Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista.


Vieras

#201 Re:

27.02.2012 18:48

#199: -

Ei sota yhtä miestä kaipaa, ei edes yhtä varuskuntaa. Pellen puhetta tuollainen maan pettäminen. Yhtälailla voisi silloin sanoa maan pettämiseksi sen, että hannaa ja venkoilee sellaisen varuskunnan vuoksi, jonka puolustusvoimat itse on luokitellut turhaksi.

eteläpohjalainen pääkaupunkiseudulta

#202 Re: Kauhavan kaupungin laskelmat, lähde: Pro Lentosotakoulu sivusto

27.02.2012 23:28

#200: - Kauhavan kaupungin laskelmat, lähde: Pro Lentosotakoulu sivusto 

 Kannattaa kaikkien tutustua tuohon Kauhavan kaupungin tekemään laskelmaan.

Se osoittaa, miten järjetöntä on lakkauttaa Kauhavan lentosotakoulu! KYLLÄ ON VALTIOLLA NYT KERRANKIN RAHAA!!!!!!!! Oikein lapioitavaksi asti!!!

Pitäispä tuo raha sijoittaa suomalaisten lapsiperheiden, nuorten, vanhusten ja vammaisten hyvinvointiin, niin ei kyllä takuulla tippuisi!!!

 Mutta hyvin toimivan lentosotakoulun, Kauhavan ja monen eteläpohjalaisen perheen elämän  alasajoon valtiolla ja Suomen puolustusvoimilla näyttää kyllä olevan sumeilematta kanttia!

KUINKA MUUTAMALLA PÄÄTTÄJÄLLÄ SAA OLLA TÄSSÄ MAASSA NÄIN PALJON VALTAA, ETTÄ HEIDÄN PÄÄTÖKSENSÄ JOHDOSTA  PUOLI KANSAA POMPPAA?

Mutta entäpä jos eteläpohjalainen ei nyt pomppaiskaan! Me ei oikeen olla sitä väkiä, jota jostakin norsuunluutornista korkeapalkkaiset herrat viisaa nenästä!

 Eteläpohjalaisella kansalla on tiukasti juuret omassa maassaan ja maakunnassaan  eikä meitä tulla komentelemahan omalle maaperällemme!

Kaiken inhimillisen kärsimyksen sekä työpaikkojen menetysten  ja rahallisten menetysten lisäksi Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamisessa menetetään yksi suuri osa suomalaista kulttuurihistoriaa.

 Kauhava on yksi Suomen kaikkein vanhimmista lentokentistä. Joidenkin meidän nykyisten ja entisten kauhavalaisten vanhemmat/isovanhemmat joutuivat  aikanaan uhraamaan maansa pakkolunastuksella kentän rakentamiseksi.

 Ja joidenkin meidän toisten isät ja isoisät uurastivat hevosineen 1920-luvulla pitkää raskasta työpäivää kentän rakentamiseksi. 1980-luvulla kenttää jatkettiin, ja taas oli uudet ihmiset tekemässä sen työn, puhumattakaan sitten niistä sukupolvista, jotka ovat palvelleet Suomen puolustusvoimissa Kauhavalla kantahenkilökuntana ja muissa viroissa.

Kyllä täytyy sanoa, että tässä maassa ei enää oo millään mitään väliä, jos muutaman korkeassa asemessa olevan ihmisen päätöksen ja allekirjoituksen annetaan tehdä tyhjäksi hyvin toimivat systeemit ja sallitaan heidän murtaa monen isän, äidin, lapsen ja kodin arjen, ja joiltakin osin ehkä heidän koko elämänsä.

Voimia kaikkiin niihin koteihin, joita tämä onneton lakkauttamispäätös on kohdannut. Eikä menetetä toivoa, vaan tehdään kaikkensa, että tuon päätöksen tehneiden aie ei pääse toteutumaan.

Rautalampi

#203 Re: Pohojalaanen maanpualustustahto

28.02.2012 20:50

#61: Veteraanin poika - Pohojalaanen maanpualustustahto Pohojanmaalta on ollu tapana aina lähteä apuun kun maan etu on sitä vaatinu. Sitä kautta maanpualustahto tällä alueella on Suamen kovinta. Nyt tahto horjuu. Mä ainakin läheren nyt viimeesen kerran!!

Joojoo, trossaaminen ainakin on kovinta luakkaa. Lue vähä historiaa, on sitä tahtoa ollu muallaki.

