Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.

oi voi

#176 huokaus

12.04.2012 14:11

Tunnen sekä Jurin että rehtorin ja pidän kummastakin. Inhottava tilanne. :( Toivottavasti asiat saadaan nopeasti selvitetyksi parhain päin!
Entinen oppilas

#177 En ole tästä pahoillani

12.04.2012 15:30

Olin Jurin oppilas joskus aika kauan sitten ja täytyy myöntää etten ole yhtään pahoillani näistä uutisista. Sain osakseni melkoista kyykytystä Jurin ja koulun muidenkin opettajien suunnalta, mukaan lukien Ritva, josta minulla ei ole enää juuri muita kuin ikäviä muistoja. Jurin tunneilla oli ajoittain sangen hauskaakin, mutta kyykytys ei ollut hauskaa.

Työsuhdetta ei voi laillisesti irtisanoa noin vaan, joten oletan että Jurin fuduissa on oikeita syitä takana, joten en ymmärrä minkä ihmeen takia täällä meuhkataan tällä lailla.

Vieras

#178

12.04.2012 15:43

Rakkaat Anne ja Juri
Viekää teidän rautainen amamattitaitonne kauas Onkilahden alakoulusta, jossa sitä ei näemmä osata arvostaa. Jos koulun henkilökunta sekä näiden kovia kokeneiden kullannuppujen vanhemmat haluavat jälkikasvunsa olevan seuraava idols-sukupolvi, niin näin olkoon. Huomaavatpahan ajan myötä mitä menettivät.
Ansaitsette paljon parempaa.


Kasvatuksen ammattilainen

#179 Re: En ole tästä pahoillani

12.04.2012 17:15

#177: Entinen oppilas - En ole tästä pahoillani

Kommenttisi kertoo vain sinusta itsestäsi paljon...

Pettynyt entinen musiikkiluokkalainen

#180 ...

12.04.2012 18:22

Kaikki ne ketkä ovat asiaa niin suuresti vastaan,eivät tosiaankaan näe omaa nenäänsä pidemmälle.. Eivät selvästikkään tajua kuinka paljon Juri tekee työnsä eteen. Samoin Anne,joka joutuu nyt myös kärsimään. Heidän työnsä on sanoinkuvailemattoman upeaa ja ihailtavaa eikä varmastikkaan moni muu opettaja istu työpaikallaan jokaikinen päivä ja monia tunteja työaikansa jälkeen ja vielä viikonloppunakin! ja monilla tunneilla en puhu pelkästään kahdesta-kolmesta tunnista vaan hyvinkin,hyvinkin paljon enemmästä..

Jokainen oppilas on Jurille yksilö,hän antaa jokaiselle kaikkensa ja jokainen on TASAVERTAINEN(toisin kuin muut opettajat valitsevat aina vain parhaimmat oppilaat ja pitävät heitä kapaloissaan,jolloin muiden on lähestulkoon mahdoton osoittaa hyvää osaamistaan)
Juri antaa mahdollisuuden jokaiselle seistä samalla lähtöviivalla,luonut perustan ja pohjan koko musiikkiluokille ja nyt tähän on tultu?

Mietitään vaikka vielä sitä kuinka Juri ja Anne ovat tuoneet koululle monenmoista menestystä ja kunniaa. Eräälle joka kirjoitti että : Pärjääväthän ne muutkin musiikkiluokat ja ilman Juria.. Ja nimenomaankin vain pärjäävät. Ei varmastikkaan yksikään muu Suomessa toimiva musiikinopettaja ole kyennyt siihen että ala-asteikäisten (3-4lk) kuoro ohittaa kuorokilpailuissa Sibelius-lukion kuoron!

Mielestäni hyvin naurettavaa käytöstä aikuisilta ihmisiltä,joiden kuuluisi olla esimerkkinä lapsille, mutta ainut mitä he tästä oppivat on se että epäoikeudenmukaisuudella elämän kirja kulkee.. Lapset koulussa ovat aivan sekaisin kun heidätkin on vedetty tähän soppaan mukaan,sivullisiksi uhreiksi tai aseeksi yhtä ainutta ihmistä kohtaan joka ei ole koskaan halunnut kenellekkään mitään pahaa!
Toivoisin syvästi Onkilahden koulun rehtoria menemään hyvin syvälle itseensä,vilkaisemaan kerran peiliin ja miettimään millä perusteella hän päättää upottaa upean purjelaivan,joka on toiminut yhtä hyvin ja upeasti monia vuosia ja joka on ennenkaikkea liidättänyt hänen johtamaansa koulua arvostuksen ja kiitosten pariin..


