Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.

Seis!

#2626 Re: Re: Re:

05.05.2014 06:34

#2625: asioita penkonut - Re: Re:

Nauhoista ei käy ilmi, että Nummela olisi Pyytänyt Holmlundin kuuntelemaan poikia.

Todistusaineistoksi parempien puutteessa nämäkin tapaukset on pitänyt ottaa.

Itsekin opettajana joudun päivittäin kuuntelemaan murrosikäisten törkeääkin kielenkäyttöä opettajistaan. (Moni haluaa vaihtaa luokkaa, luokanvalvojaa, aineyhdistelmiä, koulula, paikkakuntaa jne)

Opettajan tehtävä on pysäyttää asiattomat keskustelut  ja tarjota ratkaisumahdollisuuksia (esin keskustelua kaikkien ongelmaosapuolten kanssa).

Salakuuntelu ja asioiden eteenpäin lavertelu ei ole sallittua!


Vieras

#2627 Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

06.05.2014 08:57

#2626: Seis! - Re: Re: Re:

Markus 2012 keväällä Jurille:

abcdef

Markus Holmlund: Et sä minun muistaakseni minun töihini millään tavalla puuttunut. Ei.

Juri Kadar: Entäs jos mä kysyn nyt niin, että olenko painostanut sua? Kun siellä (irtisanomisperusteiden joukossa) lukee sellainenkin, että "painosti opettajia".

Markus Holmlund: Et minua ainakaan ole painostanut.

 

Juri Kadar: Muistanhan oikein, että kysyin sinulta, että oletko kirjoittanut Wilmaan.

Markus Holmlund: Suunnilleen.

Juri Kadar: Sitten muistanko oikein, että sinä sanoit, että ei, kun te olette sopineet Mikon kanssa, että hän (Mikko) kirjoittaa.

Markus Holmlund: Suunnilleen (?) Sananmuotoa en tarkemmin muista, mutta olit (?) Mikolle, ja Mikko sanoi, että hän hoitaa tämän asian. Joo. (…)

Juri Kadar: Mutta enhän minä käskenyt, että ”nyt, Markus, menet ja kirjoitat Wilmaan”? tai ”Sun pitää kirjoittaa Wilmaan”?

Markus Holmlund: Siitä on niin kauan, mä en sananmuotoa muista, mutta en muista, että sinä olisit painostanut kirjoittamaan Wilmaan. Se oli vain kysymys, että ”oletko kirjoittanut?”

 

 

 

 

 

Markus Holmlund Vaasan hallinto-oikeudessa:

 

5:40

Ylisalmi: Mitä sinun kokemuksesi ovat Onkilahden koulussa Juri Kadarista?

Markus Holmlund: Yhteistyö minusta on sujunut hänen kanssaan ihan hyvin. Jos vain oli samaa mieltä, kuin hän, niin kaikki meni ihan hienosti, mutta jos on eri mieltä kuin hän, silloin oli vaikeampi tilanne.

Ylisalmi: Tässä irtisanomisperusteessa on viitattu tällaiseen Wilma-asiaan, eli eli yhteydenpitoon lasten vanhempiin, ja ja sitten Kadarin si sitä keinoa käyttäen tapahtuneeseen  p a i n o s t u k s e e n, voitko esimerkiksi tästä Öjbergin hiihtopäivästä.

Markus Holmlund: Jo, meilläKevät 2012 heinäkuussa (…) pojat leikkivät hiihtohississä ja hiihtohissin kuljettaja pannut pojat 10 minuutin porttikiellon hissiin. (…) Seuraavana päivänä Juri tapasi minut käytävässä ja sanoi minulle, että hän on kuullut, että siellä kaksi poikaa sai porttikiellon hissiin ja minun kuuluu ottaa yhteyttä kuudesluokkalaisen pojan vanhempiin tai ilmoittaa miten on käynyt. Mä kysyin, että miksi. Juri sanoi minulle, että hänellä se on tärkeää, että jos muut opettajat ottavat yhteyttä tämän pojan kotiin. Sitten asia jäi siihen, ja minä mietin asiaa, että onko niin, että toinen opettaja voi  m ä ä r ä t ä  minua soittamaan tai ottamaan yhteyttä lapsen kotiin ja kävin varmistamassa asiaa rehtorilta ja  r e h t o r i  sanoi minulle, että ei toinen kollega voi        m ä ä r ä t ä  sinua ottamaan yhteyttä. Mutta tässä tapauksessa oli hyvä, että olen yhteyttä luokan valvojaan ja kerroin tapahtuneista. Ja niin mä tein 6. M luokan valvoja Mikko Savela, kerroin hänelle tapahtuneista. 5 M luokan luokanvalvoja Pia Mäenpää ja kerroin myös hänelle tilanteita. Kumpikaan opettajista ei ottanut koteihin yhteyttä.

