Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#11276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

24.04.2013 14:47

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

Minkähänlaisesta seksuaalisesta kehityksestä olet kiinnostunut? Jos kysymyksesi koskee sitä, tuleeko samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsista homoseksuaaleja, niin sinulla on varmaan olemassa vastaus siihen, miten heteroseksuaalit vanhemmat jatkuvasti onnistuvat synnyttämään ja kasvattamaan homoseksuaaleja? Jopa uskonnolliset vanhemmat, sillä moni vanhempi on myös hylännyt lapsensa tämän homoseksuaalisuuden vuoksi. Mallia on kyllä yritetty antaa, mutta ei ole onnistunut. Miksihän?

Voisiko olla, ettei lapsista kasvateta homoja tai heteroita? Että sitä vain synnytään sellaisina? Vai menetkö sanomaan vanhemmille, joiden lapsi on homoseksuaali, että he ovat epäonnistuneet kasvatustyössään?

Viisas karttaa haureutta.

#11277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 14:49

#11264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ei tarvitse muuta tutkimusta kun kysyt omalta äidiltä ja isältä että miten lapsia tehdään. Niin ja mistä sinä oot tullut. Se on kuule niin yksinkertaista. Mulle on ihan kuule ykshailee sinun korkeeoppiineet homous intoilijat, jotka eivät välitä lasten hyvivoinnista tippaakaan. Aikuisten himot homoilla jyllää niin ettei siinä lapset merkkaa yhtään mitään.

Minä olen sen verran viisaiden kanssa keskustellut ettei poijan kloppien juttuihin kannata aikaansa laittaa.

Viisaat ovat sitä mieltä että homous on syvää haureutta ja ihmisyyttä tuhoavaa toimintaa.

Niin ja taas menee sulla ikärasismin puolelle.

Ei poika opi EI.


Vieras

#11278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

24.04.2013 15:07

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

"No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista. Haluan todella tietää näiden kahden erilaisen perhemallin vaikutukset lapsen psyykkiseen kasvuun, erityisesti olen kiinnostunut vaikutuksista seksuaalisen kehitykseen.

Toivon, että tutkittavat ovat saavuttaneet jo aikuisiän, koska monilla  ongelmat tulevat esiin vasta omien lasten syntymän jälkeen.

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos."

Tein pikaisen haun ja olihan tätäkin asiaa jo tutkittu. Ensimmäinen tutkimus on pitkäaikaisseuranta lesbo-äitien kasvattamien lasten seksuaalisesta kehityksestä. Kontrolliryhmänä oli heteroperheissä kasvaneita lapsia. Kaikki lapset tavattiin 9,5 vuoden iässä ja toisen kerran aikuisiällä, 23,5 vuoden iässä. Tutkimuksen mukaan lesboäitien perheessä lapsista tulee yhtä suurella todennäköisyydellä heteroseksuaaleja kuin heteroseksuaalisten vanhempien lapsista. Ympäristöllä ei siis ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä (kehityspsykologia) ja sen oikeudet omistaa American Psychological Association.

http://www.silveroakcasino.com/blog/wp-content/uploads/3.pdf

Toinen tutkimus. Tässä tutkittiin homoseksuaalien miesten vähintään 17-vuotiaiden poikalasten seksuaalista suuntautumista. Tutkimus on vakioitu sen suhteen, kuinka paljon pojat viettivät isiensä kanssa aikaa kasvunsa aikana. Isien seksuaalisella suuntauksella ei ollut merkitystä poikien seksuaaliseen kehitykseen. Suurin osa homoseksuaalien pojista kasvoi heteroseksuaaleiksi, ihan samassa suhteessa kuin väestössä keskimäärin ja samassa suhteessa kuin heteroseksuaalisiin perheissä kasvaa homoseksuaaleja. Ympäristöllä ei ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä.

http://ibdigital.uib.es/greenstone/collect/portal_social_old/import/varis/familia/varis0149.pdf

Laitan lisää, jos löydän muita mielenkiintoisia tutkimuksia. Yhteen viestiin saa laittaa vain kaksi linkkiä.

