VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.

Veli K.

#1926 Re: pitaako tappaa

10.02.2013 21:23

#1924: - no ei todellakaan rauhoitu

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.02.2013 21:35


HESE

#1928 NE TEKI SEN TAAS

11.02.2013 00:31

Katainen ja Stub ja Urpilainen, nämä pää maanpetturit ja Suomen kansan vihaajat, antoivat taas EU:n suurten maiden päättää Suomen asioista meille murska tappioksi. Nyt ne taas esittää toimittajille suuren tappion kieltäen leveähymy naamoillaan, että kuinkä upea voitto saatiin Suomelle, tämä on Suomelle historiallinen mahdollisuus ja kerrassaan sensaatiomainen hyöty, jota ei koskaan aikaisemmin Suomen historiassa ole Suomelle saatu. Ei helevetti, pakko on heti päästävä eroon näistä saattanan tunareista. Näistä on toistuvasti vain haittaa Suomalaisille ja maan taloudelle. Mikään valtio ei kestä näin huonoa valtion johtamista. Näiden ääliöiden tekemien virheiden takia on seuraava hallitus niin suurissa ongelmissa, ettei siitä selviä kuin uskomattomalla tuurilla ja kymmenien vuosien taloudellisilla uhrauksilla, jos sittenkään. Tämän valtion velat on näiden idioottien takia jo todellakin suuruusluokka sotakorvaukset, eikä me edes vielä tiedetä mitä muuta kaikkea nämä aasit on salassa tehneet ja sopineet ja mitä vielä tulee Kreikan ja muiden lainoittamisesta. Pelottaa.


Vieras

#1929

11.02.2013 02:49

olen samaa mieltä!
vieras

#1930

11.02.2013 06:34

Katainen, Urpilainen ja Soini, siinä eduskunnan pahimmat kusettajat. Soini ei kaiken lisäksi ota vastuuta, ulisee vain.

Vieras

#1931 Re:

11.02.2013 10:03

#1930: vieras -

Voi että joku jaksaa jauhaa ja veisata tuota samaa vanhaa Soini virttä, olisit hyvillään että joku edes yrittää nostaa kissaa pöydälle. Katainen, Urpilainen ja takinkäännön kruunaamaton maailmanmestari Paavo Arhinmäki ne tämän näytelmän pahimmat konnat ovat. Stubbia ei kannata edes mainita kun se ei tiedä arkielämästä yhtään mitään, eivätkä nuo muutkaan edellämainitut.

Veli K.

#1932 ON TARKEAA OLLA ASIALLINEN MIELIPIDE

11.02.2013 11:04

ON TODELLA TARKEAA ETTA MIELIPITEEMME OVAT ASIALLISIA JA NIIN KIRJOITETU ETTEI YLLYTA VAKIVALLAN TEKOIHIN JA KUNNIOITTAVAT TOISTEN NAKEMYSTA ASIOISSA ,NIISAKIN MISSA EIVAT VALTTAMATTA KOHTAA MINUN NAKEMYSTANI MINUN HALUAMALLANI TAVALLA,EIKA OLE TOIVOTTAVAA ETTA HAUKKUMALLA JA ARVOSTELEMALLA VAARALLA TAVALLA esim haukkumalla kiroilemalla uhkailemalla jne ajaisimme vakisin jotakin lapi, talla tavalla vahingoitamme adressia se ei tule saamaan sita mita sen olisi tarkoitus, ollaan asiallisia toistemme mielipiteita kohtaan ilman riitoja jne... t;adreesin tekija Veli K.

ps. valitettavaa etta kirjaimia puutuu ja joudun pakosta kirjoittamaan ilman niita, mutta toivon etta saadaan kuitenkin selvaa. kiitos


Vieras

#1933 Re: Re:

11.02.2013 11:22

#1931: - Re:

Vanhat virret kun ovat yleensä niitä, jotka kansa on hyväksi havainnut.

Soinilaisfanaatikot ovat kuitenkin edelleen selkeästi vähemmistössä vaikaa Hommafoorumin nettimöykkääjät eivät tahdo sitä myöntää.


Vieras

#1934 Re: Re: Re:

11.02.2013 11:37

#1933: - Re: Re:

Haiskahtaa vihervasurilta.


Vieras

#1935 Re: Re: Re:

11.02.2013 11:39

#1933: - Re: Re:

Koko ajan ne sieltä nousee kun huomaavat etteihän keisarilla olekkaan vaatteita.

Veli K.

#1936 KATAISEN GRILLAUS EDUSKUNNASSA ALKAA TANAAN

12.02.2013 14:09


Vieras

#1937

12.02.2013 17:05

ensiksi kiitos että joku on tehnyt näin viisaan adressin tänne.. nyt meiän pitää herätä jos halutaan et suomessa on paremmat oltavat niin kauan ku toi natsi(katainen) ja toinen pääpiru(urpilainen) ei asiat mee yhtää parempaa suuntaa.. velka kasvaa ja omaa maata nyhdetää koko ajan huonompaa ja huonompaa suuntaa
perheenäiti

#1938 Tyhmät päättäjät!