8:50

Ylisalmi: Kerroitko Jurille, mitä äsken kerroit, että asia on loppuunkäsitelty?

Markus Holmlund: Sanoin Jurille, olen toiminut ohjeiden mukaan ja tämä asia on nyt loppuun käsitelty. (…) Meni taas muutama päivä ja istuin opettajainhuoneessa, siellä oli rehtori paikalla ja aika moni opettaja, Juri tuli kysymään minulta, että ”Markus, oletko ottanut yhteyttä pojan kotiin.” Sanoin, että ”En.” Ja Juri, että miksi et. Ja silloin rehtori sanoi Jurille, että sinä et voi velvoittaa toista luokanopettajaa ottamaan yhtä kenenkään kotiin.

 

9:30

Ylisalmi: Kadarin vastineessa tänne hallinto-oikeuteen on mainittu, että siellä siellä tuota rehtori tai koulu ei toimisi poikien suhteen tasa-arvoisesti tällaisessa ööö …. kun oli kyse nurkkaan seisottamisesta, on tuotu esiin, että ei ole huomautettu opettajaa sellaisessa tapauksessa, jossa lasta on pitkiä aikoja seisotettu käytävässä.

Markus Holmlund: Lukuvuonna 2010 ja 2011 minulla oli kuudes luokka omana luokkanani ja tällä luokalla oli eräs poika, jolla välillä oli tosi vaikea hillitä itseään. Hän esimerkiksi jalkapallokentällä (?) pois tai sanoi väärällä tavalla tai hän mukiloi muita oppilaita (…) hän ei millään voi rauhoittua (…). Otin yhteyttä pojan vanhempiin ja mä sovin vanhempien kanssa, että meidän koulun kolmannessa kerroksessa on myös opettajainhuone, (…) aina kun teki jotain, (…) hän joutui menemään  s e i s o m a a n    n u r k k a a n  (...). Ja sovin vanhempien kanssa, että joka kerta, kun poika joutuu sisään, ilmoitan heille. (…) Ja ikävä joskus kävi niinkin huonosti, että  t ä m ä   p o i k a   s e i s s y t   p a r i   p ä i v ä ä k i n  siellä. (…) Ei ole kahta kuukautta seissyt käytävässä. Oli        p i d e m p i ä   a i k o j a  (?), mutta ei ole kahta kuukautta seissyt. (…)

 

13:00

Ylisalmi: Oliko siinä hän muiden oppilaiden näkyvillä?

Markus Holmlund: Silloin kun hän kärsi   r a n g a i s t u s t a, muut oppilaat lähtivät välitunnille, hän käveli  o m a a n   n u r k k a a n seisomaan, kun välitunti loppui, hän kävi takaisin omaan luokkaan. Tai joskus kun oppitunnilla ei osannut käyttäytyä (…), minä vein hänet rehtorin kansliaan ja hän istui siellä, (…) mutta jos rehtori oli jossain muualla, hän seisoi siellä oven edessä (…)

(…)

 

14:20

Ylisalmi: Antoiko Juri sinulle jotain ohjetta näiden poikien käsittelystä?

Markus Holmlund: Kerran kun puhuimme tästä aiheesta (…) ja Juri kysyi, että kuinka minun menee poikien kanssa, mä kerron, että ihan hyvin, niin Juri kehotti minun pitää kunnon kurin ?musikkiluokkien poiki?.

