http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto.


Vieras

#76

21.02.2012 09:10

Miehen ja naisen välinen avioliitto on Raamatullinen.
EPÄNORMAALI.

#77 Mistä näitä laatikossa kasvaneita löytyy?

21.02.2012 09:43

"Haluan, että tulevilla sukupolvilla on terve avioliitto- ja perhemalli. Poikkeukset olkoot erinimisiä, eikä niitä pidä esitellä lapsille normaaleina perhemuotoina, koska sitä ne eivät ole. Ihminen luotiin mieheksi ja naiseksi ja heille annettiin avioliitto lahjaksi."

jos nainen rakastaa toista naista tai mies toista miestä onko se jotenkin epänormaalia?!! avioliitto ei oo miltää partajeesukselta lahjaksi saatu asia vaan ihmisen keksintö - todennäköisesti miehen- jolla saadaan nainen pidettyä kotona sillä aikaa kun mies hoitaa miesten asioita.Sairasta p@skaa koko adressi ja niin myös teidän ns.normaalien ihmisten rajoittuneet ajatukset.
Kaikkea sitä kuulee...

#78 Re: mies+nainen=uusi ihminen

21.02.2012 12:35

#17: vierailija - mies+nainen=uusi ihminen

"Miten nämä isit kertoisivat tyttärelleen kuukautisista..." No voi hyvänen aika, si siihen mitään omakohtaista kokemusta tarvita. Uskoisin heidän kertovan ihan samalla tavalla kun oma isäni kertoi minulle aikanaan. No en ollut homoparin kasvattitytär, äitini vain sattui kuolemaan ollessani pieni eikä isäni löytänyt uutta puolisoa. Mutta pointtti oli se, että kyllä miehet osaavat kuukautisista kertoa nykyaikana siinä missä naisetkin ja ehkä jopa paremmin ja neutraalimmin, kun ei ole niitä omakohtaisia kokemuksia johon liittyy monia tunteita. Kuukautiset ovat vain asia muiden asioiden joukossa.


Vieras

#79

21.02.2012 18:21

Miksi pitää edes puhua sukupuolineutraalista avioliitosta. Eikö jokaisella ihmisellä voisi olla oikeus yhteen lähioimaiseen ilman seksisuhdettakin. ?
Joten aivan tarpeeton aloite ja asiaa pitäisi tarkastella ihan muusta suunnasta. On paljon yksinäisiä ihmisiä, joilla pitäisi olla oikeus rekisteröidä itselleen esim. veli tai sisko, vaikuttaahan sekin peritöveroihin.
Adoptiossa pitää ajatella vain lapsen tilannetta. Onhan biologinen tosiasia, että samaa sukupuolta olevat eivät voi lisääntyö keskenään, joten lapsettomuus on tällaisessa liitossa luonnollinen tilanne.

Vieras

#80 Re:

21.02.2012 21:24

#79: -

Puhut tavallaan asiaa. Jos darvinismia ajatellaan niin näin ei olisikaan. Tällähetkellä kuitenkin parit asetetaan eri-arvoiseen asemaan adoptoiota tehtäessä ja kuolemantapauksissa.

 

Perintövero ei ole asian ydin vaan se että ihmiset eivät lain silmissä ole tasa-arvoisia. Tällä perusteella lapsettomat ihmiset eivät myöskään saisi adoptio oikeutta jne...

enkä

#81 Voihan raamattu

23.02.2012 09:00

Tämmöisiä lakeja ei voi oikeusvaltiossa missä vallitsee uskonnonvapaus alkaa säätämään minkään uskonnon pohjalta. Surullista on, että maailmassa adoptoitavia lapsia. Mutta oikeesti hei koska homot ja lesbot ei voi lisääntyä "luonnollisesti" niin adoptio-oikeus tulisi tällä perusteella evätä...Kaikki heterotkaan ei pysty lisääntymään "luonnollisesti" joten evätään kielletään heiltäkin adoptiot, lapsettomuushoidot yms. kielletään ehkäsy kanssa niin ollaan sitten kaikki niin viimesen päälle luonnollisia.

Vieras

#82

24.02.2012 05:02

Mie kunnioitan vanhoja arvoja.Minusta avioliitto on miehen ja naisen välinen.Myös JUmalan mielen mukainen.Toivon ja rukoilen jotta ihmiset ymmärtäisivät ja tajuaisivat sen.

