Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

tere

#1276 eheytyshoito

22.03.2013 18:36

On hyvä että päättjät ja sairaanhoidon ammattilaiset ottavat tosissaan eheytyshoidon. Lakia ei tarvita muuttaa, koska kyse ei Ole tasaarvosta vaan hysteriasta ja muotiilmiöstä. Syntiä ja haureutta ei tule laillistaa kellekkään vähemmistölle epäterveen kehityksen ajamisessa.

Vieras

#1277

22.03.2013 18:36

Onhan se ihan Jumalan pilkkaa mennä avioon saman sukupuolen kanssa
Jumala on luonut miehen ja naisen ja sanoi lisääntykää
Jos menen tankkaamaan autoani ja laitan pensa letkun pakoputkeen ,niin on sama kun kaksi miestä on yhdessä panee letkun väärään paikkaan
järki

#1278 Re:

22.03.2013 18:40

#1277: -

ennepitkää räjähtää ja EI tapahdu lisääntymistä

 

j

#1279

22.03.2013 18:44

Ymmärrättekö te, että sillä mitä mieltä te olette avioliitosta ei ole asian kannalta mitään merkitystä. Kyse on ihmisoikeudesta ja yhdenvertaisuudesta. Tasa-arvo ei ole mielipideasia, se on selkeä käsite. On perustuslain mukaista, että kaikki saavat olla lain edessä tasavertaisia. Yhdelläkään uskonnolla, filosofialla, poliittisella agendalla tai mielipiteellä joka edistää epätasa-arvoa tai estää tasa-arvon toteutumisen ei ole sijaa lainsäädännössä. Keskenään saatte toteuttaa Jumalan tai kenen tahansa "säätämää" ajatusta avioliitosta tai mistä tahansa mikäli niin haluatte, älkää pakottako muita samaan.
Thelma

#1280 Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:44

#1273: Vesku - Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

HYvä kysymys se pelko, tosin en pelkää. Ja kiitos, että saan pitää mielipiteeni! Arvostan sitä. Tuossa eräälle jo vastasinkin, että naapurimaassa (ja monessa muussakin maassa) on olemassa jo lakeja, jotka kieltävät puhumasta Raamatun mukaisen vakaumuksen mukaisesti. Valitettavasti se on totta. Asiasta löytyy kyllä tietoa, mutta jälleen, kun se ei ole "trendikästä", sitä ei tiedosteta. Kaikista eniten vainottu ihmisryhmä ovat maailmassa tällä hetkellä kristityt. Heitä kuolee vuosittain satoja tuhansia vain, koska uskovat Jeesukseen Herranaan ja vapahtajanaan. Se on surullista. Kuitenkin me ajatellaan täällä Suomessa, että ketään ei vainottaisi ainakaan uskonsa tai muunkaan tähden. Siis henkensä kaupalla, tarkoitan. Ei vielä, mutta jos olet nuori, tulet senkin ajan vielä näkemään, että on hegelle hupaa, vaarallista, olla tosi kristitty. Se 11 kohdan ohjelma (siitä homoseksuaalien kannatuslehdestä) on valitettavasti tosi, mistä eräs aiemmin  kertoi. Näin meidän mielipiteitämme muokataan, ellemme valvo ja etsi aitoa totuutta. Suomessa mennään jo kovaa vauhtia juuri tämän "ohjelman" viitoittamaan suuntaan. Jokainen voi vain omalla kohallaan miettiä, meneekö mukana?

j

#1281 Re: eheytyshoito

22.03.2013 18:45

#1276: tere - eheytyshoito

Nää on jo kuultu ja vääräksi todettu. Moving on.


Vieras

#1282

22.03.2013 18:46

Jumala loi miehen ja naisen jotka solmivat avioliiton keskenään ja perustavat perheen jossa tulevilla lapsilla on isä ja äiti.
j

#1283 Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:49

#1280: Thelma - Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

On totta ja valitettavaa jos jotakuta vainotaan uskontonsa tähden. Yhtä väärin on vainota toista vasenkätisyyden, yläpurennan, homoseksuaalisuuden, sukupuolen, hiusten värin tai vaikka housujen muodon perusteella. Vasenkätisillä ja homoseksuaaleilla tulisi olla tasavertaiset oikeudet olla olemassa ja toteuttaa ja osoittaa rakkauttaan.

j

#1284 Re:

22.03.2013 18:49

#1282: -

Entä jos ei tule lapsia?

