Sisäministeri Räsänen: Älä lähetä turvapaikanhakijoita kuolemaan!

never surrender

#1

07.10.2012 12:17

Mikä siinä turvapaikan myöntämisessä on niin vaikeata? Nämä ihmiset tulevat maasta, jossa vallitsee sotatila!!!
manalanvoima

#2 mitä jos

07.10.2012 19:18

suomessa syttyisi sotatila ja joutuisimme pakenemaan, esim ruotsiin, ruotsissa evättäis meidän turvapaikka ja lähetettäis takas suomeen jossa sotatilan takia joutuisimme lahdatuiksi.. sama asia käytännössä afgaanien tapauksessa, ei ne rauhanturvaajat siellä afganistanissa ole turhan takia.. muutenkin tää on maan asukkaiden pallo tää on meidän jokaisen paikka asua ilman rajoja. jos aletaan syrjiä muita maan asukkaita sen takia että he nyt sattuvat asumaan sen itäkeskuksen sijaan muutaman tuhannen kilsan lisämatkan päässä niin mihin se johtaa? tää on täysin naurettavaa että asiasta edes joutuu vääntämään (kirosana) tää on jokaisen maan asukkaan pallo tasapuolisesti tasavertaisesti eikä ketään ole kenenkään ylläpuolella! pistää vihaksi ja samalla hyvin surulliseksi kuinka välinpitämättömiä ovatkaan ihmiset, onko todellakin heidän uhrattava omat henkensä asian eteen että edes joku päättävä elin heräisi todellisuuteen? surullista mutta siltä se alkaa vaikuttaa yhä vahvemmin.. en toivoisi näin käyvän vaan että asiasta päättävä taho antaisi periksi oman jääräpäisyytensä ja myöntyisi turvapaikkaan mikä pitäisi olla sivistyneessä maailmassa ihan itsestäänselvyys..
Filantropus

#3 Afganistanissa 30 miljoonaa asukasta

07.10.2012 21:31

#2: manalanvoima - mitä jos

Afganistanissa on 30 miljoonaa asukasta. Kolmella afganistanilaisella on etuoikeus istuskella Svinhufvudin patsaalla.

Maamme maahanmuutosta vastaavat viranomaiset ovat varsin ammattitaitoisia ja kokeneita arvioimaan maahanmuuttajien

ja pakolaisten oikeuksia. Heillä on vain lakiin perustuva vaitiolovelvollisuus koskien yksityisiä tapauksia. Monet maahamme

pyrkivät ovat jo asuneet ja työskennelleet muissa Euroopan maissa ennen tänne päätymistä.

manalanvoima

#4 Re: Afganistanissa 30 miljoonaa asukasta

08.10.2012 00:01

#3: Filantropus - Afganistanissa 30 miljoonaa asukasta

 

en nyt sanoisi että etuoikeus istuskella patsaalla, patsasta ei ole aidattu ja esim minä voin ihan milloin vain mennä sinne istuskelemaan.

Roturealisti

#5 Vittu ja ÄKKIÄ!

09.10.2012 21:21

Siis Jos suomeen syttyis sota, suomalaisilla olisi varaa asua Ruotsissa, mutta nää afgaanit on p*aukisia.... Potku vaa takaspäi ja ak47 kätee
Matti Aalto

#6 Suomalaiset valkoiset sotajoukot

10.10.2012 19:53

eivät ole mitään rauhanturvaajia. Afganistanin tragedia on siinä että 40 maailman oikeistolaisinta valtiota on hyökännyt sinne. Hyökkäyksen ensisijainen tarkoitus on maailman pysyvän sotatilan ylläpitäminen.
Öytökumpu OY

#7 Re: Suomalaiset valkoiset sotajoukot

10.10.2012 22:03

#6: Matti Aalto - Suomalaiset valkoiset sotajoukot

Eikös Afganistaniin ole tarkoitus luoda investoinneille suosiollinen poliittinen ilmasto öljyputkien rakentamiseksi

Turkmenistanista Afganistanin ja Pakistanin läpi Intian merelle. Presidentti Karzain perhe puuhastelee jo Mazar el Zarifin

seudulla löytyneillä öljyesiintymillä. Monet kaivosyhtiöt ovat myös lähtökuopissa ja kaivettavaa riittää.

 

L0L

#8

11.10.2012 23:12

Ette oo tosissanne?! :'D
Kansalaiset rikastuvat harmaallataloudella

#9 Pakolaiset

13.10.2012 11:26

Päivi Räsänen on aivan oikeassa,siinä ettei suomi kykene ottamaan vastaa,kaikkea roska väestöä maailmalta mitä niin paljon siellä sikiääkään.Eivät suomalaiset missään tapauksessa huoli heitä ja ole velvollisia ottamaan vastaan ja elättämään ja kustantamaan heidän kaikki aiheuttamansa kulunsa,sillä hehän ovat täällä suomessa joka paikassa suomalaiten tiellä.Tähän onkin jo tullut huomaavasuutta osoittamaan "Harmaatalous ja musta tulevaisuus" demokratiahanke.
Suomi elää harmaalla taloudella,niinkuin mustakin väestö,muistamatta niitäkään kävijöitä omaan koriinsa kerääviä aasian köyhiäkään.

