http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.02.2012 18:38Vieras

#2

14.02.2012 18:48

Kiitos että joku aloitti tämän. Avioliitto on mihen ja naisen välillä... mies ja vaimo... eläköön muut parisuhteessa jos haluavat. Eikös se avioliitto ole nimen omaan tehty perheiden hyväksi ja suojaksi jotta lapsia SYNTYISI perheisiin isän ja äidin toimesta! Adoptiolapsena en todellakaan olisi halunnut perheeseen jossa ei ole isä ja äiti, enkä antaisi lastani sellaisieen perheeseen, vaikka kuinka nämä olisivat hyviä kasvattajia, eli ainakin olisi oltava mahdollisuus kieltää lapsensa antaminen muille, kuin miehelle ja naiselle.

Vieras

#3

14.02.2012 18:57

Haluan, että tulevilla sukupolvilla on terve avioliitto- ja perhemalli. Poikkeukset olkoot erinimisiä, eikä niitä pidä esitellä lapsille normaaleina perhemuotoina, koska sitä ne eivät ole. Ihminen luotiin mieheksi ja naiseksi ja heille annettiin avioliitto lahjaksi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.02.2012 21:44


höpelöitäkin naurattaa

#5 Lakimuutos

14.02.2012 22:56

Kekkonen olisi ilmoittanut jo edeltä käsin ettei Hän tule hyväksymään lakia,enkä tule sitä allekirjoittamaankaan.

Vieras

#6

14.02.2012 23:59

avioliitto on vain miehen ja naisen välinen liitto.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.02.2012 01:33


Mihin globaliin johdetaan.

#8 Että homoja alettaisiin vihkimään Suomessa

15.02.2012 10:34

Eihän luoja hyväksy sellaista,vaan rankaisee kovalla kädellä.Kyllähän sen kaikki tietävät.
Nykyisin on harhaoppisia,jotka pyrkivät hyvien tapojen vastaisesti elemään ja edistämään siveettömyyttä kaikin keinoin,mikä lienee rikollista toimintaa.
Homo Pekka on asia erikseen,hän osaa taitavasti edetä asioissa ja juonikkaasti luoviakin.
Halonen kansakunnan keulakuvana miettii asiaa ja ajaa ponnekkaasti seksualista tasa-arvoa,jota on vain yksilaji,hänen oletuksensa sijasta.Se jonka luoja on tarkoittanut vain lisääntymisen edistäminen ja tämän takia sidonnaisuus.Jota ei luontoa tuntematon ja ymmärtämätön muuta ajava kansallisaktivisti voi hillitä mielessään.
ristiriitaista?

#9 Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 10:40

Jos luoja on tarkoittanut avioliiton vain lisääntymiseen, eikö ehkäisykin ole syntiä? Entä yksinhuoltajaperheiden oikeus isään ja äitiin? Tai mites se seikka, että jonkun poppoon uskonnon perusteella ei voida säätää lakia kaikille - tai siis yleisesti tällänen periaate on ollut länsimaisen sivistyksen takana. Eli antaa homojen mennä naimisiin maistraatissa - se ei uskonnoille kuulu eikä lisää mitään velvotteita uskonnoille vihkiä homoja. Nämä ovat kaksi eri asiaa.

Vieras

#10 Ristiriitaista

15.02.2012 11:32

mihin raja vedetään avioliitossa? montako saa avioitua? entä samaa sukupuolta olevat sisarukset? mikä on sopiva alaikäraja?

katsoppas, kun kaksi samaa sukupuolta olevaa saa luvan avioitua, murtuu raja niillä perusteilla joita yleisesti esitetään eli aikuiset jotka rakastavat toisiaan eivätkä vahingoita ketään voivat avioitua. sama asia on totta myös vaikka kahdella siskolla jotka rakastavat toisiaan, eikö? he eivät voi saada lasta joten mikä estää?

ajattelet että olen naivi, mutta laki perustuu aina joihinkin kriteereihin, valitettavasti samaa sukupuoltaolevien avioliiton kriteerit täyttyvät monen muunkin ryhmän kohdalla eikä heiltäkään voi oikeuksia evätä. tässä on raja jota ei kannata rikkoa.
Pesäpuuhissa

#11 Perinneavioliitto...

15.02.2012 15:53

Vapaapariutuminen on nykyisin tullu muotiin ja sen on mahdollistanut löysälainsäädäntökin.Se on muoti-ilmiö ja ihanne johon pyritään.Toisin sanoen mitä perillisiin tulee,muuan jätkä luki postiaan istuskellen rappusillaan,naapurin jätkä tuli kylään ja kysyi mikä se niin naurattaa,vastasi,että kun samassa postissa kolmelle lapselle tulee elatusmaksu määräys ja kaikki eri naiselle.
Siinä sitä lystiä kerrakseen onkin.