12.02.2013 18:05

Jos allekirjoitan adressin, niin siitä syystä, että Katainen erehtyi
mitätöimään kotiäidin työn ARVON, joka on 10 000e/kk. Eli tämän verran
yhteiskunta menettää jokaisesta äidistä kuukaudessa, joka lähtee kotoa työ-
elämään, kuten Katainen vaatii jo lapsen täyttäessä 1 vuotta! Älkää ihme-
telkö korkeita veroja ja suurta työttömyyttä; se on tehtyä, sillä lapset
sairastelee ja häiriintyy vieraassa hoidossa, jota sitten verovaroin
maksellaan, kuten muita turhia kustannuksia, joita tästä koituu.
Ei lapsi tarvitse kahta kotia - päiväkoti ja oma koti - kun yksikin
riittää, kunhan maksetaan äidinpalkka tai muuten turvataan äidin
asema ja arvo yhteiskunnassa. Äidit tekis saman työn ja paljon
paremmin 500e/kk-palkalla. Nyt heitä pyöritetään Työ- ja elinkeino-
toimistoissa ja lapset itkee äitiä. Tästä johtuu työttömyyskin.
Sitten näitä burnout-äitejä maksetaan täydellä palkalla puoli
vuotta kotona olemassa...ja lapset on yhteiskunnan maksettavana
päiväkodeissa, sillä vanhemmat ei maksa suinkaan todellisia kus-
tannuksia, vaan nimellisesti. Ja näin saadaan sitten ne kalliiksi
tulevat pahoinvoivat ja häiriintyneet lapset, jotka isompina tule-
vat vielä kalliimmiksi.
Eli ihan pelkästään tyhmien ja kovasydämisten päättäjien takia,
jotka haluaa rikkoa luonnon lait ja hierarkian, jonka mukaan maailma
pyörii. Ongelmat on tehtyjä, järjestelmän muutoksella niitä ei ole
kuin marginaaliryhmillä; nyt niitä on jokaisella.

Vieras

#1939

12.02.2013 19:13

Katainen ei ole onnistunut missään tehtävässään eikä täten pysty myöskään saisi nauttia virkansa tuomista eduista

Vieras

#1940 Re: Re: Re: Re:

13.02.2013 02:25

#1934: - Re: Re: Re: Haiskahtaa vihervasurilta.

Eli kaikki ketkä eivät ole kieli ruskeana rähmällään Soinin takana ovat "viehervasureita". Joopa joo...

 

Suomalainen ei pidä ylimielisistä mul*uista ja siksi perussuomalaiset eivät koskaan tule saamaan mitään oikeaa valtaa.


Vieras

#1941

13.02.2013 10:16

ja HÄVETKÄÄ ne idiootit joka tota ylipäätään on äänestäneet!!!!

Vieras

#1942

13.02.2013 11:00

HÄIVY........

Vieras

#1943 Re: Re: Re: Re: Re:

13.02.2013 11:05

#1940: - Re: Re: Re: Re:

Se koira älähtää, johon kalikka kopsahtaa.  Perussuomalaiset ovat ainoita jotka pitävät tavallisen suomalaisen ihmisen puolta, siitäpä suosio johtuu ja vielä tulevaisuudessa kasvaa. Aina kun Jyrki avaa suunsa televisiolähetyksessä adressiin alkaa nimiä kertyä. Katainen puhuu paljon mutta muuta ei puheesta jää mieleen kuin fantastista, fantastista ja toivon mukaan.


Vieras

#1944 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

13.02.2013 12:02

#1943: - Re: Re: Re: Re: Re:

No niinpä tuntui kopsahtavan.

Heti kun puhuttiin "ylimielisistä m*lkuista" yksi sellainen koira ryntäsi kieli pitkänä (ja ruskeana) paikalle ulisemaan.


Vieras

#1945

13.02.2013 14:40

Selvä vihervasurin "suvaitsevainen" mielipide tuo edellinen.
Don

#1946 Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

13.02.2013 18:16

Tämäkin on hyvä muistaa ja saa edelleen allekirjoittaa kuin myös kertoa toisille adressista:

http://www.adressit.com/katainen_ja_kiviniemi_toimien_luvallisuus_ja_ministerivastuulaki

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen ja pääministeri Mari Kiviniemi lupasivat maaliskuussa Euroopan rahoitusvakausvälineen (ERVV) käyttöön noin kahdeksan miljardia Suomen verovaroja, syynä ns. Portugalin tukipaketti. Molemmat kielsivät tällaisen aluksi, mutta asia tuli sittemmin julki. Ministerit toimivat omin luvin, sillä he eivät pyytäneet eduskunnalta valtuutusta toimelleen. Suomessa eduskunnalla on budjettivalta, joten teko oli ja on yhä yksiselitteisen laiton.