Vieras

#83 Lesbo ja haluan naimisiin Jumalani edessä

25.02.2012 14:59

Tämä on järjetöntä. Oikeasti. Olen lesbo, uskon Jumalaan, ja tiedän että Jumala ei tuomitse minua eikä parisuhdettani, koska hän on minun uskoani Pyhällä Hengellä vahvistanut. Ja ei, Hän ei ole vahvistanut sitä sen vuoksi että muuttuisin heteroksi, sillä Hän on tukenut parisuhteeni onnistumista kun olen sitä rukoillen Häneltä pyytänyt.

Jumala ei ole koskaan ollut homoja vastaan - ihmiset ovat. Koko Raamattu on ihmisten kirjoittama, joten kaikki tekstit siellä ovat ihmisen näkemyksiä Jumalan sanasta. Esimerkiksi Jeesus Kristus ei ole koskaan sanonut sanaa homoja ja heidän avioliittojaan vastaan, ja eikös Kristinuskossa ole ideana toteuttaa Jeesuksen antamia elämänohjeita? Täällä mainittu Kirje Roomalaisille 1:25-27 kertoo mielestäni aivan jostain muusta kun siitä että homous on väärin: se kertoo Paavalin mielipiteestä homoudesta. Sillä Jumala ei ole näin Paavalille sanonut, Paavali on tulkinnut Jumalan sanaa omalla tavallaan ja sanonut näin ihmisille. Joten älkää sanoko Jumalan sanovan näin, vaan sanokaa Paavalin sanovan näin.

Jos Jumala ei homoja hyväksyisi, miksi minä vielä elän? Miksi minulla on tyttöystävä ja onnellinen elämä? Miten Jumala voikaan vielä katsoa minua, vastata rukouksiini suhteeni kestämiseen ja antaa voimaa naiselleni, joka kärsii vakavasta masennuksesta. Joka on muuten "luonnollisen, miehen ja naisen välisen sukupuoliyhteyden" syytä, sillä hänet raiskattiin. Ihmiset eivät voi sanoa, mitä Jumala ajattelee. Jumala on hyvä, ja Jumala rakastaa myös lesboja ja homoja, ja varmasti hyväksyy näiden välisen avioliitonkin, kunhan rakkaus on aitoa. Sillä kaikki rakkaus on oikein. Ja miksi Jumala sitten hyväksyisi vain rahan takia solmitut avioliitot, jos hän ei hyväksy homoavioliittoja? Jumala hyväksyy rakkauden, Jumala itsessään on rakkaus.

Vieras

#84

25.02.2012 20:10

Yhteisen hyvinvoinnin ja lapsille paremman tulevaisuuden tähden.
voi aikoja, voi tapoja

#85 suvaitsevaisuuttako?

27.02.2012 16:21

Eivätpä homot ja lesbot ole suvaitsevaisia. Miksi heitä ei rangaista "vihapuheista" ja kiihottamisesta heteroja vastaan. Ei nykyään saisikaan olla hetero joutumatta homojen ja lesbojen
ivan ja pilkan kohteeksi. Jokainen seisoo kerran Jumalan tuomioistuimen edessä ja siinä ei omalla
mielipiteellä ole mitään arvoa, koska Jumala ei kysy kenenkään mielipidettä tuomiota antaessaan.
Hän, joka jo on ollut tämän elämänsä aikana Jumalan tuomiolla ja saanut armahduksen, ei enää joudu tuomittavaksi. Jeesus oli Jumalan uhrikaritsa, joka pois otti maailman synnin. Siinä armahdus, joka otetaan vastaan tai hylätään.

Vieras

#86 Re: suvaitsevaisuuttako?

27.02.2012 17:38

#85: voi aikoja, voi tapoja - suvaitsevaisuuttako?

Viitsisitkä antaa jotain referenssiä missä homot/lesbot ovat lietsoneet yhtä kärkevästi syrjontää heteroita vastaan kun ns. "kunnon uskovaiset"?

 

Syrjintä on yksilökohtaista varmasti seksuaalisuuteen riippumatonta, mutta "tosi uskovaisilla" se näyttäisi olevan järjestelmällistä toimintaa kuten tästä viesti osiosta huomaa.