 

Ylisalmi: Miten olet kokenut tämän Jurin taholta tulleen ohjeistuksen, tämän miten äsken kerroit, ja sen Öjbergin …

Markus Holmlund: Asia oli minulle uusi kokemus. Koska aikaisemmin kukaan ei ole minulle sanonut vastaavaa. Etteihän se niin hyvältä tuntui.

 

Ylisalmi: Koetko sen  p u u t t u m i s e k s i sinun opettajan työhösi?

Markus Holmlund: K y l l ä, se oli selvää  p u u t t u m i s t a.

 

Ylisalmi: Tammikuussa 11.

Markus Holmlund: Kyllä, puhelin soi, ja menin vastaamaan siihen, siellä oli yläkoulun musiikinopettaja Sauli Perälä, joka tavoitteli Juria. Ja Juri oli opettajainhuoneessa ja pyysin Juria puhelimeen, Juri käveli puhelimeen, ja kysyi, että kuka siellä, että Sauli. Juri otti kuulokkeen ja laittoi sen puhelimen päälle eikä vastannut puheluun. (…)

 

Ylisalmi: Poikien liikuntatunti 11.12. Siellä on sellaisia tunteja, jolloin kuulet, mitä pojat puhuu. Voitko kertoa, millaisia poikien puheita olet kuullut. Nimenomaan näitä 6 M poikien puheita.

Markus Holmlund: Silloin kun meillä oli ulkoliikunta. (…) Pojat keskustelivat kaikenlaisia juttuja. (…)ja he toivat ihan selvästi esiin, että (?) heidän mielestä ei käyttäydytty … asiallisesti aina. Esimerkiksi, että nämä musiikinluokan pojat kertoivat rinnakkaisluokan pojille, että heitä oltiin yksitellen ?siirretty? kokokuoron edessä ja heidän piti toistaa opettajan sanomia, opettajan perässä. Esimerkiksi, että Juri on hyvä opettaja.

 

Ylisalmi: Puhuttiinko koulunvaihdosta? Kuulitko sellaista?

Markus Holmlund: Kyllä, musiikkiluokan pojat kysyivät myös minulta, että voiko vaihtaa rinnakkaisluokkaan tai koulua kokonaan? Sanoin, että ei ollut hyvää hetkeä tehdä päätös nyt, vaan jos täytyy puhua, niin huoltajien tai rehtorin kanssa.

 

Ylisalmi: Kävikö (…) ilmi, miksi pojat haluavat vaihtaa luokkaa?

Markus Holmlund: Niin kuin sanoin äskön, kuorotunnit tuntui heistä vastenmieliseltä.

Ylisalmi: Sanoivatko he, että kenen toiminnan syystä johtuen?

Markus Holmlund: Kyllä. Juri. (?) (20:10)

 

20:20

Wargelin: Kerroit siitä pojasta, jotka hän sai rangaistuksen, ja meni nurkkaan joskus itsekin.

Markus Holmlund: Lopuksi itsekin.

 

Wargelin: Kerrottinko siitä kaikille opettajille.

Markus Holmlund: Ei varmaankaan. Ei missään kokouksessa oo käsitelty, että miksi …

 

Wargelin: Oliko tämä poika ainoa tapaus?

Markus Holmlund: Tämä luokka oli monta, jotka välillä

 

Wargelin: Tarkoitan sitä, että jotka olisivat olleet kärsimässä rangaistusta käytävässä.

Markus Holmlund:  K o l m e   p o i k a a  oli, jotka olivat silloin tällöin sisällä. joskus oli k o l m e samaan aikaan. Ja silloin ne vaihtoi esimerkiksi, jos niitä oli kaksi niin luokan edessä oli sohvaryhmä, niin toinen istui sohvaryhmässä ja toinen siinä nurkassa, ei tarvinnut mennä sinne opettajainhuoneeseen. (…)

 

22:05

Wargelin: Mikä tämä paikka on?

Markus Holmlund: (…) Kun mennään opettajain huoneeseen, on välikkö (…) siinä välikössä poika  k ä r s i r a n g a i s t u s t a.

