Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.

saamattomat nynneröt

#2901 Kiitos Lajunen!

08.09.2015 14:11

Olet tehnyt arvokasta työtä Jurin asiassa. Toivottavasti mahdollisimman moni katsoo ohjelmiasi. Miten ne saisi vielä laajemmalle yleisölle?

Me nynneröt emme saa suuta auki silloin kuin pitäisi. Olemme ohjelmiesi kautta kuitenkin saaneet uskoa ja henkistä tukea omille näkemyksillemme.

ANTIpersu

#2902 Re: VOI,VOI!!!

08.09.2015 17:47

#2900: syylliset esiin ja rahat vanhuksille ja sairaille - VOI,VOI!!! 

 Ei kai Hyttilä-Huhta ole perussuomalainen, saatika sitten kaikki 700 allekirjoittanutta + itsensä (ja kuten minä siinä samassa perheensä, tahtomattaan) likoon laittanutta. Itse en ainakaan ole.

Kari Lajunen

#2903

08.09.2015 21:35

Nyt kun tuli yksi valtuuston tärkeimpiä tapahtumia eli valtuustokysely Juri Kadarin laittoman erottamisen johdosta niin normaalilta videointifirmalta ei tilattu videointia.  Onneksi huomasin sen ajoissa ja pyysin kuvauslupaa.  Se oli onni sillä joku olilsi kieltänyt kuvaamisen.  Nyt ne jotka eivät päässeet seuraamaan lehteriltä voivat katsoa.

Kaupunginvaltuutettu Jukka Mäkysen, PS, valtuustokysely 7.9.2015

Ykkösosassa 60. Skuuppiset. Tässä alkuosassa on valtuuston kyselytunti kokonaisuudessaan siihen asti kunnes Knookala on vastannut Mäkysen laatimiin kysymyksiin. Vaasalainen musiikkitieteiden tohtori Juri Kadar opetti peruskoulun ala-asteella musiikkia. Tohtori erotettiin ja asia meni oikeuteen. Oikeus totesi erotuksen laittomaksi. Kaupunki valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja hävisi taas. Nyt kaikki valitustiet on loppuun käyty.

Kakkososassa 61. Skuuppiset, on valtuutettujen lisäkysymyksiä. Mielenkiintoinen kysymys on Tolppaselta johon Knookala vastaa vastauksella jota Tolppanen ei kysynyt. Tästä saa sen kuvan, että Knookala on erittäin järkevä ja pätevä virkamies. Uskaltaa vastata puuta heinää ja kysyjä on tyytyväinen. Ihailtava suoritus.  Huomatkaa myös, että kysyn yllättävän kysymyksen tarkastuslautakunnan puheenjohtajalta.  Tuolla kysymyksellä voi olla enemmän seuraamuksia kuin muilla.

60. Skuuppiset https://www.youtube.com/watch?v=DQ1tez94UTA

61. Skuuppiset http://youtu.be/FOeZGyGc_oM

Videot jaetaan neljää eri kanavaa pitkin.  Ne ovat www.vaasalaisia.info sekä Facebook osiossa Puhetta Vaasasta sekä omalla henkilökohtaisella Facebooksivullani sekä Youtubessa.  Jokainen voi halutessaan jakaa videota Facebookissa tai Youtubessa jos hänellä on tili eli on rekisteröitynyt näihin palveluihin.

asia ei tainnut loppua vielä tähän

#2904 Re: Re: VOI,VOI!!!

09.09.2015 08:53

#2902: ANTIpersu - Re: VOI,VOI!!! 

 Julkisuudessa olen huomannut Jurin puolesta kantaaottavia politikkoja olevan vain Aino Siltanen, Tytti Hyttilä-Huhta ja Marjatta Vehkaoja. Nyt välikysymyksen tehnyt perussuomalainen.