Vesku

#1285 Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:52

#1280: Thelma - Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

En missään tapauksessa hyväksy sitä, että ketään vainotaan uskontonsa perusteella. En myöskään missään tapauksessa hyväksy sitä että joku vainoaa tai demonisoi uskontoonsa vedoten muita, vaikkapa seksuaalivähemmistöjä.

Thelma

#1286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:58

#1283: j - Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

Niin, se riippuu sitä, mitä rakkaudella tarkoitetaan. Sitähän on niin monenmuotoista. On vanhempien ja lasten välistä rakkautta(jos sitä on), on parisuhderakkautta (sitäkin on), on ystävyysrakkautta (monesti sekin itsekästä) ja sitten on Jumalan rakkautta mehin luotuihinsa. Se on täysin epäitsekästä rakkautta, joka antoi kaiken, vaatimatta mitään pakosta takaisin. Tämä viimeisin rakkauden muoto on meille vaikeinta, koska emme ole tottuneet koskaan saamaan mitää ilmaiseksi. Me ajatellaan, että rakkauskin on ansaittava, tavalla tai toisella. Jumalan rakkautta et voi ansaita, sen voi vain vastaanottaa vapaaehtoisesti. Minulla ei ole mitään, millä maksaa tai ansaita sitä. Oboy, se on kaikista vaikeinta ja toisaalta kaikista helpointa.

taku

#1287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:00

#1275: j - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No Ruotsissa säädettiin joitain vuosia sitten sellainen laki että jos pappi sanoo saarnassaan että homoseksuaaliset teot ovat syntiiä hänet voidaantuomita kahdeksi vuodeksi vankilaan.Pelkään että muuallakin aletaan vaatia tätä.Vaikka nyt vakuutellaankin että kirkola on oltava oikeus olla vihkimättä homopareja niin kymmenen vuoden kuluttua voidaan alkaa vaatia sitäkin että kirkko pakotettaisiin siihen.Jos muistelemme kymmenen vuoden takaista keskustelua niin kovasti vakuuteltiin että homoparit tyytyy tähän mutta kas kuinka kävi.Mistä siis tietää mitä ne seuravaksi haluu ruokahaluhan kasvaa syödessä.

Tuosta tasa-arvosta sanoisin että minusta pitäisi erottaa toisistaan YKSILÖIDEN tasa arvo ja PARISUHTEIDEN tasa-arvo.Minäkin tunnustan kaikkien ihmisten tasa arvon mutten parisuhteiden tasa arvoa.Valitettavast jotkut ihmiset ovat myös kieltäytyneet tunnustamasta homoja ihmisinäkään tasa arvoisiksi.Esim katolinen kirkko kieltää homoilta pääsyn ehtoolliselle mikä on pöyristyttävää.

Sitäpaitsi mistä tahansa voidaan vääntää tasa arvokysymys.Jos kysyt feministeiltä niin on väärin että miehet saa olla uimahallissa yläosattomissa ja naiset ei.Ruotsissa feministit ovat kietäytyneet laittamasta uimapuvun yläosaa päälleen uimahallissa.Eli se mitä tasa arvo tarkoittaa on vahvasti mielipide kysymys.Mielestäni tämä feministien vatimus on yhtä perusteltu kuin tämä "tasa arvoinen" avioliittolaki.Sinä sentään on kyse jostain konkreettisesta oikeudesta

Thelma ;-)

#1288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 19:11

#1285: Vesku - Re: Re: Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

Olet oikeassa, tunnen useita homoseksuaaleja, ihania ihmisiä ja vähemmän ihania ihmisiä. Samoin heteroja, ihania ja vähemmän ihania. Ei todellakaan demonisointiin ole aihetta, vaikka niitä demonejakin on. Mutta on olemassa meitä uskovia, jotka nähdään demoni joka puskassa. Sopisi kävellä peilin eteen ja kysyä uskovana, onko kiinnostukseni kohde demonimaailmassa vai Jeesuksessa. Jos kiinnostaa ottaa selvää Raamatusta, mitä siellä puhutaan demoneista tai riivaajista, sen kun vain ottaa kirjan käteensä ja alkaa lukea. Mutta sanoisin, että kantsii lukea sitä mitä Jeesus itse ja Uusi Testamentti sanoo. Toisn siellä Raamatussa on niin paljon muuta valtavaa ja hoitavaa, että ne demonit kyllä unohtuu, tai ainakin saa oikeat mittasuhteet.