 

taku

#11279 o on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

24.04.2013 15:08

#11275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

Minäkin tunnen monia pikkulapsia jotka aluavat jonkun juoman tai muun vaan koska joku muukin saa ja sitten saatuaan eivät sitä kuitenkaan saa.Vahva vaikutelmani on se että heitä ei kiinnosta avioliitto sinänsä haluavat vaan sen mitä heteropareilla on.Jos joku alkaisi jakaakaikille eteropareille jotka avioituvat tikkareita niin kyllä taatusti on SETA valittamassa asiasta.Juttu on niin että homot aluavat kaiken mitä heterotkin oli sesitten miten tyjänpäiväistä ja tarpeetonta tahansa


Vieras

#11280 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 15:14

#11231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Evidence based by Simo Salminen:

 

"Ei sitä tartte eres paljon kavereilta kysellä, kun viittii edes vähän tsiigata ympärilleen...."

 

 

Herra on aina paras Kapteeni

#11281 mutta jotkut vain varastavat ja väärentelevät himojensa eteen ..

24.04.2013 15:15

Ennen oli käytössä arvonimet neiti tai rouva sekä herra. Mihinkähän ne katosi.
Ehkei niitä katsottu tarpeellisiksi sen jälkeen, kun vapaan kasvatuksen myötä tuli ns. VAPAA AVOliitto, ilman elinikäistä sitoutumista. Siitä on helpompaa lähteä kälppimään aina kun alkaa tympiä.
Vanhanaikaista herra ja rouva -titteliäkään ei enää käytetä eikä neidillä ole väliä.
Joten aikamoinen häviö heteroille Jumalaa vieroksuvien AVOliittolaisten takia, jotka varastivat -liitto -sanan omaan avonaisuuteensa, vaikkei avo kuulu liitto-sanaankaan, vaan repsottaa avoimina kuin kaapin ovet.
Naisten kohdallakaan ei enää tiedä onko rouva tai neiti, kun niiden käyttö loppui avonaisten kömpiessä leikkiliittoon. Miehethän on herroja muutenkin, ainakin omasta mielestään. Siksi kai korkeampiarvoisten kohdalla käytetään nimen edessä ammattiarvoa osoittavaa mainintaa.
- Enpä muuten muista koskaan kirjoittaneeni yhdenkään miehen nimen eteen herra. Eikä taitais olla sopivaakaan, koska on vain yksi Herra.

Milloin hetero -sana tuli käyttöön? - Ehkä silloin kun homot alkoivat tulla kaapista ulos ja heterolla ilmaistiin sukupuolisuuntaus. Muutenhan ei sanaa käsittääkseni olisi tarvittukaan. Joten siinäkin on oltu hienotunteisia "homoja" kohtaan. Mutta vain marisevat syrjimisestä. Parempi olisi, jos olisivat suuntautumisensa ilmaisseet itse selvin sanoin, kun siitä ylpeilevätkin. Esim. 'homo Tinttinen' tai 'lesbo Leponen'.

En ymmärrä, miksi "he" ovat varastaneet Luojan sateenkaari-nimen tai homo-sanan käyttöönsä, joka viimemainittu tulee ihmisen latinankielisestä nimestä: homo sapiens. Varastaminen näkyy olevan heille luonnonoikku kuten muukin synnin puolustelu, minkä valinneet. Ja nimenomaan se on valinta, koska eihän Luoja muuten olisi heistä sanonut: .."ovat HYLJÄNNEET luonnollisen yhteyden luonnottomaksi.. "  Ja Hän tietää parhaiten, - muut vaietkoot, koska Luoja ei ole luonut luonnottomia himoja kenenkään tuhoksi. Mutta on jättänyt jotkut heidän omien himojensa eli kelvottomuuksiensa valtaan, koska eivät niistä luovu.

Luoja ei ikuisesti riitele kenenkään kanssa, vaan antaa tappelijan jäädä oman tiensä valtaan. - Kun ei hyvä kelpaa, ottakoon sitten pahan tai sen minkä tahtoo. Turha Häntä on sen jälkeen syyttää. Asia on niin yksinkertainen kuin olla voi. Ja kukin miettiköön myöhemmin (jos saa tilaisuuden) - kannattiko vai ei.  


Vieras

#11282 Re: o on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

24.04.2013 15:19

#11279: taku - o on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

Nämä ovat taas niitä luulojasi. Luulo ei ole tiedon väärti.