Oltaisiinko tässä ilman suurta tukijoukkoa, jossa mukana muutama todella aktiivinen puolestapuhuja. Kiitos heille!

Erityis kiitos Timo Rinteelle!

Kaikki hyvin, vai mitä?

#2905 Lisää kysymyksiä

09.09.2015 09:24

Voiko vastuuvapauden antaa ennen oikeuden päätöstä?

Jos voi, aikamoinen porsaanreikä, jota päättäjät tässäkin tapauksessa härskisti käyttivät hyväksi.

 

Miten opetus järjestettiin huhti-toukokuussa, jolloin Juri erotettiin. Palkattiinko sijainen? Millä rahoilla? Joutuivatko muut opettajat hoitamaan hommat oman työnsä ohessa? 

Tuolloin lapset jäivät ilman kurssitutkintoja, kevätkonserttia, Finlandiatalon esiintymistä, kilpailumatkaa Turkuun, yhteistyä japanilaiskuoron kanssa-miten siinä kävi?

Onko opetussuunnitelmaa vieläkään tehty yhdessä yläkoulun kanssa?

Kari Lajunen

#2906 Mäkysen puhe valtuustolle ja Knookalalle.

09.09.2015 10:46

Videollani valtuutettu Jukka Mäkyknen, Ps,  kertoo, että hänellä oli puhe laadittuna valmiiksi mutta hän ei päässyt sitä esittämään.  Hän lähetti sen minulle sähköpostina joten tässä se kaikkien luettavaksi.

"kysehän on tästä samasta asiasta,josta Jukka Mäkynen jo reilut 2,5 vuotta sitten kyseli...

silloin toimialajohtaja vastasi valtuustolle,että "pieni notkahdusta on ollut havaittavissa....mutta nyt on asiat musiikkiluokilla kunnossa"

myös opetushallituksen ohjeistuksen opetussuunnitelmien muuttamisesta piti olla valmiina syksyyn 2013 mennessä?...muutokset koskevat lähinnä opetuksen sisältöä ja sen laajuutta sekä oppilaiden arviointia...Mäkynen on ymmärtänyt,ettei tähänpäivään mennessä ole tapahtunut juuri mitään
myös kuoroleirit ja sensellaiset ovat Mäkysen käsityksen mukaan kokeneet syvän laman.

Senjälkeen onkin "notkahduksia"tapahtunut,kuten me kaikki tiedämme...Mäkynen
ihmettelee kaupungin virkamiesjohtoa,joka näyttää systemaattisesti jatkavan musiikkiluokkien alasajoa,sekä yksittäisen opettajan käsittämätöntä ajojahtia....siis musiikkiluokkia,jotka kaupungin valtuusto on päätöksillään alulle pannu...

onko kadarin tapauksessa kysymys työpaikkakiusaamisesta?se tuskin selviää tämän kyselyn aikana...Mäkynen näkee, että asian voisi käsitellä "oikeeta"tietä käyttämällä,eli esimiehelle kertomalla....jos esimies ei ota kantaa,niin seuraavaan tasoon ja niinedelleen....
Mäkynen vain pelkää,ettei Vaasan kokoisesta kaupungista löydy sitä niin korkearvoista virkamiesta,joka laittaisi pisteen tälle sanoisinko vuosituhannen musiikkinäytelmälle....vai löytyykö?

Mäkynen kysyy :

Onko näin,ettei korkeimman hallinto-oikeuden päätös ole lainvoimainen Vaasan kaupungin ylemmässä virkamieskoneistossa...vai eikö sitä vain kunnioiteta?

koska Kadar on maahanmuuttajana juuri sellainen maahanmuuttaja,joka tekee työtä ja maksaa veronsa ja on käsittääkseni kotiutunutkin oppikirjan tai nuottikirjan mukaisesti....oletan,että asia kiinnostaisi myös muita puolueita jotka huutavat maahanmuuton nimeen...

hoidetaan tämä asia nyt kuntoon ja jatketaan kaupunkimme hyvää tatsia kaikinpuolin....
vai voiko opetuspuoli elää KHO:den päätöksen kanssa ja hoitaa asian pois päiväjärjestyksestä?

