Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon.


Vieras

#101 Missä järki?

05.01.2013 21:10

Näenkö näkyjä? Siis onko tuolle listalle kaavailtu muiden mukana kauran siemen? Mitä vaarallista kaurasta voi saada aikaseksi? Voi hulluutta, sokeutta ja säkkipimeyttä.
Antti

#102 Rajansa kaikella

06.01.2013 14:19

Minusta tässä on aikeena turvata lääketeollisuuden liiketaloutta eikä ihmisten terveyttä.
Aaloe vera

#103 Turha lista

06.01.2013 22:18

#85: C Harle - UUTISET!!

Vaikka liite 2a olisikin poistettu niin liitteessä 2 on edelleen älyttömiä kasveja kuten aaloe vera, mustajuuri, kurpitsan siemen, väinönputki, pomeranssi ja punahattu. Ja on siellä kalanmaksaöljykin! Miten tämä iankaikkisen vanha tuote on yhtäkkiäkkiä niin vaarallista? Sen sisältämän d -vitamiininko takiako?

Kaivoon vaan koko lista. Tilalle lista GM kasveista.


Vieras

#104 Äly hoi

07.01.2013 18:05

Tässä sen näkee, että suomalainen viranomainen käyttää "maalaisjärkeä". Kai sitten oman pihan yrtit pitää hävittää kemikaaleilla...
Arja-Liisa Kangas

#105 Re: Turha lista

07.01.2013 21:18

#103: Aaloe vera - Turha lista

Ehkä kalanmaksaöljyn listalle joutuminen tosiaan johtuu sen sisältämästä D-vitamiinista! SE ON LIIAN TERVEELLISTÄ!

Kunka syö kalanmaksaöljyä, hän ei osta niitä apteekin D-vitamiinia sisältämättömiä "D-vitamiinikapseleita" ja pysyy anteeksiantamattoman terveenä.


Vieras

#106

10.01.2013 10:42

Luonto vapaaksi kaikille!

Vieras

#107 Mausteita ja yrttejä varastoon

10.01.2013 12:49

Hamstrasin monta purkillista kurkumaa ja inkivääriä ja kanelia ja pellavansiemeniä, siltä varalta, että niistä tehdään apteekkikamaa ja niiden hinta nousee ja saatavuus kyseenalaistuu. Kurkuma on tehokas syöpälääke. Syön sitä nyt niin paljon kuin voin, jotta tervehtyisin, ennen kuin se vedetään pois maustehyllyiltä, jossa se nyt maksaa alle pari euroa purkki. Jos sitä apteekista edes saa, hinta on varmaan korkeampi ja mukaan varmaan sekoitettaisiin muita myrkkyjä, jottei paranemista tapahdu liikaa. Tunnustan, että vaikka olin tiennyt kurkumasta jo vuosia, vasta nyt tulin kokeilleeksi sitä, joten kiitos nyt siitä kuitenkin EU-hulluille.

Suomen pitäisi erota EU:sta. Allekirjoitin jo tuon adressin aiheesta.

Vieras

#108 Lääketeollisuusrikoillisuus elää ja voi hyvin

10.01.2013 16:14

Lääketeollisuus -THL - Fimea mitä hyvää olette saaneet aikaan meille? Pohjoiskarjalaprojekti on jo täysin nauraunalainen niille, jotka katsoivat MOT ohjelman. Siinä rautalangasta väännettiin kuinka kansalle on valehdeltu vuosikaudet. http://www.youtube.com/watch?v=mclf7YdLA2I
Mutta ihme homma tämä Fimean halu menettää uskottavuutensa kuten THL.lle jo on käynyt
Pirjetta Kesseli

#109 Re: Turha lista

11.01.2013 04:52

#103: Aaloe vera - Turha lista

Juuri näin ! Viranomaisten tulisi laatia GM -lista, koska nuo kasvit uhkaavat alkuperäislajikkeiden olemassaoloa ja tutkimusten mukaan geenimuunnellut kasvit voivat olla myös vakava terveysriski .