Niin ja siitä vainoamisesta, joskus aina joudun miettimään omia sanojani ja tekojani, etten vain jo olisi toisen ihmisen vainoamisen tiellä. Sydämestä ja ajatuksistahan se lähtee. Kylla tässä joutuu "uskovainenkin" vahtoomaan syväntään!

aivopesua

#1289 Näin meitä maailmalta johdetaan

22.03.2013 19:13

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)

2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.

3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.

5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.

6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.

7. Homot on kuvattava positiivisesti.

8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.

9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.

10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.

11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.
hoito

#1290 Re: Re: lempi raamatunkohtani

22.03.2013 19:14

#25: - Re: lempi raamatunkohtani

Raamattu leviää ja EI häviä koskaan. Hävittämistä on yrittänyt Stalin, Hitleri jne, mutta Sana pysyy ja leviää. Samalla leviää sairauksia ehkäisevä miehen ja naisen avioliitto.

homot ja lesbot levittävät tappavaa hiv ja aidsia, joten lailla sitä EI tule tukea. Eheytyshoito sairaille.

j

#1291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:18

#1287: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Miksi pitäisi erotella yksilöt ja parisuhteet? Yksilöt ne senkin muodostavat. Näiden feministien vaatimus onkin yhtä perusteltu, naisten rinnat ovat aivan yhtä luonnolliset kuin miestenkin ja ei ole mitään luonnollista syytä peittää niitä jos niin ei halua. Alastomuuden häpeäminen ja peittely on minusta aina ollut vähäsen hassua. Ja minä en nyt liitä tähän minkäänlaisia seksuaalisia sävyjä. Alastomuus ei automaattisesti ole seksuaalista. Ja juridiset oikeudet voidaan sinänsä mieltää konkreettisiksi, sillä niillä kuitenkin on käytännön merkitystä.

Se, että valtio pyrkii hiljentämään mielipiteitä on tottakai huolestuttavaa.

Niin ja totta, tasa-arvokysymyksiä on kaikkialla. Ja melkein mistä tahansa voi vääntää tasa-arvokysymyksen tai ainakin tarkastella tasa-arvon kannalta.

j

#1292 Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

22.03.2013 19:21

#1290: hoito - Re: Re: lempi raamatunkohtani

Millä tavalla miehen ja naisen avioliitto ehkäisee sairauksia? Onko heillä jotenkin vähemmän flunssaa tai syöpää? Tiesitkö, että HIV leviää yleisimmin heteroseksuaalien keskuudessa?


Vieras

#1293

22.03.2013 19:25

Pitäisi olla kaikille ihmisille päivänselvää, että avioliitto on määritelmän omaisesti miehen ja naisen välinen liitto. Toivon pikaista inhimillisyyden voittoa, mutta nyt monet ovat tulleet ymmärtämään, että Sodoman kaltaiset törkeydet ja seuraamuksetkin ovat mitä ilmeisemmin tapahtuneet. Jumalan mielen mukainen Daavid rukoili: kunpa Herra surmaisi jumalattomat. Minäkin rukoilen nyt sitä - joskin paluu Jumalan luo olisi vielä parempi vaihtoehto.
eero t
j

#1294 Re:

22.03.2013 19:27

#1293: -

Toivot siis kuolemaa ihmisille jotka eivät usko samoihin juttuihin kuin sinä? Brutaali jätkä. Talebanit tais olla samoja tyyppejä.