Mäkynen ei halua,mutta joutuu kysymään toimialajohtajalta
vieläkö vastaavia tapauksia on tulossa ?"

meneekö hernekeittokin

#2907 pannukakku

10.09.2015 13:09

Aika monta pannukakkua hernekeittopäivänä olisi saatu vaasalaislapsille "erorahoilla"!

Vastuuvapaus innostaa varmasti vallanhaluisia johtajia toimimaan jatkossa samoin, jos jonkun naama ei miellytä.

Ei mitään vaikutusta korkeimman oikeuden tuomiolla!  Herrat saavat jatkaa samaa rataa!

Varmasti vastaavia tapauksdia on ollut ennenkin, mutta asiat hoidettu hiljaisuudesa, "pienet ihmiset" vaimennettu.

 

ei ole oikein

#2908 Re: pannukakku

25.09.2015 12:54

#2907: meneekö hernekeittokin - pannukakku 

Uskomatonta että syyllisiä Kadarin erottamisjupakkaan ei sitten yritetäkään etsiä.

Kaikki sotkut saavat olla sotkuina. Kaikki syylliset saavat jatkaa samaa touhua.

Millään ei ole mitään väliä, suuria taloudellisia vahinkoja saa aiheuttaa kaupungin veronmaksajille.

Ei ole oikein, ettei syyllisiä ole edes puhuteltu. Vähintään huomautus jokaiselle väärin toimineelle on annettava.

Ei ole ihme, jos kaupungin talous ei ole oikein kuosissa. Virkamiehille kaikki on mahdollista ja luvallista.

 

veroja veroja

#2909 Re: Re: pannukakku

02.10.2015 19:10

#2908: ei ole oikein - Re: pannukakku 

 No katsos ne turvapaikanhakijathan on se ongelma... Vaasaankin olisi monta perhettä mahtunut tolla hinnalla. Kiitos Harry ja muut. Laiton irtisanominen, työpaikkakiusaus ym.

mikä oli ongelma?

#2910 Re: Re: Re: pannukakku

05.10.2015 16:43

#2909: veroja veroja - Re: Re: pannukakku 

Ettäkö työssä olevat 'maahanmuuttajat' eivät ole haluttuja Vaasan virkamiesten mielestä?

Siitäkö on siis kysymys?

Seuraus on tuo edellä mainittu: laiton irtisanominen, työpaikkakiusaus, kaikenlainen syrjintä, kateus...

Raha ei näytä olevan ongelma Vaasassa virkamiehille.

 

 

 

 

 


Vieras

#2911 Miksi virkamiehet valehtelevat? Pohjalainen 4.11

04.11.2015 09:36

Pohjalainen Opettajat Ritva Käräjämäki ja Juri Kadar ovat vuosien varrella testanneet monen lapsen kyvyt ja soveltuvuuden Onkilahden kouluun musiikkiluokille.

 

Koulutoimenjohtaja niputti Pohjalaisessa 23.10. musiikkiluokkayksikön taas kerran yhteen painotetun muun opetuksen kanssa. Johtava virkamies tietää varsin hyvin, ettei kyseessä ole vain musiikin painotettu opetus, vaan musiikkiyksikkö, jonka on perustanut Vaasan kaupunginvaltuusto. Yksikkö sai nimekseen Vaasan kaupungin musiikkiluokat, ja vastaanotin sen mielelläni Onkilahden koululle.

Musiikkiyksikköä varten on kaupunki pariinkin otteeseen saneerannut ja akustoinut koululle toimivan kamarimusiikki- ja luokkaopetussalin äänentoistolaitteineen.

