Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä


Vieras

#126

14.11.2012 22:53

Herrat turvaavat vain oman selustan. Eivät rattijuopot tule toimistolle ilmoittumaan. Oikea työ tehdään kentällä ja siellä kunnioitetaan asiakkaita, toisin kun kameratolpat!
Valinta osui tänä vuonna nappiin !

#127 Kylläpä piti nieleskellä oksennusta, kun.....

15.11.2012 07:44

luin viimeisimmästä P&O -lehdestä sis.min. Räsäsen esittämää kommenttia LP:n lakkauttamisesta Vuoden Poliisin julkistamistilaisuudessa. Tuntui aivan siltä, kuin Räsänen olisi halunut nollata/mollata valituksi tulleen LP:n ylikonstaapelin ansiot. Ainakaan sananvalinnat eivät tuohon tilaisuuteen siltä osin sopineet ollenkaan. Minkähän tiedon varassa sisäministeri oikein purjehtii, - no tietysti Paateron ja tämän esikunnan. Räsänen on korostanut, että kentällä liikkuu vääriä tietoja ja huhuja; miksi hän ei sitten halunnut itsekään kuulla edes asiantuntijoita ?

however

#128 Re: Sadun kerrontaa aikaihmisiltä

15.11.2012 15:48

#41: Jo 1975 Etyk:ssä Unkarin saattueessa kuljettajana! - Sadun kerrontaa aikaihmisiltä

Tämä läpi runnominen on ollut käytännössä kaikissa muissakin maan hallinnon toimenpiteissä.

Onko se sitten tämä maailmanmainion ykkösluokan pisa-koulutuksen ansiota, vai mistä johtunee, mutta jopa lait ovat voimaan tullessaan keskeneräisiä tyyliin julkisella paikalla virtsaaminen ja ulostaminen on kiellettyä jos siitä aiheutuu terveydellistä haittaa.

Tällä tasolla kun valtion hallintoa on jo pari vuosikymmentä hoidettu, ei tulos voi olla muuta kuin sutta ja sekundaa, vailla kaikkea ymmärrystä mitä se asia ihan oikeasti on ja mihin se tulee johtamaan, mutta hyväksi havaitusta tyylistä ei sitten kirveelläkään  luovuta, siinähän joutuisi pian tunnustamaan, että joukkoon tarvittasi joku ihan aikuisen oikeasti  ja vanhanaikaisesti viisas.

Em. järjestyslain kohtahan onkin käytännössä testattu mm. Helsingin rautatieaseman ympäristössä, eritteissä saa likimain kahlailla, mutta kun ei siitä sitten ole terveydellistä haittaa.

Onko Pohassa kaikki hyvin?

#129 Vuoden poliisi

15.11.2012 23:25

Palkitsemistilaisuudessa Ministeri Räsänen (P&O lehti)kertoo, että liikennevalvonnan yhdistäminen on historiallinen muutos. Pitää paikkansa, mutta erilailla kuin ministeri kuvittelee. Uskossa on hyvä elää, mutta realiteetit, eivät ole uskon asia. Nykyisenkaltainen liikennevalvonta, Liikkuvan poliisin toimesta on ollut hyvin notkeaa, vaikuttavaa ja vakuuttanut, lähes poikkeuksetta, kaikki tielläliikkujat. Räsäsen esittämillä, Paateron suunnittelemilla uudistuksilla on varmuudella negatiivinen vaikutus liikennevalvonnan / turvallisuuden tasoon. Mikäli siihen on varaa, niin antaa mennä.
Rekan ratin takaa

#130 Kaikki me, joilla....