Bob Helsingfors

#204 Re: Millä peruistein?

28.02.2012 21:03

Merianturaa

#205 Säästöjä vain säästämisen vuaksi.

29.02.2012 15:55

On se ihimeellinen homma notta ensin laitetaa milijoonia uusihi rakennuksii, kiitoratahan ja remonttiihi ja sitten jätetähä ne uuret rakennukset niille sijoolleen eikä niihi saara uusiokäyttöä.Ottaen huamioon lentosotakoulun, joka on museootu alue. Ja lentosotakouluhan piti olla turvassa vuatee 2030, koska tänne sijootettihi uuret haukat. Ei ainakaan nyt vaikuta siltä notta tämä lakkautuspäätös olisi ratkaaseva Suamen säästöölle. Niinhän sitä nyt on laskeskeltu, notta 17 milijoonaa euroa menöö vuades enempi Tikkakoskella ku Kauhavalla. "Säästetähä vaan sitä rahaa maanpualustuksesta nii saaraan rahaa Kreikkaha ja uusia torkkupeittoja kansanerustajille", kuten tuttavani asiaa kommentoi.
Wake-up call

#206 Oiskohan salaliitto?

01.03.2012 22:09

Voi tsiisus, että on tyhymä ja itsetuhoinen kansa!
Ensin äänestetään kaiken maailman pellejä eduskuntaan – sitten annetaan niiden huimalla palkalla myydä Suomen maata jalkojen alta, niille jotka parhaiten nuoleskelee ja ollaan niin ...tanan edistyksellisiä!!
Mitä helevetin säästöjä sitä tarvii tehdä, että maanpuolustuskin ajetaan alas?? Eikö firmojen ja kaivosten myyminen ulkomaiseen omistukseen sitten piisannutkaan, eikö vähätuloisten nälkiinnyttäminen tyydytäkään – eikö riitä sekään, että kansan enemmistöä (keskituloiset ja köyhät) tapetaan hitaasti (mutta varmasti) terveydenhuoltoa kitkuttamalla??? YM.YM.YM.YM!!!
Mikä ihmeen "säästötarve" täs viä on? Eikö sitä ole hehkutettu, kuinka Suomen talous on vielä parhaimpia muihin EU:maihin verrattuna? Kiitos tästä tosin kuuluu tokin edellisille sukupolville, jotka ahkeruudella ja sisukkuudella rakensivat sen, mitä tämä päättäjien sukupolvi nyt ajaa alas - ilman mitään omaa tuntoa!!!!
Pakostakin täs tulee salaliiton maku suuhun- joko siellä joku saa huimat palkkiot maansa ja kansansa kavalluksesta tai sitten tänne on lähetetty "rajan" takaa jotain ihmekaasua, joka saa tämän kansan olemaan niin ...tanan lyhytkatseista kaiken suhteen!! "Pistä ne pöllyihin ja annetaan niille Big Brotheria oikein olan takaa!!!"- sano..... Siinäpä sitä melusaastetta sitten kunnolla, kun viholliskoneet pörrää pään päällä- sori, vaan että koiran ulkoiluttaminen oli niin epämieluisaa—tsiisus!!??
Puhupa suomalaisen kanssa politiikasta- niin se sanoo, ettei sitä kiinnosta "jauhaa" sellaisista ja se istuu turruttamaan aivojansa "salkkareilla"! Mutta hei, "poli" – tulee latinankielisestä sanasta POLY= tarkoittaa MONI, eli meitä monia, sinua ja minua ja meitä kaikkia koskettaviin asioihin puuttuminen ja vaikuttaminen ON politiikkaa!!!
Niin vastenmielistä kuin se saattaakin olla politiikka, kaikkine omien intressiensä ajavat,- populisti,- ja takinkääntäjä,- ym.-edustajat sitä Arkdianmäellä ajamassa, niin pitää muistaa, että "hantttiin pistäminen" Kauhavan Ilmasotakoulun lakkauttamisessa on politiikkaa parhaimmillaan! Se koskettaa sinua, minua, meitä tällä paikkakunnalla- kotonamme ja lopulta varmasti koko kansaa, joka ei "pöllyissänsä" sitä vielä tajua!!! Eli pistetään hanttiin!!! Ei luovuteta – ei ...kele luovuteta kansan perimmäisestä elinehdosta – omasta vapaasta ja turvallisesta isänmaastamme- eikä tämän pitäjän puolustamistahdosta ja Kauhavan Ilmasotakoulusta!!!!!
Vieras

#207 Re: Millä peruistein?

