastatteluineen aikaa kuluttamaan. Ilmeisesti tämä on halvempaa kuin oikean sisällön tekeminen.
Joe-setä Singaporesta

#43 Puhe takaisin

12.01.2012 12:56

Yleensä tuoteuudistuksessa kuunnellaan tuotteen käyttäjiä. YLEn ei tarvitse tehdä niin, vaan Radio Puhe päätettiin noin vain muuttaa Radio Jutusteluksi jonkun alkeellisen demografia-analyysin perusteella. Ainoa kuunneltava kanava on pilattu höpötyksellä, urheiluselostuksilla ja ärsyttävillä ohjelmatunnareilla.

Eikö YLEn päättäjillä ole mitään vastuuta tekemisistään? Miksi paikkansa löytänyt fiksu kanava oli pakko muuttaa "ruuhkavuosiaan viettävien" höpötysfoorumiksi? Lähettäkää, hyvät ihmiset, palautetta suoraan YLEen. Kyse on sama asia kuin jos HS Kuukausiliitteen tai Suomen Kuvalehden tilaajille ryhdyttäisiin heiltä mitään kysymättä lähettämään Me Naisia. Me Naisissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta radioasemien osalta Puhe oli ainoa lajissaan, kun taas leppoisia aamushow-kanavia tässä maassa on yllin kyllin.

Vieras

#44

12.01.2012 14:25

Kirjoitinkin jo vuoden alussa YLEn palautesivuille miten brutaali, väkivaltainen, dopingin täytteinen, huumeinen, kansallista ylemmyydentuntoa, väärää voitonhalua ... sisältävä urheilu hypetys sai tilaa kanavalla jossa luulin olevani turvassa moisesta ros..

Vieras

#45

12.01.2012 14:36

Paitsi että sen tyyppistä urheilua voi lähettää joskus kuin esim. painiselostusta Berliinin olinpialaisista kisoista tms. epäsuoraa lähetystä
Lauri Lehtimaja

#46 Sekapuhekanavaa ei tarvita

12.01.2012 16:12

Entisen Yle Puheen vahvuus oli juuri siinä, että se profiloitui nimenomaan ASIApuhekanavaksi. Asiapuheohjelmien ystävät eivät todellakaan kaipaa höysteeksi tyhjänpäiväistä hömppäpuhetta. Tuskin myöskään hömpän ystävillä riittää kärsivällisyyttä kuunnella asiapuheita. Asiaa ja hömppää yhdistelevä sekapuhekanava on siis kuolleena syntynyt ajatus. Tuskin mikään kohderyhmä jaksaa kiinnostua sellaisesta, eivät edes ne "nuoret aikuiset", joita Yle nyt sanoo kosiskelevansa.

Meidän asiapuheen ystävien toivomus onkin, että saisimme oman asiapuhekanavamme takaisin. Ilman hömppää, urheiluselostuksia ja tyhjää jaarittelua. Esikuvana voitaisiin pitää vaikkapa BBC Radio 4:ää.
Domo

#47 Olga ei ole turha höpöttäjä

12.01.2012 19:33

Jaksan kyllä kuunnella Olga K:ta, joka on mielestäni aidon kiinnostunut haastateltavistaan, iloinen ja sanavalmis! Hesalaisnaisten ässävikaankin olen jo melko alistunut, vaikka se onkin niin väärin. Olga ei sentään narise eikä kiekaise sanan loppuja jännittyneellä ääneellä, kuten nuoremmat naiset ja miehetkin nykyisin tekevät! URHEILU, lätkäkierrokset ja muu sen sortin mökä on sen sijaan tosi karvas pettymys meitsille, joka lähtee Yle Puhe korvissa lenkille ja ulkohommiin ja kuuntelee sujuvasti kolmeen kertaan uusitut esitelmät ja keskustelut!
Ihmettelijä

#48 Urheilu pilaa nyt kaksi kanavaa

12.01.2012 20:35

kun sitä tulee edelleenkin myös Radio Suomesta tunnin välein. :(

En ole tuota urheilupolotusta sietänyt Radio Suomessakaan, vaan laitan aina radion kiinni kun se alkaa, tai vaihdan kaupallisille kanaville.

Miksi ei urheiluhulluille ole ihan omaa kanavaa, jolloin sitä voisi tulla ympäri vuorokauden, eikä tarvitsisi sillä pilata muita kanavia.

Yhden kerran olen kuunnellut tuota Olga K:ta ja minusta hän keskusteli enemmän itsensä kanssa - haastateltava ei meinannut saada puheenvuoroa ollenkaan. Jotkut toimittajat eivät tajua sitä, milloin aika on ajanut heistä ohitse.
vieras

#49 palautetta ylelle:

12.01.2012 21:31

No music

#50

12.01.2012 21:53

#49: vieras - palautetta ylelle: 

Meni radiosta se viimeinenkin kanava, jota pystyi yleensä jopa kuuntelemaan. Ah, ei puhki soitettuja jumputushittejä, jotka kuulee neljä kertaa päivässä työmatkalla. Piti sitten urheilulla pilata tämäkin.