Vuonna 1984 saimme kutsua Budapestista musiikinopettaja György Kadarin yksikön kehittäjäksi. Tässä tehtävässään Kadar on taitavana ja ahkerana musiikkipedagogina onnistunut loistavasti.

Musiikkiluokkien opetuksessa ovat teorian opetuksen lisäksi välttämättömiä mm. kuoro-, orkesteri- ja kamarimusiikkiopetus sekä jatkuva säveltapailu. Opetusta ja oppia ovat myös esimerkiksi konsertit ja kuorokilpailut, niin kotona kuin ulkomailla. Ne ovat tärkeitä motivaation säilyttämiseksi ja lisäämiseksi. Niinhän urheilunkin valmentamisessa tarvitaan kilpailuja ja otteluita.

Konsertti- ja kilpailumatkat koti- ja ulkomaille, leirit, soittimet viuluista käyrätorveen, konserttiasut ja konserttitilojen vuokrat on musiikkiyksikkö paljolti kustantanut ja ostanut keräämillään varoilla.

Varat on hankittu mm. konserttituloilla, muilla esiintymisillä, levytyksillä ja Tiernapojilla. Näihin projekteihin on musiikkiluokkien Tuki ry kautta vuosikymmenten antanut arvokasta apuaan ja tukenut myös käytännön järjestelyissä. Näin vanhemmat ovat alusta saakka olleet työssä mukana.

Tarvittavaa arvokasta nuotistoa ja muuta materiaalia Kadar aikoinaan toi ja tuo syksyisin Unkarista koulutyöhön palatessaan.

Kadarin, Ritva Käräjämäen ja Tienhaaran toimesta on alakoulun musiikkiluokille suunniteltu hyväksytyt oppikirjat. Säästöä on tullut siitäkin, ettei kaupungin ole tarvinnut ostaa yksikön näille luokille vuosikausiin ko. oppikirjoja.

Kertomani vilkas toiminta on vaatinut musiikinopettajilta paljon palkatonta ylityötä, joka on suoraan koitunut vaasalaisten lasten hyväksi. Kuka voi mitata näin saadun hyödyn rahallisen arvon?

Edellä kerrottuja asioita eivät rehtori ja koulutoimenjohtaja ole koskaan huomioineet ajaessaan alas musiikkiyksikköä. Jos kuoro-, orkesteri- ja kamarimusiikkiopetuksesta jatkossa vähennetään kerhotunteja, ei enää voida puhua musiikkiluokista.

Hyvä koulutoimenjohtaja! Tehokas musiikkiyksikkö vaatii siis paljon enemmän toimintaa kuin tavanmukainen painotettu aineenopetus. Musiikkiyksikkö on Vaasan kaupunginvaltuuston perustama, ja kaupunki myönsi sille tarvittavat tuntiresurssit. On siis valtuuston, ei virkamiesten, asia päättää kunniakkaitten Vaasan kaupungin musiikkiluokkien tulevaisuudesta.

Veikko Vörlund

Koulun ent. johtaja eläkeläinen Vaasa


Vieras

#2912 Halvimmasta ja toimivasta yksiköstäkö tinkimällä säästöjä

04.11.2015 09:37

Vanhemmat muistuttavat kaupunkia musiikkiluokkien pr-arvosta. Koululaiset esiintyvät ilmaiseksi kaupungin tilaisuuksissa.

 

Pohjalaisen uutisoinnin mukaan (23.10.) musiikkiluokilta ollaan taas poistamassa määrärahoja. Uskomme musiikkiluokkalaisen opetuksen suhteessa tavallisen luokan oppilaaseen Vaasassa olevan jo nykyisellään erityisen edullista ja järkevää.

Nämä faktat puoltavat käsitystä:

Luokkakoot ovat suuria. Musiikkiluokalla on 25-30 oppilasta/opettaja ilman koulunkäynninohjaajaa, tavallisessa luokassa 17-20 oppilasta/opettaja ja lisäksi puolikas koulunkäynninohjaajaa.