Arja-Liisa Kangas

#110 Re: Re: Turha lista

11.01.2013 11:03

#109: Pirjetta Kesseli - Re: Turha lista

Hyvä väläys! Todella ............... sellainen listahan Suomessa tarvitaan ennen kuin Monsanto "Roundoupeineen" sotkee kaiken, mikä olisi vielä  ihmisille syötäväksi kelpaavaa. EU-komissio vain taustassa laulaa .... HALLELUJA ...... rahat tänne.!

Hyvinvointiohjaaja Minja

#111

11.01.2013 11:38

Luonto kuuluu jokaiselle ei anneta ahneille rahaa himoiteville lääketehtaille viedä jokamiehen oikeuksia!!
Lähihoitaja (mt- ja päihdetyö), henk.koht.avustaja.

#112 Re: Luonto kuuluu kaikille!

13.01.2013 17:33

#111: Hyvinvointiohjaaja Minja -

Aivan näin! Itse rekisteröityneenä terveydenhuollon ammattihenkilönä käytän/suosittelen muillekin monipuolisen ruoan ja terveellisten elämäntapojen lisäksi tarvittaessa luontaistuotevalmisteita, tosin tutustun aina myös tuotteiden tutkimustuloksiin ennen käyttöä. Mikäli vaste rohdosvalmisteilla ja tutkitusti terveyttä edistävillä elämäntavoilla/ elintarvikkeilla/ravintolisillä ei ole riittävä, silloin hakeudun lääkäriin.

Kuitenkin terveydenhuollon oppilaitoksissa melkeimpä kielletään hoitajia antamasta tietoa/suosittamasta esim. vanhoja itämaisessa lääketieteessä tuhansia vuosia käytettyjä luonnon omia rohtovalmisteita, vaikka jotkin potilaat/asiakkaat näistä olisivatkin kiinnostuneita (lääkärihän päätökset lääkehoidosta tekee, mutta hoitajien vastuulla on lääkehoidon toteutuminen ja sen seuranta, sekä neuvoa-antava rooli lääkkeiden vaikutusmekanismeista, mahd.sivuvaikutuksista jne. Syy tällaiseen linjaan jo koulutusvaiheessa, voisi johtua siitä, että luontaistuotteita markkinoidaan valitettavasti välillä harhaanjohtavasti, ilman kunnollisia tutkimuksia ja tietoa mahd. sivuvaikutuksista. Vaarana on että harkitsettomalla/väärällä itsehoidolla saadaan venytettyä oikeanlaisen hoidon/kuntoutuksen aloitusta tai pahimmassa tapauksessa vakava sairaus pahenee, kun diagnosointi pitkittyy) Ns. länsimaalaiset lääkkeet on kehitetty/jalostettu vasta paljon myöhemmin tämän itämaisen lääketieteen luonnollisista raaka-aineista! Tosin kemiallisempaan, useasti paljon enemmän haitta- ja sivuvaikutuksia aiheuttavaan sekä kalliimpaan muotoon.

Tietysti kannattaa aina muistaa, että kaikkia sairauksia, vammoja ja oireita ei voida hoitaa pelkästään luontaistuotevalmisteilla ja terveillä elintavoilla, mutta itsehoidolla voidaan joissain tilanteissa, parhaassa tapauksessa nimenomaan ehkäistä terveydenhuollon ylikuormittumista, lievittää luonnonmukaisesti sairauksien/vaivojen oireita, ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja boikotoida lääketehtaiden kartellia. Toki on aina syytä kertoa myös lääkärille käyttämistään esim. rohdosvalmisteista, koska yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa voi aina olla ja kaikki valmisteet eivät sovi kaikille, kuten eivät lääkkeetkään. Olemme inhimillisiä yksilöitä, joten mikä lääke/hoitomuoto sopii kaverille, jolla on samoja vaivoja, ei välttämättä sovi sinulle! Eli harkintaa kannattaa käyttää ja itse olen saanut hyvää sekä asiantuntevaa palvelua ja valtavasti uutta tietoa vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja -valmisteista useimmissa luontaistuotemyymälöissä.