01.03.2012 23:49

#20: Kokoomuksen terveiset - Millä peruistein?

Lentäjät eivät "heittäydy toisten tuettavaksi tai jätä muille ongelmaa omasta olemisesta". Monet eivät tunne sitä "sukua" eivätkä muuten myöskään eteläpohjalaisten luonnetta. Lentosotakoulu nyt vain kuuluu valkoiseen Suomeen -  vaikka historian toistumista ei kukaan toivo eikä siihen halua uskoa!


Vieras

#208 Re: Re: Millä peruistein?

02.03.2012 20:24

#207: Vieras - Re: Millä peruistein? 

 aikaasemmin äänestin aina kokoomusta, en enää.


Vieras

#209 Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa.

02.03.2012 22:59

Puolustusvoimia yritetään johtaa kuten jotakin voittoa tuottavaa siviilisektorin yritystä. Johtajat puhuvat Pv:stä konsernina, koska haluaisivat olla oikeita johtajia! Johtamistapa on se minkä jo alikersanttikin osaa...käskeä kuuluvalla äänellä! Perusteluja käskyille keksitään sitten
jälkikäteen.

Pv:n komentajistolla eritoten ilmavoimalaisilla on taas kerran niin paljon intoa, mutta vain
niin kovin vähän ymmärrystä. He eivät ole ikinä vastaamassa omista käskyistään koko virkauransa aikana. Ovat aina opettelemassa. Ei tehtävät voi kovin vaativia olla, kun parhaimmillaan kolmessa kuukaudessa työn oppii täydellisesti ja on valmis seuraavaan tehtävään.

Näin sanon enkä mieltäni muuta! Hmmm...paitsi jos joku ylempiarvoinen käskee, niin silloin toki
takkini käännän.

Ja mikä pahinta meidän kansanedustajista suurin osa luulee perusteiden kestävän tarkastelun.

On se vaan niin hienoa olla oikein EU:n mallioppilasmaan kansalainen. EU-aika on ollut
vain yhtä kiristämistä, kurjistamista, karsimista ja supistamista. Kuoli se hevonenki juuri kun oppi olemaan syömättä.

Ei jää tästä ajasta lapsenlapsille positiivista kerrottavaa...häpeällistä aikaa kaiken kaikkiaan.

Tämä adressi allekirjoituksineen kuitenkin osoittaa ihmisten järkevään ajatteluun kykeneviksi ja kyseenalaistavan oikeutetusti kelvottoman johtamisen.
Helsingin eteläpohjalainen

#210 Re: Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa.

03.03.2012 16:39

#209: - Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa. 

 Hallituksen ja puolustusvoimien tapa julkistaa Kauhavan lentosotakoulun lakkautussuunnitelma tällaisena yhtäkkisenä päätöksenä, joka esitetään työntekijöille ja kansalle  ilman ennakkovaroituksia,  "selkään puukotuksena" kuin salama kirkkaalta taivaalta , on huonoa hallintotapaa ja kelvotonta, diktaattorimaisin ottein toteutettua johtamista. 

Tällainen on demokratiasta kaukana. Kansan mielipidettä ei nämä johtajat kuuntele pätkääkään.

Meinaakohan Wallin käydä Kauhavallakin pikaisesti kuin kissa kuumassa uunissa, ilmoitusluontoisesti vain sanomassa, että Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamispäätös ei muutu. Näinhän hän valitettavasti teki ainakin Kontiolahdella eilen 2.3.12.?

Kun ihminen menettää työnsä, on siinä kysymys niin suuresta asiasta, että ei siinä auta, vaikka kuinka Wallin tulisi paikan päälle  myötätuntoaan lässyttämään.

Kyllä on väärin, että samanaikaisesti Suomessa pistetään 180 miljoonaa ohjuksiin ja toisaalta lakkautetaan hyvin toimiva varuskunta, johon on investoitu suuria summia ja saatu se nykyaikaiseksi yksiköksi, ja joka samalla on historiallinen ja sellaisena merkittävä osa suomalaista menneisyyttä ja nykyisyyttä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.03.2012 20:29


Mielipide
Vieras

#212 Lissabonin sopimushan ON VIENYT EDUSKUNNALTA päättämisvaltaa

04.03.2012 15:04

 

Mutta miksikö eduskuntaamme on asiasta hiljaa? ->

KUKA ÄÄNESTÄÄ ENÄÄ KANSANEDUSTAJIA jos heillä EI OLE VALTAA? kysymys on työpaikoista

katso http://www.adressit.com/eusta

EROTAAN EU:sta!!!