Ylimääräisiä koulukyytikuluja ei tule, koska kaupunki maksaa vain niille, joiden alkuperäiseen lähikouluun on kriteerit ylittävä etäisyys.

PR-arvo kaupungille on suuri: Musiikkiluokkalaiset esiintyvät ilmaiseksi kaupungin tilaisuuksissa.

Oppikirjoina alakoulussa on ollut Juri Kadarin, Ritva Käräjämäen, Anne Tienhaaran ja Musiikkiluokkien Tuki Ry:n (vanhempien ylläpitämä ja rahoittama yhdistys) omakustanteiset oppikirjat, joita on kierrätetty useita vuosia. Lisäksi Tuki Ry on maksanut nuottihankkeita, kuoroleirikulut, soittimia ja niiden huoltoa, kuoromatkoja, esiintymisasut, konserttipaikkojen vuokrat ym. ja hoitanut konserttien käytännön järjestelyt opettajien kanssa. Tuki Ry:n vuosibudjetti noihin kuluihin on ollut jopa 10 000 euron luokkaa.

Tuki Ry on oman rahoituksen lisäksi hakenut avustuksia säätiöiltä ja muutaman vuoden takaisen joululevyn tuotto oli noin 14 000 euroa. Löytyykö Vaasasta muuta tällaista tuottoa tekevää koulutoimintaa?

Kuula-opiston koulupäivän päätteeksi järjestämästä soitinopetuksesta perheet ovat maksaneet normaalin lukukausimaksun ja näin Kuula-opistolle on saatu helposti oppilaita soittimiin, joihin olisi muuten ollut liian vähän tulijoita.

Opetuksessa tarvittavat soittimet on hankittu oppilaille ja alakoululle oppilaiden perheiden ja Tuki Ry:n toimesta.

Alakoulun opettajat ovat omalla ajallaan toteuttaneet lukemattomat projektit työtunteja laskematta.

Lapsista on muodostunut motivoitunut porukka, joka tarvitsee harvoin erityisopetusta.

Koulutoimenjohtaja Juha-Pekka Lehmus, voitteko esittää laskelmat:

Mikä on musiikkiluokkalaisen kustannus verrattuna saman luokka-asteen tavallisen luokan oppilaaseen todellisuudessa?

Lehdessä esitetty 200 000 euron säästö ei musiikkiluokan kohdalla voi pitää paikkaansa. Vaikka osa kuluista näkyy kaupungin kirjanpidossa menoina on mm. Tuki Ry käytännössä hoitanut kustannukset koulun/kaupungin tilille. Niin on esimerkiksi soitinhankintojen kohdalla aikanaan menetelty.

Pidämme erittäin tärkeänä ja järkevänä, että iloiset lapsikuorot saavat jatkossakin olla viihdyttämässä vaasalaisia, eikä säästötoimenpiteitä kohdisteta toimivaan ja jo valmiiksi pienillä kustannuksilla tehokkaasti pyörivään yksikköön!

Musiikkiluokkien Tuki Ry:n hallitus:

Hanna Alavillamo Piia Backholm Petra Dufva Suvi Hietala Janne Juutinen Susanna Laakkonen Camilla Rinne Mari Vehkaoja Susanna Yliluoma

Entiset puheenjohtajat:

Ilona Hirviniemi Timo Rinne

musiikkiluokkien puolesta

#2913

10.11.2015 11:01

                              Yksi luokka maksaa muka 200 000 eli 9 musiikkiluokkaa = 1 800 000

 

Miksi nykyinen musiikkiluokkien rehtori ei taistele musiikkiluokkien olemassaolon puolesta?  Onko alasajo kosto Kadarille ja kannattajille?Valehdellaanko taas? Virkamiehet aiheuttivat kaupungille ison laskun (100 000 e). Pitääkö heihin vieläkin luottaa? Miten kauan? 

