VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.


Vieras

#1001

06.08.2012 21:18

Pelle, valehtelija, näyttelijä, imitaattori, keskenkasvuinen kiitoksenkipeä, en ole koskaan ymmärtänyt häntä valituksi mihinkään työhön. Lopultakin Jali uskaltaa. Suomessa on suut tukitut, IL on pyyhkinyt kaikki totuudenpuhujat roskikseen. PETTURI on vallassa. Luulee olevansa maailman napa. Moni on kakku päältä kaunis, vaan on silkoa sisältä. Vaan tämä Jyssy, hän ei ymmärrä mistään mitään. Näyttelijä ja nuolija ja petturi. Kokkare, mikä kikkare. Turhaan koiran kakkoja haukutte, kun olette valinneet pääministeriksi maamme tuhoajan.
Timo

#1002 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

07.08.2012 07:14

#999: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jätit pois asiayhteyden tai perustelun : "näin on senkin hurrimamupetturi tommoset lentää maasta ulos kun isojytky tulee"

"IPU:n Pesoselle nämä yökötykset näyttävät sopivan."

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.08.2012 14:13


vieras

#1004 On uusien vaalien aika

07.08.2012 18:44


Voimme olla kiitollisia ,kun vielä on löytynyt Suomalaisia
sekä oikeutta ja totuutta puollustava puolue !
Ajatteleva ihminen ei voi hyväksyä nyky menoa
Jaetaan lainattua rahaa ;rikkaiden maan pankeille .
Samaan aikaan omassa maassa on lähes miljoona köyhää.
Sekä leikkaukset jatkuvat Kokoomuksen johdolla ,,oman maan kansalaisilta.
Tällaisella ,,Hallituksella ei ole sijaa ,,,Maamme johdossa !
Suomalaisuuden perusta ,,,on Perussuomalainen . Kiitos !

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.08.2012 19:17


Veli K.

#1006 Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

07.08.2012 19:48

HALUAN EDELLEEN MUISTUTTAA ETTA MIKAAN PUOLUE EI SAA OMAKSUA TATA ADRESSIA OMAKSEEN

VELI K.

Vieras

#1007

07.08.2012 20:03

Rötösherrat kiikkiin!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.08.2012 21:22


JÄRKYTTÄVÄÄ

#1009 Hallitus ulos

07.08.2012 23:00

Suomi tulee vielä pumppaamaan rahaa myöskin Italiaan---miksi--miksi. Italiasta ostetaan kaikenlaista roinaa kovaan hintaan-- esim. Pendoliinot ja kalustoa armeijalle--miksi.
Kataisen ja Urpilaisen on syytä erota, menettäneet täysin luottamuksensa hoitaa Suomen asoita EU:ssa. Onko kokouksissa selvinpäin , koska kokousten jäleen ei tiedetä mitä sovitiin. Aina tulaan kokmouksista hymyssä suin ja takki levällään Suomi sai kaiken--siten todetaan muutaman päivän kuluttua---ei saatu mitään. Kataisen koko avustaja kaarti ulos ja EU:ssa virkamiehet vaihtoon. Miksi yhteistyö ei pelaa Ruotsin kanssa---maltillinen porvari ei tule toimeen meidän yltiöpäitten kanssa --tai ei luota heihin. Kokokkarit sotkee kaikki välit Venäjään- ainut kauppa kanava tällä hetkellä joka voisi jopa kehittyä. Täydellinen puhdistus kokkari johdossa, sosialisti leiri hajotettava, karkoitettava maasta Somaliaan.Nyt on kysmys viikoista ehkä kuukausista miten Suomelle käy.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2012 00:48


kansalainen

#1011 Re: Re: Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

08.08.2012 08:53

#1008: - Re: Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

Eikä kirjoituksesi ole ainakaan perussuomalaisen kirjoittama.

duunari

#1012 Vassarit

08.08.2012 09:44

Täällä ne vassaripellet vouhkoaa. Ette te edes tiedä asioista taikka ymmärrä, mutta silti suu käy täällä. Menkää töihin OIKEASTI. ARVOSTAKAA niitä jotka teidät elättää, eli töissä kävijät ja menestyjät. ÄLKÄÄ olko niin KATEELLISIA koko ajan ja jauhako pskaa.
Veli K.

#1013 Re: Re: Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

08.08.2012 10:25

#1008: - Re: Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

olen taman adressin laatija, uskon sen riitavan siihen

mutta on hyva etta se herattaa mielen kiintoa kaikissa suunissa

 

Veli K.

#1014 kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 10:52

ON HYVA ETTA ETTA MEILLA MONELLA ON MIELENKIINTOA SUOMEN POLITIIKKAA KOHTAAN JA SIIHEN LIITTYVIIN ASIOIHIN , MUTTA KAIKKIEN MEIDAN ON YMMARRETAVA SE TOSI ASIA ETTA KAIKKENLAINEN, KIROILU JA VIHA PUHEET EIVAT RAKENNA MEIDAN YHEISKUNTAA, SE EI OLE VIISASTA ,EIKA JARKEVAA, VIHA LUO VIHAA, ASEET LISAA ASEITA, PAHOITTELEN ETTA JOUDUN PUUTTUMAAN TAMAN TYYPPISIIN JULKAISUIHIN, EHDOTTAMALLA POISTOA, KOSKA TAMAN TYYPPISET ASIAT EIVAT KUULU MEIDAN YHTEISKUNTAAN, TANAKAAN AIKANA, EI MINKAAN TYYPPINEN VIHAN LIETSOMINEN. Ps. pahoittelen etta kirjaimia puutuu tekstista, siitta syysta etta en ole suomessa, eika siis ole kaytossa pohjoimaista nappaimistoa.

adressin latija Veli K.

VELI K.

#1016 Re: Re: Re: Tama ei ole minhinkaan puolueeseen sidoksissa oleva adresi

08.08.2012 11:41

Arja-Liisa Kangas

#1017 Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 14:33

#1014: Veli K. - kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Tarkoitatko sinä, että kansan täytyy hyväksyä hallituksen ratkaisut, hallituksen joka ei kuunnellut kansaa silloin, kun EU:hun liityttiin, kuten ei kuuntele nytkään, kun niskaamme sälyytetään huonosti raha-asiansa hoitaneiden EU-maiden velat!? Kuinka pitkään sinun mielestäsi meidän täytyy ainoastaan "rakastaa" kokemattomien hallituksen jäsenten typeriä päätöksiä, jotta emme vain sortuisi siihen, jota olet päättänyt nimittää vihapuheeksi?

Nuo järjettömät päätökset, joille ei loppua näy, luovat vihaa! Ei haittaisi jos Jyrki Katainen ja Urpilainen maksaisivat seuraukset omilta pankkitileiltään, mutta tuon kaiken seuraukset maksatetaan syyttömällä kansalla, jota ei ole kuunneltu missään vaiheessa. Enemmän on kuunneltu Keski-Euroopan valtioiden päämiehiä, kuin suomalaista veronmaksajaa. Voisimmeko olla, kuin mitään ei tapahtuisi!

kansalainen

#1018 Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 15:30

#1017: Arja-Liisa Kangas - Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Kyllä silti pitää nähdä realiteetit. Lakipykälät suojaavat  päättäjiemme vastuunkantoa ja EVM:ssä  ovat omansa. Urpilainenhan palkitaan ruhtinaallisesti EVM:n guvernöörien palkalla.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2012 16:30


Arja-Liisa Kangas

#1020 Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 19:23

#1018: kansalainen - Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Laki on luotu tulkittavaksi. Miten on sen valan laita, joka vannotaan hallituksen virkaan astujaisissa Suomen kansalaisten oikeuksien suojelemisen puolesta? Valtiovarainministeri siinä missä pääministerikin ovat rikkoneet vakuutuksensa ja kansan luottamuksen kymmeniä kertoja tuon jälkeen. Miksi heillä on oikeus polkea suomalaisten oikeuksia ja saada "ruhtinaallisia palkkioita" oman kansansa pettämisestä? Ennen muuta, miksi sinun mielestäsi tuollaisesta pitäisi olla hiljaa?


Vieras

#1021

08.08.2012 20:54

Juna seis.
Ei euroakaan enää,tukirahaa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2012 21:23


kansalainen

#1023 Re: Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

09.08.2012 08:19

#1020: Arja-Liisa Kangas - Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Käsitit minut väärin. Kaikkien vääryyksien vastustaminen on tietenkin  hyvä asia.  Mutta kyllä täysin hillitsemättömät viha- ja törkypuheet pahentavat vain asiaa.

Oikeisto on  meillä "kaapannut"  mediat. Kokoomus ja RKP:hän "omistavat" mediat suurelta osalta, jopa  YLE on vähemmän puolueeton kuin aiemmin. Puhumattakaan maan suurimmasta lehdestä, HS:stä.