Mielipide

#213 Mitä nopeimmin saadaan tuhotettua Suomen puolustusvoimat

04.03.2012 15:07

 

sitä nopeimmin Suomi liittyy NATO:oon

 


Vieras

#214 Menestystä Kauhavalle

06.03.2012 00:07

Kauhavan kaupunginhallitus on tehnyt maanantaina 5.3.12 hienon päätöksen tukea lentosotakoulun toimintaa.
Toivotaan, että Kauhavalle annetaan mahdollisuus toteuttaa tuo suunnitelma. Menestystä tähän hankkeeseen tärkeän asian puolesta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 07:49


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 07:51



Vieras

#218

10.03.2012 10:39

Sais lopettaa vaikka heti.

Vieras

#219

12.03.2012 18:00

Ministerien ja tämänhetken hallituksen mielivaltaa vastaan !

Vieras

#220

12.03.2012 19:46

Kauhavalla armeijan käyneenä ja Kortesjärvisenä oon suunnattomasti harmissani Lentosotakoulun loppumisesta.
Sehän on kuin vietäis identiteetti. Ei mikään ihme,että maanpuollustuskyky järkkyy.

Todella pettynyt hallitus herroihin.

Vieras

#221 Re: Re: Re:

12.03.2012 22:40


Vieras

#222

12.03.2012 23:02

Wallin sitten kävi tänään Kauhavalla näyttelemässä isoa herraa.

Kyllä ei oo näköjään Suomen puolustusvoimilla rahasta pulaa, kun ei Kauhavan kaupungin tarjoama raha kelpaa.

Suomen tämän hetkisen hallituksen ja Suomen puolustusvoimien tekemä päätös lakkauttaa Kauhavan lentosotakoulu ja muut nyt lakkautettaviksi määrätyt varuskunnat, on yksi Suomen nykyhistorian suurimmista katastrofeista.


On yllättävää, että Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin olevat, ja mm. kauhavalaisten valitsemat kansanedustajat, ovat näin voimattomia ja ponnettomia, kun oman alueen tosi on kysymyksessä.


Vieras

#223 Re:

12.03.2012 23:54

#10: -

luuletko että sweduministeri ajaa teidän etuja (hehheijaa på swenska)ensin vietiin Satakunnanlennosto Porista Pirkkalaan,ja nyt se hajautetaan taas.Puolustusvoimauudistus on P:stä. Toivon ettei Kauhavan rauta ruastu.!


Vieras

#224 Re: Mitä nopeimmin saadaan tuhotettua Suomen puolustusvoimat

13.03.2012 00:17

#213: Mielipide - Mitä nopeimmin saadaan tuhotettua Suomen puolustusvoimat

Ilmavoimat ja Merivoimat on jo pitkälti sopeutettu NATO:n asejärjestelmiin,johtamisjärjestelmät,tulenkäyttö,esikuntaorganisaatio ja stragetiat on naitettu.Samaan aikaan tuhotaan suuret määrät uutta tai käyttökelpoista materiaalia ja ostetaan uusia NATO-yhteensopivia asejärjestelmiä.Kontiolahden varuskunta ja Kauhavan lentosotakoulu mm. lopetetaan,HALOO onks mitään järkee...mutta onnex Draksvik säilyi,Ruotsinvallan muisti on pitkä ja...tätä riipusti yx EVP. :)

pääkaupunkiseudun pohjalainen
Vieras

#225

13.03.2012 19:42

On hyvä, että Kauhavan kaupunki ja muut eteläpohjalaiset ovat lähteneet ripeästi, ja kaikkensa tehden, taisteluun lentosotakoulun säilyttämisen ja siellä työskentelevien ja heidän perheittensä puolesta.


Tarkoitushakuisiin laskelmiin ja harhauttamiseen perustuvan lakkauttamispäätöksen tehneille herroille tohditaan Etelä-Pohjanmaalla näyttää kaapin paikka, meidän tapauksessamme lentosotakoulun paikka! Periksi ei anneta!