ent. musaluokkalaisten äiti

Kari Lajunen

#2914

28.11.2015 18:56

Tämä menee hieman vierestä ja vähän myöhään mutta tein ohjelman jossa Juri Kadar on mukana.  Tuo kuoro-osuus alkaa kohdassa 2:42 ja Juri laulaa takarivissä.  Video tehtiin viikkoa ennen esitystä, joka oli eilen ja tänään, ja siinä ei saanut äänittää varsinaista harjoitusta kun se ei silloin olisi ensiesitys.  Eli Juria ei näy ei kuulu tässä videossa mutta varsinaiseen kuoroon hän kuuluu. https://www.youtube.com/watch?v=coWwNialSDE


Vieras

#2915 Pohjalainen

21.12.2015 22:59

Musiikkiluokalle jatkoaikaa 

Maanantai 16.11.2015

Olen tutustunut Vaasan musiikkiluokkien opetusmateriaaleihin ja kuunnellut heidän hienoja levytyksiään.

Toivon heidän saavan jatkaa arvokasta työtään häiriintymättä.

Jorma Panula

akateemikko

Kari Lajunen

#2916

30.12.2015 18:49

https://youtu.be/PjxdgvijXYk

Tässä uusin videoni jonka alussa mainitsen Juri Kadarin irtisanomisesta.  Muuten asia pyörii Elisa-Stadionissa.

Eikö kukaan uskalla

#2917 Re: Lisää kysymyksiä

28.01.2016 08:30

#2905: Kaikki hyvin, vai mitä? - Lisää kysymyksiä 

 Voihan vastuuvapaus. Ihailen Knookalan rohkeutta. Hän asettuu median eteen kertomaan, miten tyhminä hän vaasalaisia pitää. Ja kukaan ei loukkaannu? Miten tämä on mahdollista?

Olisi mielenkiintoista sellainen käytäntö, jossa tilintarkastuksen yhteydessä annettaisiin vastuuvapaus ENNEN kuin tiedettäisiin miten raha-asiat loppujen lopuksi menevät. Ts. annettaisiin vuonna 2015 vastuuvapaus toimijoille etukäteen vuodesta 2016. Silloinhan ei enää keskityyttäisi asioiden hoitamiseen vaan siihen kuka niitä on hoitamassa. Vastuuvapaus perustuisi siis ns. pärstäkertoimeen sen sijaan, että se perustuisi onnistumiseen ja laillisuuteen talouden hoidossa.

Vielä mielenkiintoisemmaksi asian tekee se, että käytännössä tilintarkastuksen yhteydessä on annettu vastuuvapaus mm. työsuojeluasiassa. Mistä lähtien kirjanpitolakiin ovat työsuojelulain asiat kuuluneet?

Tilintarkastajan toimesta on lisäksi siunattu irtisanominenkin. Yltääkö kirjanpitolaki siis myös työsopimuslakiin?

Kaikki edellä kirjoitettu on toistaiseksi totta, vaikka se aivan mieletöntä onkin.

Onko todellakin niin, että vaasalaiset tyytyvät siihen mitä "iso johtaja" on loihenut lausumaan? Jos näin todella on, vaasalaiset tekevät kehityksessä pitkän harppauksen taaksepäin, käytännössä palataan jonnekin hamaan menneisyyteen 1900-luvun alkuun tai vielä kauemmas. Noina vanhoina aikoina herran pelko oli viisauden alku. Onko asia näin vielä 2010-luvun Vaasassa?

Eikö Vaasassa ole kirjanpidon ammattilaisia? Jos on, eikö heidän ammattiylpeytensä estä mukisematta kuulemasta ja hyväksymästä asiasta julkisuuteen annettuja lausuntoja?

historiasi havinaa

#2918 Re:

28.01.2016 11:03

#592: -  

 Kuinka väärässä olitkaan!

