Katettu jalkapallokenttä Hyvinkäälle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Katettu jalkapallokenttä Hyvinkäälle.


Vieras

#1

13.03.2012 13:50

Erittäin tärkeä hanke. Miksi jalkapalloilijoilla ei voisi olla inhimillisiä talviharjoittelu- ja peliolosuhteita kuten esim. jääkiekkoilijoilla on.
Lisäksi jos hanke toteutetaan Villa Parkkiin, säästetään kentän lämmityskuluissa ja saadaan osa tästä taivaalle menevästä sähkölaskusta hallin lämmitykseen ja ylläpitokuluihin.
jalkapallofani

#2 Re: Tästäkö se on kiinni ?

13.03.2012 16:11

#1: -

Varsinaisten jalkapallomaiden juniorit harjoittelevat asfaltilla, pihoilla ja pelloilla. Eivät he saa mitään avustuksia tai pelikenttiä kunnan tai valtion rahoilla ja katsokaapa menestystä! Eiköhän nyt olla menty liian pitkälle paapomisessa meidän pikku junnuillemme. Menestys tulee kyllä aivan eri tavalla kuin nyt esitetyllä. Olihan se jo melkoinen satsaus kunnalta kun 3,5 miljoonaa Euroa satsattiin kenttään ja rakenteisiin Hyvinkäällä. Asiahan on hyvä mutta konstit väärät. Jonkinlainen yhteinen hyvä pitäisi olla tavoitteena kaikkien kuntalaisten osalta. Tämä Adressi saa vain jyrkän tuomion.

Harrastelija

#3 Re: Re: Tästäkö se on kiinni ?

13.03.2012 16:39

#2: jalkapallofani - Re: Tästäkö se on kiinni ?

Olen täsmälleen samaa mieltä jalkapallofanin kanssa siitä, että lahjakkuudet jalostuvat joka tapauksessa, ja se työ tehdään vähintään 50 %:sesti omalla ajalla, ei seuran treeneissä.

Ja taitaa se kaupungin kirstukin kaiulla vastailla, kun sieltä halleja huhuilee. Se, mitä mielestäni Hyvinkäällä pitäisi saada yksityisen ja julkisen rahan yhdistelmällä aikaan on eri lajien ja myös kulttuurin käyttöön tuleva "monitoimihalli". Sen voisi rakentaa, vaikka yleisurheilukentän tilalle, kun se alkaa jo olla vaarallisessa ja käyttökelvottomassa kunnossa...

Valmentaja

#4 Re: Re: Re: Tästäkö se on kiinni ?

13.03.2012 18:43

#3: Harrastelija - Re: Re: Tästäkö se on kiinni ? 

Tuntuu vähän siltä, että jalkapallofanilla ja Harrastelijalla on mennyt "puurot ja vellit sekaisin", eli tarkoitus olisi parantaa harjoitteluolosuhteita talvella täällä Hyvinkäällä. Samaa mieltä olen kyllä siitä, että lähestulkoon suurin oppiminen eri lajeissa tulee omalla ajalla, ei siis pelkästään joukkueen omissa treeneissä. Kuitenkin Suomen kylmät olot eivät anna mahdollisuutta mennä takapihalle tai koulun kentälle potkimaan/lyömään palloa Marraskuun ja Huhtikuun välisenä aikana, jolloin sisälllä treenaaminen on lähestulkoon ainoa vaihtoehto harjoitella eri lajeja joukkuiden harjoituksissa. Tähän tämmöinen hanke on aivan omiaan, saatikka jos koulut voisivat hyödyntää hallia päivisin... 

Tuollainen monitoimihalli olisikin aivan upea...mutta siihen taitaa mennä aikaa.

???

#5 Re: Re: Tästäkö se on kiinni ?

13.03.2012 20:36

#2: jalkapallofani - Re: Tästäkö se on kiinni ?