Vieras

#11283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välin

24.04.2013 15:22

#11278: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

Tässä tutkimuksessa on tutkittu monipuolisemmin lapsen kehitystä 12-18-vuoden ikään saakka. Tutkimuksessa oli mukana 44 lasta heteroperheestä ja 44 lasta homoperheissä. Tutkimus on julkaistu Child Development - lehdessä. Tutkimuksen on rahoittanut National Institute of Child Health and Human Development.

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1467-8624.2004.00823.x/abstract

This study examined associations among family type (same-sex vs. opposite-sex parents); family and relationship variables; and the psychosocial adjustment, school outcomes, and romantic attractions and behaviors of adolescents. Participants included 44 12- to 18-year-old adolescents parented by same-sex couples and 44 same-aged adolescents parented by opposite-sex couples, matched on demographic characteristics and drawn from a national sample. Normative analyses indicated that, on measures of psychosocial adjustment and school outcomes, adolescents were functioning well, and their adjustment was not generally associated with family type. Assessments of romantic relationships and sexual behavior were not associated with family type. Regardless of family type, adolescents whose parents described closer relationships with them reported better school adjustment.

Lyhyesti suomeksi: perhetyyppi (vanhemmat samaa tai eri sukupuolta) ei vaikuttanut lasten koulumenestykseen, seksuaaliseen käytökseen tai romanttisiin rakastumisiin. Sen sijaan sellaiset lapset, joiden suhde vanhempiinsa oli läheinen, menestyivät koulussa toisia lapsia paremmin.

Ja sitten vielä Skandinavian Journal of Psychology-lehdessä julkaistu laaja, 1978-2000 tehtyjä tutkimuksia tarkasteleva katsaus. Kirjoittajat eivät löytäneet todisteita sille, että samaa sukupuolta olevien vanhempian lasten kehitys olisi erilaista kuin eri sukupuolta olevien vanhempien lasten:

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1467-9450.00302/abstract

taku

#11284 selvennys avioliitosta

24.04.2013 15:22

Minä näen avioliiton tarkoituksen näin.Alussa Jumala antoi ihmiselle luvan seksuaalisuuteen paitsi yhdyntään.Anaalin hän kielsi kokonaan ja vaginayhdynnän salli avioliitossa.Avioliiton tarkoitus on että saa luvan olla yhdynnässä jonkun kanssa.Onko joku joka ei tajua miksi naispari ei tee mitään tälläisellä luvalla?

Vieras

#11285 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

24.04.2013 15:22

#11244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Ymmärrettävää:

Sinä tynnyrissä kasvaneen kokemusmaailmoisesi ja sen antamalla vajaavaisella ymmärryksellä varustettu Raamatun tulkintasi vastaan koko muun maailman laajemmat katsannot ja tieteellinen tieto. Voi tuntua ahdistavalta, kun joutuu siinä ahtaalle. Joka suunnasta hyökätään, ja et edes ymmärrä, mitä osa niistä hyökkayksistä tarkoittaa.

Otan osaa.

taku

#11286 Re: Re: o on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

24.04.2013 15:24

#11282: - Re: o on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

Väitätkö että jos alettaisiin jakaa tikkareita heteropareillemuttei homopareille niin SETA ei olisi  jo järjestämässä suurmielenosoitusta


Vieras

#11287 Re: selvennys avioliitosta

24.04.2013 15:32

#11284: taku - selvennys avioliitosta

Minä taas, kun olen avioliitossa, muistan vastanneeni tahdon kysymykseen, joka kuului: Tahdotko ottaa ...aviomieheksesi ja osoittaa hänelle uskollisuutta ja rakkautta myötä- ja vastoinkäymisissä?

Avioliitto on minulle sitä, että me olemme luvanneet rakastaa toisiamme hyvinä ja pahoina päivinä, tukea toisiamme läpi elämän, olla yhdessä perheenä. Sitä, että tiedän, että kun elämä potkii päähän, minulla on tukeni ja turvani, syli, johon käpertyä. Ihminen, johon voin ehdottomasti luottaa. Ihminen, joka on myös paras ystäväni. Mieheni on minulle sanalla sanoen elämänkumppani. Seksi on suoraan sanottuna toisarvoista, sillä minulle avioliiton eräänlainen "pyhyys" on juuri tuossa kumppanuudessa, elämän jakamisessa toisen kanssa. Jostain anaalista puhuminen tässä yhteydessä on minusta jotenkin aivan avioliiton merkitystä halventavaa :/

Nykyään ihmisillä on lainsäädännöllisesti täysi oikeus harrastaa seksiä ilman avioliittoakin (vaikka se olisikin joissain uskonnolisissa yhteisöissä kielletty) ja hankkia myös lapsia ilman avioliittoa. Mutta sellainen kumppanuus, kuin sen oikean kanssa vallitsee, siihen sitä aviolittoa tarvitaan. Että on jokin pysyvyys, tieto siitä, että tuo ihminen on luvannut pysyä minun rinnallani. Niinä hyvinä ja pahoina päivinä. Siksi avioliitto voi minusta aivan yhtä hyvin koskea myös kahden samaa sukupuolta olevan liittoa.