#12 Perinneavioliitto

15.02.2012 15:58

Hassuakin ja ronskia myös nykyisin elämä on suvaitsevaisuutta ja vähemmistöjen oikeuksien ajamista.Mahtaa olla asiat pian hassua ja nurinkurista.Pienet pojatkin nauravat ja ihmettelevät miten homot maailmaa mullistavat.
Tomi

#13 Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 18:18

#9: ristiriitaista? - Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

 

Tuo on hieman eri asia, koska kukaan ei voi hankkia lasta yksin, lapsella on aina isä ja äiti ja useimmiten lapsi hankitaan myös siinä uskossa, että se kasvatetaan yhdessä. Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä. Joka tapauksessa lapsi pitäisi hankkia siinä mielessä, että hän saa isän ja äidin.

Samoin avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään.

Sofia

#14 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 18:59

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy? 

 ''Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä.'' Kyllähän homoparin lapsillakin olisi tällä logiikalla isä ja äiti, ei lasta synny ilman molempia vaan heilläkin olisi sitten isä joka nyt sattuu vain  olemaan pelkkä siittäjä. Kuitenkin adoption-oikeudesta puhuttaessa tällä argumentilla ei voi väittää että homoparin lapsella olisi asiat jotenkin huonommin kuin heteroparin lapsella.

Lisäksi, homoliittoja tunnetaan muuallakin maailmaa eivätkä ne näytä siellä tuottaneen ongelmia. Esimerkiksi Sudanissa Nuer-heimon keskuudessa kaksi naista voi elää avioliitossa ja heillä voi olla lapsia. Perhe ei muuten sitten eroakaan muista, ainakaan kelpoisuutensa puolesta.

Anttila

#15 Mies ja Nainen.

15.02.2012 20:14

Ei missän nimessä mitään homo tai lespo liittoja.

Vieras

#16

15.02.2012 20:32

Lapsilla on oikeus äitiin ja isään.Jotka ovat mies ja nainen, jotta lapsi saa terveen ja luonnollisen ihmismallin ja pystyy omaksumaan oman sukupuolensa identiteetin.
vierailija

#17 mies+nainen=uusi ihminen

15.02.2012 21:00

Järkikin sanoo että jokaisella ihmisellä on sekä isä että äiti. Kaksi siittiötä ei tuota lasta enempää kuin kaksi munasoluaakaan. Avioliitto on Jumalan asettama ja kuvaa Kristusta ja seurakuntaa eli Ylkää ja Morsianta. Ei ole siis kahta Ylkää ja kahta morsianta. Monet heterot eivät halua avioliittoon mutta homo ja lesbo parit kylläkin. Kaikki arvot halutaan kääntää päälaelleen. Jos homoparilla olisi adoptoitu tytär niin mitenkähän nämä "isit" sitten kertoisivat kasvattityttärelleen kuukautisista kun sitä omakohtaista kokemusta ei ole. Ja päinvastoin. Tämähän on luonnollista että mies ja nainen ovat perusta ihmisyyteen.

Vieras

#18 Re: Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 23:12

#14: Sofia - Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

Homoliiton lapsi ei voi olla molempien keskinäinen lapsi, se on biologisesti vain toisen. Noihin tutkimuksiin, varsinkaan siihen lapsen isäsuhteen puuttumisesta ei ole mitään haittaa, ei pidä luottaa. Samoin isäsuhteen puuttumista.

Lapsella on aina biologinen isä ja äiti ja olisi lapsen kannalta hyvä, jos nämä myös kasvattavat lapsen, tai ainakin siihen tulisi näiden molempien pyrkiä parhaansa mukaan.

Vaikka kaikille lapsilla ei ole isä tai äitisuhdetta, tähän tulee pyrkiä yhteiskunnassa.

äiti, isä ja lapset, perhe.

#19

16.02.2012 10:12

"Mikä on se ajan henki, isännäksi pääsee renki. Täällä eivät mies ja nainen enää löydä toisiaan."
Pekka Simojoen laulusta lainaus...Jumala auttakoon, että nekin jotka ovat eksyneet saisivat armon
löytää mies naisen ja nainen miehen. Niinhän Jumala tarkoitti luodessaan miehen ja hänelle avuksi
ja kumppaniksi naisen.

Vieras

#20

16.02.2012 12:12

Aika jännä että adresssin tekijä poistaa asiallisen kritisoivann viestin.:D
No mutta toki teillä kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Suosittelen kuitenkin ottamaan selvää esim tuosta "lähdemateriaalista".

Kyseisess' matriaalissa näin yhtenä esimerkkinä verrataan seurustelevia samaa sukupuoltaolevia henkilöitä naimisissa oleviin henkilöihin suhten kestossa vuosina. No Hetero pariskunnathan eivät tosiaan ikinä seurustele ennen naimisiinmenoa vai mitä?