Unionin perussopimus kieltää tällaisen jäsenvaltioiden keskinäisen takaamisen Maastrichtin sopimuksen 125 artiklassa. Koska tällainen on kiellettyä, mainittu ERVV perustettiinkin Unionin hallintorakenteiden ulkopuolelle osakeyhtiöksi, jonka omistajia tosin Unionin jäsenvaltiot ovat. ERVV:n on tarkoitus korvata myöhemmin Euroopan vakausmekanismi (EVM), jota koskee sama ongelma.

Suomen osalta siis kahden ministerimme toimi oli yksiselitteisen laiton. Toimitusministeristön (kunnes Suomella on uusi hallitus) pääministeri Mari Kiviniemi ei luvannut esitellä Portugalin tukipakettia. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen jätti sivuun tehtävänsä, johon hänet oli nimitetty, ja keskittyi hankkimaan jonkinnäköisen legitimaation, laillisen oikeutuksen, tälle kahdeksan miljardin euron siirtämiselle Suomen ulkopuoliseen käyttöön. On kyseenalaista, voiko hallitusneuvottelija menetellä näin ja samoin on kyseenalaista, voiko suuri valiokunta menetellä niin, että se yleensä käsittelee tällaisen asian, samoin on kyseenalaista, voiko vaaleissa luottamuksensa menettänyt vanha hallitus nyt toimitusministeristönä yleensä ajaa tällaista asiaa. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen kuitenkin järjesti asialle käsittelyn eduskunnan suuressa valiokunnassa, jossa tämä ns. Portugalin tukipaketti hyväksyttiin.

Tässä adressissa katsotaan, että Jyrki Katainen ja Mari Kiviniemi ylittivät valtuutensa ja toimivat budjettivallan haltija eduskunnan luvatta ja lisäksi salaa siltä. Lisäksi tässä katsotaan, että Jyrki Katainen on toiminut raskauttavalla tavalla, koska on jälkikäteen varmistanut, että maan verovaroja siirretään Suomen eduskunnan ja hallituksen ulottumattomiin useita miljardeja. Tässä katsotaan myös, että Jyrki Kataisen osalta lähtökohtaisesti laiton menettely on pyritty peittelemään hankkimalla sille jälkikäteinen legitimaatio ja laitonta tekoa on siten jatkettu. Koska tällaisena teko luvata Suomen verovaroja maan ulkopuoliseen käyttöön on lähtökohtaisesti laiton, huolimatta jälkikäteisestä lainmukaisuuden hankkimisesta, mutta väärin premissein, katsotaan tässä adressissa, että suuren valiokunnan lupaus siirtää ERVV:lle suomalaisia verovaroja on laiton ja siten sen tekemä päätös on kumottava.

Tässä adressissa vaaditaan ministerien Mari Kiviniemi ja Jyrki Katainen yllä kuvatun toimen käsittelyä ministerivastuulaissa säädetyllä tavalla eli valtakunnanoikeudessa. Tätä varten tarvitaan perustuslakivaliokunnassa asian alustava käsittely. Lisäksi vaaditaan, että kaikki tähän luvattomaan lupaukseen liittyvät verovarojemme siirtämistä koskevat päätökset eri hallintoelimissä kumotaan välittömästi.

Normaalisti ministerien toimien lainmukaisuutta valvotaan ministerivastuulailla ja ylin valvoja on eduskunnan oikeuskansleri Jaakko Jonkka. Lisäksi eduskuntatyöskentelyn perustuslain mukaisuutta valvoo eduskunnan puhemies. Tässä tapauksessa valvonta ei ole toteutunut. Kuitenkin adressi luovutetaan ensisijaisesti oikeuskanslerille, koska ensisijaisesti vedotaan siihen instituutioon, jonka vastuulla asia on. Asian etenemisen varmistamiseksi eli lain toteutumiseksi adressi kuitenkin luovutetaan myös eduskunnan puhemiehistölle sekä tasavallan presidentille, jonka vastuulla ulkopolitiikka osaltaan on, ja tämä asia liittyy Suomen ulkosuhteisiin. Adressi voidaan myös luovuttaa näiden lisäksi harkinnanvaraisesti muuallekin, jos tämä edistää lain toteutumista.


Vieras

#1947 Re:

13.02.2013 18:49

#1945: -

Tyypillinen persukommentti. Jos et ulvo muiden mukana olet "vihervasuri".


Vieras

#1948 Re: Re:

13.02.2013 19:48

#1947: - Re:

Näin on.


Vieras

#1949

13.02.2013 20:35

HIENOA!! Katainen ulos!! Loppuu kansan rahojen ulos kanto!!

Vieras

#1950

13.02.2013 21:29

Tärkeän ja koskettavan asian puolesta!