On hyvä, että luontaistuotteita ja terveyttä edistäviä/ylläpitäviä luonnon antimia on alettu tutkia yhä enemmän ja kansalaisiakin näistä asioista jonkin verran tiedotetaan. Mutta mausteiden, yrttien ja ruoka-aineiden paikka on ruokakaupassa tai vastaavassa, ei apteekissa! Tällä menollahan täysjyväleipäkin on kohta lääkeluettelossa ja mistä lie sitä sitten saadaan, koska on terveyden kannalta parempi vaihtoehto kuin pitkälle käsitelty ravinto-arvoiltaan köyhä vaalea "höttöleipä"! Maalaisjärkeä asiasta päättäville tahoille nyt peräänkuuluttaisin, enemmän tällaisista lisäyksistä "lääkeluetteloon" on haittaa kuin hyötyä!

Saattoi tulla hieman asian vierestäkin joristua, anteeksi siitä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2013 17:47


Hanki tietoa ja ota kantaa

#114 Perehtymätön ja HUoh

13.01.2013 17:50

#25: -

Jotenkin kannaotostanne kuvastuu asetelma, että teistäkumpikaan ei itse ole selvillä siitä, mistä tässä adressissa on kysymys. Klassinen ilmiö ............... mistä ei tiedetä ................. se pelottaa. Mut oikeesti ............. eivät nämä 108 mielipidettä täällä ennen teitä ole tyhjästä nyhjäistyjä.


Vieras

#115

15.01.2013 13:05

CODEX ALIMENTARIUS nostaa päätään
Arja-Liisa Kangas

#116 Codex Alimentarius Re:

16.01.2013 17:53

#115: -

Tuo lakihirviö tappaa kaiken oma-aloitteisen ja kääntää maailman ruoka- ja terveyspalvelut ravinto- ja lääketeollisuuden ansaintamalliksi.

Kun seuraat TV-mainontaa, niin suuntaus on selvä. Ensin markkoidaan pizzat, MAC Donaldsit, Cocacolat, Saarioisten lisäaineliemissä lilluvat lihakimpaleet, makkarat joiden sisus on tehty tiskitavaraksi kelpaamattomista rasva- ja lihariekaleista (E- aineilla höystettyinä), kevyt ne ja kevyt nämä ............ jonka jälkeen kehotetaan ostamaan apteekista Losekkia kun maha ei toimi ja ottamaan Rennie pahimpaan närästykseen. Sen jälkeen näytetään, kun joku muija hankaa peffaansa puunkylkeen kun sillä kutittaa peräpukamia ja taas on uusi lääkeaine tähän vaivaan kuvaruudulla.

Kun lapsesi katsoo lapselle tarkoitettua ohjelmaa, niin karkin myynnillä rikastuvat uivat kuin varkain lapsesi pään sisuksiin antamalla ymmärtää, että ilman näitä karamelleja elämä on tylsää. Hespurgerilaisessakin on hymyilevä pelle ja burgerin myyntiä vauhdittaa lelut. Koulut ovat pullollaan karkki- ja limsa-automaatteja.

Oletteko miettineet, miksi meidän kaikkien terveyttä ja hyvinvointia valvova THL ei missään puutu näiden lisäainepommien markkinointimenetelmiin tai ruokamme sisältämiin myrkkyihin, mutta ikivanhat rohdot ja mausteet halutaan lääkeluetteloon?

järkeäpäähän

#117 Re: Codex Alimentarius Re:

18.01.2013 11:48

#116: Arja-Liisa Kangas - Codex Alimentarius Re:

En olisi itse voinut paremmin sanoa. Paitsi että tähän listaan kuuluisi ihmisille luultavasti maailmanhistoria hyödyllisin yrtti - hamppu. Mutta koitetaan edes nämä jättää ihmisille vapaaseen käyttöön. Mutta silti, kun mietin miten monen vanhuksen selkävaivat paranisivat indikaisella luonnonlääkkeellä niin kyllähän kontrollointi harmittaa.. Ja varsinkin pelotava sana "huume" jolla kertaheitolla voidaan tuomita substanssi. Jostainsyystä sanaa "huume" ei käytetä kahvista, teestä, tupakasta, alkoholista tai apteekin tarjoamista huumeista.

