Poliisin toimintakyky säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Poliisin toimintakyky säilytettävä.

hillomunkki

#51 joopasenjoo

21.02.2012 00:09

ymmärrän teoriassa sen kauniin ajatuksen yleensäkkin eläkeiän nostamisesta,mut ei mee ihan yksyhteen jos samaa aikaa ihmetellään miten saadaan nuorisotyöttömyys kuriin.jollain aliolla se on varmaan ihan ok jos joku tekee töitä 65-70v asti..mut kyl se raja pitäis näihin tiettyihin ammatteihin vetää.voin kuvitella miltä näyttää 68 vuotias polliisi-setä juoksemassa rikollista kiinni tai 65 vuotias palomies ryntäämässä pelastustoimiin ketterästi kamat selässä.kyl saa lääketiede oikeesti mennä viel aika pitkälle,ennenkun ton ikäisten fysiikka kestää semmoista joka päivä.jepjep..
Iso Kokardi

#52 Ailahtelevaa

21.02.2012 21:31

Poliisien koulutsvahvuus on kuin suomalainen maatalouspolitiikka, lainehtii sinne tänne. Poliisijohdolla tuntuu olevan tarvetta lausua asiasta kuin asiasta ja vielä kuvan kanssa.Tuntuu kuin johtaminen olisi hakusessa.
Uudelleenkoulutettu

#53

22.02.2012 01:58

Pskkokos sitä poliisin hommia pitää koko ikä tehdä. Niin me muutkin etsimme uuden ammatin jos vanhassa ei enää jaksa. järjetöntä että jossain ammateissa pääsee eläkkeelle aikaisemmin. Tehkää töitä älkääkä valittako.

Vieras

#54

22.02.2012 16:23

Eläkkeellä pitäisi päästä nauttimaan ansaitusta eläkkeestä kohtuullisen terveenä. Jos eläkeikää nostetaan ei ole paljon iloa maksetuista eläkemaksuista kun kuolema korjaa satoaan...
propaganda?

#55 Eipä poliisien resursseja ainakaan ole leikattu - päinvastoin

22.02.2012 16:34

http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2012/numero-1/poliisi-puhuu-rahaa "Poliisi levittää kauhukuvia resurssipulasta. Tosiasiassa poliisin määrärahat ovat vuosi vuodelta kasvaneet & väkimäärä on ennallaan. Se selviää, kun tarkistaa poliisijohdon väitteet."

Vieras

#56 Re: Eipä poliisien resursseja ainakaan ole leikattu - päinvastoin

22.02.2012 16:57

#55: propaganda? - Eipä poliisien resursseja ainakaan ole leikattu - päinvastoin

Propagandaa hyvinkini tuo Voima-lehden teksti. Siinä ei nimittäin oteta huomioon poliisin menojen kasvua (vuokrat, kiinteistökulut kaiken kaikkiaan, kalusto, polttoaine, palkat...) Rikostilastoista puhuttaessa ei taas oteta huomioon sitä, että varsinkin harvaan asutuilla alueilla ihmiset eivät enää viitsi ilmoittaa rikoksia poliisille, kun tietävät, etät apua ei ole saatavissa. Sama koskee kyllä jotain varkaus- ja murtocaseja isommissa kaupungeissakin - ei poliisi niitä ehdi selvittää. Mutta syrjäseuduilla kyse on vakavammistakin asioista. Siellä poliisi kutsutaan vasta hengenhädässä.


Vieras

#57

22.02.2012 17:52

Tottakai kun poliisin mahdollisimman hyvä toimintakyky kuuluu Suomalaisen kansalaisen perusturvaan.
Menikö valtion koulutusrahat hukkaan?

#58 Tahtoisin jo töihin

22.02.2012 18:03

Olen vastavalmistunut poliisi, eikä töistä ole tietoakaan. Kuusikymppiset eläkkeelle ja vastavalmistuneille töitä!

Vieras

#59

22.02.2012 18:14

Ei kannata säästää väärässä paikassa...

Vieras

#60 Poliisikoulutus lopetettava

23.02.2012 18:31

Ei ole järkeä kouluttaa poliiseja työttömiksi verorahoilla. Hervannassa ovet kiinni pariksi vuodeksi ja kouluttajat kortistoon. Eläkeikää ei saa nostaa.

Vieras

#61

01.03.2012 17:06

Poliisitoimeen pitää ehdottomasti saada lisää resursseja yleisen turvallisuuden nimissä. Ei suinkaan "hölmöläisten" tapaan vähentää niitä. Myös palkkausta parannettava huomattavasti. Työ on raskasta ja vaarallistakin.

Vieras

#62

03.03.2012 22:16

Poliisia tarvitsevat kaikki suomenkasalaistet turvakseen . Arvostettu ammatti.
että sellainen tapaus

#63 Re: Jatkot pois

07.03.2012 13:48

#16: viran sijainen x 6 - Jatkot pois 

Se kateus on kaamia tauti. On ihan kauheaa jos joku saa 20 euroa enemmän ja vielä kaiken lisäksi kun on porukan laiskinkin vielä? Ei se ole naamasta kiinni kun lakkaa saamasta jne... jokainen 58 vuotias saa olla 60:een ilman mitään hakemusta. Turha marista, että vie muka nuoremmilta paikan...ja tiedoksi tietämättömälle; eihän eläkkeelle jäävien paikkoja täytetä missään. Käsittämätöntä että joku valitsee vielä ammatin tietäen, että koulutetaan suoraan kortistoon ja ammatin jonka koulutus ei kelpuuta juuri mihinkään muuhun. Eiköhän ole viransijaisenkin syytä jatkaa opiskelua oikeaan ammattiin. Politiikot nostavat pian poliisin eläkeikää eli viran sijaisenkaan ei tarvitse mitään jatkoja pyytää, jos nyt koskaan saat vakivakanssia.