Suosittelisin etsimään puolueetonta lähdemateriaalia tällaisiin adresseihin. Linkissä oltiin katsottu kaikki mittaus tulokset mustavalkoisilla laseilla. Jos tahdot voin toki etsiä tänne täysin puolueetonta virallista mittaustietoa tällaisista asioista, mutta todennäköisesti poistaisit vain viestini joten turhaan etsin tätä.

Muuten kaikki hyvät kommentoijat. Suosittelen ottamaan teidän myös enemmän fakta tiedoista selvää ennen kun alatte perustelemaan pätöstänne. Me kaikki tiedämme että allekirjoituksenne kanssa ei ole mitään muuta tekemistä kun homofobia.

Raamattuun vetoaminen on myöskin aivan turhaa tässä. Ramatussa mainitaan paljon muita asioita jota tämä yhteiskunta pitää laittomana ja raamattu kehoittaa tekemään (hyvänä esimerkkinä orjien pitäminen ja kivittäminen kuoliaaksi). Kirjan mukaan myös vaimon pitäisi elää hellan ja nyrkin välissä ja miehellä saisi olla useampi vaimo. Ennen kun ajatte näitä asioita eteenpäin niin suosittelen miettimään hiljaa oman päänne sisällä mikä on lähtökohtainen syy että allekirjoitatte adresssin.

Vieras

#21

16.02.2012 12:37

Niin muuten lisäksi tuohon raamattuun vetomisessa on myöskin hyä tietää sellainen fakta että kristinusko ei ole ainoa yhteiskunnallinen ilmiö jossa on avioliitto mahdollista. Tietääkseni avioliitolla ei ole mitään tekemistä suomen valtiossa kristinuskon kanssa.

Suomessa voi mennä naimisiin pariskunnat maistraatissa vaikka eivät kirkkoon kuulukkaan. Kannattanee miettiä enne kun alkaa perustelemaan raamatulla naimisiin menoa.:)
; )

#22 Re:

16.02.2012 12:40

#20: -

Edellinen kommentoija "suositteli" kovasti ;)

 

"Me kaikki tiedämme..."..... Keiden kaikkien puolesta päätät tietää...

"Homofobia".......................trendisanastoa, en itse perusta allekirjoitustani ko.fobiaan

Raamattuun vetoamasi jutut ovat jo "vanhaa juttua"..ovat kiertäneet perusteluina pitkään.

Minäkin suosittelen:

- Tutustu Uuteen Testamenttiin, joka tuli täydentämään Vanhaa Testamenttia

ja johon kristinuskokin pohjautuu.

 

Valitse nimimerkki

#23 Re: Re:

16.02.2012 12:47

#22: ; ) - Re:

Olen lukenut vanhan ja uuden testamentin. Sekä myös koraanin. Nämä perustelut ovat vanhoja, mutta eikö nämä mielestäsi ole päteviä?

Samoin myös perustelut miehen ja naisen välisestä avioliitosta ovat vanhoja.

Onko tosiaan näin että voin valita raamatusta ne kohdat joihin uskon ja ne joihinka en usko?  Siinä tilantessahan meillä on mahdolisuus valita jalkavaimoja itsellemme ja myydä tytär hopealla jos hänet raiskataan. :)

 

Määritelmä homofobiasta http://www.definition-of.net/m%C3%A4%C3%A4ritelm%C3%A4-homofobia

 

Eikö kyse ole mielestäsi syrjinnästä siis?

 

No toki tuo "me kaikki tiedämme" komenntti oli ehkä hiukan provosoiva. Pahoittelut siitä.

; )

#24 Re: Re: Re:

16.02.2012 13:39

#23: Valitse nimimerkki - Re: Re:

"Olen lukenut vanhan ja uuden testamentin. Sekä myös koraanin. Nämä perustelut ovat vanhoja, mutta eikö nämä mielestäsi ole päteviä?

Samoin myös perustelut miehen ja naisen välisestä avioliitosta ovat vanhoja.

Onko tosiaan näin että voin valita raamatusta ne kohdat joihin uskon ja ne joihinka en usko?  Siinä tilantessahan meillä on mahdolisuus valita jalkavaimoja itsellemme ja myydä tytär hopealla jos hänet raiskataan. :)"

***********************

Lue Vanhaa Testamenttia Uuden valossa...rehellisellä, avoimella mielellä :)

Jos luit UT:n, niin luit myös mm. Paavalin kirje Roomalaisille 1: 25- 28( muun muassa)

Ei ole kyseessä fobia eikä kenenkään ihmisen syrjintä;  on tekoja, joita ei voi hyväksyä.

En lähde minulle selvässä asiassa väittelemään täällä. Jos oikeasti haluat selvyyttä kysymyksiisi niin varmasti löytyy apua eri keskustelupalstoilta tai muilta foorumeilta.

Hyvää jatkoa :)

ois hauskaa jos ei ois surullista

#25 haha

16.02.2012 13:59

mistä tällasia ihmisiä vielä löytyy? hehe tahatonta parodiaa koko juttu...

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…