 

Kuten itse sanoitkin niin eikös se ole jokaisen henkilökohtainen valinta uskooko jumalaan vai ei? Jos näin on, niin turhaa ruveta perusteleman valtion tason pätöksiä raamatun pohjalta vääriksi. Suomessa on uskon vapaus ja tällä lakialoitteella ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Lopettakaa jo nillittäminen raamattuun vedoten ja käsittäkää nyt ihmiset että tällä ei ole edelleenkään raamatun mainitseman avioliiton kanssa mitään tekemistä.

 

Muissakin uskonnoissa on avoitumis riittejä, joten miksi te valitatte että avioliitto on jumalan edessä solmittava liitto aina. Käsittääkseni esimerkiksi budhalaisuutta tunnustavat ihmiset saavat mennä naimisiin, ja heistä tuskin kukaan on hakemassa kristinuskon hyväksyntää liitoilleen.

 

Tällä perusteella tahtoisitte siis kieltää 60% maailman väestöstä menemästä naimisiin. Voitteko nyt oikeesti ottaa pään sieltä pensaasta ja ruveta miettimään pikkuisen omilla aivoilla mitä eroa on valtiolla ja kirkolla....


Vieras

#87

27.02.2012 17:48

#83: - Lesbo ja haluan naimisiin Jumalani edessä

"Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan."


Vieras

#88 Mitäs sitten tapaahtuukan uskovaisille

27.02.2012 18:11

mitäs sitten tapahtuukaan jos selviääkin viimeisellätuomiolla että jumala ei olekkaan pikkumielinen, vaan avoin ja hyväksyvä kaikkia kohtaan. Jospa viimeisellä tuomiolla hän sanookin että pikkumieliset ja tuomitsevat ihmiset palavat ikuisesti kiirastulessa.

Mahtais vitutta muakin olla tuomitseva ja ennakkoluuloinen siinävaiheessa.

Vieras

#89 Re: Mitäs sitten tapaahtuukan uskovaisille

27.02.2012 19:29

#88: - Mitäs sitten tapaahtuukan uskovaisille

Meinaatko ottaa riskin ja kokeilla

Häpeä vai kunnia

#90 Oikein vai väärin

27.02.2012 19:47

Jumala on pyhä eikä voi sietää syntiä, Hän tuomitsee ei "uskovainen". Jeesukseen uskova vain
välittää sen, mitä Jumala sanoo synnin tekemisen palkan olevan. Kun varoitetaan heikoille jäille menemisestä tai käsketään poistumaan palavasta talosta, onko se tuomitsemista tai pikkumielistä?
Kun varoitetaan tekmästä esim. murhaa, koska siitä seuraa tuomio, onko se tuomitsemista tai pikkumielisyyttä. Jumala,joka on ihmisen luonut, tietää, mikä on parasta ihmiselle. Paras elämä on Jumalan yhteydessä eläminen. Sielunvihollinen valehtelee, ja väittää sitä tylsäksi,ilottomaksi jne. Miksi muuten niin monet suomalaiset hakevat iloa ja hetken mielihyvää alkoholista, jos elämä on niin ihanaa ilman Jumalaa ja tekevät rikoksia humalapäissään. Onko se elämää!!

Jumala rakastaa ihmistä niin paljon, että tuli Jeesuksessa ihmiseksi, otti jokaisen ihmisen synnit päälleen ja kärsi kauhean ristinkuoleman ja näin sovitti syntisen ihmisen pyhän Jumalan
kanssa. Kun Jumalan täytyi tehdä näin, jotta ihminen Jeesuksen sijaisluoleman ja rangaistuksen
kärsimisen tähden saa oikeudessa "armahdettu" lausunnon "tuomittu ikuisesti" sijasta, niin luuletko Jumalan hyväksyvän vääryyden ja olevan syntiä kohtaan suvaitsevainen. Jos esim. joku
tappaisi sinulle rakkaan ihmisen, olisitko sinä niin avarakatseinen ja suvaitsevainen et ollenkaan "pikkusieluinen" ja sanoisit "Eihän se mitään, kaikki on sallittua, minähän olen suvaitsevainen."
Kaikki nämä kommentit homoilta ja lesboilta ovat heterovastaisia ja heterofobiaa kun käännetään toisinpäin ajattelutapa. Terve järki sanoo, että kaksi miestä ja kaksi naista keskenään ei voi olla keskenään avioliitossa, eihän esim. sähkövirtaa saada, ellei paristossa
+puoli ole -miinus puolta vasten. Jos panet + puoleisen pään toiseen +päähän ei paristo toimi. Tarvitaan + ja -. Samoin on virtajohdossa, seinässä olevassa pistorasiassa on aukot, joihin sähköjohdossa" olevat tapit työnnetän virran saamiseksi.
Taipumus homouteen tai lesbouteen ei ole sama kuin sen harjoittaminen "avioliitossa". Jumala varoittaa ankarasti vääristelemästä omaa Sanaansa. "Minä todistan jokaiselle, joka tämän proferian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan. Ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan,mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu." Ilm.22:18-19