Vieras

#181

12.04.2012 18:48

Hyvät ihmiset.. Älkää puuttuko asioihin, joista teillä ei ole tietoa, ja jotka eivät teille kuulu. muistutan, että kukaan ei kyseisessä ammatissa ja kaupungin virassa saa varoitusta/potkuja syyttä. Ja se, että "johtavassa asemassa" olevat virkamiehet eivät kommentoi asiaa, on täysin ymmärrettävää,sillä heillä on vaitiolovelvollisuus! Ja naurettavaa vetää rehtoria ja muita "johtvavia" henkilöitä mukaan tähän, ja syyttää heitä. Rehtori ei myöskään itse päätä irtisanomisesta, vaan asialla on hänenkin esimiehet. Malttia nyt keskusteluun ja jättäkää asiattomuudet oman mielenne sisälle , kiitos !

Vieras

#182

12.04.2012 19:02

Juri on varmasti oikein taitava ja ammattitaitoinen opettaja, sitä ei kukaan kiellä. Monilla on myös ainoastaan hyviä kokemuksia hänestä, mutta mistä kukaan tietää, mitä siellä lähivuosina on tapahtunut.. Opettajiin pätee tietyt säännöt/lait, siitä millaisia keinoja saa esim. oppilaiden kurinpidossa käyttää. Vaikka lapsi olisi kuinka vaikea hyvänsä, ei opettajalla ole mitää muita keinoja käytettävissä, kuin laissa sallitut asiat. jos muuta menetelmää käyttää, hän tekee virkavirheen.

Vieras

#183

12.04.2012 19:35


Missä me aikuiset ja nuo virkamiehet oikein oltiin silloin kuin kersoiille opetettiin Kiva koulun -sääntöjä? Eikö kaikkien kanssa tarviikaan olla? Näinkö me mallia näytetään? Itse olen kahden musiikkiluokkalaisen äiti, nykyisen ja toisen jo musiikkiluokat päättäneen, eikä pahaa sanottavaa lyöydy. Ei edes lapsilta, vaikka kuinka kuulustelen! Jaksamista Jurille toivottelee opetuksestasi ja kasvatuksestasi kiitollinen äiti tyttärineen.

Vieras

#184

12.04.2012 19:40

Eihän kyse olekaan siitä, etteivät aikuiset ihmiset tule toimeen toistensa kanssa. Ei sellaisesta syystä irtisanota varsinkaan kaupungin virassa. Ja mitä lasten kohteluun tulee, ei epäasiallinen kohtelu varmastikkaan kaikkiin oppilaisiin olekaan kohdistunut.

Vieras

#185

12.04.2012 20:32

Kaikki neljä lapsenlastani on saanut parhaan mahdollisen musiikkiopetuksen Jurilta.Kiitos Juri!

Vieras

#186

12.04.2012 21:34

Jurin ammattitaidossa ei ole mitään vikaa, kaikkihan tuntuvat tietävän tämän tosiasian. Keinoissa sen sijaan hiukan ja muussa opettajan toiminnassa sitten enemmänkin. Ei opetus-alan ihmiset eivät taida tietää, että opettajan työnkuvaan kuuluu hyvin paljon muutakin kuin pelkät opetustunnit. Ne määräytyvät virkaehtosopimuksessa joita esim. rehtori työnantajan edustajana valvoo. Tässä ei todellakaan ole kyse siitä, ettei tulla jonkun kanssa toimeen eli Kiva koulu vertaukset voidaan unohtaa heti alkuun.
Jos on kyse työnantajan velvoittamista työnkuvaan määrittelemistä asioista, joita toistuvasti laiminlyödään, on se irtisanomisen peruste. Varoitus on annettu, jossa määritellään hyvinkin selvästi, että seuraava toimenpide laiminlyöntien jatkuessa on eroittaminen. Itse musiikin opettamista ei taideta rajoittaa opettajien taholta kovinkaan paljon. Sitä voi tehdä hyvinkin syvästi omalla persoonallaan.
Ilman että edes tiedän tämän asian tarkempia yksityiskohtia, muistutan että täällä olevat kommentoijat muistavat erottaa nämä kaksi asiaa eli itse persoonan, jonka vuoksi ketään ei irtisanota, ja tehtävien laiminlyönti, jotka ovat määritelty korkeammalla taholla. Niihin ei rehtorilla ole mitään valtaa. Hänellekin on määritelty omat tehtävät, joista juuri yksi tärkeimmistä on edustaa työnantajaa ja valvoa, että alaiset eli opettajat toimivat heille määrättyjen tehtävien mukaan.
Ope itsekin

#187 Re: Vaasan musiikkiluokkien puolesta

12.04.2012 21:47

#184: -

Tiedän, että sellaisesta syystä irtisanotaan nykyään. Ja täällä Vaasassa kuuluu hyvä-veli-järjestelmä toimivan, niin on kerrottu...


