VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.


Vieras

#2551 Re:

15.03.2014 17:18

#2550: -

Näin on. Jos Putin uhoaa niin pari kikelikuvaa muuttaa kaiken parhain päin.


Vieras

#2552

16.03.2014 05:34

mitä me tehdään jykällä joka joka myy ja on myynyt suomen pala palalta, verot nousee joka viikko?????????????????

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.03.2014 05:37


Kokoomukselle ei järki kasva,pää lienee täynnä sian rasvaa

#2554 Venäjästä voittoa Saksa halaa,kohta alkaa jälleen palaa !

16.03.2014 11:20


Saksalle on Venäjä kuin punainen vaate,
Kaksi aloitettua maailman sotaa jälleen uusi haaste !
Mukana  on myös pieni Suomi
silloin ei kuki Karjalan mänty eikä sen Tuomi !
Kekkosen oppi on jäänyt unhoon
olemme menossa lopulliseen tuhoon.


Vieras

#2555

16.03.2014 12:00

Mutta ei se auta yksin, vaikka tosta kuonaläjästä päästään eroon... sillä tolla rikollisella on jo pesti €u.ssa ja siellä se vastakin on vaarallinen meille, Suomenkansalle. MEIDÄN TULEE EROTA EU.STA MITÄ PIKIMMITEN KANSANÄÄNESTYKSELLÄ!
isänmaallinen

#2556

16.03.2014 12:23

Pitää heti liittyä Venäjän suojelukseen. Vain Putin voi suojella EU:n kostolta kun eroamme. Ensi vaalien jälkeen moni asia muuttuu kun isänmaalliset voimat pääsevät valtaan ja pelastavat suomen. Loppuu kokkareitten, remareiten, vihervassarien ja hurrien diktatuuri.
kazari

#2557 Niinpä

16.03.2014 14:10

Adressi on täyttä asiaa ja olisi pitänyt tapahtua jo kauan sitten, Suomella ei ole varaa pilata välejä Venäjään, joka on yksi Suomen suurimpia tai jopa suurin vientimaa, mitähän mahtaa Suomelle tapahtua mikäli Venäjän vienti tyssää ku seinään.

Ja mitä natoon tulee se on pelkkä rahareikä ja rahoja joita ei koskaan saada takaisin ja pelkkä puolustuskeino jolla USA yrittää kilpailla venäjän ja kiinan puolustusvoimien kanssa, mutta totuus on et sekä venäjä että kiina pystyisivät molemmat halutessaan valloittamaan USA:n heti ku mieli tekee, mutta kuka ton ylivelkaantuneen ns.maailmanpoliisi valtion korruptoituneen johtonsa kanssa edes haluaisi.

Vieras

#2558

16.03.2014 15:34

DIGTEPI PUIKKOIHIN !

Vieras

#2559 Re: Re:

16.03.2014 15:44

#2551: - Re:

Niinpä valitaan Hakkaraisen Tepi pääministeriksi, ei ainakaan ole huonompi kuin käteinen.


Vieras

#2560

16.03.2014 16:23

Muna-Teukka pressaksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Jani Salomaa

#2561 Kohti mielenilmaisua!

17.03.2014 00:18

Perustimme Facebookkiin ryhmän joka tähtää mielenilmaukseen eduskuntatalolle, Jyrki Kataisen eroamiseksi / erottamiseksi!
Tässä makaaberissa "komediassa" viimeinen pisara tuli, kun Jyrki meni Saksassa väittämään ettei Suomi ole sotilaallisesti enää puolueeton!
Jyrki on nyt ottanut sellaisen viitan johon hänen mandaattinsa ei todellakaan riitä, Jyrki ohitti niin kansan, eduskunnan kuin hallituksenkin tällä lausunnollaan!
Minun Suomeni on kyllä edelleenkin puolueeton, onko sinun?

Linkki juttuun:
http://yle.fi/uutiset/katainen_saksalaisille_suomi_ei_ole_puolueeton/7139343

Ja linkki itse ryhmään. liittykää ja jakakaa:
https://www.facebook.com/groups/670786106314507/
vieras

#2562 Kokoomus ei ole Hallitus kelpöinen enää !

17.03.2014 04:37


Kokoomus  Suomen tuhoon vie ,se on valinnut väärän tien.
Jos nukkuvat äänestäis vaaleissa,niin kokoomuksen kannatus olis olematonta luokkaa.
Katainen kuten myös Jan Vapaavuori ,Uraanikaivos Talvivaara, tuhoaa Suomen vesistöt.
Linnassa nämä politiikot istuu ,kun kansa herää ja avaa kirstun.