"Alaisen sooloiluun? Alaisen yhteistyökyvyttömyyteen? Alaisen kykenemättömyyteen noudattaa yhteisiä pelisääntöjä? Alaisen uskoon omasta erehtymättömyydestä ja muiden velvollisuuteen (yläaste mukaanlukien, muttei siitä tässä sen enempää) seurata kyseisen opettajan johdatusta. "

VHO ja KHO totesivat, että mitään tällaista mainittu alainen ei ole tehnyt.

"Jos rehtori on niin hölmö, että AKT:n ja muiden viimeaikaisten tapahtumien jälkeenkin alkaa savustaa alaistaan syyttä ulos, hän kantaa siitäkin vastuun."

Tässä vaiheessa voidaan kai jo sanoa, että rehtori oli hölmö, kuten kirjoitat. Väärässä olit siinä, että hän kantaisi vastuuta teostaan.

"En usko, että ensimmäinen mieleentuleva keino on antaa kellekään kenkää."

Uskonasiasta tässä ei kyse ollutkaan. Asiakirjat ovat osoittaneet, että juuri se oli se ensimmäinen keino. Oikeudet ovat nyt todenneet tuon keinon laittomaksi.

"Ymmärtääkseni tätäkin ongelmaa on koetettu ratkoa jo useamman vuoden ajan."

Mistäs tuon ymmärrät? Mielenkiintoinen kommentti.

"Työntekijä voi myös mennä muualle töihin."

Miksi? Eikä esim. se rehtori voi mennä muualle töihin? Entäpä muut laittomasti toimineet virkamiehet? Oletko kaikkia heitä nyt osoittamassa muualle töihin?

"Täällä on keskustelua käynyt satoja ihmisiä, jotka varmasti ilomielin ja riemusta kiljuen lähtisivät opiskelemaan Kadarin yksityiseen musiikkikouluun, jossa Kadar saisi vihdoinkin toteuttaa kaikkea sitä, mitä kateelliset narsistit eivät ole hänen antaneet musiikkiluokilla toteuttaa."

Kadar ei taida, ainakaan päätoimisesti, muka aikuiskoulutuksessa. Lapsia (1-6 luokkalaiset tai 7-9 luokkalaiset) täällä tuskin kovin paljon käyvät kirjoittelemassa. Miksi perustaa yksityinen? Eikä Vaasa mielestäsi tarvitse ammattilaisia työntekijöikseen?

 

Mitä mahdat tänään asiasta kirjoittaa?

Vaasalainen

#2919 Nummela kenkää?

06.03.2016 10:38

Osaako teistä joku vahvistaa, että rehtori Nummela olisi saanut kenkää? Olisiko hän sitten ensimmäinen virkamiehistä, joka saa lähteä?

Pelastuuko vaasalaisten kovasti arvostetut musiikkiluokat?

 

Toivo elää!

Vastuunkantoa

#2920 Re: Nummela kenkää?

08.03.2016 16:12

#2919: Vaasalainen - Nummela kenkää? 

Nytkö vasta? Miten hän ylipätäänsa on saanut jatkaa KHO:n päätöksen jälkeen? Kuinka paljon mm. hän aiheutti vahinkoa Vaasan kaupungille? Onko 100 000 €:n kovauksa jyvitetty? Ts. paljonko lasketaan Nummela piikkiin ja paljonko muiden osallisten?

Jos Nummela nyt on saanut kenkää, eikö hänen vanavedessään pitäisi lähteä muutama muu?


Vieras

#2921

09.04.2016 13:55

Juri on tehnyt hienoa ja arvostettavaa työtä sydämellään ja vahvalla ammattitaidolla jo vuosia. Olen itse ollut hänen oppilaansa ja saanut vahvan pohjan musiikin ammattiin musiikkiluokilta. Opetan tällä hetkellä Oriveden Opistolla musiikkilinjalla ja Tampereella huilunsoittoa. Monillakaan opiskelijoilla eI ole niin vahvaa pohjaa musiikin opintoihin mitä Jurin opissa saimme. Opetus on erityslaatuisen hyvää ja vielä kun Vaasassa on mahdollista tällainen opettaja aarre säilyttää työssään ,sitä tulisi arvostaa.
Historia toistuu

#2922 Alkaako kaikki alusta?