16.11.2012 06:35

muisti vielä pelaa, muistamme sen kiihkeän intohimon, mikä Mr. Paaterolla on ollut vuosikymmenten ajan LP:n alasajon suhteen. Nyt hän huomasi viimeisen mahdollisuuden koittaneen, kun sisäministeriksi valitulla kristillisten Räsäsellä ei ole poliisi-, eikä turvallisuusasioista minkään valtakunnan tietämystä ja näin häntä voidaan viedä kuin pässiä narussa.  Myös liikenneministerin tiedot ja takinkääntötemput on nyt meidän kaikkien nähtävillä. Eilenkin kyselytunnila puhui muunneltua totuutta, kun ex-liik.ministeri esitti "absoluuttista faktaa" tiehankkeiden alasajosta. Mahtanee ministeriaitiossa aikanaan ainakin parilta rouvalta deodorantti pettää, kun PORA III:sta ja ennen kaikkea LP:n kohtalosta eduskunta pääsee lausumaan kantansa. "Historiallinen päätös", - niin varmaan !

Ei voi kauhalla vaatia, jos lusikalla on annettu!

#131 " Historiallinen päätös ", niin varmaan, mutta yksi Itsenäisyytemme ajan surkeimpia.....

16.11.2012 08:26

.... mitä hallitus on koskaan edes yrittänyt runnoa läpi Eduskunnassa !

Usko

#132 Uraani pommi talvivaarassa

17.11.2012 09:52


Räjähti Uraanikaivos Talvivaarassa !

Kaikki mukaan adressiin ; Ympäristön puolesta Talvivaara Stop !

Uraani on vesiliokoinen Tappava myrkky .Talvivaara on pysäytettävä ikuiseksi ajoiksi
tavalla taI TOISELLA !
Järki käteen

#133 Eiköhän se Talvivaaran kaivos....

17.11.2012 17:35

#132: Usko - Uraani pommi talvivaarassa

.... ole nikkelikaivos ja kaikki muukin, mitä siinä kaivauksessa irti saadaan maaperästä on kaiketi ainakin minun heinähattujärkeni mukaan talteen otettava. Varsinkin uraani, jota omat ydinvoimalamme tulevina vuosina enenemässä määrin tarvitsevat käyttöönsä energiahuollon turvaamiseksi.

Olisi tyhmää sulkea kaivos, joka antaa työtä Kainuun ihmisille ja yrittäjille. Siitä olen samaa mieltä, että VUODOT on tukittava. Vastasin tähän kirjoitukseen, vaikkei tämä asia kuulu koko viestiketjuun, MUTTA välittäkää viestiä eteenpäin LP:n säilyttämisen puolesta !

Minä pärjään kyllä ilman tehokasta liikenteen valvontaakin, mutta...

#134 Kyllä tuntuu vaikealta sis.min:lle sanoa ääneen.....

18.11.2012 09:44

.. miksi LP pitäisi sulauttaa paikallispoliisin vahvuuteen. Eli Paateron ja Räsäsen visiohan on, että liikennevalvonta on toissijaista poliisityötä ja resurssit täytyy ottaa järjestyksenvalvontaan ja rikostorjuntaan, ettei käy niin kuin Mouhijärvellä ja muutamilla muilla paikkakunnilla. Olisi todella tyylikästä kertoa tämä "uutinen" kansalle jo hyvissä ajoin, eikä levitellä väärää tietoa ja sumuttaa kansalaisia !

Virheensäkin voi myöntää

#135 Harhautus

21.11.2012 00:03

Liikenneministeri ilmoitti, että liikenneviraston ylijohto on harhauttanut häntä tiehankkeissa. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla, milloin sisäasiainministeri ilmoittaa, että poliisin ylijohto on harhauttanut häntä, Liikkuvan Poliisin lakkauttamisperusteissa!!!???
Dallape

#136 Ei vääryydelle

22.11.2012 12:44

Liikkuvan poliisin lakkauttaminen olisi suurimpia
virheitä mitä tässä yhteiskunnassa on tehty!
Kujooneja koko six-pack sakki !

#137 Yhdet vaalit saatiin ylikäytyä, nimittäin.....