 

23:00

Wargelin: Pidettiinkö joku kokous opettajille sen jälkeen, kun Kadar irtisanottiin? Selvitettiinkö se asia? Selvisikö sinulle mihin se irtisanominen perustuu? (…)

Markus Holmlund: Lehmus kävi meidän koulussa ja meillä oli kokous tästä asiasta. Siinä tilanteessa ei tuotu niin selvästi esiin, koska siinä on monta asiaa salaisia asioita, mitä ei tuotu kaikkia kuultaviin … kuultavaksi …

 

Wargelin: Mikä sen keskustelun tarkoitus sitten oli?

Markus Holmlund: Meille virallisesti ilmoitettiin, että miten on käynyt. (…) Osa musiikinopettajista oli tosi järkyttyneitä siitä, että Juri irtisanottiin. (…) Aika moni istui hiljaa ja kuuntelivat.

 

24:30

Wargelin: Kerroit Jurin puuttumisesta töihisi? Oliko se tämä Wilma-asia?

Markus Holmlund: Kyllä.

 

Wargelin: Onkohan hän jotenkin puuttunut sinun opetukseen?

Markus Holmlund: Minun opetukseen Juri ei oo puuttunut, esimerkiksi matematiikkatunteihin ei Juri ole puuttunut.

 

Wargelin: Se oli tämä Wilam-asia?

Markus Holmlund: Se oli tästä.

 

Wargelin: Montako kertaa hän sinulle siitä puhui?

Markus Holmlund: Ainakin nämä kolme kertaa.

 

Wargelin: Mutta ihan oikeasti, tuntuiko se niin kuin painostavalta?

Markus Holmlund: Ihan oikeasti minusta ei tuntunut mukavalta.

 

Wargelin: Puhuiko Juri sellaisesta asiasta, että näiden poikien asiasta pitäisi keskustella?

Markus Holmlund: En kyllä muista.

 

25:30

Wargelin: Tässä alussa sanoit, että Jurin kanssa piti olla samaa mieltä, niin silloin meni hyvin, jos oli eri mieltä, niin oli paha. Kerrotko esimerkin. (…)

Markus Holmlund: Jos puhutaan näistä kahdesta viime vuodesta, niin me oltu hirveästi tekemisissä. Me ei oltu eri mieltä Jurin kanssa mistään, koska ei puhuttukaan mistään.

 

27:00

Kadar: Saanko kysyä, minullehan edellinen päivä Kari Nummela sanoi, että sinä laitat sitten viestin (poikien käytöshäiriöistä) Wilmaan. Siellä sitten olivat Kari Nummela, sinä ja Mikko Savela istui siellä. Sitten mä vain kysyin, että Markus, oletko laittanut. Mitä vastasit.

Markus Holmlund: Siellä opettajainhuoneessa. Sanoin, että en ole laittanut viestiä.

 

Kadar: Sitten kysyin, että kuka laittaa?

Markus Holmlund: Sanoin, että en ole laittanut.

 

Kadar: Saanko kysyä, oletko sanonut, ett ei kun sovittiin, että Mikko laittaa.

Markus Holmlund: En ole sanonut sellaista. Sanoin, että en ole laittanut.

 

Kadar: Onko  M i k k o  s a n o n u t,  e t t ä ” m i t ä  s e   s u l l e  k u u l u u”?

Markus Holmlund: En muista juuri paljoa sitä keskustelua.

 

28:10

Kadar: Kun olen keskustellut sinun kanssasi poikien nurkkaan asettamisesta. Olenko sanonut sinulle, että minä olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tämä poika kaipaa ihan selvästi rakkautta ja pitäisi ottaa kainaloon, että ei saisi olla siellä kaikkien nähtävillä.

Markus Holmlund: En muista.

 

28:50

Kadar: Kun olet sanonut, että pojat kertoi minusta negatiivissia asioita. Oletko sen kertonut minulle?

Markus Holmlund: En puhunut sinulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#2628 törkeä

07.05.2014 07:44

Kuka hänetkin opetti valehtelemaan?