23.04.2016 06:27

Näyttää siltä, että koko pyöritys alkaakin alusta. Vaasalaista virkamiestä ei pysäytä mikään, ei edes KHO:n päätös. Taitaa tulla uusi potti maksettavaksi Vaaan asukkaille. Ehkä se on sitten niin että hyvän virkamiehen takia kannattaa hieman maksaakin... En oikein muuta selitystä keksi sille miksi vaasalaiset sallivat kaiken tapahtua.

 

Kari Lajunen

#2923 Re: Alkaako kaikki alusta?

23.04.2016 14:46

#2922: Historia toistuu - Alkaako kaikki alusta? 

Hyvät lukijat. Olen huolissani. Epäilen, että Kadaria työpaikkakiusataan. Menin tänään Vaasa-Pärnu ystävyysseuran 60-vuotisjuhliin koska esitteessä oli, että musiikkiluokkien kuoro esiintyy ja halusin tulla sitä katsomaan. Musiikkiluokkien kuoro ei esiintynyt eikä Kadar kertonut syytä. Kadar ei suostunut sisällä edes keskustelemaan kanssani mutta olin sinnikäs ja "klemppasin" hänet ulkoa kun hän oli menossa pois. Kohteliaana hän ei voinut enää kieltäytyä mutta hän ei uskaltanut sanoa oikeastaan mitään. Olin myös huomaavinani hänen käsissään lievää vapinaa. Kaikki ei näytä olevan nyt kunnossa.  Vaikka oikeuden päätöksen lopuksi lukee. "TÄTÄ KAIKKI NOUDATTAKOOT" epäilen, että oikeuden päätöstä on kierretty tai ehkä halveksittu ja oikeus on otettu omiin käsiin.

Ja vaasalaiset ei piittaa muutamista satatonnisista.

#2924 Re: Re: Nummela kenkää?

24.04.2016 18:22

#2920: Vastuunkantoa - Re: Nummela kenkää? 

 Nummelako sai kenkää?  Ei toki! Hänhän sai ylennyksen opetusvirastoon. Siis esimiestehtäviin.  Kummasti kaatui ylöspäin!

Vaasassa kaikki on mahdollista. Jatkossa varmasti kuuluu, mitä uutta Nummela on Onkilahden koulussa keksinyt.

Kari Lajunen

#2925

26.04.2016 15:52

https://www.youtube.com/watch?v=-usnJE2xNMg

Hyvät lukijat. Olen huolissani. Epäilen, että Kadaria työpaikkakiusataan. Menin  Vaasa-Pärnu ystävyysseuran 60-vuotisjuhliin koska esitteessä oli, että musiikkiluokkien kuoro esiintyy ja halusin tulla sitä kuulemaan. Musiikkiluokkien kuoro ei esiintynyt eikä Kadar kertonut syytä. Kadar ei suostunut sisällä edes keskustelemaan kanssani mutta olin sinnikäs ja "klemppasin" hänet ulkoa kun hän oli menossa pois. Kohteliaana hän ei voinut enää kieltäytyä mutta hän ei uskaltanut sanoa oikeastaan mitään. Olin myös huomaavinani hänen käsissään lievää vapinaa. Kaikki ei näytä olevan nyt kunnossa. Vaikka oikeuden päätöksen lopuksi lukee. "TÄTÄ KAIKKI NOUDATTAKOOT" epäilen, että oikeuden päätöstä on kierretty tai ehkä halveksittu tai oikeus on otettu omiin käsiin.