Kun lääkäri puhuu sanelulaitteeseesnsa ja joku sitten purkaa viestin ja kirjoittaa sen paperille.
niin onko viesti lääkärin vai viestin kirjoittajan aikaansaannos?! Samoin ihmiset Jumalan Hengen vaikutuksesta ovat kirjoittaneet sen, mitä Jumala on sanonut. Ei Raamattu ole ihmisten sanoja ja viestejä, vaan Jumalan.
Ratkaisevaa on se, mitä Jumala sanoo olevansa, ei se,mikä tai minkälainen sinä sanot Jumalan olevan. Ei Jumala muutu sinun mielipiteesi mukaiseksi kaiken "sallivaksi ja suvaitsevaksi" Ei
Jeesuksen olisi tarvinnut kärsiä sinun syntiesi tähden kauhean tuskaista kuolemaa ristillä,
jos Jumala olisi kaikelle pahuudelle ja saastaisuudelle "suvaisevainen" ja ellei Hänen Sanansa homo-ja lesbo "avioliitoille " olisi muuttumaton. Jumala on sama nyt, aina ja ikuisesti, eikä
Hänen Sanansakaan perusta muutu, vaikka ihmisten mielipiteet ja tulkinnat muuttuvatkin ajan myötä.Vieras

#91

27.02.2012 21:13

Perinteinen avioliitto on toimiva ratkaisu!

Vieras

#92

27.02.2012 22:42

jatkakaa

Vieras

#93 jatkakaa

27.02.2012 22:43

jatkakaa

Vieras

#94 Re: Oikein vai väärin

28.02.2012 05:38

#90: Häpeä vai kunnia - Oikein vai väärin

Voi toivotttavasti tämä on trollausta, koska muuten minun toivo koko ihmiskuntaan alkaa loppumaan...

Väitätkö rehellisesti että seuraavat asiat ovat verrattavissa millään mittapuulla toissinsa:

 

Murha - Homoseksuaalisuus

tuomitseminen - varoittaminen

 

Ihan hauska muuten olisi kuulla miksi on noin  38 000 eri kristinuskon haaraa jos jumala on yksi ja sama kaikille ja raamattua voi tulkita vain yhdellä tavalla.

Jos minulla olisi mielikuvitusystävä joka sanoisi että "tapa tuo tyyppi", niin silloinhan olisin hullu, mutta jos olisin profeetta joka kuulema on jonkun tyypin mukaan joskus sanonut jotain siihen suuntaan ("huumehörhö joka vetää sieniä ja on sekaisin") niin silloin se olisi "jumalan sana".

 

(Tähän väliin muuten tiedoksi että Jeesus nimisiä miehiä joilla oli opetuslapsia oli samaan aikaan noin 9-15 joista raamattu kertoo. Lukekaa historiaa välillä satukirjan väliiin)

 

Olisi ihan hauskaa tässä vaiheessa kuulla mikä tekee raamatun niin paljon todellisemmaksi kun oikea fyysinen elämä ja henkilökohtainen elämä. Eli tarkoitan vaan sitä että jotain muutakin perustelua kun se että "koska se nyt vaan on niin". Todellisia faktoja kiitos. Jokaiseella ihmisellä oman moraalikäsitykseni mukaan pitäisi olla tasa-arvoisuus.

