tinkimaito

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista tinkimaito.


Vieras

#26

16.08.2012 10:27

Byrokratiaa EI tarvita enää lisää maidon ympärille. Kenenkähän riemuidiootin kynästä tämmöinen sääntötiukennusidea on lähtöisin?
Repe

#27

16.08.2012 21:26

Veikkaanpa, että vuohien pito yleistyy, kunhan aidon maidon myyntiä tarpeeksi kiristetään.
vapaus valita.

#28

17.08.2012 17:24

Ihmisillä täytyy ola vapaus valita, mitä hän syö tai juo, ei sitä voida lähteä lailla säätämään. Itse olen lapsena juonut tilamaitoa, ja vielä tässä ikäimmeisenä porskuttelen. Pastöroitua maitoa en juo.
Käsittelemätön ture maito on puhdas luonnon tuote

#29 Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

17.08.2012 23:08

#25: Lypsäjä - Re: Re: Re: asiat ruotuun

Kuules Lypsäjä, kerrohan miten suomalaiset ja monet muut kansat ovat edelleen hengissä juotuaan tinkimaitoa satoja, ellei tuhansia vuosia ilman homogenointia ja pastörointia?

Purkissa myytävä "maito" on viikon vanhaa, ennen kuin se on myynnissä. Siksi sen bakteerit täytyy tappaa, muuten se tosiaankin aiheuttaisi terveysvaaran. Toisn sanoen maidon nykyinen käsittely on maitoteollisuuden keksimä juttu jotta sen "hyllyikää" voidaan venyttää tuotantoprosessin ollessa muuten liian pitkä. Tällä eiole mitään tekemistä maidon terveellisyyden kanssa, josta puolestaan kertoo alati kasvava maitoallergisten ihmisten määrä.

Todistettavasti ihmiset, jotka juovat tuoretta ja käsittelemätöntä maitoa, voivat paremmin. Sitä voivat juoda myös kaupassa myytävälle maidolle allergiset.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.08.2012 23:11


Suhteellisuus kunniaan kaikesta huolimatta

#31 Re: Re: Re: asiat ruotuun

17.08.2012 23:14

#7: - Re: Re: asiat ruotuun

THL:n tilaaman sikarokotteen ansiosta yksin Suomessa sairastui tuhansia. Moniko heistä kuolee! Monikokuolee lopulta suolistosairauksiin kemiallisten lääkkeiden, tai kemiallisesti käsitellyn syömisen vuoksi, jota ravinnoksi kutsutaan!

Suosittelen pientä lukuhetkeä. Voist aloittaa kirjasta PETOS LAUTASELLA.

tinkimaitoa kiitos!

#32 käsitelty maito

18.08.2012 01:59

Suomessa juodaan maailman mittakaavassa paljon maitoa per asukas. Samaten Suomessa sairastetaan ennätyspaljon ykköstyypin diabetesta. Meneillään on tutkimus jossa tutkitaan käsitellyn lehmänmaidon yhteyttä diabetekseen ja sellaisia viitteitä on että runsaalla maidon kulutuksella ja diabeteksella olisi yhteys. Eli - paljon hyvää ja kaunista, mutta voi siellä pastöroidulla ja homogenoidulla "luonnontuotteella" olla kääntöpuolensakin..? Meille hankittiin omat vuohet, kun tinkimaitoa ei saanut mistään. Hengissä ollaan vielä ja terveinäkin jopa.
Pitkä hyllyikä suomalaisten terveyden kustannuksella

#33

19.08.2012 11:58

Elintarviketeollisuus tekee petosta kaikessa mahdollisessa, jos se vain jatkaa tuotteen hyllyikää. Näin meiltä pilataan kaikki syöminen ja juominen. Hävetkää ruoanpilaajat.

Vieras

#34

19.08.2012 23:28

Miksi ihmeessä kaiken luonnollisen ruuan saaminen pitää tehdä niin hemmetin vaikeaksi???
Lypsäjä

#35 Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

20.08.2012 19:07

#29: Käsittelemätön ture maito on puhdas luonnon tuote - Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

Niin mitä kohtaa tekstissäni siis moitit? Kirjoitin vain auki maidon kulun tilalta meijeriin ja kauppaan, sekä korostan käsittelyhygienian merkitystä. Meillä tuotetaan ja juodaan omaa maitoa, myydään tinkimaitonakin. Mutta hyväkin tuote saadaan pilalle huonolla käsittelyllä ja säilytyksellä.

Siitä olemme samaa mieltä, että tuore käsittelemätön maito on paras, mutta koska oma lehmä per perhe on aika mahdoton yhtälö, on maidon turvallisuuden takaamiseksi kehitetty säilyvyyttä ja turvallisuutta lisääviä menetelmiä. Tuota, miten kauppaan myyntiin tuleva maito voi olla viikon vanhaa, en ymmärrä. Tiloilta maito keräillään joka toinen päivä, ja kauppaan maito menee alle vuorokaudessa meijerille tulosta, pastöroinnin, homogenoinnin ja jäämätestauksien jälkeen. Ellei siitä siis jalosteta jotain muuta, esim voita tai juustoa, jotka säilyvät kauemmin. Iskukuumennettu maitokaan tuskin on meijeriltä poistuessaan viikon vanhaa, tosin sen hyllyikä on tolkuttoman pitkä, ja voi kaupan varastossa odotella pitkäänkin.