"Varsinaisten jalkapallomaiden juniorit harjoittelevat asfaltilla, pihoilla ja pelloilla."

 

onko näissä jalkapallomaissa myös talvi ja -30 pakkasta kuten meillä???????

vihainen veronmaksaja

#6 joopa joo...

13.03.2012 21:59

Sitten kun saadaan Hyvinkään terveyskeskuksen päivystykseen lisää lääkäreitä töihin, voin harkita allekirjoitusta. Ei ole ihmisarvoista touhua, että sairaan lapsen kanssa saa jonottaa 8 tuntia päästäkseen lääkäriopiskelijan tutkittavaksi. Perusasiat kuntoon ennen huvia!
Money talks...

#7 Villa Park Oy

14.03.2012 08:39

Ehdottaisin, että kun intoa kuplalle löytyy, niin testattaisiin löytyykö jalkapallokuntalaisilta rahaa. Kenttäyhtiöhän voisi järjestää osakeannin, jolla kerättäisiin rahat kuplaan. Esimerkiksi tonni per jalkapallokuntalainen toisi jo hyvän "kuplamunan" hallihankkeelle, kun arvatakseni kaupungilta ei tähän hankkeeseen lateja lohkene.

Vieras

#8

14.03.2012 11:38

Paljon on Hyvinkäällä jalkapallon eteen jo nyt tehty. Olosuhteet eivät varmastikaan ikinä ole liian hyvät.
Korisvalmentaja...

#9 ...yksi mielipide muiden joukossa...

14.03.2012 12:41

Tämä on erittäin hyvä idea, mutta ehkä tätä asiaa pitäisi katsoa isompana kononaisuutena eli kaikkien Hyvinkään urheiluseurojen puolesta, kuin pelkästään jalkapalloilijoiden näkökulmasta. Käsittääkseni Hyvinkään kiekkoilulla on asiat melko hyvin kunnossa eli jääaikaa riittää jokaiselle sitä tarvitsevalle joukkueelle, mutta kaikilla muilla sisä- että ulkolajien harrastajilla ei ole riittävän hyviä harjoitteluolosuhteita tai riittävää määrää harjoitella omaa lajiaan kunnolla. Mielestäni kaikkien Hyvinkään seurojen (Hyps, HyPo, Apollo, Tahko, SCH...) pitäisi lyödä hynttyyt yhteen ja lähteä miettimään yhtä tai useampaa hanketta, jossa tavoitteena on saada seuroille riittävät puitteet harrastaa ja kehittää toimintaansa.
Hyvinkäällä taistellaan kovasti riittävistä sisäharjoitussalivuoroista ja jokainen seura ja joukkue joutuu pettymään joka ikinen syksy, kun vuoroja ei ole tarpeeksi tai harjoituspaikat ja ajankohta ei sovellu riittävän hyvin.

Jalkapallo: katettu kuplahalli talviharjoittelua varten
Koripallo: joukkueet tarvitsisivat vastaavanlaisen hallin kuin esim. Honkahalli löytyy Espoosta. (samassa hallissa voi pelata muitakin palloilulajeja, myös jalkapalloilijat talvisin). HyPon naiset ovat nousemassa SM-Sarjaan joten koripallo elää nousukautta kaupungissamme.
Salibandy: mielestäni salibandy tarvitsisi ehkä kipeimmin uutta harjoitus-/pelihallia kaupunkiin.
Futsal: ?
Pesäpallo: Pesäpallojoukkueet vievät saliaikaa esim koripalloilijoilta ja muilta sisäpalloilijoilta
Yleisurheilijat - monitoimihalli talviharjoittelua varten
Painijat - heillä on tällä hetkellä surkeat oltavat ja lajin pariin on vaikea saada uusia harrastajia huonojen harjoitteluolosuhteiden takia.
Muut lajit/seurat: ?