Arja-Liisa Kangas

#118 Re: Re: Codex Alimentarius Re:

19.01.2013 14:02

#117: järkeäpäähän - Re: Codex Alimentarius Re:

Miksi sanaa huume ei käytetä (Forte-rohdos) rohdoksista jotka on tehty sairaalakäyttöön soveltuviksi erottamalla ne  Unikosta, Näitä ovat mm. morfiini, codeiini ja digitalis. Muuttaako se näitä vähemmän myrkyiksi, että niitä määrää valkoiseen takkiin sonnustautunut joukko ihmisiä joista muutamilla "ei ole edes nimeä" = > Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Jonkun toisen värisiin vetimiin sonnustautuneet lukisivat tiilenpäitä samassa tilanteessa. Virallinen "hoitaminen" on länsimaissa mafian kourissa.


Vieras

#119

22.01.2013 16:32

Mitä seuraavaksi? Kriminalisoidaan maalaisjärjen käyttö?

Vieras

#120

22.01.2013 20:13

FIMEA on lääkemonopolien sätkynukke viranomaispuolella. FIMEAn johdon taustat ja yhteydet läähefirmoihin tulisi tutkia ja paljastaa. Vuosi sitten kansainväliset lääkeyhtiöt saivat jyrättyä läpi EU-direktiivin, jolla asia pohjustettiin. Tämä on suoraa jatkoa sile.

EU:n piti olla kilpailua vapauttava laitos, mutta suuryritykset pyrkivät johdonmukaisesti tekemään sitä kilpailua rajoittavan ja kansalaisia tukahduttavan. Tämän adressin aihe osoittaa niiden uskomatonta röyhkeyttä, jota vastaan ei auta kuin taistelu!
Luthor

#121 Mitään terveystuotteita ole, vaan pisnestä

22.01.2013 21:03

Rohtotuotteiden käyttö on kuin nappailisi lääkepurkista lääkettä tietämättä mitä se on ja paljonko sitä suuhunsa laittaa.

Luontaistuotekauppiaat tässä vaan harmittelee, kun eivät parantuvan valvonnan takia voi enään pissiä kuluttajaa molempiin silmiin...
Arja-Liisa Kangas

#122 Re: Taistellaan kunnes suumme suljetaan!

24.01.2013 10:28

#120: -

Olet "Vieras" oikeassa. FIMEA on lääkemonopolin sätkynukke. Suomessa sitä vetelee STM ja THL (Tuhon ja Hävityksen Laitos), jotka saavat käskynsä Eurokomissiolta, jonka puolestaan on valloittanut mustasalkkuiset monikansallisten lääkeyhtiöiden osakkaat.

Voidaan myös kysyä mitä sellaista EU on saanut aikaan, jota siihen liityttäessä suomalaisille uskoteltiin? Emmekö me kansana kykene edes kouralliselle rahoillamme rehvastelevia ministereitä osoittamaan "missä pitää kaapin kotimaassamme seistä"!?

TimppaT.

#123 Ei onnistu

24.01.2013 11:53

Ei sitä nyt ihan sentään kaikkea kielletä noin vaan. Luulevat vissiin, että kansalta voi kieltää kohta kaiken, mutta ei onnistu ei!
Kait se ahneita lääkefirmoja ketuttaa, mutta yrttejä ei kielletä.

Vieras

#124

24.01.2013 16:07

Tuntuu että vaikeuttaisi taas vähän normaalia elämää, ainakin tullissa.

Vieras

#125

24.01.2013 18:48

.