: o ) Thelma

#1295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:28

#1287: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kiitos tarkennuksesta, näin se menee Ruotsissa. Nythän siellä suuren puolueen(keskusta) nuoriso vaatii, että moniavioisuus pitää hyväksyä lailla. Tanskassa on "pedofiliapuolue", joka on vaatinut, että 12-vuotiaan lapsen kanssa harrastettu seksi ei ole pedofiliaa. Väittävät, että tämän ikäinen lapsi haluaa jo itse seksiä!  Euroopassa nainen menee naimisiin Eiffeltornin ja Berliinin muurin kanssa!

Tämähän se onkin se pelin henki. ASiat hämmennetään siihen malliin, että kukaan ei enää uskalla sanoa mitään.

Me saadaan vielä sanoa, mitä ajatellaan, mutta perässä mennään täälläkin, tai meitä viedään kuin pässiä narussa, ja me kuvittelemme vievämme oikeaa ja aitoa asiaa eteenpäin, mutta kyllä ne on muut, jotka muokkaavat meidän ajatteluamme, niin että hirvittää. Mutta selkeillä elämän arvoilla ja ohjeilla pysyy selvillä vesillä. Mikä parasta, niitä arvoja ja ohjeita ei tarvitse minun keksiä.


Vieras

#1296

22.03.2013 19:31

Oikein hyvä vastaveto toisenlaisen kansalaisalitteen rinnalle!! Ollaan aktiivisia, niin että saamme enemmän ääniä kuin toinen kansalaisaloite!
taku

#1297 Re: Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

22.03.2013 19:32

#1292: j - Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

Tähän AIDS keskusteluun sanoisin että kyse on siitä että anaaliyhdynnässä on moninkertainen riski saada HIV kuin ns vaginayhdynnässä.Sillä ei ole sinänsä merkitystäkumpaa sukupuolta anaalia harjoittavat ovat.Mutta homot nyt sattuneesta syystä harjoittavat anaalia enemmän kuin heteromieet.Tämän vuoksi homomiehillä on enemmän hivi kuin heteromiehillä mutta sensijaan lesbonaisilla sitä on vähemmän kuin heteronaisilla.

Kysymys anaaliseksisä on myös  varsin mielenkiintoinen ja se liittyy tietyllä tavalla homokysymykseen.On syytä huomata että monet homoutta vastustavat esimerkiksi allekirjoittanut suhtautuvat myös heterojen anaaliseksiin kielteisesti.Harva tietää että islamilainensharia rankaisee anaalista yhtälailla heteroja kuin homojakin

j

#1298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:33

#1295: : o ) Thelma - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eikö raamatussakin ollut moniavioisuutta? Huolestuttavaa toki jos suojaikärajaa lasketaan liian alas. Se nyt ei avioliittolakiin liity millään tavalla tosin. Missään ei oikeasti virallisesti vihitä ketään torneihin tai muureihin, symbolisesti kylläkin. Ei liity aiheeseen.

Avioliitto

#1299 Avioliiton puolesta

22.03.2013 19:33

Avioliitto ei ole asia, jonka sisällöstä yhteiskunta tai esivalta päättää. Avioliitto on luonnonjärjestykseen kuuluva asia, jonka yhteiskunta löytää ja jonka erityisaseman esivalta vahvistaa lainsäädännön keinoin, koska sillä on tähän erityinen intressi. Yhteiskunnan muodostamiseen tarvitaan ihmisiä. Uusien ihmisten syntymiseen tarvitaan tarkalleen yksi mies ja yksi nainen, joten näiden osapuolten välillä on aivan erityinen side ja tällä siteellä aivan erityinen merkitys. Siksi miehen ja naisen muodostama perhe aivan todella on yhteiskunnan perusyksikkö. Mikään muu suhde ei tarvitse vastaavaa suojaa tai erityisoikeuksia lainsäädännön taholta, olipa yksilöillä millaisia toiveita tai tunteita tahansa.

Lähde

http://raapustus.net/?id=118

Vieras

#1300

22.03.2013 19:35

Kuka allekirjottaa tälläst schaibaa? Homoitkin ansaitsevat olla onnellisia ja jos avioliitto tekee heidät onnelliseksi nii miks niit pitäis estää? ja mitä haittaa homo avioliitoista on? Onneks Suomalaiset on sen verran suvaitsevia, että tähän mennessä on jo 130 000 allekirjottanut homo avioliiton puolesta