Kun kaikki Hyvinkään urheiluseurat tekisivät hyvää yhteistyötä yhteisten tavoitteiden eteen, niin silloin siinä olisi voimaa vaikuttaa kuntapäättäjiin ja muihin tahoihin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esimerkiksi sellainen monitoimihallihanke voisi olla paras ratkaisu, mikä palvelisi kaikkia, yleisurheilijoista aina kaikkien palloilulajien harrastajille, myös kamppailurheilut yms. Halli sopisi myös muihin erilaisiin tapahtumiin (konsertit tms). Koulut käyttäisivät sitä päivisin yms.


Yksi poikien isistä

#10 Kannatan hallia

14.03.2012 23:23

Kannatan katettua hallia, oli se kiinteä tai helposti purettava halli. Seuran peleissä esim. Hämeenlinnan Pullerin halli on vetänyt junioreita puoleensa eritavalla kuin ulkomatseissa. Hämeenlinnassa hallin käyttöaste on ollut kova ja seura kehittynyt hyvin.

Vieras

#11 Re: Huuto nauru

15.03.2012 10:11

Aikoinaan itkettiin sitä, ettei voi paikkakunnalta tulla pelaajia kun ei  ole olosuhteita. Tuli tekonurmi ja Villatehtaan kenttä ja nyt jo pitkäaikainen valmennuspäällikkö. Mikä on muuttunut 80- , 90- 2000-luvuilta. Ei sitten mikäään.Hyps on alueen toimivin jalkapalloseura? Minkä alueen? Korkeentaan Hyvinkään toimivin seura. Lahti aivan eri tasoa. Hämeenlinna aivan eri tasoa. Entä etelään mentäessä ja itään. PKKU, Järvenpää, Futura ......miten paljon pitää luetella. Monet lopettaneet jalkapallon huonojen ilmojen takia???  Jalkapalloilija joutuu treenaamaan vesisateessa tai pakkasessa? Montako päivää vuodessa menee yli 15 asteen pakkasten takia pieleen? Montako lumisateen? Kuka muu pitää Hypsiä kasvattajaseura kun Hypsiläinen itse? Voisiko joku kertoa missä nämä Hypsiläiset pelaavat jotka seura on kasvattanut? Miksei nämä adressin kerääjät eivät puutu oikeisiin asioihin ja kerää nimiä siihen? Hyvinkäällä on loistavat olosuhteet ja oikein rytmittämällä ei mitään ongelmia. Syksyllä seura pitää pitkiä taukoja tai harjoittelee vähemmän. Miksi ei jatketa jouluun ja pistäkää tammikuu lomakuukaudeksi näille pikku mussukoille. Voisiko joku kertoa miten lämmitettävän tulo on nostanut junioreiden tasoa? Miten tuntuu, että kentän käyttöaste on aika huono? Miten vanhemmat, jotka itkevät jo euroliiga maksuja ja puhumattakaan seuran maksuista jotka kuitenkin ovat ihan naurettavan pieniä, olisivat valmiita maksamaan hallivuorosta?  Seura ja vanhemmat eivät ole valmiita maksamaan edes pätevistä valmentajista? Hallin hinta täysmittaisena tulee olemaan n. 300.000-400.000 ja siihen lämmitys ym. Ison hallin alasrepiminen ja kokoaminen puolenvuoden välein tiputtaa hallin elinkaarta puolella. Lisäksi siihen tulee paljon vaurioita ja taas lisäkustannuksia. Idea sinällään on hyvä mutta....... Hyvinkää ei luo yhtään parempaa toimintaa hallissa kuin nykyiselläkään ihan kelvollisilla olosuhteilla. Ainoa mikä muuttuisi olisi vanhempien olosuhteet seistä kentänlaidalla ja huomattavasti korkeammat maksut. Parempi idea olisi eriyttää A ja B junnut edustuksen alle ja oma talous. Juniorit omana organisaationa nauttimaan euroliigan tuloita ja tulot valmennukseen. Tämän jälkeen kun seura saisi seuran toimimaan niin sitten katsottaisi sitä hallia. Lämmintä päälle ja jonot treeneistä pois ja pallo liikkumaan niin kyllä se siitä.