Arttu

#2563 Suomi on puolueeton maa, Katainen väärentäjä huijari ja siksi Jää

17.03.2014 07:18


Katainen ei edusta Suomen kansaa,
rakentaa vain onnetonta ansaa.
Väärennetty Katainen ei kansan vallasta mitään piittaa
hän ei hyväksy äänestyksiä,hänelle kun väärennykset riittää.
Roiston nimi hänelle soppii ,paikka olis suljettu koppi.
Saksan sekä Rankan pankeille ,kansan rahat syyti
oman maan kansalaisilta kaikki leikkas nyt tää jo riitti.


Vieras

#2564 Re: Kohti mielenilmaisua!

17.03.2014 11:09

#2561: Jani Salomaa - Kohti mielenilmaisua!

Muistakaa ottaa kumiaatu-naamarit mukaan niinkuin viimeksi.


Vieras

#2565

21.03.2014 09:14

Eiköhän ne päättäjät vois laittaa etukäteen vaihtoon.
Jouni Suonsivu

#2566 Re: Kohti mielenilmaisua!

21.03.2014 20:26

#2561: Jani Salomaa - Kohti mielenilmaisua!

 

Hyvin tehty. Mielestäni Jyrki Kataisen eroaminen/erottaminen ei kuitenkaan riitä, vaan hänet on saatava valtakunnanoikeuteen perustuslakiin sisältyvän ministerivastuulain rikkomisesta. Hän lupasi valtakunnan laina- ja verovaroja 7,92 miljardia euroa salaa ja omin luvin, anomatta valtuuksia eduskunnalta valtiovarainministerinä ollessaan. Vaikka tämä tapahtui 2011, rikos ei ole vanhentunut, sillä valtiorikos ei vanhene.

 

Tarkemmin asiasta 19.5.2011 laatimassani adressissa, joka on avoinna. Laadin adressin, koska samasta aiheesta oikeuskanslerille jätetyt useat ja useiden henkilöiden laatimat kantelut on oikeuskansleri joka kerta torpannut. Onko oikeuskansleri osteetu mies, kuuluu kysymys. Kataisen tehdessä salaista lupaustaan ERVV:a koskevaa sopimusta ei ollut.

 

http://www.adressit.com/katainen_ja_kiviniemi_toimien_luvallisuus_ja_ministerivastuulaki

 

Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen ja pääministeri Mari Kiviniemi lupasivat maaliskuussa Euroopan rahoitusvakausvälineen (ERVV) käyttöön noin kahdeksan miljardia Suomen verovaroja, syynä ns. Portugalin tukipaketti. Molemmat kielsivät tällaisen aluksi, mutta asia tuli sittemmin julki. Ministerit toimivat omin luvin, sillä he eivät pyytäneet eduskunnalta valtuutusta toimelleen. Suomessa eduskunnalla on budjettivalta, joten teko oli ja on yhä yksiselitteisen laiton.

Unionin perussopimus kieltää tällaisen jäsenvaltioiden keskinäisen takaamisen Maastrichtin sopimuksen 125 artiklassa. Koska tällainen on kiellettyä, mainittu ERVV perustettiinkin Unionin hallintorakenteiden ulkopuolelle osakeyhtiöksi, jonka omistajia tosin Unionin jäsenvaltiot ovat. ERVV:n on tarkoitus korvata myöhemmin Euroopan vakausmekanismi (EVM), jota koskee sama ongelma.

Suomen osalta siis kahden ministerimme toimi oli yksiselitteisen laiton. Toimitusministeristön (kunnes Suomella on uusi hallitus) pääministeri Mari Kiviniemi ei luvannut esitellä Portugalin tukipakettia. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen jätti sivuun tehtävänsä, johon hänet oli nimitetty, ja keskittyi hankkimaan jonkinnäköisen legitimaation, laillisen oikeutuksen, tälle kahdeksan miljardin euron siirtämiselle Suomen ulkopuoliseen käyttöön. On kyseenalaista, voiko hallitusneuvottelija menetellä näin ja samoin on kyseenalaista, voiko suuri valiokunta menetellä niin, että se yleensä käsittelee tällaisen asian, samoin on kyseenalaista, voiko vaaleissa luottamuksensa menettänyt vanha hallitus nyt toimitusministeristönä yleensä ajaa tällaista asiaa. Hallitusneuvottelija Jyrki Katainen kuitenkin järjesti asialle käsittelyn eduskunnan suuressa valiokunnassa, jossa tämä ns. Portugalin tukipaketti hyväksyttiin.

