Luukin koirapuisto takaisin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Luukin koirapuisto takaisin.


Vieras

#26

16.03.2012 18:21

Vuodet Espoossa asuessa puistoa tuli käytettyä ahkerasti. Se oli turvallinen ja laillinen paikka päästää koirat spurttailemaan irti ja ottamaan ilon irti vapaana juoksemisesta. Minne menee ne koirat joilta tämä ympärivuotinen etu viedään kesän telttailijoiden vuoksi? Luulisi että telttapaikkoja olisi muitakin!!

Vieras

#27

16.03.2012 19:40

Kyllä teltta tilaa löytyy muualtakin. Missä ne festarit sitten pidetään, ketkä täällä telttailee.

Vieras

#28

16.03.2012 20:08

Tuo on törkeitä,noita koirapuistoja ei ole muutenkaan liikaa.
Nenny

#29

16.03.2012 22:11

Kuka varmistaa, että koira-aitauksesta kerätään kaikki roskat ja lasinsirut pois festareiden jälkeen? Kuka korvaa, jos festareiden jälkeen joku koira vaikka loukkaa tassunsa lasinsiruun?

Luukissa ja sen lähimaastossa on niin pirusti lääniä, miksi telttailualueeksi piti valita juuri koira-aitaus?
Essi Vuohu
Adressin tekijä

#30 Luukin puisto on avattu!

16.03.2012 22:30

Usea ihminen on ottanut yhteyttä suoraan eri tahoihin, osa väärään (Espoon kaupunki) ja osa oikeaan (Helsingin kaupungin ulkoiluvirasto). Eräs ihminen oli saanut kiinni jonkun ns. pikkupomon joka ei osannut sanoa sulkemisen syistä ja tulevaisuudesta mitään, mutta vahvisti jo havaitunkin asian: lukot ja kieltokyltit on tänään poistettu. Kehoitti ottamaan yhteyttä uudelleen ensi viikolla jolloin joku isompi pomo on paikalla.

Lisään siis adressiin asiaan liittyen tekstiä, mutta koska tulevaisuus on edelleen hyvinkin avoinna ja telttasuunnitelma (kaljoitteluineen) ilmeisimmin edelleen pitää, pyydän jatkamaan allekirjoitusten laittamista ja adressin levittämistä!

Vieras

#31

16.03.2012 22:57

Koirapuistoja ei voi olla liikaa. Muille urheilulajeille tehdään koko ajan lisää tilaa, mutta mihin koirat on unohdettu kun vapaanakaan ei taajamassa saa pitää kuin aidatulla alueella.

Vieras

#32

17.03.2012 10:57

Että aitaukseen ei saisi tuoda lasipulloja... kaunis teoria. Valvonta on käytännössä mahdoton suorittaa tehokkaasti ja valvojien motivoituminen valvonnan tarkkuuteen ja ehdottomuuteen saattaa jäädä riittämättömäksi: ei siellä mitään ruumiintarkastuksia ja matkatavaroiden penkomisia tulla tekemään. Sitä paitsi eivät vain lasipullot vaan myös muut alueelle jätetyt terävät esineet - ja myös maahan tököttämään unohtuneet teltan kiinnitystapit - ovat vaarallisia. Tulee huomioida, että Luukin koira-aitauksessa koirat juoksevat erittäin suurilla nopeuksilla ja terävään esineeseen juoksemisesta voi koitua mittaamatonta vahinkoa. Koettakaa nyt ymmärtää, että idea koirapuiston vain tilapäisestäkin ottamisesta muuhun käyttöön on osoitus silkasta mielikuvituksen puutteesta. Koira on integroitunut ihmisen yhteiskuntaan lopullisesti eikä sen osa enää ole väistäjän osa!

Vieras

#33

17.03.2012 12:32

Sinänsä kaunis ajatus, että mm. tämän alue koitetaan käyttää hyödyksi monella eri tavalla, mutta käytäntö onkin vähän eri juttu. Ensinnäkin Luukissa on varmasti koirakävijöitä vuoden jokaisena päivänä, joten miksi sille pitäisi keksiä muutakin hyötykäyttöä. Toisekseen, onko edes luvallista/laillista järjestää majoitusta koirapuiston kaltaisella alueella, jonka maaperä on saastunut erinäisillä eritteillä ja ulosteilla jo ties kuinka kauan. Itse en haluaisi telttailla ja maksaa lystistä alueella, jonne koirat ovat jo vuosikaudet lorotelleet, eikä kaikkia ulosteitakaan yksinkertaisesti vaan pysty maasta keräämään (ripuli, vesisateen liejuttamat kasat).

Suomessa lemmikkikoiria on paljon ja on kaikkien etu, että koirille on järjestetty laillisia juoksutuspaikkoja, jossa ne eivät irtiolollaan aiheuta vaaraa ihmisille tai luonnon eläimille.
jebou

#34 Järvenpää

17.03.2012 19:54

Järvenpäässä vanhankylänniemen/loutin koirapuisto on prkl:een iso. Järvenpäässä homma pelittää muutenkin hyvin. Löytyy Kaksi yhteispuistoa, yksi eroteltu puisto ja yksi pienten koirien puisto. Pääkaupunkiseudulta löytyy muutenkin kyllä isokokoisia puistoja, jos ei väärinkäytä termiä PK-seutu. Haloo, Tuusulasta, Keravalta ja Järvenpäästä puistoja löytyy mielin määrin.