Liikunnan puolesta

#12 Olosuhteiden kehittämisestä

16.03.2012 06:52

Allekirjoitin adressin, koska kannatan liikuntaolosuhteiden kehittämistä. En kuitenkaan ole täysin vakuuttunut, että nykyisen tekonurmen kattaminen olisi tärkein kehityshanke. Lämmitetyn ulkokentän olot harjoitteluun ovat kohtuulliset pääsääntöisesti myös talvella. Onko kuplahallin hinnan ja hyödyn suhde kohdallaan? Ylipainehallin käyttökulut olisivat melkoisen suuret, jos halli olisi tarkoitus purkaa aina kesäksi.

Mielestäni ensisijainen kehitystarve jalkapallon olosuhteissa on alustan uusiminen villatehtaan hallissa. Vaikka kenttä onkin pieni, soveltuu se harjoitteluun erittäin hyvin. Hallin koko rajoittaa ainoastaan vanhimpien juniorien harjoittelua. Alustan parantamisella ei ole vuoroja lisäävää vaikutusta, mutta ei kuplahallin rakentamisellakaan saada lisävuoroja kuin kylmimmille talvipäiville.

Olosuhteista keskusteltaessa pitäisi ensisijaisesti puhua liikunnan harrastamisesta. Hypsin tärkein tehtävä ei ole pelaajien kasvattaminen edustusjoukkuetta varten vaan lasten liikuntakipinän sytyttäminen. Kilpaurheilun tarpeet on vasta toissijainen näkökulma.

Omaehtoisen harjoittelun ja liikkumisen mahdollisuutta pitäisi pystyä parantamaan nykyistenkin olosuhteiden puitteissa. Monissa kaupungeissa käytössä olevat kolikkovuorot pitäisi saada järjestettyä myös Hyvinkäälle. Tyypillinen ajankohta omaehtoiselle pelailulle on sunnuntaiaamupäivä ja vuorot ovat pääsääntöisesti avoinna kaikenikäisille.

Jalkapallon olosuhteiden kehittämisessä pitkän aikavälin tavoite voisi olla Myllypuron hallin kaltainen teräsrakenteinen halli, joka rakennettaisiin nykyisten kenttien rinnalle. Paras ratkaisu olisi kaikkia lajeja yhdistävä keskus Torikadun kenttien viereen. Keskuksen rakentaminen lähivuosina ei ole realismia, mutta hankkeen edistämiseksi olisi yhdistettävä kaikkien lajiryhmien tavoitteet.
Urpoille

#13 Re: Olosuhteiden kehittämisestä

16.03.2012 10:18

#12: Liikunnan puolesta - Olosuhteiden kehittämisestä

Tämä allekirjoittaneiden Urpojen lyhynäköisyys on karmivaa. Systeemi on, että meidän lapselle hyvät harrastusmahdollisuudet.

Maksaja saisi olla kaupunki eli me kaikki. Lähivuosina tulee tapetille esim. torikadun tekonurmen uusiminen, ja nyt meneillään

uusien pukutilojen tekeminen jotka molemmat ovat miljoonakertaa tärkeempiä kuin urpojen muutaman kuukauden takia/vuosi rakennetteva kallis kupla. Liikunnan puolesta kirjoittaja kiteyttää hyvin Hypsin toiminnan ja uskon, että kirjoittaja on seuran aktiivi. "Hypsin tärkein tehtävä ei ole pelaajien kasvattaminen edustusjoukkuetta varten vaan lasten liikuntakipinän sytyttäminen. Kilpaurheilun tarpeet on vasta toissijainen näkökulma." Tämä kertoo kaiken ja tämä pitäisi kertoa niille junioreillekin jotka jostain haaveilee. Tämä näkyy toiminnassa päivittäin. Hypsi ei ole kasvattajaseura vaan euroliiga seura.