Peltitoosa Räsäsen paikalle

#10 Räsänen saa rahaa Liikkuvan poliiisin lopettamisesta

14.10.2012 20:06

Räsänenhän voi repäistä rahat näiden ja kaikkien muidenkin tänne tulvivien sosiaalipakolaisten käyttöön kun se päätti poliittisesti lopettaa Liikkuvan poliisin!!

Vieras

#11

19.10.2012 16:00

Hörhöt ja hyysärit liikkeellä.........
Pepe

#12 Laki vai järki?

30.10.2012 00:44

Viime vuosisadan alkupuolella kirjoitettiin kirja, "Laki vaiko Evankeliumi". Kirjan otsikon tavoin kysymyksen voisi päivittää tälle vuosisadalle.
Ei, en ole persu.

#13 Otatko teille asumaan?

30.10.2012 18:52

Olisi kiva kuulla teiltä, oi maailmanparantajat, "kyllä tänne mahtuu, tää planeetta on kaikkien meidän"- ihmisten ajatuksia käytännön järjestelyistä. Pelkästään Afganistanissa on 30 miljoonaa ihmistä. Muilla sotaisilla alueilla moninkertainen määrä. Hädänalaisten määrä laskettaneen miljardeissa. Pitäisikö kaikki hädänalaiset majoittaa Suomeen (tai edes eurooppaan)?

Alueilla on miljoonia naisia ja lapsia. Eikö heidät pitäisi ensin pelastaa? Tällä hetkellä lapsisotilaat marssivat eturintamassa ja nuoret miehet kansoittavat vastaanottokeskuksia. Jos kaikkia sodasta tai poliittisesta vainosta kärsiviä autettaisiin, olisiko Suomen osuus vaikka se Afganistanin väkimäärä, eli 30 miljoonaa? Minne heidät majoittaisitte? Että "kuule, tuolla Pohjois-Karjalassa on paljon metsää vapaana. Hyppäät junaan ja varaat sieltä itsellesi tilkun ja eikun tervetuloa!" Tiedoksi: Ottaessaan pakolaisia maamme sitoutuu myös huolehtimaan heistä. Heillä ei tullessaan ole mitään, he eivät osaa kieltä eivätkä kykene siksi työntekoon pitkään aikaan. Heille pitää hankkia kaikki elämässä tarvittava, opettaa suomenkieli, kouluttaa jne. Se on ihan oikein, niin pitääkin olla. Mutta se maksaa, tiedoksi vaan!

Olisitko Sinä valmis ottamaan osuutesi, eli noin 6 afgaanipakoista kotiisi asumaan (toki voisit myös omilla rahoillasi vuokrata heille oman asunnon, jos asumismukavuutesi on Sinulle tärkeä), ruokkimaan, kouluttamaan ja muutenkin huolehtimaan heistä; kaikista heidän kuluistaan ja tarpeistaan? Jos et, ymmärtänet, että priorisoitava on. Tällä hetkellä naisia ja pikkulapsiakin käännytetään, koska jonkun toisen arvioidaan olevan vieläkin kipeämmin avun tarpeessa...

Sota on järkyttävää. Sotatilat kaiketi useimmiten johtuvat länsimaiden kapitalistisista intresseistä. Sodassa kaikki kärsivät ja sitä ei soisi kenellekään, omat sympatiani ovat kuitenkin enemmän näiden heikoimpien pakolaisten puolella...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.10.2012 06:59


MKS

#15

31.10.2012 20:20

Mikä teitä maailmanparantajia oikein vaivaa? Myöntäkää nyt rehellisesti että nämä afgaanit, kuten etelän mustalaiset, ovat vain vasemmistolaisen politiikan tekoväline..yksi muitten joukossa. "Niin onhan meillä varaa, yheesikunta maksaa..ei se ole keneltäkään pois!" Kannattaisko päivittää tuota ajattelutapaa jo hieman realistisempaan suuntaan?
Slim Jim

#16 Re:

22.11.2012 14:41

#1: never surrender -

Afgaanit ovat itse (vähintäänkin kyseenalaisen) ahdinkonsa aiheuttaneet. Enää kun talebanien ei anneta riekkua mielinmäärin, toki haluavat tänne lihapatojen ääreen rivejään kokoamaan ja naisia hunnuttamaan. Kaltaisesi hyysääjät tietysti ottaisivat tänne elätiksi kaiken mahdollisen Guantanamoon kuuluvan muslimipopulan ym. terroristiaineksen.

kukkuu

#17 nekru

19.01.2013 23:47

mitä vit*tua noita neekereitä säälii. takasin omaan maahansa ja kivääri kouraan!! oltaisko me voitetty itsenäisyyttä jos täältäkin olis ihmiset lähteny karkuun!!

Vieras

#18 Re: Afganistanissa 30 miljoonaa asukasta

20.02.2013 09:54

#3: Filantropus - Afganistanissa 30 miljoonaa asukasta

Ihan liikaa tulee niiden ammattitaitoisesti valittujen maahanmuuttajien seassa rikollisia. Sitten niitä ei voi karkoittaa, kun synnyinmaa ei ota heitä vastaan, koska tietävät rikollisesta taustasta.


Vieras

#19

03.03.2014 09:37

Toivottavasti kuolivat nälkään.
omo fobiaa vastaan !

#20 Räksytti on rasisti koska vihaa hinttejä !

01.06.2020 16:36

 

 

*Räsänen seniilinä alshaimeraatikkonaa jo leponexs lääkitykseen ja suljetulle vanhain kotiin !