Vieras

#188 Re: En ole tästä pahoillani! Olisikohan sinullakin syytä katsoa peiliin..Mitä sieltä näkyy!!!

12.04.2012 22:06


Vieras

#189 Re: Rakkaat Anne ja Juri

12.04.2012 22:10

#178: -      Olen samaa mieltä tämän kommentoijan kanssa! Juri ja Anne! Hyvä työnne jonka olette tehneet jää elämään sukupolvelta toiselle,teistä kerrotaan lapsille ja lastenlpsille! te ansaitsette parempaa itä nyt olette saaneet kokea!

 

 

kyynelehtivän tytön äiti

#190 ollaan aikuisia

12.04.2012 22:17

Minun tyttöni on tällä hetkellä jurin opetuksessa. Tyttöni tykkää Jurista. On myös surullinen, koska pelkää menettävänsä parhaimman opettajan. Ollaan aikuisia. Tyttöni myös ihmettelee syytöksiä.
Tunnen Ritvan ja Jurin hyvin!

#191 Re: En ole tästä pahoillani

12.04.2012 22:17

#177: Entinen oppilas - En ole tästä pahoillani 

 Ajatella että Ritva ja Juri jaksoivat sinuakin kasvattaa..Kunnioitukseni heille,mutta aika kovapää olet kun et vieläkään osaa peiliin katsoa,,ehkäpä sinulla oli osuutesi tässä !!


Vieras

#192 Re: En ole tästä pahoillani

12.04.2012 22:19


Vieras

#193

12.04.2012 22:34

Kyllä täällä on tonttuja liikenteessä! Mitä te lapsilta mitään kysytte tai muistelette omia kouluaikojanne. Tässähän ei ole siis kyse, koettakaa nyt ymmärtää, opettajan opetuksesta tai siitä onko hän hyvä vai huono opettaja itse musiikkia opetettaessa. On kyse opettajalle kuuluvasta ja määrätyistä tehtävistä joita Juri ei hoida asiaan kuuluvalla tavalla eli ei tee työtään. Työn kuvaa ei määrittele edes täällä niin kovasti mainitut Vaasassa asuvat hyväveli-verkoston jäsenet vaan ihan laki, jonka alla opettajien, niin kuin muidenkin palkkatyössä käyvien ihmisten virkaehtosopimus makaa.
Ei kai lääkärikään voi kovin montaa leikkausta ilman irtisanomisuhkaa tehdä, jos hän jättää operaatioissa useita toimenpiteitä tekemättä. On kyse säännöistä, joita ihmisten tulee noudattaa. Ne on sinetöity erilaisiin sopimuksiin jotka ovat päivän selvää ammattitaitoiselle ihmiselle. Opettajat ovat kyllä totta vie näistä tietoisia ja se joka niitä rikkoo, sahaa omaa oksaansa.

Vieras

#194 Re:

12.04.2012 22:34

#186: -

Ihanaa, kun joku valaisee! Kiitos! Rehtoria tässä nimittäin ei voi syyttää!


Vieras

#195

12.04.2012 22:37

Aivan! Kyseinen ope ihan itse oman kuoppansa kaivanut.

Vieras

#196 Re:

12.04.2012 22:40

#193: -

Tai varmaan voivat toimia lääkärinä, valelääkärinä, mutta kiinni jäävät ennemmin tai myöhemmin ;)

TONTTU

#197 Re:

12.04.2012 22:49

#193: -

JOS JOKU SIINÄ TALOSSA TEKEE TÖITÄ NIIN JURI!!! JA VIELÄ TAVALLA JOISTA MUIDEN KUULUISI OTTAA MALLIA!!!

Opettaja minäkin

#198 Re:

12.04.2012 22:52

#186: -

Höpö, Höpö! Kenen oksaa rehtori sahaa? Entä muut opettajat? Ei huono ilmapiiri yhdestä musiikin tohtorista kiinni ole. Asia on monisyisempi kuin luuletkaan. Tilannetta ei olisi saanut päästää tähän pisteeseen. Kuka siitä vastaa?  Millaisia tunareita tämä Vaasa onkaan täynnä!!!

Hallintoihminen minäkin

#199 Re: Re:

12.04.2012 22:56

#194: - Re:

Rehtoria voi toki syyttää siitä, että tähän pisteeseen on tultu. Nykyään löytyy hyvät keinot hoitaa tällaiset asiat ajoissa pois päiväjärjestyksestä ilman tällaista rumbaa. Täytyy vain haluta ja osata. Kumpi puuttui?


Vieras

#200 Re: Re:

12.04.2012 22:59

#197: TONTTU - Re:

Kyllähän Juri hienoa musiikinopetus-työtä tekee, mutta jos opettajien sääntöjä/lakeja rikotaan ja jatketaan käytöstä varoituksesta huolimatta, on irtisanominen paikallaan.