23.11.2012 09:23

#135: Virheensäkin voi myöntää - Harhautus

.... kunnallisvaalit harhauttamalla kansaa sillä, että tiestöä parannetaisiin joka puolella Suomea. Mutta vaalien mentyä, - hupsista, rahaa ei ollutkaan kirstun pohjalla ja suunnitelmat jäihin.  Kunpa ihmiset muistaisivat jatkossa tämän valtaa pitävien kusetus politiikan.  Mutta dementiahan se vaivaa valitettavasti - ei mahra mitään !

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 09:30


"Mä usvaa putkeen panen vaan......."

#139 Mitenkä LICA-ampäri on vaalituoksen tulkinnut ?

24.11.2012 11:09

#138: LICA - Re: Yhdet vaalit saatiin ylikäytyä, nimittäin.....

Virallisten tulosten mukaan Perussuomalaiset lisäsivät äänimääräänsä 7 % ja edustajiaan yli 750,- mutta six-packiläiset

menettivät kannatustaan useilla %-yksiköillä. Ei pitäisi olla vaikeaa "matematiikkaa", paitsi ehkä LICA-ä:lle.

Mutta lähes 40 vuotta pakastekalaa Pohjois-Norjasta rahdanneena rekkamiehenä vaadin, että ammattitaitoinen liikenteenvalvoja Liikkuva Poliisi tulee säilyttää. En ole koskaan joutunut ns. paikallispoliisin pysäyttämäksi tarkastusta varten pitkillä ajomatkoillani, mutta LP on ratsannut minut lukuisia kertoja ja aina on asiat selvitetty yhteisymmärryksessä, vaikka toki sakkojakin on joskus tullut. Tieverkoltame ei saa hävitä kirjainyhdistelmä "LP" , sen näkymisellä on erittäin suuri ennakolta estävä vaikutus, - tiedän sen kokemuksesta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2012 11:29


Liikenneturvallisuus=LP

#141 Kunnallisvaalituloksia täytyy verrata kunnallisvaalituloksiin !

24.11.2012 12:21

#140: LICA - Re: Mitenkä LICA-ampäri on vaalituoksen tulkinnut ?

On monta muuttujaa eri vaalien kesken ja siksi esim. seurakunta- tai osuuskauppavaalituloksia ei voi, eikä saa verrata edellisiin eduskunta-, eikä kunnallisvaaleihin.  Tätä ei ilmeisesti " LICA-ämpäri "ymmärrä, mutta eihän tuo niin vaarallista ole, eikä edes poikkeavaa. Liikkuvaa poliisia ei kuitenkaan olla lakkauttamassa - se on poikkitieteellinen johtopäätökseni.

Lentävien siipiä ei sahata !

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2012 20:35


LP:n työ arvokasta,- organisaatio säilyköön !

#143 LP:n suorittama raskaan liikenteen tehovalvontaviikko mm. Oulun

25.11.2012 09:13

... seudulla yöaikaan paljasti useita törkeitä ajo- ja lepoaika rikoksia. Väsyneenä ajaminen näyttää raskaan liikenteen kuljettajien keskuudessa olevan perisynti. Myös selkeästi nähtiin tässäkin iskussa, että valvontatyo vaatii panostusta, osaamista ja oikea-aikaisuutta. Se ei myöskään onnistu hälytystehtävien hoidon välillä. Muistini mukaan LP lopetti säännöllisen yötyön teettämisen josku 1980 -luvulla, - kustannussyiden vuoksi. No. paikallispoliisille avautui tässä mahdollisuus näyttää osaamistaan, mutta millaiset nämä näytöt ovat sitten olleet näissä asioissa, vaikka Paatero kehuu koko ajan, että paikallispoliisi tekee enemmän liikennevalvontaa kuin LP.  Mitä ovat sitten ne suoritteet, entäpä millaisella henkilöstömäärällä LP:hen verrattuna ? Voisiko Paatero joskus avata tätäkin puolta, kun "julistaa" epistolaansa ?
Viime kesänä eräänä arkiaamuna ajelin auringon nousun aikoihin ja avasin radion; juontaja kertoili, että samaan aikaan oli neljän raskaan ajoneuvoyhdistelmän nosto käynnissä eripuolilla maata. Sää ja ajokeli oli loistava. Mikä ne rekat suisti tuolloin tieltä ?  Ei ainakaan tuuli, vaan veikkaanpa, että kysymyksessä oli väsymys ! Liikkuvalle poliisille on edelleen tilaus olemassa; miksi lopettaa hyvin johdettu, toimiva ja kevyt organisaatio, koska esim. Ruotsi ja tietääkseni Tanska ovat palaamassa LP:n kaltaiseen, hyvin johdettuun organisaatimalliin.  Näin säilytämme liikenteen valvonnan samanlaisena koko Suomessa; - mitä tolkkua siinä olisi, jos maassamme olisi tulevaisuudessa esim. 11 erlaista valvontakäytäntöä, sunnitellusta "koordinaatio ryhmästä" huolimatta.