Vieras

#11288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 15:34

#11247: Päivi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

" Kyllähän kokemusperäinenkin  tieto,  kun sitä tarkennetaan , on tärkeää tietoa."

Tässä asiassa kokemusperäinen tieto on ongelmallista. Kokemus kun voi olla voimakaskin, mutta yksittäinen ja omaa asennetta pönkittävällä tulkinnalla ladattu ja sen mukaisesti ehkä asian virheellisesti yleistävä.

Esim.

"Tunnen yhden homoperheen lapsen ja se on erittäin ahdistunut. Kauheaa seurata sellaista. Sen takia homoilla ei pitäisi olla lapsia."

"Sekin pedofiili meidän kulmilla vaani tietty vaan poikia. Tottahan se on aina tiedetty, että homot on pikkupoikien perään."

jne.

Jotta voitaisiin keskustella kriittisesti näiden kuvitteellisten yksittäistapausten todistusvoimasta, on selvitettävä, ovatko homoparien lapset keskimäärin ahdistuneempia kuin heteroperheiden lapset tai onko primääristi homoseksuaalisilla miehillä enemmän taipumusta pedofiliaan kuin heteromiehillä. Molemmissa tapauksissa tutkimustieto antaa melko selvän viestin, että ei, ja että yksittäisen kokemuksen yleistys tuottaa virheellisen johtopäätöksen.

 

taku

#11289 Re: Re: selvennys avioliitosta

24.04.2013 15:47

#11287: - Re: selvennys avioliitosta

Ja toisen kanssako ei voi elää ilman avioliittoa vai?Jos todella on noin että seksiä voi harrastaa ilmankin avioliittoa mihin avioliittoa tarvitaan?Siis kysymys kuuluu MIKÄ ON AVIOLIITON TARKOITUS? Tuon kaltaisen liiton varmasti voi solmia samaa sukupuolta olevan kanssa no problem.Mutta nyt puhutaankin sellaisesta liitosta jonka Jumala on säätänyt.Tuollaisen sinu mainitsemasi liiton voi toki solmia myös sisarensa kanssa.Eikö voi luvata toiselle pysyä toisen rinnalla ja sopia elämänkumppanuudesta ilman valtiotakin?Eniteminua kiinnostaa mihin tarvitsitte valtiota,tuomaria ja lainsäätäjää voidaksenne elää yhdessä tai  yleensä ketään"kolmatta osapuolta" kristillisessä avioliitossa on itseasiassakyse miehen naisen ja Jumalan välisestä liitosta.Valtio toimii tälläisessä ikäänkuin kyseisen liiton turvaajana


Vieras

#11290 Re: Re: selvennys avioliitosta

24.04.2013 15:52

#11287: - Re: selvennys avioliitosta 

 Minun mielestäni ei voi rinnastaa näitä kahta saman suojan alle, koska Jumala itse on avioliiton asettaja, eikä Hän koskaan ole sitä asettanut luonnottomuuksien ylläpitämiseksi - vaan päinvastoin siitä pois. Suojellakseen miehen ja naisen yhdessäoloa avioliitolla sekä muiden häirinnältä kuin myös heidän itsensäkin takia, etteivät juoksentelisi kuin koirat minkä tahansa perässä. 

Kauniisti kerroit omasta avioliitostasi, mutta samalla asetuit poikkiteloin Luojan kaikkitietämystä vastaan liittoutumalla tappelijoiden kanssa hyväksymällä heidän tuntomerkkinsä ja suosimalla keplottelua perinteisen avioliiton suojan alle, vaikka se ei mitenkään voi heitä suojata.  Joten vain, ja ainoastaan kuolevaisten itse kyhätyt "lait" heitä suojaa kaikkia muita eli 'ei tappelijoita' vastaan, jotka aina joutuvat toisin kuljeskelijoiden takia kärsimään.  Voititko jotain asettumalla heidän puolelleen Jumalaasi vastaan ..

