Urheilu pois YLE puheesta

Meillä oli erinomainen puhekanava, josta saattoi kuunnella asiaohjelmia ja uusintana jopa television haastattelu- ja asiaohjelmia ilman jumputtavaa tai päällekäyvää musiikkia tai hyökkäävän karjuvaa urheilumöykkäämistä. Idylli keskellä kiireistä arkipäivää tai vaikka automatkaa. Loistavaa palvelua. Voi oppia uusia asioita, ei tarvitse pilata musiikkimakuaan mauttomalla hissimusiikilla, eikä tavitse kelata kanavalta toiselle urheilua paossa.

Ja mitä tapahtui? Kun nyt avaa Yle Puheen kanavan, alkaa mahdoton urheilumöykkä! Sama möykkä, joka kuuluu kaikilta Ylen lähikanaviltakin! Tämäkö on sitä hyvää palvelua, joka kohdistaa palvelut tarkoin valituille kohderyhmille?

Urheilu pois! Sivistyskanava takaisin!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Timo Mäkinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )