VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.

Savukoski

#151 Viheraho sanoi parhaiten

03.07.2012 23:45

Katainen s**tana
kyllästynyt

#152 Re:

03.07.2012 23:49

#59: yksi allekirjoittajista -

Mikään valtalehti ei ota adressia vastaan koska ovat täysin Kataisen puolella,ehkä juuri niitä takapiruja

joiden mielen mukaan hän toimii ja siksi tämä voi jatkua.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.07.2012 23:50


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.07.2012 00:08


Kataisen uhri

#155 Nyt v*ttu!!

04.07.2012 02:21

Olis täs kohtaa anarkia enemmä ku toivottua!
pitäisi

#156 erota/erottaa

04.07.2012 02:23

Hallitus pelaa Suomen konkurssiin,

Vieras

#157

04.07.2012 02:54

toivotaan parasta pelätään pahinta käteinen pois hyvällä tai jalat edellä
Veli K.

#158 Samat säänöt kaikille

04.07.2012 03:02

Jäätteenmäki joutui eroamaan pääministeriydestä, koska oli valehdellut.
Samat säännöt kaikille samoista asioista. Kataisen erottava myös epärehellisyyden vuoksi. Lisäksi Katainen aiheuttaa suurta vahinkoa Suomelle ajamalla suomalaiset velkavankeuteen muun Euroopan laskuja maksamaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.07.2012 03:14


Veli K.

#160 https://www.facebook.com/JyrkiKatainenValtakunnanOikeuteen

04.07.2012 03:48

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.07.2012 03:48


Pontikkapoika

#162 Katsoisitte minkälaisen sekopään juttuja luette.

04.07.2012 05:26

Muistuttaa lähinnä taannoin radio rockin korporaatiossa haastateltua ufojen kaappaamaa neitoa lentokoneiden säteily(tml.)pölyineen. Vaadin että sekopäät pistetään hirteen.
pontikkapoika

#163 Re: Re:

04.07.2012 05:30

#140: - Re: yhdyssanat hyvä ihminen.. ja nvo... north-viatnamese operations? lael.

Tieto Oy

#164 Seuraavassa äänestyksessä

04.07.2012 06:03

Kunhan tulee seuraavat äänestykset niin varmaankaan ei kannata sitä teettää Tieto Oy:llä josta Goldman Sachs omistaa noin 30%. Ja kaikki varmaankin tietävät mihin päin tämä pankki on kieroutunut. Kreikan lainojen piilotukset, zionisti johtaja ynnä muuta sellaista kivaa. Tämä pankkki varmaankin hoitaa kataiselle ja kumppaneille mukavat eläkerahat. Toivottavasti Jygä saadaan kuitenkin loppu elämäksi kaltereiden taakse niin jää hyödyt Suomen kurjistamisesta saamatta. Todennäköisesti selkärangaton luopio murtuu muutamassa päivässä ja antaa täyden listan niistä jotka koko jutun on junaillut. Sitten hän muutaman päivän sisällä löytää teroitetun hammasharjan suoliensa seasta, ja näin päättyy kataisen tarina oikeuden mukaisesti. The End

Vieras

#165 Globaalin Talouslahkon Lakeija Katainen?

04.07.2012 06:39

Tosiaan Talouslahkolaiset eivät voi uskoa muuta kuin että Molek järjestää niin että veronmaksajat antavat heille kaiken, jopa sen miten valloittaa Suomi omakseen, ilmaiseksi ja jopa kansalaisten tahtoa vastaan.

Omasta rahasta luopuminen niin että tulee riippuvaiseksi yksityisen tahon liikkeelle laskemaan, korkovelkaan perustuvaan pyramidihuijaukseen, Tukipaketit, EVM-yhtiön hyväksyminen vaikka se on asetettu talouslahkolaisten toimesta kaiken valvonnan ja toimenpiteiden yläpuollle, jne jne...

Raharikkaiden Molekin palvojien mielestä ei voi olla valtiota joka antaisi nämä myönnytykset jollekin joka on vannoutunut viemään alku-asukkailta kaikki oikeudet elää normaalia elämäänsä ja pakottamaan korkovelan sekä diktaattorisen saneluvallan heille ikuiseksi pannaksi.

Paitsi jos Molek on mukana kuvioissa auttamassa. Siksi globalistit kerääntyvät kerran vuodessa "välittämisen hautajaisrituaaliin" Bohemian Groveen. Tästä on salaa kuvattua materiaaliakin. Siellä presidentit, pankkiirit, oikeuslaitosten pomot jne. pitävät homo-orgioitaan, kulkevat alasti, palvovat Molekin patsasta, ja uhraavat lapsen (kuulemma nukke kuitenkin) rituaalina tuleen:

http://www.docstoc.com/docs/88443834/The-Truth-About-the-Bohemian-Grove

Pankkiirit eli globalistiset talouslahkolaiset korkkaavat siis samppanjaa samalla kun Katainen ja muut lakeijansa yrittävät selittää kansalaisille miten on mahdollista että heidän varallisuutensa ja kansanvallan antaminen vastikkeitta suurpääomalle olisi kansalaisten etu.

Tämä kyky aivopestä kansalaiset jotenkin kieltämään päivänselvä ryöstö heiltä rikkaille, vahvistaa gloalistien uskoa Molekin kaikkivaltiuteen rajattomasti, ja tämä myös satakertaistaa heidän päättäväisyyden olla ryhtymättä sellaisiin toimiin jotka palauttaisivat demokratian ja ihmisistä välittämisen yhteiskuntaan, jota ohjaksien takaisin antaminen valtioille tarkoittaisi.

Tietysti myös Lisssabonin sopimus, ja se tosiasia että Suomenkin lainsäädännöstä jo 89% on EU-lainsäädäntöä, jo itsessään varmistaa että samat tahot jotka rahoittivat bolshevismi-holokaustin sekä NAZI-hirmuvallan "pysyvät ruodissa".

Molekin palvojille, eli bankstereille, on maailman helpoin asia vakuuttaa seurakuntansa, eli eri valtioiden valtapuolueet jotka ovat rahoittaneet valtaan, Molekin olemassaolosta pelkästään sanomalla että maa jonka kansa oikeasti vastustaa ulkomaista saneluvaltaa, varsinkin lainvastaista pakkoliittovaltiota sekä sen tuomaa maksajan roolia EU:ssa, ovat Molekin ansassa, ja Molek vaikuttaa mm. viihdeteollisuuden sekä monopolimedian kautta niin että kansalaiset ovat aseettomia tässä Molekin eli Lusiferin vallankaappauksessa sekä varallisuuden siirrossa monelta harvoille.

Suomalaiset on aivopesty niin hyvin että hyväksyvät edes ajattelematta asiaa senkin, että eräs ilmainen luonnonvara, rajattomasti saatavissa, on annettu juuri Molekin palvojille suurenmoiseksi tulonlähteeksi kansalaisilta.

Raha, valuutta, vaihdantaväline. Jokainen suvereeni valtio voi itse luoda valuuttansa, mutta suomessa Molekin palvojat ovat saaneet sopimuksen, jossa jo nyt yli 2 miljardia euroa annetaan maksuna siitä "että saa olla mukana käyttämässä euroja vaihdantavälineenä".

Tämä on tietenkin yhtä hölmöä kuin että naapurin Erkki tulee luokseni ylärinteeseen ja tarjoaa vapaahetoisesti että maksaa minulle satasen kuussa siitä että hän ottaa vettä omasta kaivostaan käyttöönsä. "Sinun maaperän kautta vesi tulee kaivooni, joten allekirjoita tähän että jos en kykene maksamaan vesimaksua, niin saat otta jopa taloni omaisuudeksesi, ja perheeni muuttaa muualle".

Näin Molekin palvonta rahan alttarilla, leviää, ja äärimmäinen typeryys samalla. Kansalaiset antavat mandaatin hoitaa maansa hallintovallan sekä talous-asiansa niiden kansainvälisten toimijoide välityksellä jotka ovat yhä uudestaan murhanneet miljoonia ihmisiä saavuttaakseen megalomaniset tavoitteensa.

On jopa perusteltua väittää että EU on NAZI-saksan ja Leninin Bolshevismin yhteiskuntakokeilujen tulos.

Tästä syystä toivon että jotakin tehdään että saadaan maanpetturit ja kansanpetturit valtakunnanoikeuteen, jos sellaista tahoakaan enää oikeasti on suomessa?

Vieras

#166

04.07.2012 07:05

Toivottavasti tästä adressista on hyötyä
Kokoomus mitä teitte Jätteen mäelle,missä on teidän moraali

#167 Katainen ulos

04.07.2012 07:39


Väärentäjä , sekä Suomen kansan petturi ei voi jatkaa pääministerinä !
Eduskunta koolle välittömästi ,Kataisen on erottava;
jos hän ei sitä itse tee ,sen tekee eduskunta .
Valehtelija sekä kokouspöytäkirjojen väärentäjä, sekä maanpetturi
ei voi toimia ministerin tehtävissä !


Vieras

#168

04.07.2012 07:49

Kaikkea en allekirjoita adressissa mutta Enemmistön edustajia pitäisi olla enemmän hallituksessa,joten adressi on aiheellinen.
Nyt jo nuo 1773 nimeä on suurempi enemmistö kuin mitä koko hallitus tällä hetkellä edustaa.

Vieras

#169 Re: Linkki viety keskustelupalstoille

04.07.2012 07:50

#91: allekirjoittajia myös -

Kannattaa laittaa tämän adressin linkki kaikille kamuille, lehtien keskustelupalstoille ja kaikkiin mahdollisiin paikkoihin mistä lukijat tämän hiffaavat. Toimintaa! Pakko tehdä asian eteen kaikki!

Totuuden Torvi vaikka Pasuuna

#170 HYI

04.07.2012 08:32

Eikö Diplomi-insinööri..anteeksi Dippi-Engineer osaa kirjoittaa write asiallista tekstiä text PHYI vai onko tämä cool casual lähestyminen jotain katu-uskottavuuden tavoittelua 15 v hoppareita kohtaan towards. Eihän tätä voi ottaa tosissaan.

Toisaalta kuka nyt ottaa tosissaan DI:tä, joka ottaa tosissaan adressit.comin...

Vieras

#171

04.07.2012 08:34

Nämä nyt 30-40 vuotiaat valittivat, että kuinka suuret ikäluokat ja heitä edustavat päättäjät jättävät isot velat nuorten maksettaviksi. Ne ovat kahvirahoja nykyiseen velkaantumiseen nähden. Summat ovat hirvittäviä pienelle Suomelle. Kataisella ei ole mitään käsitystä tavallisen työtätekevän kansalaisen elämästä ja siitä ahdingosta mihin hän heitä ajaa.
-Ilse Lander-

#172 Katainen/Urpilainen Urpilainen/Katainen

04.07.2012 08:41

Ihan miten vaan, pelottava kaksikko joka vie maamme perikatoon. Meille oli rakennettu hyvinvointivaltio, meidän isovanehmpamme, toisille isoisovanhemmat, taistelivat henkensä edestä maamme meille ja saimme itsenäisen Suomen. Suomi nousi pikkuhiljaa kovalla työlla ja tuskan hiellä todella hyvinvoivaksi valtioksi, maailman parhaaksi paikaksi elää ja asua.
Sitten tuli EU,joka toi peräään euron ja maailaman suurin puhallus oli käynnistynyt. Nyt tämä parivaljakko siirtää rahamme tuonne suurimpaan puhallukseen, eikä kukaan voi mitään vai voiko?
Tämä kaksikko päättää/lopettaa kaiken yhdessä hetkessä. Tilanne nyt: eläkeläiset ovat taakka yhteiskunnallemme, juuri ne ihmiset jotka veroja maksamalla toteuttivat tämän hyvinvointivaltion jonka tämä kaksikko hetkessä kadotti. Työttömät muuttuvat orjiksi yhteiskunnassamme koska töitä ei ole. Kukaan ei tee mitään vaikka Nokia tulee katoamaan Suomesta kokonaan, teollisuutemme on jo viety täältä pois, työpaikkamme viedään pois. Kaikki tämä ja mitä vielä. Miksi ihmiset tappavat jälkeläisiään? Eihän eläimetkään tapa poikasiaan. Vai onko ainoa ratkaisu nykyään tappaa ja viedä kaikki rakkaat mukanaan, tosin yritän ymmärtää, eihän heidän lapsilleen jäisi kuin velkaa. Pahalta tuntuu ja tuskin ajatellaan näin pitkälle asioita, kun pää sairastuu, apua ei saa. He tai tuo kaksikko otti pois sen, mitä meille aikanaan työllä ja tuskalla rakennettiin. Olenko aivan idiootti koska annan tämmöisen tapahtua? Tosin enhän yksin voi tätä maata/maailmaa pelastaa mutta muutoksen voimme tehdä yhdessä ja kunnioitan kaikkia ihmisiä jotka ovat mukana tässä yhteisessä asiassa/yrityksessä saada aikaan muutos. Aderessin tekijälle, olet enkeli!

Vieras

#173

04.07.2012 08:42

Pääministerin kuuluu ajaa vain ensisijaisesti oman eli SUOMALAISTEN parasta
yrittäjä

#174 voi.voi

04.07.2012 08:46

ei tarvitse olla ruudinkeksijä ,jokainen näkee mihin suomessa mennään, valitettavasti tältä tieltä ei ole paluuta..konkurssi suomi oy

Vieras

#175 Re: voi.voi

04.07.2012 08:52

#174: yrittäjä - voi.voi

Eikä kukaan pysty auttamaan, eikä halua antaa rahaa Suomelle! Kiitti v...ti Katainen ja Urpilainen!!!!