Tämä adressi on varmuudella jonkin pikkunaperon isä, joka ei ymmärrä mistään mitään. Hän ei ymmärrä urheilusta eikä urheilu

tarpeista yhtään mitään. Kyllähän kaikkea saa toivoa mutta jotain rajaa pitäisi olla. Tämä yksi urpo kirjoittaa ja vertaa jääkiekkoon ja sanoo että pitäisi olla samanlaiset harjoitelu olosuhteet talvella. Voi herran kiesi...... Ei ole ihme ettei jalkapallo nouse Hyvinkäällä.

2 pelaajan äitee

#14 Re: Re: Tästäkö se on kiinni ?

16.03.2012 15:48

#2: jalkapallofani - Re: Tästäkö se on kiinni ?

Sori nyt vaan, mutta ilmasto on täällä vähän eri kuin perinteisissä jalkapallomaissa! Kyseessä ei ole mikään paapominen vaan järjenkäyttö.

Osa junioreista joutuu treenaamaan koko talven ulkona koska sisätiloja ei riitä kaikille, ja jos pakkanen ylittää -15 astetta jää treenejä väliin monena viikkona. SIltikin joukkueen on maksettava ulkokentän käyttömaksut vaikkei pysty käyttämään kenttää.

Tällaisessa treenaamisessa ei ole mitään järkeä!!

Jyti Väisänen

#15 Re: Re: Re: Tästäkö se on kiinni ?

16.03.2012 23:48

#14: 2 pelaajan äitee - Re: Re: Tästäkö se on kiinni ? 

 Jotta pysytään faktoissa, vuoroja ei laskuteta yli -15 asteen pakkasilla. 

Loistavat olosuhteet....Miksi valitetaan?

#16 Re:

17.03.2012 08:06

#1: -

Haluan tuoda oman risuni tähän kasaan. Ensinnäkin Hyvinkäällä on aivan poikkeuksellisen hyvät olosuhteet jalkapallolle. Jalkapallo saa nyt vielä uuden huoltorakennuksen ja käsittääkseni vielä toimisto siirtyy siihen niin seuran toiminta tiivistyy alapallokentälle. Pääkaupunki kyllä katsoo kateellisena Hyvinkään olosuhteita niin talvella kun kesälläkin. Jos Helsingissä on joitakin halleja niin pitää muistaa, että käyttäjiäkin on tuhottomasti. Vuorojen saaminen on pienille junioreille lähes mahdotonta ja he treenaavatkin ulkona tai kouluilla. Hallivuorot esim. Espoo Areenalla on täysimittaisella kentällä n. 400 euroa /tunti ja isommatkin juniorit jakavat kentän esim. 1/4 osaan eli pikku tilkkuun. Hjk:n pikkujuniorit treenaavat C-junnu ikään ulkona. Kovalla pakkasella (-15C) ei treenejä peruta vaan tekevät esim. pukukoppien käytävillä lihaskuntoa ym. Se varmaan onnistuu myös uudessa huoltorakennuksessa. Tällaisia kelejä ei vuodessa montaa ole. On helppo vaatia olosuhteita mutta se tulee maksamaan. Yhteiskunnan ei kannata eikä se varmaan pystykkään yksin hypsille tekemään pitkään aikaan kyseistä hallia. Hallin ollessa usean seuran niin taas tullaan siihen, että nämä pienimmät eivät sieltä vuoroja saa ja jalkapallon kannattaisi antaa vuorot ehkä C:stä vanhempiin. Hyvinkäällä on kesällä loistavat olosuhteet. Pääkaupunkiseudulla nurmikentältä vuoron saaminen lähes mahdotonta ja ne annetaan edustusurheilojoille ja loput treenaa tekonurmilla tai hiekalla. Jalkapallo on ulkolaji enkä ole nähnyt kenenkään meidän joukkueissa sen ihmeemmin valittavan ulkotreenejä. Harrastajille se saattaa olla mukavampi olla kotona ja sekin minä ymmärrän. Kyllähän urheilu alunperin on lähtenyt siitä, että kilpaillaan ja niille nämä paikat tehdään ja heidän vaatimusten takia. Harrastajat ovat keskimäärin mukavuusliikkujia ja heidän tarpeensa ovat tulleet varmaankin vasta 90-luvulla. He ovat tärkeä osa aina seurojen yhtenä lenkkinä mutta sieltä tulee myös hauskimmat vaatimukset.

Muutamassa viestissä olikin muutamia hyviä pointteja. Jos minä olisin seuran ns. takapiru niin tekisin tulevaisuudessa seuraavaa. Ensinnäkin lämmitettävää tekonurmea olisi tyhmää uhrata hallille. Eihän se toisi yhtään kenttätilaa talveksi lisää. Tekonurmien käyttöikä on n. 7-10-vuotta. En nyt muista, koska Hyvinkäälle tuli tekonurmi mutta kyllä se varmaanki aika loppu jo on. Uudet nurmet esim. Soneralla  ovat taas astetta parempia pelaajien jaloille ja parempi myös pelata. Se tuleekin varmaan hankittavaksi lähivuosina Hyvinkäälle. Mitä tehdä vanhalle? Matto painaa ihan h..... ja sen järkevä käyttö olisi lämmitettävän vieressä oleva hiekkakenttä. Se olisi harrastajille ja pienille junioreille kesällä ja lähes läpivuoden loistava harjoittelupaikka. Seura saisi keskitettyä harjoittelun lähes kokonaan yhteen paikkkaan. Tästä kentästä seura saisi varmaan kohtuullisesti vielä vuokraa ja näin tehtiin esimerkiksi Soneran vanhalle kentälle ja se vietiin Talin hiekkakentän peitoksi ja hyvä on. Jos sitten joskus sitä rahaa ja tarvetta oikeasti on niin tämän hiekkakentän kuplan kattaminen olisi oikea kohde. Olin aikoinani yhden hallin toimikunnassa joka rakentui Myllypuroon ns. PK:n uudeksi kuplaksi joskus vuonna 2007. Kyllä nämä alimittaiset kuplat ovat tosissaan näitten pienten naperoiden paikkoja ja jos sellainen tulisi Hyvinkäälle niin ei menisi aikaakaan kun vanhemmat pelaajat vaatisivat täysimittaista myös. Mielestäni jos rakentaa, sen pitää olla täysimittainen ja se maksaa. Kupla varmaankin ilman kentäntekoa ja alustaa olisi 500.000 euron luokkaa. Tiedän kuitenkin, että se taloudellisesti toimisi Hyvinkäälläkin ja käyttöä olisi mutta se olisi seuran ja taustojen homma jotta se toteutuisi. Mieluummin vielä kokonaan taustojen jotka sijoittaisivat rahaa ja sitten seuralle se siirtyisi sitten, kun sijoittajat ovat saannneet rahansa takaisin eli n. 7 vuotta se vaatisi.

Se olisikin helppo homma, jos olisi rahaa ja rakennettaisiin loistavat olosuhteet. Se ei vaan tuo yhtään uutta ja parempaa jalkapalloilijaa. Se voi olla miellyttävämpää kaikille mutta ei Hyvinkään jalkapallon hyvyys tai huonous ole olosuhteista kiinni. Hyvä esimerkki on esimerkiksi PK-35. Varmaankin lähes kaikki treenaa sisällä ja olosuhteet ovat etelä-Suomen parhaat. Kun taas seuraa heidän urheilullisia tuloksia lähivuosilta niin ne ovat katastrofaalisia. Pkku taas kokonaan ulkona ja junioreitten taso uudelle seuralle ovat Suomen parhaat. Aisioihin pitää saada aina tärkeysjärjestys ja se tästä projektista puuttuu. Hyvinkäällä liikaa ajetaan suhteessa urheiluun näitten harrastelijoiden etuja. Tuntuu välillä että Hyvinkäällä ajetaan sitäkin, että sademetsät pelastetaan omilla toimilla. Tuntuu, että harrastelioiden ja näitten vanhempien pitäisi saada hyvät olosuhteet ja lämpimät suihkut fööneillä varustettuna. Onhan nämä kaikki hienoja asioita, mutta kuka ajaa Hyvinkäällä niitten muutamien aina ikäryhmässä olevien junioreitten asioita, jotka ovat päättäneet tulla jalkapalloilioiksi? Heitä, jotka haluavat treenata kovaa ja jossa hiki haisee ja kivut ovat arkipäivää. Heitä, joilla ei ole aikaa tietokoneille eikä paljoa kavereillekaan vaan pelkästään urheilulle ja koululle. Missä ovat näitten vähemmistöjen kannattajat ja heidän asioiden ajajat? Seura on kuitenkin urheiluseura johon harrastajat ovat tulleet ja ottaneet vallan.

 

Terv. Ari Pykälä-aho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#17

17.03.2012 11:18

ilman muuta pitäisi olla katettu kenttä että olisi jalkapallolla jatkuvuutta ja pelaajilla mahdollisuus kehittyä sen edellytys on että päästään treenaamaan täyspainoisesti talvellakin eikä vain kesällä.adressi hieno asia, hyvän asian puolesta..t.jarmo ja robert salmi

Vieras

#18

17.03.2012 11:19

ihmetelty jo vuosia miksi ei ole hallia jo rakennettu
Roope N
Vieras

#19 Hallista on iloa

17.03.2012 19:34

Olen täällä Tampereella seurannut seura-aktiivina läheltä Ahvenisjärvelle tullutta kuplahallia. Hallihanke on ollut puhtaasti seuravetoinen ja kaupungin seuroista Ilves, TPV, TKT, PP-70 ja TJK ovat yhdessä tehneet tästä totta. Meillä oli valmiina lämmittämätön tekonurmikenttä ja n. 500 000 euroa panostuksella siihen on saatu yksi Suomen suurimmista kuplahalleista.

Täällä meillä talviharjoitteluolosuhteet olivat koko valtakunnan tasolla todella huonot, mutta yksi halli nosti tilanteen lähemmäs tyydyttävää. Koulujen saleista on siirrytty melkein kokonaan tuonne ja uusi halli on parantanut tekemisen laatua, sillä enää ei tarvitse miettiä ahtaita harjoitusolosuhteita, joissa kaikki asiat täytyi tehdä pienesti. Lisäksi seinät eivät ole aina vastassa ensimmäisen spurtin jälkeen.

En tunne Hyvinkään tilannetta riittävän tarkasti sen suurempaa arviointi varten, mutta sen verran osaan sanoa, että tuo kuplahalli auttaisi myös niiden pesäpallon ja jenkkifutiksen olosuhteita samalla, jolloin mukaan olisi varmasti helpompi saa sieltäkin kannatusta.

Santtu

#20 Hommatkaa itse se kuplanne!

26.01.2013 07:51

Miksi yhteiskunnan pitää kustantaa kaikki? Hommatkaa itse se kuplanne - keskittykää rahankeruuseen eikä julkiseen tapppeluun foorumeilla. Ei täällä Hyvinkäällä muillakaan harrastajilla niin ruusuisesti asiat ole! Potkupallo porukka hypsin keskustelu foorumilla on erittäin tyhmää porukkaa (käy lukemassa kommentteja)Olen erittäin onnellinen ettei oma poikani harrasta potkupalloa! ja vielä adressi---pyh!

Vieras

#21 Kaikki aina samassa paikassa.

09.04.2013 19:12

Ilmaisia pelipaikkoja Hyvinkäälle enemmän!