Vieras

#144

26.11.2012 15:42

Meno on jo nytkin kuin villissä lännessä, miten sitten jatkossa ?
Miguel

#145 UUTTA NÄKÖKULMAA

27.11.2012 18:32

Liikenteen valvonta on iät ajat ollut sairaan heikkoa ja nyt aiotaan viedä sekin vähä. Ei käy. Liikkuva poliisi on paitsi säilytettävä, sen resursseja on lisättävä ja otettava käyttöön uusia toimintatapoja, uutta teknologiaa, uusia innovaatioita ja UUTTA NÄKÖKULMAA.

Liikenteen määrä on kasvanut ja se kasvaa ja kasvaa. Valvonnan on kasvettava samassa suhteessa, mielummin hiukan edellä. Suomen liikenne on järkyttävää. Hirvittävä kiire jokseenkin kaikilla. Viis toisista.
Vastaantulijoiden kaistalla? Kärkikolmio? Suojatie? Nopeusrajoitus? Liukasta? So what?

Peltipoliiseista ei ole juuri mihinkään. Vain oikea valvonta puree. Liikenteen valvontaan fokusoitunut poliisiyksikkö on välttämätön. Sen täytyy olla äärimmäisen tehokas, sen täytyy toimia räikeän näkyvästi ja absoluuttisen näkymättömästi. Ainoa tapa tavoitella liikenneturvallisuuden parantamiseksi asetettuja tavoitteita.

Vaihtoehtona satelliittivalvonta, joka rekisteröi ihan kaikki ajovirheet.
AS/60v.

#146 Katselin tuossa justiinsa (27.11. klo 19.30)

27.11.2012 20:20

..alkanutta POLIISIT ohjelmaa TV 4:lta. Kyllä liikenteenvalvonta vaatii osaamista,
motivaatineisuutta, koko aikaista hereillä oloa tienpäällä, tekniikan hallintaa, - se
ei ole siis toimintaa ns. "palokuntaperiaatteella", mistä ilmaisusta minut eräs poliisipäällikkö ripitti kymmenen vuotta sitten. Kyseisessä ohjelmassa esiintyi erittäin reipas LP:n valvontaryhmä Helsingin seudulta, pääosassa Tommi. Olitte LP:n edusmiehiä ja naisia parhaimmasta päästä. Toivottavasti politiikkojen ajatukset ovat myös LP:n säilyttämisen puolella!
Ismo Kähkönen

#147

27.11.2012 20:37

Tämä, jos mikä on tärkein adressi!!!
Iska

#148 Re: Kylläpä piti nieleskellä oksennusta, kun.....

27.11.2012 20:40

Hälyytys Herää Suomi !

#149 Kirjoittakaa alle myös adressi ;Ympäristön puolesta Stop Talvivaara

27.11.2012 21:17

Talvivaarassa On Tehty Vakava Ympäristö Murha !


Uraanikaivos Talvivaarassa tilanne on tosi paha !

Metsät ,purot, joet ja järvet täynnä Uraanivettä !
Eikö vieläkään Suljeta Talvivaaraa ?

Muistutus ___Uraania ei saa missään muualla Euroopassa louhia !
Uraani on vesiliokoinen Tappava Myrkky !

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.11.2012 05:44