 


Vieras

#64

08.03.2012 20:34

Poliisi, puolustusvoimat, pelastuslaitos ja hoitoala, asetan nämä samalle viivalle koska niiden merkitys on vähintäänkin toisiinsa verrattuna yhtä tärkeä! Kaikki nämä mm.edustavat tehtäviä joiden toimivuus on meille jokaiselle kokonaisvaltaisen turvallisuuden tae! Mitä taas tulee näiden hallintoon, niin kunnallisella kuin valtiollisellakin tasolla, näissä on akuutti ja roima vähentämisen tarve. Hallintoon ja byrokratiaan ne rahat hupenevat, eivät sinne missä aktiivista työtä tehdään turvallisuutemme nimissä ja sen eteen. Ihmettelen osaltani sitä passiivisuutta joka meissä kaiken tämän maksajissa, avun tarvitsijoissa ennemmin tai myöhemmin, vie vallan. Kysymyshän on perustuslakiin kirjatuista turvallisuuteen liittyvistä oikeuksista jokaiselle kansalaiselle ja niitä emme halua!!?? Kaiken tämän perusteella tulee mieleeni Ruotsin vallan sekä Stalinismin aikojen alistumisen perinne! Ei todellista osallistumista tai vaikuttamista, ainakaan näihin ei uskota. Maamme julkinen sektori on todellisuudessa yksi globaalisti byrokraattisin ja väkilukuunsa nähden raskaimmin hallinnoitu "sekametelisoppa".

Kyseisillä aloilla joilla turvataan jokapäiväistä olemassaoloamme, raskaassa vuorotyössä raatajalle, jopa kutsumuksen voimin, on myönnettävä yleisestä poikkeavia mahdollisuuksia eläköitymiseen. Mahdollisuuksia joiden turvin he voivat suurinpiirtein terveinä päästä nauttimaan eläkevuosistaan. Näillä aloilla työtänsä tehneen ja 60 vuotta täytettyään, on saatava oikeus eläkkeelle pääsyyn. Voimat hupenevat, suorituskyky heikkenee ja kroppa rapistuu, biologisia tosiasioita!

Nähkää laajemmin, osallistukaa ja allekirjoittakaa mm. tämä adressi!!


Vieras

#65

10.03.2012 10:10

Poliisin toimintakyky on kansalaisille hyvin tärkeä asia. Tehokkain lyhyen aikavälin toimenpide on muuttaa nykyinen salmiakkimallinen virkarakenne pyramidiksi. Tarkoittaa, että johtajia on liikaa ja suoritusportaassa liian vähän väkeä. Paateron on tuotava faktat esiin!
kv

#66 Ei yhtään poliisirikollista lisää suomeen!

22.03.2012 08:31

Rikollisia eli poliiseja on suomessa on ihan liikaa, ei enää lisää poliisirikollisia suomeen!
Kansalainen

#67 Ei eläkeiän nostolle

06.12.2012 18:40

Tässä selvästi halutaan nostaa kaikkien niiden eläkeikää jotka, tekevät fyysisesti ja henkisesti erittäin raskasta työtä ja sehän tarkoittaa selvää säästöä. Eli hautaan vaan suoraan ,säästyy eläkerahat kun tämä porukka ei enään kerkeä nauttia eläkkeestä . Otetaan tämän päivän ihminen joka on syntynyt vaikka 60-luvulla, tähän päivään mennessä on varmasti jo kenttätyössä paljon olleella, vaikka mitä remppaa ja vaikka ei olisi kenttä työssäkään harva meistä terveenä on 60 vuotiaana. Minä ainakin haluan jatkossa poliisin joka pystyy työnsä tekemään niin henkisesti kuin fyysisestikin.
KESKUSTA

#68 TUKEE

08.12.2012 18:20

Täysi tuki ja huolenilmaus poliisipalvelujen ja ambulanssipalvelujen puolesta koko Suomen alueella. Tasapuolisuus, yhdenvertaisuus, turvallisuus, läheisyys ja välittäminen kunniaan.
Turhautunut ja köyhä konstaapeli.

#69 Konstaapeli, -viheliäinen ura!

03.01.2013 23:06

Konstaapelien eläkettä leikattiin ja eläkeikä nostettiin 68 vuoteen. Kymmenen vuotta aiemmin konstaapeleille pakkosyötettiin uusi palkkausjärjestelmä jolla konstaapelien palkkausta leikattiin ja saatu säästö lisättiin poliisipäällystön palkkaukseen.
Nuoret! Älkää hakeutuko konstaapelin ammattiin, hakeutukaa yliopistotutkintojen kautta poliisipäällystöön.

constable

#70 Re: Konstaapeli, -viheliäinen ura!

10.01.2013 15:11

#69: Turhautunut ja köyhä konstaapeli. - Konstaapeli, -viheliäinen ura!

Se ei vaan ole totta, että konstaapelien palkkaa olisi leikattu uuden palkkausjärjestelmän myötä. Toisekseen, sama systeemi olisi tullut parissa vuodessa pakolla, kuten se tuli muuhunkin valtionhallintoon, mutta vähemmällä rahalla. Sitäpaitsi: takuupalkka merkitsi, että kenenkään palkka ei pudonnut.

Mutta mitä eläkeikään tulee,  niin syvältähän tämä nosto on. Siinä ei kyllä sitten auta päällystöön hakeutuminen: päällystöllä on jo ennestään eläkeikä 63-68.