Vieras

#2629

07.05.2014 08:54

Onko kyseessä väärä vala?

Vieras

#2630 Re: Tasavertaisuuslaki

07.05.2014 12:56

 

#2627: - Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

Juri!

Lue!

4§ Viranomaisten velvollisuus edistää yhdenvertaisuutta

Viranomaisten tulee kaikessa toiminnassaan edistää yhdenvertaisuutta tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti sekä vakiinnuttaa sellaiset hallinto- ja toimintatavat, joilla varmistetaan yhdenvertaisuuden edistäminen

http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png...

asioiden valmistelussa ja päätöksenteossa. Viranomaisten tulee erityisesti muuttaa niitä olosuhteita, jotka estävät yhdenvertaisuuden toteutumista.

Etnisen yhdenvertaisuuden edistämiseksi viranomaisten tulee laatia suunnitelma (yhdenvertaisuussuunnitelma) siinä laajuudessa kuin kunkin viranomaisen toiminnan luonne sitä vaatii. Yleiset suositukset tässä momentissa tarkoitetun suunnitelman sisällöstä antaa sisäasiainministeriö.

Viranomaisilla tarkoitetaan tässä pykälässä valtion ja kuntien viranomaisia sekä itsenäisiä julkisoikeudellisia laitoksia samoin kuin Ahvenanmaan maakunnan viranomaisia niiden huolehtiessa valtakunnan viranomaisille kuuluvista tehtävistä maakunnassa. Viranomaisella tarkoitetaan myös julkisoikeudellista yhdistystä ja yksityisiä toimijoita niiden hoitaessa julkisia hallintotehtäviä sekä valtion liikelaitoksia. Velvollisuus 2 momentissa tarkoitetun suunnitelman laatimiseen ei kuitenkaan koske evankelis-luterilaista kirkkoa, ortodoksista kirkkokuntaa eikä viranomaiseen rinnastettavaa, julkista hallintotehtävää hoitavaa yksityistä toimijaa.

 

Syrjinnän kielto

Ketään ei saa syrjiä iän, etnisen tai kansallisen alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden, sukupuolisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Sukupuoleen perustuvasta syrjinnän kiellosta säädetään naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetussa laissa.

Syrjinnällä tarkoitetaan:

1) sitä, että jotakuta kohdellaan epäsuotuisammin kuin jotakuta muuta kohdellaan, on kohdeltu tai kohdeltaisiin vertailukelpoisessa tilanteessa (välitön syrjintä);

 

Perälä-Kadar (työhäirintä, laiminlyonnit vs. avunanto)

Markus Holm-Kadar (nurkkaanasettaminen)

Nummela-Kadar (puuttumattomuus, puhumattomuus, valehteleminen, jne.)

Savela-Kadar (puhumattomuus)

R. Karajamaki-Kadar (vuoto-jupakka)

Krook-Kadar (pöytäkirja-väärennyttäminen)

P. Karajamaki-Kadar (työhäirintä, puuttumattomuus, puhumattomuus, jne.)

Swanljung-Kadar (puuttumattomuus, valehteleminen, jne.)

 

Tsempiä!


Vieras

#2631 Re: Vaasan hallinto-oikeudessa sanottuja/Nummelasta

07.05.2014 13:41

#2617: - Vaasan hallinto-oikeudessa sanottuja/Nummelasta

Ei voi olla totta!!!!????

 

Musiikkiluokkien rehtori???


Vieras

#2632 Re: Re: Re:

07.05.2014 16:47

#2625: asioita penkonut - Re: Re:

'Onko laillista (fiksua ei ainakaan) rehtorilta panna opettaja salakuuntelemaan murrosikään tulevien lasten puheita.'

Tällaista tapahtuu myös toisella asteella (ei tarkoita lukiota). Esimies menee kyselemään oppilailta, mitä mieltä nämä ovat tietystä opettajasta. Myös esimies menee jonkun toisen opettajan luo ja pyytää kommentteja tämän kolleegasta. Kommenttien pitää olla negatiivisia, positiivisia ei oteta huomioon.