 

Itsekkin voisin tässä vaiheessa sanoa että Jumala puhuu minulle ja hän tahtoo että kaikki seisovat yhdellä jalalla keskiviikkkoisin klo 11-12 tai muuten  joudutte helvettiin.

 

Olisi ihan hauska saada jotain konkreettista todistetta tässä välillä mielummin kun "musta vähän tuntuu" pohjalta. Ihan jees jos ootte uskossa, mutta älkää alkako tunkemaan sitä muiden kurkusta alas, varsinkaan sellaisten ihmisten jotka eivät sitä kaipaa.

 

Onneksi fanaattinen uskonnollisuus on katoamassa maailmasta pikkuhiljaa. koska tähän maailmaa mahtuu niin paljon ihmisiä joilla on mielkuvitusystäviä. onneksi lapsissa on tulevaisuus koska he kasvavat tietoyhteiskunnassa, ja eivätkä joudu kärsimään tiedonpuutteesta johtuvista antipatioista muita ihmisiä kohtaan.

 

Toivoisin että jokainen teistä jotka ovat kirjoittaneet raamatun sanasta ja tuomitsevast jumalasta ottaisitte raamatun käteenne ja lukisitte sen oikeasti lävitse. Kyseisessä kirjassa on hyviä neuvoja, niinkuin huonojakin. Jokainen voi tulkita sitä niinkuin tahtoo. Sen jälkeen kun olette lukeneet sen kirjan, niin lukekaa taru sormusten herrasta. Siinä on myös hyvä neuvoja, ja puhutaan mielikuvitus olennoista mistä te tunnutte tykkäävän.

 

Tämän voin sanoa tässä vaiheessa kun ruvetaan homoseksuaalisuutta ja toisen ihmisen tappamista vertaamaan toisiinsa. Muuten olen kirjoittanut tänne aikaisemminkin noita uskotoon liittyviä asioita, ja en ole HOMO. miettikääpä itsenne kohdalle miten muut ääriuskovaiset ajattelevat ja puhuvat teistä pettureina ja syntisinä kun ette kumarra allahia, chtuluhua,Väinämöiostä, aku ankkaa. Eli siitä vaan sitten sotaa julistamaan kaikille jotka ovat eri mieltä teidän kanssanne, koska te voitte tukeutua aina faktoihin omien väitteidenne tueksi. Kyseessähän ei ole missään nimessä arvaus...

 

Nimimerkillä: Uskonto on parasta ja homot

T:Kikki Hiiri


Vieras

#95

01.03.2012 23:50

Sukupuolineutraalia avioliittoa perustellaan tasa-arvolla. Miten ihmeessä sellaiset lapset muka ovat tasa-arvoisia, joista toisella on kaksi isää ja toisella kaksi äitiä? Hehän ovat erittäin epätasa-arvoisia! Vaikka ei käyttäisi tämän asian ajattelemiseen kuin yhden aivosolun, niin muuhun tulokseen ei voi päätyä.

Vieras

#96

03.03.2012 01:16

Vastaava tilanne jos tummaihoisilla ihmisillä olisi adoptoitu valkoinen lapsi. Eihän se ole sama kun kaikilla lapsilla vanhemmat. Ehdotankin että kousa tuntuu että tänä asettaa lapsen epätasaarvoiseen asemaan niin tehkää samantien adressi sitä vastaa, kun kaikilla nyt eri vain satu olemaan samanlaiset vanhemmat. (jospa käyttäisit itse sen aivosolusi tällaisen miettimiseen).

40 luvun saksassa oli vähän tuon suuntaisia ajatuksia. Tällaisenkin ihmisille varmasti löytyy oma paikkansa. Mielestäni se eri kuitenkaan ole paikka syötä politiikassa.


Vieras

#97

20.03.2013 16:52

Perinteinen avioliitto ei ole sama, kuin esim. perinteinen hiihtotyyli, vaan yksinkertaisesti Jumalan säätämä.
Uskova

#98 Re: Re: Oikein vai väärin

11.07.2013 13:28


Vieras

#99

11.07.2013 17:12

Perinteinen hiihtotyyli on jumalan säätämä. Luistelu on homoilua.
KIRKKO PÁSKAA ! STOP KRISTILLINEN MÄDÄTYS !

#100 HOMOUS ON KULTTUURIA

23.05.2020 00:24

                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…