Ihmisen puolella toki kannattaa olla, mutta ei väärin tekojen.  


Vieras

#11291

24.04.2013 15:52

ootte kaikki ihan noloja mitä se teidän elämää liikuttaa jos kaks naista tai kaks miestä on yhdessä :D pelastakaa lapset - ja vitut, on noita heteroparejaki olemassa jotka turmelee lapsia ryyppäämällä ja hakkaamalla. järkikäteen himohihhulit.
P.

#11292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 15:53

#11288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä, kokemusper.tieto on ongelmallista. Täysin samaa mieltä tässä suhteessa. Ja myös yleistäminen, mainitsemissasi esimerkeissä ei ole oikein kypsää ajattelua.  Hyvä, että otit näitä hamoja selkeällä tavalla esiin.


Vieras

#11293

24.04.2013 16:02

Täällä esiintyvät homoavioliiton puolestapuhujat tuntuvat olevan hyvin kiihkomielisiä ja kielenkäyttö epäasiallista.

Vieras

#11294 HERÄTYS!

24.04.2013 16:03

Haloo! Missä kaikki Suomen uskovaiset? Uskovien velvollisuus on ottaa kantaa tällaiseen asiaan, joka tuo kirouksen Suomen ylle. Seurakuntien paimenet: kertokaa seurakuntalaisille, että tällainen kansalaisaloite on käynnissä. Läheskään kaikilla ei ole nettiä, joten he voivat kirjoittaa adressin tuttavansa netissä. 36 000 on säälittävä tulos. Tekis mieli laulaa: valtakunnassa kaikki hyvin, vanha vartija huutaa silmin hämärtyvin.

Vieras

#11295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välin

24.04.2013 16:20

#11272: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

"No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista. Haluan todella tietää näiden kahden erilaisen perhemallin vaikutukset lapsen psyykkiseen kasvuun, erityisesti olen kiinnostunut vaikutuksista seksuaalisen kehitykseen.

Toivon, että tutkittavat ovat saavuttaneet jo aikuisiän, koska monilla  ongelmat tulevat esiin vasta omien lasten syntymän jälkeen."

Siis et uskalla/halua julkituoda nimenomaan

tähän kysymykseen liittyvää tietoa.

En kovalla etsimiselläkään löydä lähettämistäsi linkeistä vastausta juuri tähän asiaan.


Vieras

#11296 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen v

24.04.2013 16:29

#11295: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välin

Varmaan yli sukupolven ulottuvia tutkimuksia ei ole vielä juurikaan tarjolla. Se ei tarkoita, että olettamuksesi olisi oikea, eikä mikään nykyisissä tutkimuksissa viittaa siihen, että vanhempien saama roolimallikasvatus tekisi lapsista hulttioita, jos heistä itsestään ei sellaisia tullut.

Järkevä

#11297 Re: HERÄTYS!

24.04.2013 16:35

#11294: - HERÄTYS!

Idiootti, miksi kirkon pitäisi puuttua ihmisten yksityisiin elämäntapoihin? Uskonnosta on muutenkin pääosin vain haittaa.

päivi

#11298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 16:42

#11292: P. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Mutta hei teologi- ystäväni. Enhän lytännyt sua lyttyyn ?  Menin suotta tuohon pappeusasiaan. Mielenkiintoista olis kuulla mietteitäsi enemmän!


Vieras

#11299 Re: selvennys avioliitosta

24.04.2013 16:58

#11284: taku - selvennys avioliitosta Minä näen avioliiton tarkoituksen näin.Alussa Jumala antoi ihmiselle luvan

 

Tuolla näkemykselläsi ei ole mitään tekemistä maallisen valtion lainsäädännön kanssa.


Vieras

#11300 Re: Re: Re: selvennys avioliitosta

24.04.2013 17:01

#11289: taku - Re: Re: selvennys avioliitosta Mutta nyt puhutaankin sellaisesta liitosta jonka Jumala on säätänyt.

 

Nyt puhutaan siviiliavioliittolaista, joka on eduskunnan päätettävissä. Uskonnolliset yhteisöt, joille valtion on myöntänyt vihkimisoikeuden, menetelköön miten haluavat.