Toisen asteen oppilaat ovat murrosikään tulleita, joten tilanne on sama kuin tuossa Kadarin tapauksessa.                            Sellaisia, osaamattomia esimiehiä on Vaasan kouluissa näköjään useampiakin.

Olisiko näillä ns. esimiehillä liikaa aikaa ja tekemisen puutetta, kun ei tarvitse puuttua varsinaisee ruohonjuuritason ahertamiseen eli opettamiseen. Papereita on kivempi vain omassa lokerossa pyöritellä. Olisi syytä nostaa esimiesten tasoa.


Vieras

#2633 Re: Re: Uskomaton

08.05.2014 16:58

#2607: - Re: Uskomaton

Christina Knookala tietää: christina.knookala@vaasa.fi


Vieras

#2634 Re: Valehteleeko Lehmus?

08.05.2014 17:01


Vieras

#2635 Re: Re: Re: Re: No, puhuiko Nummela totta?

08.05.2014 17:08

#2622: tiedonpuutetta päättäjillä - Re: Re: Re: No, puhuiko Nummela totta?

Kyllähän sen Nummelakin tiesi, mutta valehteli siinäkin.


Vieras

#2636 En muuta tiedä

08.05.2014 17:45

Kuin että maailma on sekaisin, jos irtisanomisen peruste on toisten töihin puuttuminen ja muiden työtehtävien hoitaminen. Sehän kertoo työntekijän aktiivisuudesta. Ja tehottomalla julkisella puolella on irtisanottava se, joka tekee liikaa hommia?
Ymmärrän, että se voi olla kiusaamista, mutta nyt se kyllä taisi olla vain innokkuutta.
Koko keissistä tietysti seuraa lukematon määrä uusia ohjeita, joita on sitten orjallisesti noudatettava.

Vieras

#2637

09.05.2014 07:12

Juuri niin, mutta "Kuulin, että luokanopettajanne kielsi teitä keräämästä halukkailta minulle sähköpostiosoitteenne. Mikäli saan keneltä tahansa teistä sähköpostiosoitteen, liitän sen muiden entisten oppilaidemme listaa."

Mutta kuka "kielsi"? Voiko niin tehdä?

Vieras

#2638 Re:

09.05.2014 09:38

#2637: -

Mihin entinen opettaja tarvitsee lasten sähköpostiosoitteita? Onko edes laillista kerätä alaikäisiltä lapsilta sähköpostiosoitteita, ilman vahempien lupaa? Eikö lasten tiedot kerätä yleensä aina vanhempien kautta myös koulun rekisteriin?

Tsempiä, Juri!

#2639 Se oli Mikko Savela

09.05.2014 19:46


Lähde: http://www.adressit.com/a/29345

”Oli varmaan uuvuttava lukea selontekoani. En halua sitä jatkaa. Ehkä tämä riittää. Loppuja kymmeniä kirjoittamattomia tapahtumia varmaan jokainen osaa kuvitella. Ehkä uskotte, että tein lasten puolesta kaikkeni. Minua nöyryytettiin. Nöyrryin. Alistuin siihen, etten saa toimia yläkoulun oppilaiden hyväksi. Suostuin sivustakatsojaksi, kun vierestäni saatiin pois Ritva. Näin, miten kollegaani minun takiani uhkailtiin. Suostuin hyväksymään, että minulla ei ole samoja oikeuksia kuin toisilla. Minulle saa muut huutaa ja minun on luovuttava sananvapaudestani. En saa puhua menneistä, enkä saa kirjoittaa rehtoreille sähköpostia. Minut sai eristää oppilaistani enkä saanut hyvästelläkään heitä. Minulta sai kuudennen luokan opettaja kieltää oppilaiden yhteystietojen oma-aloitteisen keräämisen m a h d o l l i s t a n u o r i s o k u o r o a v a r t e n. Sain kiellon tulla koulun kevätjuhlaan. Minulta on evätty VYK:n ja VNK:n harjoitusmahdollisuuksia. Oppilaita ja vanhempia yllytettiin minua vastaan selän takana. Alistuin siihen, että opettajankokouksiin en saanut osallistua kahteen vuoteen yhdessä toisten opettajien rinnalla. Minusta sai valehdella, huutaa pahoja lasten kuullen. Alkoi tuntua kuin ruttotautiselta, mutta alistuin tähän rooliin. Kaikkiin näihin nyöryytyksiin suostuin, mutta se ei riittänyt, vaan minusta piti päästä kokonaan eroon.”