Sen verran voin provosoitua, että totean mm lapsikuolleisuuden pudonneen merkittävästi pastoröinnin vakiintumisen myötä, joten ei tästä "maitoteollisuuden" salaliittoa saa tekemälläkään.

Mulle sopii oikein hyvin, että ollaan yhdessä erinomaisen suomalaisen tinkimidon asialla, säilytetään vaan sitä kuten tuoretuotetta kuuluu!

Viikon vanhaa jokauppaan tullessa

#36 Re: Salaliittohörhöt hilluu täälläkin

20.08.2012 21:33

#11: - Salaliittohörhöt hilluu täälläkin

Aidon, alkuperäisen, terveellisen ja tuoreen puolustajia!

Yksi maidon myyjä ja käyttäjä

#37 Nonnii.....

21.08.2012 00:46

Onhan keskustelu...
Jokaisella pitää olla oikeus valita. Hakeako marketista vai suoraan tilalta. Kenenkään ei ole pakko ostaa marketista eikä tilalta, jokainen taaplaa tyylillään, eikä toinen tapa ole toistaan huonompi. Itse käytän omien vuohien maitoa, elän ja hengitän... Ohjeistan myös minulta maitoa hakevia siitä kuinka sitä tulee säilyttää. Eikä korviini ole kantautunut ongelmia, ne jotka on hakeneet, ovat tulleet uudelleenkin.
Annetaan kaikkien kukkien kukkia, me vaan puolustamme sitä mikä meille on tärkeää.
Ja vuohenmaidon hyvistä ominaisuuksista lienee turha edes puhua, niistä tutkimustulokset puhuvat puolestaan.
mafkins

#38

21.08.2012 10:05

Kovin on pieniä ministeriön murheet suhteutettuna esim. paljon puhuttuun eurokriisiin... Puuttuuko sieltä oikeasti oikeat ongelmat joita pitäisi ratkoa... vai Rohkeus...???

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.08.2012 13:28


Oiva Rutanen
Pihtipudas

#40 Re: käsitelty maito

21.08.2012 19:49

#32: tinkimaitoa kiitos! - käsitelty maito

Lehmänmaidossa ei ole mitään komponentia joka tuhoaisi beetasolun solukalvon joka johtaisi solun apoptoosiin, eli lehmänmaidon käsittely tai käsittelemättöömyys ei voi aiheuttaa Tyyin1Diabetesta!

Mutta homogenoinnilla aiheutetaan kyllä T2D.sta, Laktoosi-intoleranssia, jne!                                        http://www.adressit.com/maidon_kasittelyssa_on_vakava_terveysuhka_homogenointi

Ja miksi pitää käyttää JUURI rasvaista lehmänmaitoa: http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-1-l-a-2-l-b-ja-3-bif-probioottimhb-bakteerien-kayton-aloitus-vaiheittain/

Meijerit joutuvat taipumaan painostuksen alla:

http://www.arlaingman.fi/Tuotteet/Maidot-ja-Piimat/piima/arla-ingman-ab-piima-1l/#

http://www.valio.fi/yritys/valio-hilja-maito---maito-kuin-silloin-ennen/    En ymmärrä Valion hinnoittelupolitiikkaa: Mitä vähemmän Valio käsittelee raakamaitoa, niin sitä kalliimmat tuotteet!!! Se AHNEUS!!

Ravinnon aitous takaisin kunniaan

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

22.08.2012 00:32

#30: - Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

Koskaan kaikki eivät selviä hengissä! Myös leipä tappaa.

Terveempänä voi elää, kun välttää käsiteltyjä elintarvikkeita, koska elimistö ei kykene sellaisia käsittelemään.

Tosin ................ jos emme sairasta, lääketeollisuus ei voisi kääriä mammonaa taskuihinsa. Todellisuudessa tuoreus, terveellinen ja puhdas ravinto sotii niin lääke- kuin myös elintarviketeollisuuden intressejä ja etua vastaan.

Avaa televisio ja katso illan mainospätkät. Kotipitsa, Mac Donalds, Coca Cola, Pepsi, Hesburger, nainen joka hinkkaa peräänsä puun runkoon koska on pukamat ja siihen markkinoidaan sopivaa lääkevalmistetta, Activiaa mahavaivaisille, Danonea toisille, ja kun happovaiva iskee Losec tai Rennie, äidin tekemää sitä ja äidin tekemää tätä, marinadissa lilluvia lihakimpaleita. Kun tulet näistä ummelle, osta laksatiivia lähimmästä apteekista ja laita puikkoa alapäähänkin, kun olet lopulta niin täynnä sokereita että hiiva valtaa elimistösi.