Vieras

#35 Re: Järvenpää

17.03.2012 23:51

#34: jebou - Järvenpää

Olipa Järvenpäässä sitten iso tai oikeasti iso puisto, se ei millään muotoa puolustele sitä että Helsingin seudun yksi suurimmista, laakeista puistoista aiotaan laittaa rock-festivaalien teltta-alueeksi. Sadat Luukin puistoa käyttävät helsinkiläiset, espoolaiset, vihtiläiset ja muut lähialueiden koiralliset eivät välttämättä hyödy mitenkään siitä onko Järvenpäässä puisto vai ei. Eikä sinne ainakaan pääse parilla eurolla bussilla suoraan puiston viereen Helsingin keskustasta.

Afgaanin omistaja

#36 Re:

19.03.2012 15:02

#17: Weekend Festival -

Niinno jos se koirapuisto on ihan siinä festarialueen vieressä niin on aivan varma että monet tassut on rikki kun edes menee sinne koirapuistoon. Rikottua lasia tulee löytymään jokapuolelta festarialueen ympäristöstä pitkään festareiden jälkeen.
Onpa kokonaisuudessaan ikävä juttu.

En uskalla kyllä omaa koiraani sinne puistoon enää viedä minkään festareiden jälkeen vaikka itse puisto pidettäisiinkin koirien käytössä.


Vieras

#37

20.03.2012 22:08

Toivon, että koirapuisto saa jatkaa sellaisena kuin se on toiminut vuosikymmenten ajan!

Vieras

#38

23.03.2012 06:17

Todellakin Luukin koirapuisto on yksi parhaimmista koiran ulkoilutusalueista.

Vieras

#39

25.03.2012 14:01

Ei eläinten kustannuksella tällaisia tapahtumia. Löydettävä jokin toinen paikka tapahtumien järjestämiselle. Erittäin vihainen Espoolainen!
Malaisjärkeä saa käyttää ja pitäisikin!

#40 RE: Järvenpää

25.03.2012 14:10

#34: jebou - Järvenpää

Haloo itsellesi! Nyt koirapuistoon kävelymatka 3 km mutta entäs jos lähtisin ehdottamiisi puistoihin. Tarkoitus ei suinkaan ole ajeluttaa muutamaa tuntia päivässä koiraa :(

Specsaver

#41

28.03.2012 08:53

Tuskinpa tuo puiston sulkeminen lapuilla vaikuttaa ainakaan osaan koirapuiston kayttajista, he kun mita ilmeisimmin eivat osaa edes lukea. Paivittain seisoo koirapuiston vieressa olevan huoltotien portin edessa ja Luukintien varressa koirapuistoa kayttavien autoja kieltomerkista huolimatta, vaikka vois kuvitella etta koiranomistaja jaksaisi kavella sen n. 150m matkan parkkipaikalta jolle taatusti mahtuu autoja. Eli tuskinpa nuo edes osaavat lukea vaikka porttiin laitettaisiin lappu joka ilmoittaa puiston olevan ns. pois kaytosta.Veikkaisin etta aluetta hoitavat traktorikuskit ovat myos ilmaisseet nakemyksensa koirapuiston jatkosta, kun eivat ole paasseet portista huoltorakennukseen, portin eteen pysakoityjen autojen vuoksi. Se on nahkaas silla tavalla etta jos ei haluta noudattaa yhteisia pelisaantoja, ei lopulta enaa mikaan toimi, koskee siis koko yhteiskuntaa.

Vieras

#42

28.03.2012 20:47

Ei hyvä:( Kuka siivoaa alueen jos puisto saa olla paikoillaan
Essi Vuohu
Adressin tekijä

#43 HS omakaupunki uutisoi

08.04.2012 23:25

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/festariyopyjia_majoitetaan_koirapuistoon/

"Alueella sijaitseva suosittu koirapuisto pyhitetään muutamiksi päiviksi festivaaliosallistujien käyttöön.

Vepsäläisen mukaan koirapuiston majoituskapasiteetti on noin 3 500 telttailijaa.

- Koirapuiston telttailukäytöstä sovitaan yhdessä ympäristöviranomaisten kanssa. Puisto siivotaan ammattilaisvoimin ennen tapahtumaa sekä sen jälkeen, hän vakuuttaa."
Jep Jep.

#44 Hyvin hoidettu, lupaukset pidetty .. NOT.

20.08.2012 21:24

http://maxwin.1g.fi/kuvat/2012+Kuvat+Photos/Sekalaiset+(misc)/2012.08.20+Luukin+koira-aitaus/
Luukkilainen

#45 Torstaina kunnossa

21.08.2012 16:11

Järjestäjä on sopinut kaupungin kanssa että torstaina puisto on taas kunnossa, eli älkää nyt ennen sitä hätäilkö. Muistattehan sitten ottaa jatkossa myös silmälasinne mukaan että ette pysäköi niitä romujanne sen ajoportin eikä aitojen eteen, siellähän on selvä kylttikin jos ei järkikulta muuten kerro ettei sinne kuulu autoja parkkeerata. Pysäköinti-alue on noin 50-100 m päässä ja luulis koirankusettajan sen verran jaksavan kävellä.
Vintiökoira

#46 "Torstaina kunnossa"

24.08.2012 12:58

Eipä ollut ei, eikä lasinsiruja todennäköisesti saada koskaan pois. Well played.