Muualla maailmassa jopa Venäjällä ja Iranissa,Italiassa kansalaisissa päättäjiä kohtaan syntyvän vihan venttiilinä toimii poliittinen satiiri. Kansan on saatava nauraa päättäjien "väärille teoille" ja puhdistaa nauramalla vihan-ja epätoivon tunteensa. Näinhän on ollut iät ajat varhaisista Antiikin ajoista asti.Mutta mitä tekee kokoomus-ja RKP johtoiset Suomen TV-kanavat tai HS. Ylin doktriini näyttää olevan Kataisesta ei saa vetää vitseja.  Kyllä asioille ja päättäjille on saatava nauraa, myös Kataisesn vioille ja virheille.

Toisaalta esimerkiksi ministerien rikostaustan olisi oltava puhdas kuten esimerkiksi Ruotsissa,jossa jopa TV-lupamaksunsa maksamatta jäättänyt ministeri ei ottanut vastaan ministerin virkaa kun asia tuli ilmi ja Suomen nykyinen pääministeri on sentään väärentänyt asiakirjoja. Suomalainen hällä väliä ,löpsä asenne ei ole muiden eurooppalaisten sivistysvaltioiden ja oikeusvaltioiden tasolla.Italia on siitä kuitenkin aivan oma lukunsa.

 

 

 

 

 

Arja-Liisa Kangas

#1024 Re: Re: Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

09.08.2012 11:31

#1023: kansalainen - Re: Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Suomen valtion budjetin alijäämä on 6,6 miljardia, velkaa 95 miljardia joka  nousee n. yhden (1) miljardin vauhdilla kuukaudessa.

Valtiovarainministeriö esittää talousarvioehdotuksen määrärahoiksi 53,9 miljardia euroa, eli on 1,4 miljardia euroa enemmän kuin tämän vuoden varsinaisessa talousarviossa. Tässä pieni valotus maamme arkiseen tilanteeseen.

Tässä eivät vitsit ja naurut,paremmin kuin satiirikaan enää auta. Olemme jo aikoja sitten ohittaneet sellaisten "venttilien" ajat.

Samaa mieltä olen suomalaisen median kaappaamisesta vallanahneiden haltuun. Eroa tässä ei juurikaan enää ole, kun tilannetta verrataan lähes mihin tahansa diktatuurivaltioon, jossa harjoitetaan kansalaisten aivopesua median välityksellä. Tämäkin petos alkaa vasta nyt avautua suomalaisille, jotka ovat aikaisemmin luottaneet hallituksen olevan demokratian ja kansan asialla.

Samaa mieltä olen myös ministereiden rikostaustoista. Myöskään tämä asia ei korjaudu hymyilemällä, sillä yksin presidenttikin meillä kuuluu hallituslaumaan, jossa yhä harvemmalla on puhtaat jauhot pusseissaan. Niinistö on myös juristi, joilla on tunnetusi taito tulkita lakia samanmielisten parhaaksi, olivatpa he sitten oikeassa tai väärässä. Riittää kun on oikeassa leirissä, vaikkakin lierot taskuissaan.

Kirjoitat että; "Suomalainen hällä väliä ,löpsä asenne ei ole muiden eurooppalaisten sivistysvaltioiden ja oikeusvaltioiden tasolla".

Etelä-Eurooppalainen "manjana-asenne"(= myöhemmin /huomenna-asenne) on tuiki tuttua jokaiselle mm. Välimerenmaissa matkustaneille. Suomalaiset ovat tottuneet ensin odottamaan ja vasta sitten tarttumaan teoilla asiaan kun katsomme, että tilanne on luisunut liian pitkälle. Viimevuoden Voiralli, jossa voi loppui elintarvikeliikkeistä, oli pieni mutta hyvä esimerkki suomalaisesta toimintatavasta. On vain ajan kysymys, milloin suomalaiset ovat saaneet tarpeekseen kansan kyykyttäjistä jotka toimivat valtion kulisseissa? Tilanne jää nähtäväksi, mutta nauramalla ja satiirilla nyt ei muutu mikään. Nyt tarvitaan tekoja!

Miksikähän hallitus ei tahdo järjestää EU-asioita koskevaa kansanäänestystä? Suomenhan pitäisi olla demokraattinen valtio!

Suomen kansalaiset ovat niitä joiden vastuulle Urpilaisen ja Kataisen velanottopäätökset viimekädessä lankeavat! Erikoista kuitenkin on, että kansalta ei kysytä mitään! Ei kysytä pyynnöistä huolimatta! Hallitus ei tee päätöksiään tietämättä sitä, että suuri osa suomalaisista vastustaa niitä.

Hallitus ei halua tietää sitäkään, kuinka suuri osa kansasta näitä päätöksiä itseasiassa vastustaa!

Jokin on pahasti vinossa ja suomalaisilla on täysi oikeus "heiluttaa nyrkkiään" tämän vuoksi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.08.2012 16:14