Lähde: http://www.adressit.com/a/29345


Vieras

#2640 Re: Se oli Mikko Savela

10.05.2014 11:24

#2639: Tsempiä, Juri! - Se oli Mikko Savela

Kuka/Mikä on Mikko Savela?  Miten liittyy tähän vaasalaiseen farssiin?

hellanlettas...

#2641 Kuka MS?

12.05.2014 09:09

Hän on opettaja Onkilahden koulussa. Jos haluat tietää kuinka monelle hän on pitänyt mykkäkoulua, ja mistä syystä, ota yhteys ainakin musiikkiluokkien opettajiin.
Joidenkin kohdalla "mykkis" jatkuu vielä, mutta ainakin kaksi vuotta on historian aikana ollut mahdollista osoittaa mieltään em. tavalla rehtorin puuttumatta asiaan. Eikö tämä ole työpaikkakiusaamista? Lapsellista ainakin!
laulu raikukoon mykkäkoulussa

#2642 lapsellista

12.05.2014 09:22

Miten ihmeessä oikeuteen voidaan mennä keskustelemaan em. asioista, niin kuin tärkeämpää ei olisi.
Olen opettaja, enkä voi kuvitella, että muilla kouluilla voisi tapahtua vastaavaa.
Jos tapahtuu asioita, joissa on järkevää ottaa yhteyttä kotiin, pitää uskaltaa luokanopettAjalta kysyä, joko hän on hoitanut asian.(näin Juri teki)
Onko tosiaan vielä opettajia, jotka haluavat olla kivoja, eikä puuttua mihinkään ikävään. ja asenteella MUN OPPILAIDEN ASIAT EI KUUULU SULLE ...MIETTIKÄÄ VÄHÄN,MISSÄ MENNÄÄN.
Yhteistyö ja yhdessä kasvattaminen ovat opettajien työtä, ja he näyttävät esimerkkiä lapsille. Muuttakaa Onkilahden koulun nimi. Siis Mykkäkoulu.

Vieras

#2643 Re: Kuka MS? Savelaako uhkaavat potkut?

12.05.2014 13:46

#2641: hellanlettas... - Kuka MS?

 

Mielestäni potkut uhkaavat Savelaa, nimittäin Nummela kohtelee kaikkia alaisiaan tasapuolisesti. Eikä Nummela valehtele.

Tässä:

abcdef

NUMMELA: "O l e n   k o h d e l l u t k a i k k i a    a l a i s i a n i   t a s a p u o l i s e s t i"

 

 

abcdef

"POHJALAINEN, maanantai 25.06.2012 Kommentit0

VAASA

Onkilahden koulun rehtori Kari Nummela sanoo toimineensa, kuten esimiehen kuuluu, myös György Kadária kohtaan.

-Häntä on kohdeltu ihan varmasti samalla tavalla kuin kaikkia muitakin työntekijöitä.Kadárin irtisanomiseen liittyviä yksityiskohtia Nummela on haluton kommentoimaan. Hän myöntää, että vyyhti lähti liikkeelle alakoulun ja yläkoulun välisestä kismasta.

-Kadár ei noudattanut esimiesten hänelle antamia ohjeita. Meillä ei ole ollut riitaa hänen kanssaan.

Ritva Käräjämäen roolia Kadárin rinnalla Nummela ihmettelee.

-Käräjämäki lähti vapaaehtoisesti toiseen kouluun. Keskustelin hänen kanssaan moneen otteeseen ja pyysin jäämään. Hän halusi itse vaihtaa koulua.

Nummelan mukaan musiikkiluokkien toiminta jatkuu syksyllä "lähestulkoon kuin ennenkin".