Tässä adressissa katsotaan, että Jyrki Katainen ja Mari Kiviniemi ylittivät valtuutensa ja toimivat budjettivallan haltija eduskunnan luvatta ja lisäksi salaa siltä. Lisäksi tässä katsotaan, että Jyrki Katainen on toiminut raskauttavalla tavalla, koska on jälkikäteen varmistanut, että maan verovaroja siirretään Suomen eduskunnan ja hallituksen ulottumattomiin useita miljardeja. Tässä katsotaan myös, että Jyrki Kataisen osalta lähtökohtaisesti laiton menettely on pyritty peittelemään hankkimalla sille jälkikäteinen legitimaatio ja laitonta tekoa on siten jatkettu. Koska tällaisena teko luvata Suomen verovaroja maan ulkopuoliseen käyttöön on lähtökohtaisesti laiton, huolimatta jälkikäteisestä lainmukaisuuden hankkimisesta, mutta väärin premissein, katsotaan tässä adressissa, että suuren valiokunnan lupaus siirtää ERVV:lle suomalaisia verovaroja on laiton ja siten sen tekemä päätös on kumottava.

Tässä adressissa vaaditaan ministerien Mari Kiviniemi ja Jyrki Katainen yllä kuvatun toimen käsittelyä ministerivastuulaissa säädetyllä tavalla eli valtakunnanoikeudessa. Tätä varten tarvitaan perustuslakivaliokunnassa asian alustava käsittely. Lisäksi vaaditaan, että kaikki tähän luvattomaan lupaukseen liittyvät verovarojemme siirtämistä koskevat päätökset eri hallintoelimissä kumotaan välittömästi.

Normaalisti ministerien toimien lainmukaisuutta valvotaan ministerivastuulailla ja ylin valvoja on eduskunnan oikeuskansleri Jaakko Jonkka. Lisäksi eduskuntatyöskentelyn perustuslain mukaisuutta valvoo eduskunnan puhemies. Tässä tapauksessa valvonta ei ole toteutunut. Kuitenkin adressi luovutetaan ensisijaisesti oikeuskanslerille, koska ensisijaisesti vedotaan siihen instituutioon, jonka vastuulla asia on. Asian etenemisen varmistamiseksi eli lain toteutumiseksi adressi kuitenkin luovutetaan myös eduskunnan puhemiehistölle sekä tasavallan presidentille, jonka vastuulla ulkopolitiikka osaltaan on, ja tämä asia liittyy Suomen ulkosuhteisiin. Adressi voidaan myös luovuttaa näiden lisäksi harkinnanvaraisesti muuallekin, jos tämä edistää lain toteutumista.


Vieras

#2567 Re: Re: Kohti mielenilmaisua!

21.03.2014 20:36

#2566: Jouni Suonsivu - Re: Kohti mielenilmaisua!

Tai sitten oikeuskansleri vaan tietää paljon enemmän Suomen laista kuin sinä. Huomattavan paljon todennäköisempi vaihtoehto itse asiassa. Aikuisten maailma ei nyt vaan toimi niin, että kaikki sinun kanssasi eri mieltä olevat ovat "ostettuja miehiä". Sellainen on melko lapsellinen näkemys maailman menosta.

saisi luvan erota

#2568 Katainen kertoo todelliset tavoitteet

22.03.2014 17:07


Vieras

#2569 Rikollinen

22.03.2014 17:56

Katainen on tehnyt itsestään lainsuojattoman. Eli pidätettävä tavoitettaessa. Syyt mm:
-Suomen perustuslain vastainen toiminta
-Maanpetos
-EU:n sääntöjen vastainen toiminta
-Kansalaisten ja eduskunnan harhaan johtaminen ja valehtelu
-Ministerin valan rikkominen
-Ym ym ym ym...

Vieras

#2570

25.03.2014 21:46

hyppää meiän housuihin!!

Vieras

#2571

25.03.2014 22:12

Pakkohan tässä jotain yrittää sen verta kova Suomen alasajo käynnissä.

Vieras

#2572

26.03.2014 01:04

"Suomen alasajo". Voi voi...

Vieras

#2573

26.03.2014 03:50

Kataista ei kiinnosta pätkääkään kansalaisten hyvinvointi, totaalisesti unohtunut minkä vuoksi hän yleensä on pääministeri ja kuinka pian sitä voi paikkansa menettää. Ehkä ne asiat hoituisi paremmin, jos eduskunnan väki joutuisi myös työttömien luukulle, yhtä köyhänä kuin muukin väki.

Vieras

#2574

26.03.2014 07:14

Katainen on maanpetturi ja kaikki tietää, mitä maanpettureille tehdään.

Vieras

#2575

26.03.2014 07:20

Juuri näin!