Lastenohjelmien mainospätkissä ravintoainerosvot yrittävät varastaa lastemme terveyden uskottelemalla, että Mac Donaldsissa syövät onnelliset ihmiset terveellistä pullaa ikilihan ja Colan kanssa ......... niin ja sieltähän saa sen lelunkin. Missään ei lue, että mm. Mac Donaldsin kauppaamissa pirtelöissä mikään ei ole aitoa. Siinä kaikki on maku-ja väriaineita ja niitä on 82 kpl. Tämän moskan myymiseen ei kukaan puutu, koska kaikki tahkoavat kasvua ja tulosta ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.

Samaa saastaa on kauppojen maitohyllyillä. Viikon vanhaa ja tapettua. Mitä rasvattomampaa, sitä enemmän käsiteltyä. Rasvattoman maidon väri tulee samasta aineesta jota käytetään maalarin valkolakkaan.

Mietihän. Kaksi lasia, toisessa rasvaton ja toisessa täysrasvainen maito. Molempia saman verran. Mitä rasvattomassa on puuttuvan rasvan tilalla? Sama pätee muihinkin kevyttuotteisiin. Näistä rasvapuheista hyötyvät ainoastaan ruoka- ja lääketeollisuus. Kansan uskoessa näita valheita, he sairastavat aina vain enemmän ja jälleen löytyy lääkettä vaivaan.

PETOSTA ON KAIKKIALLA RAVINTOTEOLLISUUDESSA!

Ruoan hintaa kurotaan aina vain halvempaan suuntaan ja siitä vähennetään aitoa materiaalia joka korvataan. Näin tehdään mm. jogurttien, vanukkaitten ja lastenruokien kanssa. Niissä täyteaineena on maissitärkkelys tai soijatärkkelys. Kun nämä eivät maistu millekään ja heikentävät tuotteen makua, niin valmistaja lisää tuotteeseen makuainetta ja väriainetta. On 44 erilaista kemiallista menetelmää joilla jogurtista tai vanukkaasta saadaan lohkeava, juokseva jne jne... kuhunkin teollisuuskoneeseen sopiva mössö jota ruoaksi nimitetään. Lasten purkkiruoka on aivan käsittämättömän törkeää ravintoarvoltaan ja sen sisältämien lisäaineiden vuoksi. Pienokaisen tärkeimmät kasvu- ja kehitysvuodet joku ahneuksissaan pilaa uskottelemalla lastenruoan terveellisyyttä vanhemmille.

Pitää nostaa kansanliike niitä vastaan, jotka pilaavat makutottumuksemme, ravintomme ja samalla terveytemme.

Faktaa on tämä mielipide, ei fiktiota

#42 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

23.08.2012 02:04

#41: Ravinnon aitous takaisin kunniaan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

Kerrankin joku on perilläasioista ja puhuu hyssyttelemättä totta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.08.2012 10:00


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.08.2012 17:05


Luonnotonta.

#45 Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

29.08.2012 02:11

#29: Käsittelemätön ture maito on puhdas luonnon tuote - Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

Äidin rintamaito on se ihmiselle luonnollinen maidonmuoto, lehmänmaito on vasikan evästä. Laktoosi-intoleranssihan on vain 1 osoitus siitä, että maito ei ole aikuisen luonnollista ravintoa.

J.S

#46 Huutoa tarvitaan!

29.08.2012 17:23

Hienoa että joku toimii puhtaampien perusraaka-aineiden puolesta,sillä kauppa ja teollisuuss sitä ei tee.Tsemppiä!
osturt

#47

01.09.2012 10:49

pöyristyttävää että peruskouluissa tarjoillaan lapsille rasvatonta maitoa, joka ei maidon nimeä edes ansaitsisi.
Vesa Ritvanen

#48 Pöytäkirja tms dokumenttia asiasta?

02.09.2012 14:36

Mistä voi lukea pöytäkirjan tai muun vastaavan lähteen maa- ja metsätalousministeriö valmisteluista tiukennuksista vasta lypsetyn, käsittelemättömän maidon myyntiin?
Arja-Liisa Kangas

#49 Re:

03.09.2012 01:36

#47: osturt -

osturt

EU-tukien vuoksi suomalislapsille tarjotaan Suomen koulutissa rasvatonta maitoa! Siis raha ratkaisi tässkin ja meni lastemme terveyden edelle.

Monesti todistettu

#50 Re: Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

03.09.2012 17:47

#45: Luonnotonta. - Re: Re: Re: Re: Re: asiat ruotuun

"Äidin rintamaito on se ihmiselle luonnollinen maidonmuoto, lehmänmaito on vasikan evästä. Laktoosi-intoleranssihan on vain 1 osoitus siitä, että maito ei ole aikuisen luonnollista ravintoa."

Tilamaidon juojia ei kyllä laktoosi-intoleranssi vaivaa. Pastöroinnissa se vika on.

 

Kommentoi adressia