-Kadár on kuviosta pois, mutta lähes kaikki toiminnot säilyvät ennallaan. Musiikkiluokkatoiminta ei mihinkään lopu. Kadárilla oli 12 viikkotuntia musiikkia. Meillä on iso joukko musiikkiin erikoistuneita opettajia, jotka ottavat nyt hieman enemmän vastuuta opettamisesta.

Rehtorin mukaan koko työyhteisön toive on, että vatvominen Kadárin irtisanomisesta olisi pian ohi, jotta työrauha voitaisiin palauttaa syksyksi, kun koulutyö jälleen alkaa."

 

Eikö Nummela puhu totta?

 


Vieras

#2644 Re: Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

12.05.2014 14:31

#2627: - Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

Onkilahden koulun rehtori Kari Nummela sanoo toimineensa, kuten esimiehen kuuluu, myös György Kadária kohtaan.

-Häntä on kohdeltu ihan varmasti samalla tavalla kuin kaikkia muitakin työntekijöitä.


Markusta on kohdeltu varmasti samalla tavalla, kuin Juria.

 

Nummelako ei valehtele!?



Vieras

#2645 Kiitos Pirkko Käräjämäelle ja Kari Nummelalle

17.05.2014 12:41

Musiikkiluokkien suosio romahtanut
https://www.youtube.com/watch?v=xVLZ-70dxlU

Hakijoiden määrä tänä vuonna: 6.(aikaisemmin: 70-100)

Vieras

#2646 Re: Kiitos Pirkko Käräjämäelle ja Kari Nummelalle

18.05.2014 06:50

#2645: - Kiitos Pirkko Käräjämäelle ja Kari Nummelalle

Musiikkiluokille hakevien määrä romahti siinä vaiheessa, kun musiikiluokat muutettiin alkamaan jo 1. luokalta.  Hakijamäärät eivät ole sen jälkeen olleet enää samanalaisia kuin aikaisemmin. Ei taida olla minään vuonna ollut 1. luokalle hakijoita niin paljon, että kovinkaan moni olisi joutunut pettymään, kun ei ole päässyt luokalle. Hakijamäärän romahtamisella ei siis taida olla niinkään paljon tekemistä tämän asian kanssa, mutta ei se propaganda mediassa hyvääkään tee. Se laittaan hyvän koulun, rehtorin, musiikkiluokat ja opettajat huonoon valoon. Jättäisitte jo  lapset rauhaan tuolta jauhamiselta.


Vieras

#2647 Re: Re: Kiitos Pirkko Käräjämäelle ja Kari Nummelalle

18.05.2014 12:29

#2646: - Re: Kiitos Pirkko Käräjämäelle ja Kari Nummelalle

"Se laittaa  hyvän? rehtorin  huonoon valoon"?

"Hyvän rehtorin" Ymmärsinkö oikein? Minkä mittapuun mukaan? Joka valehtelee mennen tullen...? hyvä opettaja ?Markus Holm? ja ?Savela? Huuhh

Näistäkö lapsen kasvattajia? Missä on moraali?


Vieras

#2648 Re: Sitten toiselta kannalta

18.05.2014 18:24

#1670: Kari Lajunen - Sitten toiselta kannalta

Todella hyvä koulu ja hyvä rehtori:

Juria kiellettiin osallistumasta kaikille avoimeen joulujuhlaan joka pidetään kaikille avoimessa kirkossa. Tilaisuus on avoin yksityistilaisuus koska sen järjestää koulu, eli Vaasan kaupunki.

 


Vieras

#2649 Juri

26.05.2014 10:42

Tiedoksi!

Vuoden 2014 alusta vainoaminen lisättiin rikoslakiin! Siitä tuli tuomittava rikos.

Laissa vainoaminen määritellään näin:

Joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muuten näihin rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti vainoaa toista siten, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä yhtä ankaraa tai ankarampaa rangaistusta, vainoamistesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuyodeksi RL 25:7a§
työkaveri

#2650 Re: Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

27.05.2014 08:12

#2627: - Re: Re: Re: Re: NUMMELAN KOULU KIVA KOULU

Markus!

 

Vastaa! Eihän tämä ole totta!?